Boys Track: Howard County 2024 Season Preview (2024)

Table of Contents
Westers Oostelijk Noordwest Taylor

Kokomo Boys Track and Field Coach Zenova Williams ziet veel leuk te vinden aan haar ploeg.

"Ik verwacht dat onze sterke punten dit seizoen onze grit, vasthoudendheid en onbaatzuchtigheid zullen zijn," zei ze.“Deze jongens hebben al hun toewijding getoond om in te stellen wat er nodig is om elke dag beter te worden.We hebben dit seizoen de intensiteit op de training verhoogd en ze hebben gekocht en zich tot het uiterste geduwd.Elke keer dat we denken dat we ze hebben geslagen, komen ze aan de gelegenheid aan.

"Afgezien van hun werkethiek, word ik weggeblazen door de wens van het team om te concurreren waar we ze nodig hebben, omwille van het team," voegde ze eraan toe."We hebben veel getalenteerde atleten die op veel gebieden kunnen concurreren, maar ze vertrouwen op het proces en het plan dat Amerikaanse coaches hebben."

Kokomo eindigde vorig jaar op de tweede plaats van Maconaquah in de Kokomo Sectional.

Uit dat team keren de Kats een goede ervaring terug, die het meest te zien is in de sprintevenementen.Williams zei dat senioren Rondell Greene, Jamaree McClinton, Lukas Degracy, Tracy Dowling en Eric Thomas de sprints en hindernissen zullen vullen en ook bijdragen aan veldevenementen.

"Op dit moment kan ik ze niet op een specifiek evenement kiezen, maar we voorzien ze wel op de gebieden die ze zijn geplaatst," zei ze.

McClinton is een tweevoudig sectionele kampioen in de horden van 300 meter.Hij haalde de staatsvergadering in het evenement twee jaar geleden.

De Kats hebben ook een sterke tweedejaars klasse die Cooper Cage omvat in de 1.600 en 3.200 runs, Chance Duncan, Jedaiah Beard en Marcus Noy in de worpen en Derrick Ross en Jeremiah Young in het verspringen.

Alles bij elkaar genomen hebben de Kats een selectie van 30 atleten.

“Mijn hoop op dit seizoen zou zijn dat dingen klikken en op het juiste moment samenkomen - NCC, sectionals enzovoort.Ik hoop dat we de intensiteit in stand kunnen houden, voet op het gas en piek kunnen houden als het tijd is.Ik wil dat deze jongens er plezier mee hebben, en ik hoop dat hun harde werk tot nu toe loont, 'zei Williams.

Hierna volgen de andere Howard County -teams.

Westers

De Panthers hebben een selectie van 38, maar er zijn slechts vijf senioren en acht junioren.

"We hebben een uitzonderlijk jong team," zei de westerse coach Gary Jewell.“In onze eerste drie ontmoetingen tot nu toe werd 62% van onze punten gescoord door eerstejaars en tweedejaarsstudenten.Aden Yeary is zelfs de enige senior die tot nu toe scoort.

"We missen stukjes aan de puzzel en waar we kracht hebben, ontbreken we diepte.We dachten dat we een mooie groep oudere sprinters zouden hebben, maar dat kwam niet uit.... Onze lagere klassen hebben eigenlijk veel talent, maar het zijn eerstejaarsstudenten en tweedejaarsstudenten en het zal wat tijd duren voordat ze zich ontwikkelen en volwassen worden. "

Jewell ziet gebeurtenissen op afstand als een mogelijke kracht.

“We verwachten dat jongens als Aden Yeary en Camden Raab stabiel zijn voor ons in de afstandsevenementen.Camden is slechts een tweedejaarsstudent, maar hij registreerde onze snelste tijd van 3200 meter sinds 2021 tijdens het binnengedeelte van het schema, 'zei hij.

Junior Lincoln McKillip en eerstejaars Maddox Carver en John Gilbert ronden de afstandsgroep af.

Sophom*ore Sprinter Matthew McKitrick is een bewezen uitvoerder.In de Howard County Meet vorig jaar won hij de 100 Dash en hielp de Panthers de 4x100 te winnen.Jewell zei dat McKitrick dit jaar een uitgebreide rol op zich neemt door de lange en hoge sprongen toe te voegen.

