Vijf dingen waar we dit weekend van houden: 19 april 2024 (2024)

Expositie met kleine werken

Miniatuurkunstwerken zijn te zien in het Kokomo Art Center, 525 W. Ricketts St. Er zijn in totaal 88 kunstwerken te zien, die een verscheidenheid aan media vertegenwoordigen, waaronder schilderijen, tekeningen en miniatuurdiorama's. Van 13.00 tot 16.00 uur kun je het werk van 19 kunstenaars bekijken. Maandag tot en met zaterdag. De tentoonstelling is geopend tot en met 27 april.

Kunstzinnige interacties

Je kunt dit weekend tegelijkertijd de kunsten en de Kokomo Reddingsmissie steunen. Meer dan 30 kunstenaars zullen zich verzamelen in Rijn Hall, 507 N. Union St., van 15.00 tot 19.00 uur. Zaterdag voor kunstzinnige interacties. Tijdens het evenement zal ook een donatieactie worden gehouden voor schuilplaatsen van de Kokomo Rescue Mission. Er is eten, drinken en een bar voor mensen van 21 jaar en ouder. Er zal ook livemuziek zijn en er zijn loterijprijzen. Er geldt een algemene toegangsprijs van $ 5, maar kinderen van 5 jaar en jonger mogen gratis naar binnen. Kaartjes kun je online kopen viacreativeodditiesandcuriosities.com.

Auto's en koffie

Kokomo Caffeine & Octane houden zaterdag een autoshow. Het evenement wordt gehouden in More Farm Stores, 955 E. 400 South, van 8.00 uur tot 12.00 uur. Tijdens het evenement worden gratis donuts en koffie geserveerd. Er zijn geen registratiekosten. Bel voor meer informatie 765-437-8576.

Voorjaarsboekverkoop

De Friends of the Library, een non-profitorganisatie die de openbare bibliotheek van Kokomo-Howard County helpt financieren, houdt op vrijdag en zaterdag haar jaarlijkse voorjaarsboekenverkoop. De verkoop omvat gebruikte fictie- en non-fictieboeken, dvd's en Blu-rays. Veel boeken kosten $ 1 of minder en artikelen zijn beschikbaar voor alle leeftijdscategorieën. De verkoop zal plaatsvinden in het hoofdfiliaal van KHCPL, 220 N. Union St., in de vergaderzalen op de lagere verdiepingen. De vrijdaguitverkoop is alleen toegankelijk voor leden van Vrienden van de Bibliotheek en loopt van 12.00 uur tot 17.00 uur. Als je mee wilt doen aan de vrijdaguitverkoop, kosten individuele lidmaatschappen $ 5 en kunnen aan de deur worden gekocht. De zaterdagverkoop is voor het grote publiek geopend van 9.00 tot 14.00 uur.

Het vinden van je eigen roots

Het Kokomo Native Initiative presenteert zaterdag ‘Finding Your Native Roots’. Het evenement is een kans voor Indiaanse inwoners van Howard County om aan genealogie te werken. Het evenement begint om 10.00 uur in het Kresge Auditorium van Indiana University Kokomo, 2300 S. Washington St., met een discussie onder leiding van Doreen Soiret, een afstammeling van Shawnee, en Jim Lee, een lid van de Shawnee-stam. Om 13.00 uur zal er een middagsessie voor individueel of begeleid onderzoek plaatsvinden in de IUK-bibliotheek.

Live muziek dit weekend

Kokomo Alehouse

Pat Dotson van The Checkered Vans zal vrijdag optreden in het Kokomo Alehouse, 1134 Home Ave. Hij zal van 20.00 tot 22.00 uur klassieke rocknummers uitvoeren met Joni DeLon. Er zijn geen dekkingskosten

De Coterie

Er zijn dit weekend twee shows gepland in The Coterie, 107 W. Sycamore St.. Hunter Peebles & The Moonlighters treden vrijdagavond op en Alabaster zaterdag. Beide shows beginnen om 21.00 uur. en er geldt een dekkingstoeslag van $ 5 voor elke show.

Kokomo Landpaleis

Shawn Richards zal zaterdag optreden in het Kokomo Country Palace, 2011 N. Market St.. Om 21.30 uur gaat hij verder. En er wordt een dekkingstoeslag van $ 5 in rekening gebracht.

Dit weekend in de bioscoop

Het Ministerie van Onvriendelijke Oorlogvoering

Beoordeeld:R voor overal krachtig geweld en wat taalgebruik.

Looptijd:2 uur 1 minuut

Met in de hoofdrol:Henry Cavill, Alan Ritchson, Eiza González, Henry Golding en Cary Elwes

Verhaallijn:Het Britse leger rekruteert een kleine groep zeer bekwame soldaten om tijdens de Tweede Wereldoorlog de Duitse troepen achter de vijandelijke linies aan te vallen.

Beoordeling:De nieuwste Guy Ritchie-film ‘The Ministry of Ungentlemanly Warfare’ heeft een waargebeurd verhaal, ook al doet het er alles aan om een ​​lang vrijgegeven verhaal uit de Tweede Wereldoorlog te versterken met genoeg dode nazi’s om ‘Inglourious Basterds’ te laten blozen. Het resultaat is een vrolijk vermakelijke film, maar ook een ongemakkelijke fusie. Ritchie’s film, die vrijdag in de bioscoop te zien is, neemt de voorliefde van de steeds productievere regisseur voor opschepperige, uitbuitingsachtige ultrageweld over en past deze toe op een real-life stealth-missie die spannend genoeg zou zijn geweest als het met een beetje historische nauwkeurigheid was verteld.

Twee en een halve ster van de vier.

– Jake Coyle, Associated Press

Rotten Tomato-score:72%

Aanvangstijden:Vrijdag: 15.55, 6.45, 9.30 uur

Abigaïl

Beoordeeld:R voor hevig bloederig geweld en bloedvergieten, alomtegenwoordig taalgebruik en kortstondig drugsgebruik.

Looptijd:1 uur 49 minuten

Met in de hoofdrol:Kathryn Newton, Giancarlo Esposito, Alisha Weir en Dan Stevens

Verhaallijn:Nadat een groep criminelen een jonge ballerina heeft ontvoerd, trekken ze zich terug in een afgelegen landhuis, zich er niet van bewust dat ze binnen opgesloten zitten zonder een normaal klein meisje.

Beoordeling:Knoflook, zonlicht, speren en kruisbeelden worden gebruikt om Abigail tegen te houden, die de overvalfilm heeft gekaapt en er een run-for-your-life-thriller van heeft gemaakt. Ze is een heel slimme twaalfjarige die geharde huurlingen tegen elkaar opzet. Melissa Barrera, die zo centraal stond in het leven van de ‘Scream’-franchise, laat zien waarom ze zo goed is in horror: grappig, sarcastisch, kwetsbaar, atletisch, soulvol en zeer overtuigend met een inzet in haar hand.

Drie sterren van de vier.

—Mark Kennedy, Associated Press

Rotten Tomato-score:85%

Aanvangstijden:Vrijdag: 15.45, 6.30, 9.30 uur

Vijf dingen waar we dit weekend van houden: 19 april 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Merrill Bechtelar CPA

Last Updated:

Views: 6016

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Merrill Bechtelar CPA

Birthday: 1996-05-19

Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

Phone: +5983010455207

Job: Legacy Representative

Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.