Columbus Crew gaat verder naar Champions Cup Finale na 3-1 overwinning versus CF Monterrey: Replay (2024)

Table of Contents
(90 + 7) Christian Ramirez mist de strafschop voor Columbus Crew (89 ') Jacen Russell-Rowe scores op Monterrey Open Goal (85 ') COLUMBUS Crew Substitution: Cucho Hernandez gehaald uit de wedstrijd (80 ') Patrick Schulte Records Fifth Save of the Match for Columbus Crew (74 ') Columbus Crew -vervangingen: bemanning maken twee extra substituties (69 ') CF Monterrey Substitution: Rodrigo Aguirre voor Maximimiano Meza (54 ') CF Monterrey -substituties: voormalig FC Cincinnati -aanvaller Brandon Vazquez gaat de wedstrijd in voor Monterrey (49 ') Diego Rossi plaatst Columbus Crew voor 2-1 in het tweede etappe (46 ') COLUMBUS CREW SLAPTIME SUPPUTTUITION: Alex Matan voor Marino Hinestroza (45 ') Columbus-bemanning gaat in rust met 3-2 geaggregeerde voorsprong (45+4) Aidan Morris scoort in de eerste helft van de helft, Columbus Crew neemt 3-2 geaggregeerde voorsprong (45 ') 4 minuten stoptijd toegevoegd aan de eerste helft van Columbus Crew-CF Monterrey tweede been (43 ') Sebastian Vegas gehaald uit de wedstrijd voor CF Monterrey (36 ') Sebastian Vegas voor CF Monterrey (34 ') Marino Hinestroza trekt fout, Sebastian Vegas gegeven gele kaart (11 ') Maximiliano Meza stelt het doel op voor CF Monterrey, Columbus Crew gaat met 1-0 naar beneden in het tweede been (7 ') Darlington Nagbe registreert een gele kaartovertreding (2 ') Cucho Hernandez massa uiterst rechts Wie zijn de ambtenaren voor de Columbus Crew vs CF Monterrey Second Leg? Wat moet Columbus Crew moeten doen versus CF Monterrey om door te gaan naar de finale van de Champions Cup? CF Monterrey Start Line -up: wie begint voor Monterrey vs Columbus? Columbus Crew Starting Line -up: wie begint voor de bemanning vs CF Monterrey? Columbus Crew vs CF Monterrey Preview Columbus crew blessure rapport versus CF Monterrey Zal Mo Farsi spelen voor Columbus Crew vs CF Monterrey? Met wie zou Columbus Crew worden geconfronteerd in de Champions Cup -finale, Club America of CF Pachuca? Zal de bemanning van Columbus de Champions Cup -finale organiseren als ze vooruitgaan? Columbus Crew vs CF Monterrey eerste beenresultaten Columbus Crew vs CF Monterrey verleden vergaderingen Columbus Crew vs CF Monterrey Watch Party: Is er een horlogefeest voor de tweede beenwedstrijd? Hoe kan ik luisteren naar Columbus Crew vs. CF Monterrey op de radio? Welk kanaal is Columbus Crew vs. CF Monterrey? Hoe laat speelt Columbus Crew CF Monterrey? Hoe haalde Columbus Crew de halve finale? Hoe heeft CF Monterrey de halve finale gehaald? Columbus Crew in Past Concacaf Champions Cup Tournaments Wat is CONCACAF Champions Cup? Krijg meer Columbus Crew -inhoud door naar onze podcast te luisteren

In hun vijfde optreden in de CONCACAF Champions Cup heeft de bemanning het kampioenschapsspel van het toernooi bereikt.In zijn eerdere pogingen was Columbus nooit voorbij de kwartfinales gegaan.

In de tweede etappe met een 2-1 geaggregeerde voorsprong, gaf de bemanning die leiding snel weg aan CF Monterrey met de thuisploeg die scoorde in de eerste 15 minuten van de halve finale matchup.

Monterrey controleerde zelfs het grootste deel van de eerste helft - dat wil zeggen totdat bemanningslid -middenvelder Aidan Morris een doelpunt scoorde in de tijd van een dure fout van Monterrey -doelman Estaban Andrada.Columbus kwam uit in de tweede helft en minder dan vijf minuten binnen, Diego Rossi scoorde het tweede doelpunt van de bemanning.