Jewell heeft ook senior Deaglan Pleak, tweedejaars Cameron Hobensack en eerstejaars Parker Bates in de korte sprints.Pleak is nieuw om te volgen na eerder honkbal te spelen.Junior Kody Musgrave en eerstejaars Jace Bagley en Jude Sawyer zijn in de lange sprints en junior Milan Bennett en Sawyer zijn in de hindernissen.

"We willen dat onze sprinters worden afgenomen en in staat zijn om verschillende gebeurtenissen te verwerken," zei Jewell.

In de veldevenementen zijn McKitrick, Hobensack, Bates en Sawyer mogelijkheden voor de sprongen, junior Gavin Bourff en tweedejaarsstudenten Owen Mashino, Cambell Robertson en Jace Smith zijn werpers en Bennett en eerstejaars Rylan Hart zijn pols vaulters.Hart bezit het polsstokspringen van de Western Middle School.

"Onze werpers moeten dit jaar consistent zijn," zei Jewell."Owen Mashino heeft zijn beste worpen al overtroffen uit zijn eerste jaar, terwijl Gavin Bourff eerder dit seizoen zijn beste discusprestaties gelijk had."

Jewel wees op voortdurende verbetering als het grootste doel voor het team.

"Het gaat tijd kosten voordat het team zijn plaats vindt," zei hij.

Oostelijk

Net als Western is Eastern nee op ervaring.

"Ik heb 20 atleten in mijn team," zei coach Blake Donson."Ik heb negen terugkerende leden van het laatste trackseizoen en de rest is nieuw om te volgen of heb het sinds de middelbare school niet meer gedaan."

In junior Obadiah Greene hebben de kometen de verdedigende sectionele kampioen in de 3.200 run.

"Obadiah zal onze‘ multi-tool ’zijn, omdat we hem in alles kunnen gebruiken van de 400 tot de 3.200 en hij zal super competitief zijn in elk hardloopevenement daartussen," zei Donson.

Donson wees op de werpevenementen en hoge en lange sprongen als extra sterke punten voor zijn team.Junioren Andrew Cavazos en Braylen Word verankeren die evenementen.

“Andrew is een studwerper voor ons en we zullen elke ontmoeting op zijn punten vertrouwen.Braylen zal het hoogspringen en verspringen voor ons houden en ons punten in de sprints krijgen, 'zei Donson.

In Greene, Cavazos en Word ziet Donson veel potentieel.

“Mijn hoop op het seizoen is dat ik minstens twee of drie regionale kwalificaties en kwalificaties van de staat heb.Ik heb ook hoop dat een paar jongens sectionele kampioenen worden omdat ik geloof dat ze echt goede kansen hebben om dit te doen, 'zei hij."Obi zal een titelverdediger zijn in de 3.200 en Andrew Cavazos kwalificeerden zich ook voor regionals vorig seizoen."

Ook het vervullen van de sleutelrollen in de line -up van de Comets zijn: Junior Levi Ramer (Sprint Relays, verspringen en 300 horden);Sophom*ores Isaiah Pickett, Lincoln Mentis en Gavin Zhuo in de sprints;en tweedejaarsstudenten Amos Greene en Chase Roseberry en eerstejaarsstudent William Kuntz op middellange afstand en afstand.

Senioren Phillip Beedham en Ryder DeYoung zijn polsvaulters en senior Rafe Combs is een werper.

Donson hoopt op een top-drie finish in de Hoosier Heartland Conference Meet.

"Het zal een lange taak zijn om de conferentie te winnen met het gebrek aan diepte in het team," zei hij, "maar ik denk dat het mogelijk is als we de juiste mensen op de juiste plaatsen kunnen krijgen."

Noordwest

Met 41 atleten hebben de Tigers het grootste selectie in de provincie.

"We zijn trending naar een hoger gemiddelde niveau van ervaring dit jaar," zei de noordwestelijke coach Alexander Pier.“Vorig jaar hadden we overwegend nieuw-op-track atleten.Dit jaar hebben de meeste van onze jongens een of twee jaar ervaring.Dit heeft behoorlijk geholpen.Het is geweldig om die oudere meer ervaren atleten binnen te krijgen om de jongere te begeleiden. "

Pier wees op gooien, sprints en hindernissen als de sterkste gebeurtenissen van de Tigers.

