Fnatic versus vloeistof | Champions Tour: EMEA | moedig | 26 mei 2023 om 15:00:00 GMT+0 (2023)

Wat is Valorant?

Valorant is de hete nieuwe esports-sensatie ontwikkeld door Riot Games, een first-person shooter met een focus op teamplay en tactiek die sterk is gemodelleerd naar Valve's klassieke langlopende Counter-Strike-franchise, met name de nieuwste inzending in de serie, Global Offensive . Spelers van CS:GO zullen zich inderdaad meteen thuis voelen in de game, want ook al zijn de omgevingen kleurrijker en hebben de personages van de speler verschillende vaardigheden, de kern van het vuurgevecht is erg vergelijkbaar tussen de twee games en het is een groot deel van waarom het competitieve Valorant en zijn component voor esports-weddenschappen het afgelopen jaar enorm zijn gegroeid, waarbij experts suggereren dat er nog veel meer gaat komen naarmate de ontwikkelaars in de loop van de tijd nieuwe personages en functies blijven toevoegen.

Inderdaad, de game groeit snel in termen van spelersbasis en esports-potentieel, en het is geen verrassing dat Valorant-weddenschappen van groot belang zijn voor degenen die al wedden op competitieve gaming-evenementen. Riot heeft de esport-segmenten van hun games altijd behandeld als hun eigen relevante producten, om ervoor te zorgen dat ze op zichzelf soepel draaiende en inkomstengenererende ondernemingen zijn, en dit niveau van zorg en aandacht komt echt tot uiting als je kijkt naar de gameplay-ervaring, de cadans van updates, het ondersteuningsniveau en vele andere aspecten zou je kunnen vergeven als je zegt dat Valve niet levert voor Counter-Strike. De robuuste anti-cheat-functies, de opmerkelijke bonus van servers met hoge tickrate, de non-stop patches en de middelen die zijn toegewijd aan de groei van het spel, doen de output van hun rivalen in het niet vallen en het is geen verrassing dat veel CS:GO-spelers het schip hebben verlaten, tijdelijk of permanent, naar Valorant.

Hoe wordt Valorant gespeeld?

Zoals hierboven besproken, zijn de basisgameplay-concepten bijna identiek aan die van Counter-Strike: twee teams van vijf vechten het uit over de controle van een kaart met twee of drie "bomlocaties". De aanvallers willen de bom plaatsen – sorry, om de Spike te bewapenen – en hem vervolgens verdedigen tot hij afgaat. De in-game economie is hardnekkig gedurende de rondes: je mag je uitrusting houden als je de ontmoeting overleeft en een vast bedrag aan extra geld krijgen, afhankelijk van verschillende factoren, zoals of je de ronde hebt gewonnen of verloren. Liefhebbers van moedige weddenschappen houden dit onderdeel van het spel constant in de gaten, aangezien je vermogen om jezelf goed te bewapenen sterk afhangt van de eb en vloed van de in-game economie.

Anders dan in CS verschillen de personages van de individuele spelers van elkaar en bieden ze een reeks unieke vaardigheden en speelstijlen om ervoor te zorgen dat geen twee wedstrijden op dezelfde manier verlopen. Deze brede en steeds groter wordende cast van personages en hun talloze gevechtsopties zijn te complex om hier volledig op te sommen, maar laten we zeggen dat de voorkeuren van spelers en teams op het gebied van karakter, uitrusting en teamsamenstelling ook een grote rol spelen bij overwegingen voor Valorant-weddenschappen. .

De spellen bestaan ​​uit twee helften in Valorant, waarbij de teams na twaalf ronden van kant wisselen. Het eerste team dat dertien gescoorde ronden bereikt, wint het spel. Professionele wedstrijden in het Valorant esport-circuit bevatten vaak best-of-three of zelfs best-of-five-wedstrijden, die worden gespeeld via een kaartvetosysteem dat uniek is voor de competitieve scene. Een goed begrip van de kaartvoorkeuren van de teams is ook van vitaal belang om de meeste waar voor je geld te krijgen als het gaat om Valorant-weddenschappen.

Valorant esports: hoe ziet het competitieve circuit eruit?

Riot-spellenheeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de competitieve scene van Valorant net zo levendig en gezond wordt als zijn League of Legends-tegenhanger, en de groei in Valorant-weddenschappen en algemene interesse in de competitieve scene van de game suggereert dat ze hierin uitstekend werk hebben geleverd.

Het Valorant esports-circuit draait om de Valorant Champions Tour, ook wel bekend als de VCT. Deze meerlagige regionale competitie plaatst teams over de hele wereld tegen elkaar in een gestructureerde omgeving, met lokale toernooien die leiden tot enorme internationale LAN-evenementen en de uiteindelijke wereldwijde finale, net zoals de League of Legends-competitiescène werkt - en het zou van belang moeten zijn het is geen verrassing dat, net als in het geval van LoL, Valorant esports ook nauw wordt gecontroleerd en gemicromanaged door Riot.

