Wat kun je deze week streamen: ‘Avatar: The Last Airbender’, ‘Priscilla’ en de puppy’s van Dolly Parton - WTOP News (2024)

Thuis»Levensstijlnieuws»Wat moet je dit streamen...

Luister nu naar WTOP Nieuws WTOP.com | Alexa | Google-startpagina | WTOP-app | 103,5 FM

Dolly Parton presenteert een twee uur durende puppyspecial op CBS en het zevende en laatste seizoen van het ziekenhuisdrama, “The Good Doctor”, zijn enkele van de nieuwe televisie, films, muziek en gamesop weg naar een apparaatdichtbij jou.

Ook onder de streamingaanbiedingen die de moeite waard zijn, zoals geselecteerd door The Associated Press’entertainmentjournalisten: Andrew Lincoln en Danai Gurira keren terug naar het universum van “The Walking Dead” in hun eigen spin-off, “The Walking Dead: The Ones Who Live” en “Avatar: The Last Airbender” krijgen de live-action-behandeling van Netflix.

NIEUWE FILMS OM TE STREAMEN

— Het miste Oscar-nominaties, maarAndrew Haigh’s ‘All of Us Strangers’was een van de beste films van 2023. De film, die donderdag debuteert op Hulu,sterren Andrew Scottals schrijver die aan een autobiografisch script werkt, werk dat hem terugvoert naar zijn ouderlijk huis, waar hij zijn lang overleden ouders (Claire Foy, Jamie Bell) aantreft zoals ze ooit waren. Tegelijkertijd ontstaat er een romance met een buurman (Paul Mescal). Metafysisch en melancholisch is ‘All of Us Strangers’ een knaller die AP-filmschrijver Lindsey Bahr een ‘diep gevoelde reis van acceptatie, liefde en vergeving’ noemde.in haar recensie.

— Nog een bijna-ongeluk bij de Oscars,'Priscilla' van Sofia Coppolahits Max op vrijdag 23 februari. Coppola’s dromerige, gestructureerde verhaal over Priscilla Presley’s surrealistische romance met Elvis leverde twee van de meest memorabele doorbraakoptredens van vorig jaar op in Cailee Spaeny en Jacob Elordi.In mijn recensieprees ik ‘Priscilla’ als ‘een soort sprookje dat claustrofobisch en waarschuwend wordt.’

— Twee opmerkelijke veteranen van de Oscar-race van vorig jaar, beiden van A24, arriveren deze week op Netflix. “Alles overal tegelijk,De multiversum-ravotten van Daniel Kwan en Daniel Scheinertarriveert vrijdag 23 februari, bijna precies een jaar na de anarchistische sci-fi whatsit'sonwaarschijnlijke Oscaruitreiking.Ook op Netflix, op zaterdag 24 februari, is de beste geanimeerde genomineerde van 2023‘Marcel de Schelp met schoenen aan.’De grillige stop-motion animatiefilm van Jenny Slate en Dean Fleischer Camp over een 2,5 cm grote zeeschelp met een groot hart eneen vertederende voorliefde voor Lesley Stahl.

— AP-filmschrijver Jake Coyle

NIEUWE MUZIEK OM TE STREAMEN

– MGMT is klaar om hun 10-nummers “Loss of Life” te verzorgen, waarvan de band zegt dat ze een “relatief pijnloze bevalling hebben gehad na een lange draagtijd.” Het psychedelische synthpopduo Andrew VanWyngarden en Ben Goldwasser grapt: “Muzikaal gezien zitten we rond de 20% volwassen hedendaags.” Christine and the Queens verschijnen op het nummer “Dancing in Babylon” – het allereerste onderdeel op een MGMT-album. ‘Loss Of Life’, de opvolger van ‘Little Dark Age’ uit 2018, is een spin-off van de single ‘Nothing To Declare’“Kauwgom Hond”En"Moeder natuur."Het landt vrijdag 23 februari.

— Goth-popzangeres Allie X zet alles op het spel met “Girl With No Face”, haar eerste zelfgeproduceerde album. “Er schuilt een dood in deze muziek, maar ook het begin van een wedergeboorte. Ik moest iets maken dat volledig van mij kwam”, schreef ze. De klassiek geschoolde popartiest uit Toronto heeft een drietal tracks uit de nieuwe collectie uitgebracht, waaronder"Zwart oog,"een vreemde, retro-electro-banger met een video die ze regisseerde en de tekst: "De wereld draait rond/Maakt me duizelig maar ik houd stand/Als ik misselijk word, kokhals ik het gewoon." Het album verschijnt vrijdag 23 februari.