Afhaalmaaltijden:Columbus Crew haalt cruciaal 2-1 voordeel ten opzichte van CF Monterrey in Champions Cup

Een derde doelpunt van Jacen Russell-Rowe verzekerde de 5-2 totale overwinning van de bemanning en 3-1 wedstrijdoverwinning.Columbus zal nu geconfronteerd worden met CF Pachuca op de weg in de finale van één wedstrijd.

(90 + 7) Christian Ramirez mist de strafschop voor Columbus Crew

De bemanning kreeg de kans om hun leiding uit te breiden met vier doelpunten in totaal met een late-game penalty kickkans in de 97e minuut na een Monterrey-fout in hun eigen doos.Christian Ramirez deed de poging, maar liet het gered door doelman Esteban Andrada.

(89 ') Jacen Russell-Rowe scores op Monterrey Open Goal

Jacen Russell-Rowe duwde de bemanning in een comfortabele 5-2 geaggregeerde voorsprong en 3-1 wedstrijd voorsprong met een doelpunt vier minuten na het betreden van de wedstrijd voor Cucho Hernandez.

Het stuk begon met Derrick Jones die de bal weghaalde van Monterrey aan de andere kant van het veld, en zodra de bal in Russell-Rowe kwam, was hij in staat om wat dribbels te maken om zijn schot gemakkelijk te nemen, omdat het doel van Monterrey open werd gelaten doorDoelman Estaban Anrada, die hoog speelde.

(85 ') COLUMBUS Crew Substitution: Cucho Hernandez gehaald uit de wedstrijd

Met minder dan 10 minuten over in regelgeving en een 4-2 geaggregeerde doelleider, verving crewcoach Wilfried Nancy de toonaangevende scorer Cucho Hernandez van Columbus door Jacen Russell-Rowe.

(80 ') Patrick Schulte Records Fifth Save of the Match for Columbus Crew

Doelman Patrick Schulte registreerde zijn vijfde redding van de wedstrijd van een headerschot van close-range van Jordi Cortizo.Dit komt overeen met zijn totaal van de eerste etappe tegen Monterrey.

(74 ') Columbus Crew -vervangingen: bemanning maken twee extra substituties

De bemanning heeft nog twee vervangingen gemaakt, Derrick Jones voor Aidan Morris en Malte Amundsen voor Yevhen Cheberto.

(69 ') CF Monterrey Substitution: Rodrigo Aguirre voor Maximimiano Meza

Met zijn vierde vervanging van de wedstrijd verving Monterrey Maximiliano Meza, die de enige speler van het team is die scoorde tegen Columbus in de serie, met Rodrigo Aguirre.

(54 ') CF Monterrey -substituties: voormalig FC Cincinnati -aanvaller Brandon Vazquez gaat de wedstrijd in voor Monterrey

Monterrey maakte twee substituties vijf minuten na het tweede doelpunt van de bemanning en zette Brandon Vazquez in voor Luis Romo en Jordi Cortizo voor Jesus Gallardo.

(49 ') Diego Rossi plaatst Columbus Crew voor 2-1 in het tweede etappe

Crew Forward Diego Rossi vond de achterkant van het net voor de derde keer in Champions Cup Play, dit exemplaar van een assist van Alex Matan.

Van buiten de doos van Monterrey vond Matan Rossi in het midden van de doos.Rossi was snel in staat om de bal duidelijk langs Monterrey-doelman Esteban Andrarada aan de linkerkant van het doel te sturen om Columbus een 4-2 geaggregeerde voorsprong te geven.

(46 ') COLUMBUS CREW SLAPTIME SUPPUTTUITION: Alex Matan voor Marino Hinestroza

Met de eerste vervanging van de wedstrijd van de wedstrijd vervangt coach Wilfried Nancy Marino Hinestroza naar Alex Matan.

