16 Duitse herdermixen: GSD-kruisingen (met afbeeldingen) - Dogster (2024)

Duitse herders worden grotendeels beschouwd als enkele van de meest intelligente, loyale en lieve honden ter wereld. Vanwege hun felle loyaliteit en atletische karakter zijn het perfecte waakhonden. Tegelijkertijd zijn het geweldige menselijke metgezellen die van kinderen en andere mensen houden.

Alsof deDuitse herderbeter kan niet, er zijn tegenwoordig een aantal hele schattige Duitse herdermixen verkrijgbaar. Door een Duitse herder met een andere hond te mixen, kan een ras ontstaan ​​dat uniek is en vele andere sterke eigenschappen heeft die de Duitse herder alleen misschien niet heeft.

16 Duitse herdermixen: GSD-kruisingen (met afbeeldingen) - Dogster (1)

De 16 populaire Duitse herdermixen

1. Golden Shepherd (Golden Retriever x Duitse Herder Mix)

16 Duitse herdermixen: GSD-kruisingen (met afbeeldingen) - Dogster (2)

DeGouden Herderis een mengsel tussen aGolden retrieveren een Duitse herder. Dit is de perfecte hond als u op zoek bent naar een supergezinde en lieve hond die ook intelligent, gehoorzaam en geweldig is voor activiteiten.

Golden Shepherds houden ervan om veel één-op-één tijd met hun baasjes door te brengen en kunnen goed overweg met kinderen. Tegelijkertijd zijn deze honden klaar om op avontuur te gaan, of het nu gaat om jagen, speuren of gewoon door het bos wandelen.

2. Shug (mix van Duitse herder en mopshond)

Een van de schattigste honden die er zijn, is deMopshond. Je kunt een atletisch, schattig en intelligent ras krijgen door een mopshond te mengen met een Duitse herder, die een Shug wordt genoemd. Hoewel een Shug misschien een vreemd idee klinkt, is dit ras zeer uniek en intelligent.

De Shug is het perfecte ras als u op zoek bent naar een schattige, intelligente en waakzame hond. Zowel mopshonden als Duitse herders staan ​​bekend als intelligente en natuurlijke waakhonden. Door ze allebei te combineren ontstaat een super schattige, intelligente en alerte pup.

3. Chow Shepherd (Duitse herder x Chow Chow Mix)

DeChow Herderis een Duitse herder gemengd met eenChow. Dit is gemakkelijk een van de schattigste honden die er zijn. Eén manier waarop de Chow Shepherd de Chow nastreeft, is dat je deze honden vaak kunt zien met hun tong uithangend. Verwacht dat de hond je behoorlijk zal likken!

4. Labrashepherd (Duitse herder x Labrador Retriever Mix)

16 Duitse herdermixen: GSD-kruisingen (met afbeeldingen) - Dogster (3)

Labrasherderszijn een mix tussen aLabrador retrieveren Duitse herder. Het mixen van een Duitse herder met een Labrador Retriever is een manier om de zeer prikkelbare en energieke aard van de Duitse herder te verzachten.

Labrashepherds zijn ongelooflijk intelligent en houden van nieuwe situaties. Tegelijkertijd zijn deze honden liefdevol, kalm en doen ze het goed in gezinssituaties.

5. Rottweiler-herder (Rottweiler x Duitse herdermix)

16 Duitse herdermixen: GSD-kruisingen (met afbeeldingen) - Dogster (4)

Als u op zoek bent naar de beste waakhond die er is, aRottweiler herdermisschien wel de beste keuze voor u. Deze hond is zeer beschermend en loyaal. Ze hebben ook veel spieren en zullen indringers waarschijnlijk afschrikken alleen al door hun uiterlijk en geblaf.

6. Shollie (Duitse herder x Collie)

16 Duitse herdermixen: GSD-kruisingen (met afbeeldingen) - Dogster (5)

ASholliis een van de meer vrouwelijk uitziende honden die er zijn. Het is een combinatie van een Duitse herder en eenCollie. Deze hond heeft een lange vacht en een zeer sierlijk uiterlijk. De vacht is weliswaar aantrekkelijk, maar zal regelmatig moeten worden verzorgd, maar het kan de moeite waard zijn voor mensen die op zoek zijn naar een prachtige hond.

Wat hun temperament betreft, zijn Shollies zeer gelijkmatig en gemakkelijk te trainen. Ze zijn misschien niet zo speels als sommige andere rassen, maar deze hond is erg aardig.

