Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (2024)

Laatst bijgewerkt op 6 februari 2023 doorAnurag Ghosh| Gepubliceerd: 26 oktober 2021

Cats and Soup is een esthetisch en ontspannend spel van Hidea. Je zult verliefd worden op de handgetekende afbeeldingen. De kunststijl en de geluidseffecten zijn geweldig! ASMR-fans zullen genieten van de rustgevende muziek en het geluid van regen.

De aandacht voor detail die aan het gedrag en de actie van een kat wordt besteed, is op zijn zachtst gezegd fantastisch. Elke kat zal zich anders gedragen als hij in contact komt met verschillende faciliteiten en omgevingen. De game heeft ook een dag- en nachtcyclus en een weersysteem, waardoor alles er zo realistisch uitziet in een tekenfilmachtige wereld.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (1)

Katten en Soep is eeninactief spel. Je zult schattige katjes moeten helpen om heerlijk eten voor hun klanten te maken. Begin met soepen en naarmate je verder komt, maak je verschillende items, zoals sappen, om je bedrijf uit te breiden. Naarmate je steeds meer faciliteiten bouwt, zul je katten moeten inhuren om ze te verzorgen. Dus als je een wortelsnijder hebt gebouwd, huur dan een kat in die de wortels in plakjes snijdt, ze in een zak verzamelt, ze naar de kookgelegenheid verplaatst en de gesneden wortels in de ketel doet om wortelsoep te bereiden. Je kattenvriendjes blijven goud voor je verdienen als je niet speelt. Ontdek wat er wordt gekookt en wat je moet doen in onze uitgebreide Cats and Soup-spelgids:

Inhoudsopgave

Aan de slag

In de kookgelegenheid in het midden bereidt u de heerlijke bouillon voor uw klanten. Het zal enige tijd duren voordat de schattige witte kat soep klaarmaakt, zoals blijkt uit de mechanische timer boven het knutselstation. Er wordt een kom milde bouillon bereid wanneer de mechanische timer klaar is met aftellen.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (2)

Nadat de soep gekookt is, wordt de voorbereide kom op de bodem van de zeef verzameld. Tik op de soepkom om deze aan je klant te verkopen en er goud voor te verdienen. Het totale tot nu toe verdiende goud wordt bovenaan het scherm weergegeven. Goud is de primaire munteenheid van dit spel. De kat blijft met regelmatige tussenpozen soep bereiden. Kommen die klaar zijn voor verkoop en consumptie blijven zich onder aan het scherm verzamelen totdat u erop tikt om ze aan uw klanten te verkopen.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (3)

Katten en Soep is eeninactief speldus ja, je kunt inactief goud verdienen als je offline bent. Inactief goud wordt verzameld net boven de galerij met kommen onder aan het scherm. Tik op inactief goud om ze te verzamelen.

Om nieuwe “faciliteiten” te bouwen, tikt u op het hamerpictogram in de rechter benedenhoek van het scherm. In het bouwfaciliteitsmenu zie je verschillende faciliteiten, gecategoriseerd onder Koken, Rusten, Functie en Speciaal.

Houd je van inactieve spelletjes met katten? Bekijk wat we hebben geschreven:

  • Gids voor kattensnackbars: tips en trucs

In de sectie Koken vindt u faciliteiten zoals groentesnijders, sapcentrifuges, schillers etc. Onder Rust vindt u faciliteiten die katten ontspanning en plezier bieden. De functie biedt faciliteiten die een soort bonusbeloningen bieden. Deze omvatten schatkisten, gelukspotten, prikborden, enz. Je zult deze faciliteiten moeten plaatsen om hun diensten te activeren.

Houd er rekening mee dat kookfaciliteiten katten nodig hebben. Dus nadat je een kookgelegenheid hebt gebouwd, tik je op de kattenafbeelding eronder om een ​​willekeurige kat op te roepen. Hij/zij zal de voorziening gaan gebruiken.

Onder de categorie koken vindt u faciliteiten zoals de koolsnijder, wortelsnijder, sapcentrifuge en nog veel meer. Het goud dat je hebt verzameld als ongebruikt inkomen en uit de verkoop van soepen aan klanten, zal nuttig zijn voor de aankoop van deze faciliteiten.

Een faciliteit is niet compleet zonder dat een schattige kat er gebruik van maakt. Je hebt katten nodig om groenten in plakjes te snijden en in blokjes te snijden voor je heerlijke soepen en lekkere sappen te maken. Zodra je een faciliteit op het lege slot hebt gebouwd, is het tijd om een ​​nieuwe kat te ontgrendelen. Tik op het kattenpictogram om een ​​schattige kat op te roepen.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (4)

Zij zal in de nieuwe vestiging aan de slag gaan. Als de faciliteit een koolsnijder is, begint de nieuwe kat de kool te snijden, de gesneden kool te verzamelen en uiteindelijk naar de kookfaciliteit in het midden te gaan om de gesneden kool in de ketel te doen voor het bereiden van koolsoep.

Wortel-, kool- en andere gearomatiseerde soepen zullen meer goud opleveren dan een milde soep. Dit is de reden waarom je zo snel mogelijk dergelijke snijfaciliteiten moet bouwen om te diversifiëren en verschillende soorten soep te verkopen om meer goud te verdienen.

Vergeet niet om rustfaciliteiten te bouwen voor je kattenvrienden. Je schattige katten hebben een pauze nodig. Ze kunnen gewoon niet non-stop werken. Tik op het hamerpictogram en tik op het tabblad ‘Rusten’ om faciliteiten te bouwen die uw vermoeide katten comfort en ontspanning bieden.