Senior Preston Dewitt, junioren Sam Craig en Owen North en tweedejaarsstudenten Gavin Pyatt en Aiden Swope zijn schotstroosters.Dewitt, senior Dillon Bridgewater, junior Caleb Ledford en tweedejaarsstudenten Seth Polhman, Maverick Harrell en Wyatt Lay zijn discus werpers.

De Sprinters en Hurdlers komen van de groep senioren Mychal McGriff en Nico Puglia, junioren Michael Groves en Peyton Tarrh en tweedejaarsstudenten Blake Abbott en Sam Martin.

Pier is ook optimistisch over zijn afstandsbemanning van senior Jacob Bumgardner, tweedejaarsstudenten Ryland Barnes en Kaden Herschberger en eerstejaars Mason Broeker, Isaac Everson en Bryan Burkhalter.

“Het gebied om ons heen [voor afstand] is redelijk goed voor iedereen die heeft gekeken.Onze jongens hebben dit opgemerkt en hebben echt het werk gedaan om te proberen met degenen in de omgeving te hangen, 'zei Pier.

Tarrh en senioren Sam Stephens en Noah Kanable zijn High Jumpers, Puglia en Groves zijn longjumpers en Bumgardner en tweedejaars Sam Martin zijn Pole Vaulters.

“Ik heb nog een aantal atleten die tot nu toe goed ontwikkelen in elk evenement.Ik verwacht dat sommige nieuwkomers niet op deze lijst een aantal ernstige gevolgen hebben voor de baan in de tweede helft van dit seizoen, ”Pier Saod.

Pier zei dat de mentaliteit van de Tigers is om elke gelegenheid aan te vallen en hun best te doen.

"Met deze teammentaliteit is ons doel tweeledig - PR zoveel als elke atleet kan en de bovenste helft van de sectionele ontmoeting te kraken," zei hij."Ik ben onder de indruk van ons gevecht dit jaar en ik kijk ernaar uit om te zien waar het ons zal brengen."

Taylor

Taylor -coach Tim Weeks rapporteerde een opkomst van 19, wat meer dan het dubbele is dan wat de Titans vorig jaar hadden.

"Met cijfers omhoog en veel eerste concurrenten op het goede spoor, zullen we elke ontmoeting willen verbeteren," zei Weeks.“Evenzo is het lang geleden dat we genoeg atleten hebben gehad om alle evenementen in een ontmoeting te vullen.Absoluut op zoek naar dit jaar voor de toekomst. ”

De terugkerende atleten van de Titans zijn senioren Teme Moody (afstand) en Antwon McMillan (Sprints), junior Britton Dillion (gooit) en tweedejaars Braden Wunderlich (afstand).

Naast de terugkerende atleten hoopt Weeks dat junior Jayln Wooten consistente punten kan bieden.Hij kan de 300 hindernissen of sprints uitvoeren en ook de lange en hoge sprongen afhandelen.

Senior Phillip Fort en Junior Treyton Rigsby zijn ingezameld voor de 100 en 200 streepjes.Sophom*ore Jonoah Trueblood en eerstejaars Caleb Hemsoth zijn in het 400 -dashboard.Senior Joaquin Cavazos staat in de 110 horden.

Naast Dillon omvatten de werpers van de Titans ook tweedejaarsstudenten Gabe Rust en Elijah Brumley en eerstejaars Angelo Flynn.

Boys Track: Howard County 2024 Season Preview (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tish Haag

Last Updated:

Views: 6130

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tish Haag

Birthday: 1999-11-18

Address: 30256 Tara Expressway, Kutchburgh, VT 92892-0078

Phone: +4215847628708

Job: Internal Consulting Engineer

Hobby: Roller skating, Roller skating, Kayaking, Flying, Graffiti, Ghost hunting, scrapbook

Introduction: My name is Tish Haag, I am a excited, delightful, curious, beautiful, agreeable, enchanting, fancy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.