7. Siberische herder (Duitse herder x Siberische husky)

Siberische herders zijn een uniek ras dat resulteert in een hond met één babyblauw oog en één bruin oog. De look is zeer atletisch en aantrekkelijk, wat betekent dat je de schoonheid van de look niet hoeft op te offerenSiberische huskybij het mengen met een Duitse herder. Bovendien zal de Siberische herder een zeer harde werker zijn, terwijl hij graag met je speelt.

8. Alaskan Shepherd (Duitse herder x Alaskan Malamute)

16 Duitse herdermixen: GSD-kruisingen (met afbeeldingen) - Dogster (6)

Vergelijkbaar met de Siberische herder is de Alaskan Shepherd. Deze hond is een mix van een Duitse herder en eenAlaskan Malamute. Zijn vacht is ongelooflijk mooi. Om nog maar te zwijgen: de persoonlijkheid is loyaal, vriendelijk en sterk, gecombineerd met gemakkelijke trainbaarheid.

9. New Shep (Duitse herder x Newfoundland)

De New Shep, een mix tussen een Duitse herder en eenNewfoundland, is eigenlijk een gigantische pluisbal die dol is op zwemmen. Als je jonge kinderen hebt en veel gaat zwemmen, is dit een geweldige hond voor jou. Deze hond is zeer trainbaar, loyaal en zachtaardig, waardoor hij een vriendelijke reus is voor gezinnen.

10. Duitse Ridgeback (Duitse herder x Rhodesian Ridgeback)

Duitse Ridgebacks zijn een kruising tussen een Duitse herder enRhodesische Ridgeback. Deze honden zijn ongelooflijk loyaal en hardwerkend. Het is belangrijk om deze hond veel beweging en aandacht te geven, anders kan hij kattenkwaad uithalen terwijl hij zichzelf probeert te vermaken.

11. Corman Herders (Duitse Herder x Corgi)

16 Duitse herdermixen: GSD-kruisingen (met afbeeldingen) - Dogster (7)

Er is niets waar je niet van kunt houden aan deCorman Herder, een Duitse herder enCorgimengen. Deze hond is een bal van energie, aangezien zowel Corgi's als Duitse herders bekend staan ​​om hun hoge bewegingsvereisten. Met de juiste training kunnen deze honden superleuk zijn om mee te spelen.

12. Herder Pit (Duitse herder x Pitbull)

16 Duitse herdermixen: GSD-kruisingen (met afbeeldingen) - Dogster (8)

Shepherd Pits zijn ongelooflijk sterke, intelligente en energieke honden. Omdat je een mix bent tussen een Duitse herder en een Pitbull, moet je absoluut een stevige maar liefdevolle eigenaar zijn om deze hond goed op te voeden. Met de rechterhand kan deze hond een ongelooflijk loyaal huisdier zijn dat er altijd is om je te beschermen.

13. Shepkita (Duitse herder x Akita)

Shepkita's hebben er eenAkitaouder en één Duitse herderouder. Deze hond is geweldig binnen het gezin omdat hij veel tolerantie heeft voor prikkelbaarheid en veel geduld heeft, waardoor hij de perfecte hond is als u jonge kinderen in huis heeft.

Het is belangrijk om Shepkitas te trainen, omdat ze een beetje eigenwijs kunnen zijn, waardoor trainen een beetje een uitdaging kan zijn. Toch zijn deze honden erg geduldig en liefdevol.

14. Euro Mountain Sheparnese (Duitse herder x Berner Sennenhond)

De Euro Mountain Sheparnese is een mix tussen een Duitse herder enBerner Sennenhond. Deze honden zijn ongelooflijk vriendelijk en liefdevol, maar ze zullen ook je grenzen verleggen. Verwacht dat de hond zeer eigenzinnig is en een serieuze training nodig heeft.

15. Sint-Herder (Duitse Herder x Sint-Bernardus)

DeSint Herderis een kruising tussen een Duitse herder enSint Bernard. Deze hond zal heel groot worden en veel ruimte nodig hebben om te leven en te spelen. Zolang u deze hond veel ruimte geeft, zal hij zeer liefdevol, loyaal en beschermend over uw huis zijn.

16. Wolfsherder (Duitse herder x Wolf)

De laatste Duitse herdermix op onze lijst is de Wolf Shepherd. Deze hond is een kruising tussen een gewone Duitse herder en een echte Wolf. Deze honden zijn op veel gebieden niet legaal en kunnen ongelooflijk gevoelig zijn. We raden deze honden niet aan als gewone huisdieren, maar ze zijn zeker uniek om over te leren!