Valorant Champions Tour: een overzicht

DeValorant Champions TourHet top-down systeem begint met regionale Challengers-evenementen, met een vast aantal open en gesloten kwalificatietoernooien die leiden naar de Challengers-finale. Vanaf hier kwalificeren de beste teams en spelers zich voor de eerste reeks internationale LAN-evenementen, de Masters-toernooien. Sterke prestaties daar zullen je een directe uitnodiging opleveren voor de wereldwijde finale, het Valorant Champions-evenement.

In de loop van het competitieve seizoen verdien je ook VCT-punten voor je optredens op het hele circuit, en degenen die het beste presteren, krijgen ook een plek bij de wereldwijde finale van het paradepaardje, zelfs als ze niet een van de felbegeerde directe uitnodigingen bemachtigen. De Valorant Champions-evenementen zullen naar verwachting de grootste belangstelling hebben, zowel wat betreft Valorant-weddenschappen als qua kijkersaantallen.

Wat zijn de beste Valorant esports-teams en -organisaties?

De relatieve nieuwheid en jonge leeftijd van de competitieve scene betekenen dat Valorant-gokbeslissingen die worden genomen rond het prestige van de organisaties in kwestie op zijn best onbetrouwbaar zijn. Toch zijn er al opvallende namen en vroege favorieten om te overwegen als je op Valorant-wedstrijden wilt wedden, en deze teams en spelers in de verschillende regio's zijn de moeite waard om in de gaten te houden wanneer je probeert te bepalen wie de meest waarschijnlijke winnaars zijn bij de grote toernooien:

Europa (EMEA)

Deze regio krijgt de meeste slots op het Valorant Champions-evenement, met drie vertegenwoordigers naast die van Noord-Amerika. Het veld is gestapeld en de meeste gokexperts van Valorant zijn het erover eens dat dit een van de meest onvoorspelbare regio's is die er zijn. Recente sterke presteerders zijn onder meer Team Liquid en Fnatic, die nog steeds uitlopen op de rug van hun sterke prestaties bij Valorant Masters Reykjavík, krachtpatsers G2 en FPX, om nog maar te zwijgen van het recente Assepoester-verhaal van Giants Gaming. Teams houden van Turkse outfitSuperMassiefBlaze en Acend zijn ook de moeite waard om in de gaten te houden als het gaat om Valorant-weddenschappen.

Noord Amerika

De thuisbasis van de vrijen en het land van de grootste streamer-memers, de competitieve Valorant-scene in NA is behoorlijk verdomd gestapeld, vol met voormalig CS:GO-talent dat de nieuwe hotness probeert. Sentinels behoren nog steeds tot de beste teams ter wereld en behoren begrijpelijkerwijs tot de geliefde outfits voor diegenen die geïnteresseerd zijn in Valorant-weddenschappen, met betrouwbare diepe toernooiruns en enorme scalps geassocieerd met ShaZaM en zijn bedrijf. Teams zoals Version1, FaZe Clan, TSM en 100 Thieves verdienen ook een vermelding en moeten altijd worden overwogen wanneer u een weddenschap op Valorant wilt plaatsen.

In League of Legends wordt de LCS gezien als de grootste geldkoe en de meest winstgevende van de regionale esports-competities, dus verwacht dat North American Valorant in de loop van de tijd snel zal groeien. De regionale Counter-Strike-scène is zo goed als gedecimeerd door de komst van deze game en het zou het eerste teken kunnen zijn van een enorme verandering in de industrie.

De beste van de rest

Het GOS, Korea, Japan, Brazilië, Latijns-Amerika en de andere regio's hebben allemaal hun eigen diepe talentpools om te overwegen, maar ze hebben nog geen grote indruk gemaakt op het internationale toneel, met misschien de uitzondering van de Oost-Europese regio. NUTURN Gaming uit Korea en Team Vikings uit Brazilië zijn hier de echte diepe bezuinigingen, maar gokken op Valorant zonder aandacht te schenken aan de prestaties van Gambit en Na'Vi in de GOS-regio is gewoon een dwaze boodschap.

Valorant wedden op rivaliteit: de lowdow

Bekijk het brede scala aan Valorant-weddenschappen die worden aangeboden op Rivalry door naar onze speciale wedstrijdpagina te gaan en de Valorant-wedstrijden te selecteren waarin je het meest geïnteresseerd bent! Onze kickass Valorant-kansen zijn ongeëvenaard en ons vriendelijke klantenserviceteam staat altijd klaar om je te helpen!

Rivalry, een toonaangevende goksite van Valorant, is gemaakt door gamers voor gamers om ervoor te zorgen dat ze kunnen wedden op Valorant en andere games in een veilige en gereguleerde omgeving. Onze Isle of Man Gaming-licentie is een van de meest gerenommeerde in de gokindustrie en we werken voortdurend aan het verwerven van meer landspecifieke licenties om ons gokaanbod te verbeteren.

We doen esports-weddenschappen anders dan de meeste:

100% legaal

Valorant weddenschappen zijn absoluut legaal bij Rivalry. We hebben een volledige vergunning van de Isle of Man Gambling Supervision Commission.