(45 ') Columbus-bemanning gaat in rust met 3-2 geaggregeerde voorsprong

Ondanks dat Monterrey de eerste helft in shotpogingen zwaar controleerde, 7 nam in vergelijking met Columbus '3 en een vroege voorsprong in de wedstrijd nam, stuurde bemanningslid-middenvelder Aidan Morris zijn team in rust met het voordeel 3-2 aggregaat met een doelpunt in stoptijd.

Monterrey moet nu de bemanning verslaan met twee doelpunten deze wedstrijd om door te gaan naar de Champions Cup-finale in de regelgeving of met 2-1 te eindigen om extra tijd en mogelijk strafschoppen te forceren.Columbus kwam in de wedstrijd met een 2-1 geaggregeerde voorsprong en heeft nu een strikingsdoel, als een tiebreaker nodig is.

(45+4) Aidan Morris scoort in de eerste helft van de helft, Columbus Crew neemt 3-2 geaggregeerde voorsprong

Aidan Morris scoorde een doelpunt voor Columbus in de 48e minuut van de eerste helft om de bemanning naar de kleedkamer te sturen met 1-1 in de wedstrijd en met een 3-2 geaggregeerde voorsprong.

Het stuk begon met de bal in handen van Monterrey -doelman Esteban Andrada, die een schotpoging pakte en wilde een gooi uit de doos naar zijn teamgenoot.Morris zou zijn worp onderscheppen en een lange schot maken vanaf de top van de doos van Monterrey, die in de achterste linkerhoek van het onbetwiste doel landde.

(45 ') 4 minuten stoptijd toegevoegd aan de eerste helft van Columbus Crew-CF Monterrey tweede been

De vierde ambtenaar aan de zijlijn betekende 4 minuten extra tijd in de eerste helft.

(43 ') Sebastian Vegas gehaald uit de wedstrijd voor CF Monterrey

Nadat hij na een blessure naar de wedstrijd probeerde terug te keren vanwege een botsing met Monterrey -doelman Esteban Andrada, wordt Monterrey Center terug Sebastian Vegas vervangen uit de wedstrijd en wordt vervangen door Hector Moreno.

(36 ') Sebastian Vegas voor CF Monterrey

Monterrey Center Back Sebastian Vegas was een paar minuten omlaag na een botsing met zijn eigen doelman Esteban Andrarada in Monterrey's Box.De botsing kwam toen Andrada probeerde de bal te wissen en daarbij in zijn teamgenoot Vegas sloeg.

Vegas kon alleen opstaan ​​na medische hulp en blijft in de wedstrijd.

(34 ') Marino Hinestroza trekt fout, Sebastian Vegas gegeven gele kaart

Marino Hinestroza trok een fout, die werd beschuldigd van Sebastian Vegas in Monterrey, nabij de top van de doos van Monterrey.Columbus was in staat om de vrije trap in de doos te krijgen, maar kon geen scorekansen vinden toen Monterrey de bal eruit zat.De fout van Vegas kreeg een gele kaart door ambtenaren.

(11 ') Maximiliano Meza stelt het doel op voor CF Monterrey, Columbus Crew gaat met 1-0 naar beneden in het tweede been

Monterrey -middenvelder Maximiliano Meza hielp de geaggregeerde score al vroeg in de tweede etappe voor Monterrey, waardoor de bal bijna in de achterkant van het net werd gestopt, maar er werd vastgesteld dat hij bemanning verdediger Yevhen Chebert Cheberko dwong een eigen doelpunt op te nemen.

Meza rende in de buurt van het centrum van het doel van Columbus en werd gevonden door teamgenoot Jorge Rodriguez.Ondanks dat hij werd betwist door Cheberto en doelman Patrick Schulte, nam Meza de controle over de bal en stuurde de bal achter de achterkant van het net.De bal sloeg Cheberto uit, die de bal voorbij de doellijn van de bemanning duwde.

(7 ') Darlington Nagbe registreert een gele kaartovertreding

De bemanningskapitein Darlington Nagbe krijgt een gele kaart aan de bovenkant van de doos van Columbus na een handbalovertreding.Dit zette een vrije trap op voor Monterrey een paar voet buiten de doos van de bemanning, maar Columbus blokkeerde de kick en herwon de controle.