16 Duitse herdermixen: GSD-kruisingen (met afbeeldingen) - Dogster (9)

Over Duitse herders

Voordat u naar deDuitse herdermengelingen, laten we het hebben over gewone Duitse herders. Deze honden zijn geliefd omdat ze geweldige waakhonden zijn, zeer intelligent zijn en perfect bij de meeste gezinnen passen. Ze worden sinds de 19e eeuw specifiek gefokt voor hun werkdoeleinden.

Deze honden hebben een ongelooflijk reukvermogen, daarom worden Duitse herders vaak gebruikt voor het vinden van bommen en drugs. Ook Duitse herders zijn achterdochtig en willen zichzelf en hun baasjes beschermen. Deze eigenschappen gaan gepaard met een hoog intelligentieniveau, waardoor ze manieren kunnen bedenken om u te waarschuwen of de taak uit te voeren.

Tegelijkertijd zijn Duitse herders erg lief en loyaal. Het is bekend dat deze hond zijn baasjes beschermt wanneer dat nodig is, maar hij houdt van aandacht en genegenheid als hij weet dat er geen gevaar is. Vanwege deze eigenschappen zijn Duitse herders geweldige honden voor actieve alleenstaanden of gezinnen.

16 Duitse herdermixen: GSD-kruisingen (met afbeeldingen) - Dogster (10)

Waarom zou je een Duitse herdermix willen?

Omdat Duitse herders zo geweldig zijn, vraag je je misschien af ​​wat de voordelen zijn als je het met een ander ras mengt. Mengsels van Duitse Herder hebben enkele van de beste eigenschappen van de Duitse Herder en de hond waarmee deze gemengd is, waardoor een hond ontstaat die perfect bij u past.

Shugs, Duitse herders gemengd met mopshonden, zijn bijvoorbeeld zeer intelligent en veel minder achterdochtig dan traditionele Duitse herders. Dit kan de perfecte hond voor u zijn als u een intelligente en waakzame hond wilt die iets minder intimiderend is.

Misschien wil je ook een Duitse herdermix kopen vanwege hun uiterlijk. Hoewel Duitse herders erg atletisch zijn, worden ze doorgaans niet als de schattigste honden ooit beschouwd, simpelweg vanwege hun atletische frame. Het mixen van een Duitse herder met iets pluizigs of traditioneel schattigs kan een super uniek en aantrekkelijk geheel creëren.

16 Duitse herdermixen: GSD-kruisingen (met afbeeldingen) - Dogster (11)

Laatste gedachten

Zoals je kunt zien, zijn er veel lieve, intelligente en schattige Duitse herdermixen verkrijgbaar. Hoewel er nog veel meer zijnDuitse herdermixen beschikbaar, de 16 die we hebben bekeken, zijn meestal het populairst. We hopen dat je het leuk vond om naar deze superleuke en unieke rassen te kijken.

Gerelateerde artikelen:

 • Wat is een Lycan-herder precies? De waarheid achter het ras

Uitgelichte beeldcredits: Ovidiu Constantin Moraru, Shutterstock

Inhoud

 • De 16 populaire Duitse herdermixen
  • 1. Golden Shepherd (Golden Retriever x Duitse Herder Mix)
  • 2. Shug (mix van Duitse herder en mopshond)
  • 3. Chow Shepherd (Duitse herder x Chow Chow Mix)
  • 4. Labrashepherd (Duitse herder x Labrador Retriever Mix)
  • 5. Rottweiler-herder (Rottweiler x Duitse herdermix)
  • 6. Shollie (Duitse herder x Collie)
  • 7. Siberische herder (Duitse herder x Siberische husky)
  • 8. Alaskan Shepherd (Duitse herder x Alaskan Malamute)
  • 9. New Shep (Duitse herder x Newfoundland)
  • 10. Duitse Ridgeback (Duitse herder x Rhodesian Ridgeback)
  • 11. Corman Herders (Duitse Herder x Corgi)
  • 12. Herder Pit (Duitse herder x Pitbull)
  • 13. Shepkita (Duitse herder x Akita)
  • 14. Euro Mountain Sheparnese (Duitse herder x Berner Sennenhond)
  • 15. Sint-Herder (Duitse Herder x Sint-Bernardus)
  • 16. Wolfsherder (Duitse herder x Wolf)
 • Over Duitse herders
 • Waarom zou je een Duitse herdermix willen?
 • Laatste gedachten
16 Duitse herdermixen: GSD-kruisingen (met afbeeldingen) - Dogster (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated:

Views: 6161

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.