100% veilig

Alle schulden zijn wettelijk afdwingbaar en we houden ons strikt aan alle regels en voorschriften, wat uiterst belangrijk is voor de goksites van Valorant.

Directe stortingen en echt geld

In plaats van uw tijd te verspillen met skins, gebruiken we echt geld. Contant geld is niet alleen 100% legaal, maar stelt ons ook in staat om uw stortingen direct beschikbaar te maken en u sneller uit te betalen. Plaats eenvoudig uw Valorant-weddenschappen bij ons.

Live wedden

Rivaliteit biedt u een van de meest opwindende manieren om in te zetten - live wedden, waarmee u live weddenschappen kunt plaatsen op basis van wat er precies op het veld gebeurt.

Rivaliteit Academie

Nieuw bij esports-weddenschappen? Geen zorgen. OnsRivaliteit Academieis de eerste in zijn soort en leert je alles wat je moet weten om plezier te hebben en geïnformeerde weddenschappen te plaatsen op je favoriete spellen in een veilige omgeving met alle informatie die je nodig hebt voor een leuke tijd. U kunt alle nodige informatie vinden over hoe u online op Valorant kunt wedden, evenals andere online weddenschappen op esports. We hebben de handige gidsen gemaakt voor diegenen die geïnteresseerd zijn in Valorant. U vindt er alle nuttige informatie overValorante huiden,kaarten,systeemvereistes, manieren omaankoopgeschiedenis controlerenen nog veel meer op onze blog.

Valorante crypto-weddenschappen!

Valorant heeft de wereld van crypto-esports-weddenschappen stormenderhand veroverd, dankzij de spannende gameplay-dynamiek, de steile leercurve en het lucratieve ecosysteem dat spelers op het puntje van hun stoel houdt. Het is geen wonder dat het snel een van de meest gewilde opties in de branche is geworden! Daarom biedt Rivalry nu met trots crypto-gokopties aan, zoals Bitcoin.

Alle grootste teams en toernooien

Als toegewijde esports-fans weten we hoe belangrijk het is om de beste esports-kansen te bieden op evenementen variërend van het tweede niveau tot de wereldkampioenschappen. We hebben je gedekt, wed opVCT-competities(EMEA, Pacific, Amerika), Qualifiers, Challengers en natuurlijk VCT Champions with Rivalry. U kunt Valorant-weddenschappen plaatsen met de beste kansen op elk van de relevante toernooien.

Geweldige stortingsbonussen en gratis weddenschappen

Wij bij Rivalry werken onvermoeibaar om eenwelkomstbonusen andere goodies die verder gaan dan het aanbod van andere goksites. Een gratis weddenschap en andere kansen zijn nog maar het begin voor ons, met voortdurend nieuwe bonussen voor valorant gokken!

We hebben de rivaliteitssaus

We noemen onze games niet voor niets extra pittig: we hebben de meest opwindende actie voor je om de games waar je al van houdt op te fleuren, zoalsLeague of Legends,Dota 2,CS:GAAN,Gratis vuur,Overwatch, KabeljauwEnvele anderen. Mis de beste kansen voor esports niet.

Valorant weddenschappen Veelgestelde vragen

Wat is Valorant?

Valorant is de hete nieuwe esports-sensatie ontwikkeld door Riot Games, een first-person shooter met een focus op teamplay en tactieken die sterk is gemodelleerd naar Valve's klassieke langlopendeTegenaanvalfranchise.

Is wedden op Valorant legaal?

Ja, wedden op je favoriete esports-wedstrijden,waaronder Valorant, bij Rivaliteit is 100% legaal. We hebben een licentie en worden gereguleerd door de Isle of Man Gambling Supervision Commission.

Zijn er bonussen voor Valorant-weddenschappen?

Ja, rivaliteit biedt eenroyale welkomstbonus, zodat u kunt wedden op uw favoriete Valorant-wedstrijden.

Hoe kan ik storten?

We bieden een scala aanstortingsmogelijkheden, waarvan sommige direct zijn: MasterCard, Visa, Neteller, Bitcoin, Skrill, Alipay en nog veel meer. Om met de tijd mee te gaan, net als andere crypto-goksites, is Rivalry er trots op cryptocurrency-betalingsopties zoals Bitcoin aan te bieden.

Kan ik wedden op Valorant vanaf mijn mobiel?

Ja, als een gepassioneerde en verbonden marktleider erkennen we dat veel Valorant-gokkers ervoor kiezen om te wedden vanaf hun mobiele apparaat en dus is die optie beschikbaar opRivaliteit. Daarnaast staat veiligheid ook bij ons bovenaan, want we willen dat je je op je gemak voelt als je naar binnen stapt en het eens probeert.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edwin Metz

Last Updated: 14/06/2023

Views: 5261

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edwin Metz

Birthday: 1997-04-16

Address: 51593 Leanne Light, Kuphalmouth, DE 50012-5183

Phone: +639107620957

Job: Corporate Banking Technician

Hobby: Reading, scrapbook, role-playing games, Fishing, Fishing, Scuba diving, Beekeeping

Introduction: My name is Edwin Metz, I am a fair, energetic, helpful, brave, outstanding, nice, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.