(2 ') Cucho Hernandez massa uiterst rechts

De bemanning nam hun eerste schotpoging van de wedstrijd op toen Cucho Hernandez een betwiste schot maakte vanaf de top van de doos van Monterrey.Het schot was te ver naar rechts en ging uit de stuitering.

Wie zijn de ambtenaren voor de Columbus Crew vs CF Monterrey Second Leg?

Hier zijn de functionarissen voor de wedstrijd Monterrey:

• Scheidsrechter: Juan Gabriel Calderon
  • 1e assistent scheidsrechter: Juan Carlos Mora
  • 2e assistent -scheidsrechter: William Arrieta
  • 4e ambtenaar: Walter Lopez
  • Was: Benjamin Pineda

Wat moet Columbus Crew moeten doen versus CF Monterrey om door te gaan naar de finale van de Champions Cup?

Met een 2-1 geaggregeerde voorsprong na de eerste etappe, gaat de bemanning door naar de finale als ze het tweede etappe met een overwinning of put maken.De bemanning zal ook vooruitgaan als ze door één doel aan Monterrey verliezen, zolang ze minstens twee doelpunten scoren.

Als de wedstrijd eindigt en Monterrey een overwinning van twee of meer doelpunten heeft of 1-0 vooruit is, is het Monterrey dat vordert.

De enige manier waarop de wedstrijd in extra tijd gaat met de mogelijkheid van strafschoppen is als bij de verordening Monterrey met 2-1 is.

CF Monterrey Start Line -up: wie begint voor Monterrey vs Columbus?

• FW: Sergio Canales

Columbus Crew Starting Line -up: wie begint voor de bemanning vs CF Monterrey?

Columbus Crew vs CF Monterrey Preview

De bemanning pakte een 2-1 overwinning op CF Monterreyin de eerste etappe, het scoren van een doelpunt van de voet vanCucho Hernandezen nog een van een kopbal vanJacen Russell-Row.Met Columbus Recording 12 Shot -pogingen, acht op doel en vier in de laatste 15 minuten van de wedstrijd, coachWilfried NancyZou graag willen weglopen met ten minste nog een doel, wetende de uitdaging voor de boeg.

"We weten dat het moeilijk zal worden," zei Nancy."We gaan proberen daar een goed spel te maken en te herkennen wanneer het goed is voor ons om aan te vallen en het is goed voor ons om te verdedigen. ... Ik kan mijn team niet vertellen om te zitten en te wachten, dit is niet de manierWe doen dingen. "

Volgens Nancy zal de tweede poot matchup tussen Columbus en Monterrey een "strijd om macht" worden, en het is onwaarschijnlijk dat de bemanning vooruit gaat zonder een ander doel op het bord in Monterrey te zetten.

Columbus crew blessure rapport versus CF Monterrey

Het letselrapport van de bemanning is momenteel 'te bepalen'.Hier is wie naar verwachting niet beschikbaar of twijfelachtig is:

• Mo maken
  • Evan Bush (arm)

Meer:Op welk kanaal staat de tweede beenwedstrijd van Columbus Crew?Hier is hoe u Crew-CF Monterrey kunt bekijken

Zal Mo Farsi spelen voor Columbus Crew vs CF Monterrey?

Tijdens de bemanningMLS reguliere seizoen wedstrijd tegen CF MontrealOp zaterdag werd Columbus -middenvelder Mo Farsi op een brancard van het veld gehaald met wat coach Wilfried Nancy zei nadat de wedstrijd een liesblessure was.

Hoewel Farsi werd gezien na de wedstrijd die alleen in de kleedkamer liep, bevestigde Nancy dat Farsi niet beschikbaar zal zijn voor de tweede etappe tegen Monterrey.

"Hij gaat uit," zei Nancy."Maar dit is niet iets ergs, gewoon uit, hij zal een week uitkomen."

Met wie zou Columbus Crew worden geconfronteerd in de Champions Cup -finale, Club America of CF Pachuca?

Op dinsdagavond verzekerde CF Pachuca een plek in de Champions Cup-finale, die slechts één wedstrijd is in plaats van twee, na het verslaan van Club America in de tweede etappe van de halve finale met 2-1.In de eerste etappe eindigden de twee Liga MX-teams met 1-1.