AP Entertainment-schrijver Mark Kennedy

NIEUWE SHOWS OM TE STREAMEN

- Als je de“Puppykom,”Dolly Parton heeft je gedekt. Het countrymuziekicoon organiseert de twee uur durende variétéspecial“Dolly Parton’s huisdierengala”woensdag op CBS. Het bevat de nieuwste hondenmode en uitvoeringen van Parton-klassiekers, waaronder ‘9 to 5’, ‘I Will Always Love You’, ‘Puppy Love’ en ‘Jolene’, met Parton en countryhitmakers Lainey Wilson, Carly Pearce, Chris Janson en KC van KC van de Sunshine Band treden op. “Ik weet dat alle dierenliefhebbers deze show geweldig zullen vinden”, zei Parton in een verklaring.

— Een drietal populaire ABC-shows keert dinsdag na acht maanden terug vanwege de stakingen in Hollywood.“Will Trente,”gebaseerd op boeken van Karin Slaughter, met Ramon Rodriguez in de hoofdrol als agent bij het Georgia Bureau of Investigations. Nathan Fillion leidt de politieprocedure“De nieuweling,”en Freddie Highmore keert terug voor het zevende en laatste seizoen van het ziekenhuisdrama,“De goede dokter”waar hij een chirurg met autisme speelt. Afleveringen worden ook gestreamd op Hulu.

— Vijftien jaar na de populaire Nickelodeon-animatieserie“Avatar: de laatste luchtstuurder”uit de lucht ging, heeft het verhaal de live-action behandeling gekregen van Netflix. In deze nieuwe “Last Airbender” speelt Gordon Cormier de rol van Aang, een 12-jarige jongen met het lot van de wereld op zijn schouders. De serie gaat donderdag in première.

— Andrew Lincoln en Danai Gurira keren terug naar het universum van “The Walking Dead” in hun eigen spin-off,“The Walking Dead: degenen die leven.”De serie met zes afleveringen volgt hun door sterren gekruiste personages, Rick en Michonne, terwijl ze vechten om de weg naar elkaar terug te vinden na jaren van scheiding. Scott Gimple, de chief content officer van de ‘The Walking Dead’-franchise, creëerde de serie samen met Lincoln en Gurira. Nieuwe personages worden ook gespeeld door Terry O’Quinn, Lesley-Ann Brandt en Aaron Bachelor. De show gaat zondag 25 februari in première op AMC en AMC+.

Alicia Rancilio

NIEUWE VIDEOSPELLEN OM TE SPELEN

— Van ‘Twin Peaks’ tot ‘Twilight’: de Pacific Northwest is het epicentrum van een eigenaardig soort popcultuurgekte. Het is ook een coole plek om een ​​ritje te maken. De in Seattle gevestigde indie Ironwood Studios wil de twee combineren met zijn debuutgame,Pacifische aandrijving. Jouw missie is het verkennen van de ‘Olympic Exclusion Zone’, waar experimenten van een geheime organisatie bovennatuurlijke afwijkingen hebben ontketend. Je enige metgezel is een in elkaar geslagen oude stationwagen (graaf de houten lambrisering op), die je kunt upgraden met gadgets die je uit de verlaten laboratoria hebt gehaald. Je zult het moeten opvoeren om om te gaan met de straling en het bizarre weer in de Zone. Ga donderdag 22 februari op pad op PlayStation 5 of pc.

Lou Kesten

___

Bekijk hier de entertainmentverslaggeving van AP:https://apnews.com/entertainment.

Copyright ©2024 De Associated Press. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, geschreven of herverdeeld.

Gerelateerd nieuws

Een gebed voor Evita: Dit is waarom veel Argentijnen toegewijd zijn aan een first lady die in 1952 stierf

Op het plechtige monument voor Japans-Amerikaanse gevangenen uit de Tweede Wereldoorlog staan ​​meer dan 125.000 namen

Amerikaanse onderzoekers onderzoeken hoe dutjes de hersenontwikkeling bij kleuters beïnvloeden

Aanbevolen

Kopen of huren in DC? Huren is €600 goedkoper

De politie van DC geeft foto's vrij van de verdachte van het neerschieten van een 10-jarige jongen

Man omgekomen bij aanrijding in Fairfax Co

Gerelateerde categorieën:

Levensstijlnieuws

Wat kun je deze week streamen: ‘Avatar: The Last Airbender’, ‘Priscilla’ en de puppy’s van Dolly Parton - WTOP News (7)

Wat kun je deze week streamen: ‘Avatar: The Last Airbender’, ‘Priscilla’ en de puppy’s van Dolly Parton - WTOP News (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Chrissy Homenick

Last Updated:

Views: 5867

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Chrissy Homenick

Birthday: 2001-10-22

Address: 611 Kuhn Oval, Feltonbury, NY 02783-3818

Phone: +96619177651654

Job: Mining Representative

Hobby: amateur radio, Sculling, Knife making, Gardening, Watching movies, Gunsmithing, Video gaming

Introduction: My name is Chrissy Homenick, I am a tender, funny, determined, tender, glorious, fancy, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.