Columbus Crew Tie CF Montreal 0-0: Replay (2024)

Table of Contents
(90+3 ') CF Montreal overhandigde zijn vierde gele kaartovertreding tegen Columbus Crew (90 ') 7 minuten stoptijd toegevoegd aan Columbus Crew vs CF Montreal Tweede helft (74 ') Mohamed Farsi -bladeren komen overeen met brancard na letsel letsel, Christian Ramirez verschijnt de eerste verschijning sinds blessure (71 ') Columbus Crew Break Lower.com Veldbezoekrecord met 20.927 (66 ') Columbus -bemanning maken drie substituties versus CF Montreal (59 ') Yevhen Chebergo en Jules-Anthony Vilsaint botsen, waardoor de wedstrijd vertraging veroorzaakt (55 ') CF Montreal maakt eerste twee vervangingen versus Columbus Crew (46 ') Marino Hinestroza raakt CF Montreal Cross Bar met Columbus Crew First Shot -poging (46 ') Columbus Crew houdt op de line -up hetzelfde om de tweede helft te beginnen versus CF Montreal (45 ') Columbus Crew Finish Eerste helft versus CF Montreal Ties 0-0 (45 ') Geen stoptijd toegevoegd aan Columbus Crew vs CF Montreal eerste helft (22 ') CF Montreal Captain Samuel Piette overhandigde gele kaart (21 ') Columbus -bemanning kan niet één schotpoging opnemen om 20 minuten te openen versus CF Montreal (6 ') Columbus Crew neemt de eerste hoekschop versus CF Montreal Aidan Morris noemde kapitein met Darlington Nagbe op de bank Vandaag in Columbus Crew History: 27 april 2013 Wie begint voor CF Montreal vs Columbus Crew? Wie begint voor Columbus Crew vs CF Montreal? Wie zijn de scheidsrechters voor Columbus Crew vs CF Montreal? Zal Chrisitan Ramirez beschikbaar zijn voor Columbus Crew vs CF Montreal? CF Montreal Letsel Report: Wie is er uit voor CF Montreal vs Columbus Crew? Columbus Crew Blessure Report: Wie is er uit voor Columbus Crew vs CF Montreal? CF Montreal Resultaten: hoe heeft Montreal onlangs gepresteerd? Waar staat CF Montreal in het klassem*nt voor reguliere seizoen in MLS? Waar rangschikt de bemanning van Columbus in het reguliere klassem*nt van het MLS? Waar te luisteren naar Columbus Crew vs CF Montreal Radio Broadcast Waar te streamen Columbus Crew vs CF Montreal Hoe laat doet Columbus Crew vs CF Montreal Kickoff? Krijg meer Columbus Crew -inhoud door naar onze podcast te luisteren

Nadat hij geen schot in de eerste helft had opgenomen, beëindigde de bemanning hun wedstrijd tegen CF Montreal met 13 schoten, vier op doel, maar konden de achterkant van het net niet vinden en nam zaterdag een 0-0-gelijkspel op op Lower.comVeld.

Patrick Schulte had vier reddingen tijdens de wedstrijd, een MLS-vast-seizoen hoog voor de doelman van de bemanning.

Een record van 20.927 mensen waren aanwezig.Aan de zijlijn tijdens de wedstrijd was het voormalige kampioenschap winnende Crew 2 -coach Laurent Courtois, die in januari werd aangenomen als coach van Montreal.

Columbus Crew Tie CF Montreal 0-0: Replay (2)

(90+3 ') CF Montreal overhandigde zijn vierde gele kaartovertreding tegen Columbus Crew

Met de gele kaart naar Fernando Alvarez heeft Montreal vier gele kaarten in de wedstrijd gekregen.Columbus heeft er een opgenomen, die in de tweede helft aan Malte Amundsen werd gegeven.

(90 ') 7 minuten stoptijd toegevoegd aan Columbus Crew vs CF Montreal Tweede helft

De vierde ambtenaar signaleerde gedurende 7 minuten van de stoptijd tussen de bemanning en Montreal in hun puntloze wedstrijd.

Columbus Crew Tie CF Montreal 0-0: Replay (3)

(74 ') Mohamed Farsi -bladeren komen overeen met brancard na letsel letsel, Christian Ramirez verschijnt de eerste verschijning sinds blessure

Nadat hij op een fout tegen Montreal's Bryce Duke in de doos van Columbus, moest Mohamed Farsi op een brancard van het veld worden gehaald vanwege wat een lagere letsel leek te zijn.Farsi behandelde eerder dit seizoen een rechter enkelblessure, die hij opliep in de seizoensopenende wedstrijd van de bemanning tegen Atlanta United op 24 februari en hield hem buitenspel gezet voor een wedstrijd.

Farsi werd vervangen door Yaw Yeboah, waarbij Columbus ook in Christian Ramirez verving door Jacen Russell-Rowe, die het eerste optreden van Ramirez markeerde sinds zijn dijblessure op 23 maart vs Charlotte FC.