De 3-2 totale-doeloverwinning van Pachuca werd geleid door een doelpunt van Andres Micolta in de eerste etappe en doelen van Miguel Rodriguez en Nelson Deossa in de tweede etappe.

Zal de bemanning van Columbus de Champions Cup -finale organiseren als ze vooruitgaan?

Het is onmogelijk voor de bemanning om de kampioenswedstrijd te organiseren na het resultaat van de CF Pachuca-Club America-wedstrijd op dinsdag.De finale is één game, in tegenstelling tot de vorige serie.

Pachuca, die doorging met een 3-2 totale overwinning van het doel, heeft nu 14 punten in Champions Cup Play.De bemanning heeft slechts negen punten met het maximale bedrag dat zou kunnen worden verdiend vanavond drie, waardoor ze onder Pachua in het klassem*nt worden gezet, die de gastheer voor de finale bepaalt.

Columbus Crew vs CF Monterrey eerste beenresultaten

In de eerste etappe pakte de bemanning een 2-1 overwinning op Monterrey op Lower.com Field.

Cucho Hernandez scoorde in de eerste helft voor Columbus, maar Monterrey bracht de wedstrijd in de 58e minuut gelijk met een schot van Maximilano Meza die Crew -doelman versloegPatrick Schulte.

Uit een hoekschop scoorde Jacen Russell-Rowe in de 73e minuut, waardoor Columbus een 2-1 voorsprong kreeg.

Columbus Crew vs CF Monterrey verleden vergaderingen

De bemanning heeft ooit geconfronteerd met Monterrey in de Concacaf Champions Cup,Terug in 2021.Darlington Nagbe, Alex Matan en Evan Bush waren de enige actieve Columbus -spelers uit die serie die nog bij het team was.Aidan Morris was bij het team, maar was uit met een seizoensgebonden ACL-blessure.

In die serie liepen Monterrey en Columbus weg van de eerste etappe in het historische bemanningstadion met 2-2.Zodra de teams elkaar in Monterrey voor de tweede etappe ontmoetten, scoorde het thuisploeg 3 doelpunten en sloot de bemanning uit om ze uit het toernooi te slaan.

Columbus Crew vs CF Monterrey Watch Party: Is er een horlogefeest voor de tweede beenwedstrijd?

De bemanning organiseert een wachtfeest in Chase Plaza en de Condado Tacos op Lower.com Field gratis op Lower.com Field vanaf 21.15 uur.Hoewel het evenement gratis is, zijn er nog steeds tickets vereist, die beschikbaar zijnhier.

Hoe kan ik luisteren naar Columbus Crew vs. CF Monterrey op de radio?

De uitzending van de wedstrijd is beschikbaar op 105.7 FM.Chris Doran zal op het radioproep zijn.De Spaanse radio -uitzending zal beschikbaar zijn via 102.5 FM LA Grande.

Welk kanaal is Columbus Crew vs. CF Monterrey?

De wedstrijd staat op FS1.Streaming is beschikbaar via de Fox Sports -app.De Spaanse uitzending zal op Tudn zijn.

Het uitzendteam van Fox Sports zal John Strong (Play-By-Play) en Stu Holden (Analyst) bevatten voor de tweede etappe van de Crew-Monterrey Champions Cup Semifinal Series op FS1.Het duo van Strong en Holden noemde de first-ieg matchup tussen Columbus en Monterrey, evenals de club Amerika-CF Pachuca halve finale wedstrijden.

Hoe laat speelt Columbus Crew CF Monterrey?

De aftrap is ingesteld om 10:15 uurbij Estadio BX in Monterrey, Mexico.

Hoe haalde Columbus Crew de halve finale?

Na een bye te hebben ontvangen in de ronde van 16 omdat hij MLS Cup -kampioenen was, begon de bemanning hun CONCACAF Champions Cup -reis tegen Houston Dynamo.