(71 ') Columbus Crew Break Lower.com Veldbezoekrecord met 20.927

De 20.927 aanwezigen om te zien hoe de bemanning op zaterdagavond CF Montreal opneemt, verslaat het vorige record van 20.802 fans die op de 2023 MLS Cup Final vs Los Angeles FC op Lower.com Field waren op Lower.com Field op Lower.com Field op 9 december.

(66 ') Columbus -bemanning maken drie substituties versus CF Montreal

De bemanning bracht drie wijzigingen aan met hun eerste ronde van vervangingen:

• FW Diego Rossi voor Alex Matan
  • FW Cucho Hernandez voor Marino Hnestroza
  • DF Steven Moreira voor Sean Zawadzki

Montreal maakte ook een andere vervanging, middenvelder Nathan-Dylan Saliba voor Samuel Piette.

(59 ') Yevhen Chebergo en Jules-Anthony Vilsaint botsen, waardoor de wedstrijd vertraging veroorzaakt

Zowel Yevhen Cheberto voor Columbus als Jules-Anthony Vilsaint voor Montreal werden geëvalueerd op verwondingen, maar werden vrijgemaakt om de wedstrijd opnieuw in te voeren.

(55 ') CF Montreal maakt eerste twee vervangingen versus Columbus Crew

Montreal heeft Mason Toye vervangen door Dominic Iankov en Ariel Lassiter door Jules-Anthony Vilsaint.

(46 ') Marino Hinestroza raakt CF Montreal Cross Bar met Columbus Crew First Shot -poging

Minder dan twee minuten in de tweede helft vond de bemanning hun eerste schotpoging van de wedstrijd toen aanvaller Alex Matan de bal naar Marino Hinestroza bracht in het centrum van de doos van Montreal.Met een vrij open blik stuurde Hinestroza zijn schot te hoog en raakte de dwarsstang.

(46 ') Columbus Crew houdt op de line -up hetzelfde om de tweede helft te beginnen versus CF Montreal

Bemanningcoach Wilfried Nancy koos voor het aanbrengen van line -upwijzigingen om de tweede helft te starten.

Columbus Crew Tie CF Montreal 0-0: Replay (4)

(45 ') Columbus Crew Finish Eerste helft versus CF Montreal Ties 0-0

De bemanning kon in de puntloze eerste helft niet één schotpoging tegen Montreal opnemen, ondanks het beheersen van de bezitsbattle 67,6% in vergelijking met de 32,4% van Montreal.

Montreal eindigde de eerste helft met slechts één schotpoging vanaf de 12e minuut.

(45 ') Geen stoptijd toegevoegd aan Columbus Crew vs CF Montreal eerste helft

De vierde ambtenaar heeft nooit gesignaleerd voor extra speeltijd in de puntloze eerste helft tussen de bemanning en Montreal.

(22 ') CF Montreal Captain Samuel Piette overhandigde gele kaart

Montreal Captain en middenvelder Samuel Piette kreeg de eerste geel van de wedstrijd na een botsing nabij het middenveld met bemanningslid -middenvelder Derrick Jones.Jones kon zonder problemen opstaan van de hit.

(21 ') Columbus -bemanning kan niet één schotpoging opnemen om 20 minuten te openen versus CF Montreal

De bemanning werd na 20 minuten spelen shotless gehouden.Montreal heeft één schotpoging geregistreerd, nabij de 13 minuten durende markering, Ariel Lassiter nam een ​​schot van buiten de doos die werd gered door de doelman Patrick Schulte.

Columbus Crew Tie CF Montreal 0-0: Replay (5)

(6 ') Columbus Crew neemt de eerste hoekschop versus CF Montreal

De bemanning kreeg de eerste hoek van de wedstrijd toen een verdediger van Montreal de bal uit de bemanning schopte naar voren Jacen Rusell-Rowe.Alex Matan nam de hoek, maar het landde precies in handen van Montreal -doelman Jonathan Sirois.

Aidan Morris noemde kapitein met Darlington Nagbe op de bank

Met crewcoach Wilfried Nancy die Darlington Nagbe een rust geeft van het starten tegen Montreal, krijgt de 22-jarige Aidan Morris de titel van kapitein voor de wedstrijd zaterdagavond.

Vandaag in Columbus Crew History: 27 april 2013

27 april zal altijd een gedenkwaardige dag zijn voor de bemanning, omdat die dag 11 jaar geleden, terwijl hij het opnemen tegen D.C. United in wat nu Historic Crew Stadium wordt genoemd, het scorebord in brand wordt gestoken.

Terwijl niemand gewond raakte en de Columbus vs D.C. Matchup kon plaatsvinden ondanks een vertraagde start, zullen fans en voormalige leden van de crew -organisatie zich altijd het vreemde evenement herinneren.Lees er meer overhier.

Wie begint voor CF Montreal vs Columbus Crew?