Met de eerste been die op de weg plaatsvond op 6 maart, nam Columbus een 1-0 totale doelvoordeel wanneerVooruit Alex Matan scoorde in de 96e minuut.Matan is sinds die wedstrijd buitenspel gezet met een dijblessure.

De bemanning keerde terug naar Lower.com Field op 12 maart voor de tweede etappe en nam een vroege 1-0 voorsprong over Houston van een Hernandez-doelpunt.Met de leiding voor het grootste deel van de wedstrijd, zou Columbus de dynamo toestaan om een boete -schopdoel te scorenBind dingen op 1-1, maar de bemanning ging nog steeds over naar de kwartfinales met een 2-1 overwinning op geaggregeerde.

In de eerste etappe van de halve finales stond de bemanning tegenover Tigres op Lower.com Field op 3 april. Voordat de wedstrijd kon beginnen, moesten de teams wachten op een regenvertraging van twee uur.Zonder Hernandez voor de tweede wedstrijd op rij vertrouwde de bemanning op aanvaller Diego Rossi om Columbus naar een 1-1 gelijkspel te leiden met zijn eerste doelpunt van 2024.

In Estadio Universitario in Mexico voor de tweede etappe op 9 april moest de bemanning minstens één doel krijgen om eliminatie te voorkomen, omdat wegdoelen Tie Breakers in Champions Cup Play zijn.Het was nogmaals Rossi die scoorde voor Columbus, maar met spits Andre-Pierre Gignac die een voor Tigres won met zijn tweede doelpunt van de serie, eindigden de teams de regelgeving met 1-1.

De teams speelden twee extra-tijdsperioden van 15 minuten.Na 120 totale minuten spelen en de serie nog steeds met 2-2 op geaggregeerde, gingen Columbus en Tigres naar een penalty shootout.

Crew -doelman Patrick Schulte redde de eerste twee strafschoppen van Tigres, en met elke speler naast Hernandez die hun pogingen voor Columbus raakte, ging de club door naar zijn eerste Champions Cup -halve finale.De bemanning maakte ook een toernooigeschiedenis door het eerste MLS -team te worden dat een Liga MX -team versloeg nadat hij zijn thuisbeen niet had gewonnen.

Hoe heeft CF Monterrey de halve finale gehaald?

Monterrey begon met het spelen van Champions Cup op een traan en versloeg de Comunicaciones of Guatemala met 7-1 geaggregeerd in de openingsronde.

In de ronde van 16 werd Monterrey geconfronteerd met de uitdaging om de hel van de bemanning te verslaan echte rivaal is, FC Cincinnati.Na het vasthouden van Cincinnati puntloos in een 1-0 overwinning in de eerste been in TQL Stadium, leidde voormalig Cincinnati-aanvaller Brandon Vazquez Monterrey naar een tweede etappe 2-1 overwinning.Dat bracht het team op naar de kwartfinales tegen Inter Miami.

Ondanks dat de ster van Miami Lionel Messi terugkeerde naar actie in het tweede etappe na een hamstringblessure die hem bijna een maand buitenspel had gezet, versloeg Monterrey Miami in beide benen en eindigde met een 5-2 aggregaat.

Columbus Crew in Past Concacaf Champions Cup Tournaments

• 2003: Lost van Atletico Morelia 6-2 aggregaat in de kwartfinales
  • 2010: Verloren van Toluca Futbol Club 5-4 Aggregate in de kwartfinales
  • 2011: Verloren van Real Salt Lake 4-1 aggregaat in de kwartfinales
  • 2021: Verloren van CF Monterrey 5-2 aggregaat in de kwartfinale

Wat is CONCACAF Champions Cup?

De Champions Cup is een jaarlijkse competitie van CONCACAF, het regionale bestuursorgaan in voetbal voor Noord -Amerika, Midden -Amerika en het Caribisch gebied.Het toernooi omvat 27 teams uit 10 landen.

Elke ronde, tot de finale, omvat twee poten (twee wedstrijden) en de winnaar wordt bepaald door de geaggregeerde score (het gecombineerde aantal doelpunten gescoord door de twee teams).

De finale zal bestaan uit één wedstrijd, waarbij de winnaar zich kwalificeert voor de 2025 FIFA Club World Cup.