• FW: Toye Mason

Wie begint voor Columbus Crew vs CF Montreal?

• FW: Jacen Russell-Rowe

Wie zijn de scheidsrechters voor Columbus Crew vs CF Montreal?

Hier zijn de ambtenaren voor de bemanning vs Montreal op zaterdagavond:

• Reofuree: Toru Penso
  • Assistent -scheidsrechter 1: Cameron Blanchard
  • Assistent -scheidsrechter 2: Jeremy Hanson
  • Vierde functionaris: Guido Gonzales Jr.
  • VAR: Foto Bazakos
  • Assistent Var: Jozef Batko

Zal Chrisitan Ramirez beschikbaar zijn voor Columbus Crew vs CF Montreal?

Voor het eerst sinds 23 maart tegen Charlotte FC was Crew Forward Chirstian Ramirez beschikbaar voor Columbus voor de bank in de Monterrey -wedstrijd.Vóór woensdag was Ramirez buitenspel gezet met een dijblessure die hij opliep tijdens de eerste helft Charlotte -wedstrijd.

"Hij is goed," zei Nancy afgelopen vrijdag."Hij was op de bank klaar om ons te helpen tegen Monterrey, maar ik heb hem niet op het veld gezet. Maar hij is goed geweest, klaar om ons te helpen, klaar om minuten te hebben. Dus we zullen zien."

CF Montreal Letsel Report: Wie is er uit voor CF Montreal vs Columbus Crew?

Montreal is zonder meerdere belangrijke spelers, waaronder team leidende scorer Matias Coccaro.Zoals gemeld door de Montreal Gazette, liep Coccaro op 13 april een blessure op tegen FC Cincinnati die hem acht tot 10 weken buitenspel houdt.

Hier is het volledige verwondingsrapport van CF Montreal:

• FW Matias Coccaro (knie)
  • MF Lassi Lappalainen (HIP)
  • FW Josef Martinez (knie)
  • FWLA Opuaku (ANK)
  • DF Joaquin Sosa (onderbeen)

Columbus Crew Blessure Report: Wie is er uit voor Columbus Crew vs CF Montreal?

De enige speler die wordt vermeld in het blessuresrapport van de bemanning is doelman Evan Bush, die te maken heeft met een polsblessure.

Bush liep zijn blessure optegen Real Salt Lake op 13 april.Nancy zei dat het "maanden" zou kunnen zijn voordat hij terugkeert.

CF Montreal Resultaten: hoe heeft Montreal onlangs gepresteerd?

In de afgelopen twee wedstrijden heeft Montreal sterke resultaten opgeleverd over Orlando City SC en FC Cincinnati, beide teams waar Columbus in staatMLS -bekerPlay -offs vorig jaar.

Hier zijn de meest recente resultaten van Montreal:

• 20 april: Montreal 2, Orlando City SC 2
  • 13 april: Montreal 2, FC Cincinnati 1
  • 6 april: Seattle Sounders 5, Montreal 1

Waar staat CF Montreal in het klassem*nt voor reguliere seizoen in MLS?

Montreal staat op de 10e plaats in het klassem*nt van de Eastern Conference, maar is verbonden met de zevende tot en met negende teams (Atlanta United, New York City FC en Charlotte FC) met 11 punten.Montreal is het seizoen begonnen met een 3-2-3 record.

Waar rangschikt de bemanning van Columbus in het reguliere klassem*nt van het MLS?

De bemanning staat op de vierde plaats in het klassem*nt van de Eastern Conference en cumuleert 14 punten met een 3-5-1 record.Columbus zit achter Inter Miami op de eerste plaats, gevolgd door de New York Red Bulls en FC Cincinnati.

Columbus Crew Tie CF Montreal 0-0: Replay (6)

Waar te luisteren naar Columbus Crew vs CF Montreal Radio Broadcast

De Crew vs. Montreal Radio Broadcast zal op ALT 105.7 FM staan en ook beschikbaar via de iHeartRadio -app.Columbus 'reguliere radio -omroep Chris Doran zal worden opgeroepen.

De Spaanse radio-uitzending is te vinden op LA Grande 102.5 FM en de LA Grande Radio-app met Juan Valladares die play-by-play doet.

Waar te streamen Columbus Crew vs CF Montreal

De Crew vs Montreal -wedstrijd is beschikbaar om te streamen via Apple TV.Hoewel een MLS Season Pass -abonnement meestal nodig is, is dit de gratis match van de week.

Op de oproep zal Keith Costigan play-by-play doen en Maurice Edu Handling Color Analyst.Zowel Spaanse als Franse uitzendopties zullen beschikbaar zijn voor de wedstrijd via Apple TV.

Columbus Crew Tie CF Montreal 0-0: Replay (7)

Hoe laat doet Columbus Crew vs CF Montreal Kickoff?

Aftrap:19:30 uurop zaterdag 27 april op Lower.com Field