Rustfaciliteiten zijn meestal gereserveerd voor katten die bezig zijn met het snijden van wortelen, kool en andere groenten. Nadat ze klaar zijn met het snijden van groenten, het verzamelen ervan en het in de hete ketel doen, springen ze snel naar de dichtstbijzijnde rustplaats om te spelen, een dutje te doen of naar muziek te luisteren.

Na het rusten gaan ze weer aan het werk. Zodra een kat klaar is met rusten, kent de rustfaciliteit “receptpunten” toe. Deze speciale punten hebben een groen bliksemflitspictogram.

Receptpunten worden gebruikt om verschillende soorten soep met een bepaald percentage te upgraden en hun verkoopprijs te verhogen. Tik op het rood gebonden boek. Het bevindt zich naast het hameritem in de rechter benedenhoek van het scherm. Upgrade vervolgens verschillende soorten soep en verhoog hun verkoopprijs met behulp van receptpunten.

Wanneer u een faciliteit koopt, wordt deze in een lege ronde gleuf geplaatst, waar de milde soep wordt gekookt. Zodra alle lege plekken bezet zijn door verschillende faciliteiten, is het tijd om het bos uit te breiden. Op deze manier kun je niet alleen meer faciliteiten ontgrendelen, maar ook katten verzamelen. Tik op het hamerpictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm om meer ruimte te kopen met goud.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (5)

Bovenaan het scherm staat de hoeveelheid goud, receptpunten en edelstenen die tot nu toe zijn verzameld. Daaronder staat je huidige zoektocht. In dit spel wordt 1000 goud weergegeven als 1a, dus 10.000 wordt weergegeven als 10a, enzovoort.

Nu je de basisprincipes van het Cats and Soup-spel hebt geleerd, lees je deze tips, trucs en strategieën om je bedrijf uit te breiden, meer katten en faciliteiten te ontgrendelen en bonusgoud te verdienen.

Vermijd het automatisch verkopen van artikelen met verlies

Zoals ik al eerder zei, worden items die klaar zijn voor verkoop onderaan het scherm weergegeven. Als u niet tikt om een ​​artikel aan een klant te verkopen, blijven de artikelen zich onderaan ophopen totdat er geen ruimte meer over is. Wanneer er acht items onder aan het scherm zijn verzameld, wordt het eerste item uiterst links automatisch met een enorme korting verkocht.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (6)

U verdient slechts 50 procent van de oorspronkelijke prijs van dat artikel. Om dergelijke verliezen te voorkomen, tikt u snel op items om ze tegen de juiste prijs te verkopen.

Upgrade de hoofdkookfaciliteit om de prijs te verhogen

Het op een hoger niveau brengen van de hoofdkookvoorziening in het midden zal de prijs van alle soepen marginaal verhogen.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (7)

Om de milde kookfunctie te upgraden, tikt u erop en vervolgens op het niveaunummer. Je wordt naar het level-up-scherm gebracht. Je moet genoeg goud hebben om het niveau te verhogen.

Het upgraden van de kookfaciliteit zal het goud minimaal verhogen. Als u deze faciliteit van niveau 1 naar 10 upgradet, wordt de prijs met één verhoogd telkens wanneer deze wordt verhoogd. Vanaf niveau 11 zal het verhogen van deze faciliteit de soepverkoopprijs met 2 verhogen vanaf niveau 11-20 enzovoort. Op deze manier zullen er elke 10 niveaus minimale prijsstijgingen plaatsvinden.

Verbeter de snijfaciliteiten

De beste manier om de verkoopprijzen voor soep substantieel te verhogen is het upgraden van alle groentesnijstations, zoals de wortel- en koolsnijfaciliteiten.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (8)

Tik op de wortel- of koolsnijder en tik vervolgens op hun niveaunummer. Je hebt meer goud nodig om de faciliteiten voor groentesnijders te verbeteren. De prijsstijging voor alle soepen, inclusief milde soepen, zal echter sterk toenemen.

Naarmate je verder komt, ontgrendel je geavanceerde faciliteiten, zoals schillers en sapcentrifuges. Upgrade ze om hun verkoopprijs te verhogen.

Gebruik receptpunten om de verkoopprijs te verhogen

Je verdient receptpunten via rustfaciliteiten. Tik op het hamerpictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm om het bouwmenu te openen. Ga naar ‘Rusten’ en plaats vervolgens een rustvoorziening voor uw katjes. Na een zware sessie van het snijden en pellen van groenten, zullen deze schattige katten wat rust nemen of spelen in een rustruimte.

Bouw een prieel of een trampoline voor je katten en laat ze genieten van wat schaduw, naar muziek luisteren en spelen na een dag hard werken. Wanneer ze een rustplaats verlaten nadat ze naar hartelust hebben genoten, geven ze je receptpunten (groen bliksempictogram). Tik op het bliksempictogram om receptpunten te verzamelen. Ze worden automatisch verzameld als u niet tikt om ze te verzamelen.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (9)

Tik nu op het kleine, rood gebonden boek naast het hamerpictogram. Er verschijnt een nieuw menu op het scherm. Hier kun je receptpunten gebruiken om de verkoopprijs van soepen, zoals wortels, kool en milde soepen, met een bepaald percentage te verhogen.

Hoe u een hoed, kleding en accessoires kunt krijgen

Tik op het hamerpictogram > Functie en bouw de “Schatkist”. Tik op de schatkist en tik vervolgens op het kleine kistpictogram onderaan.

Hoeden, kleding en accessoires voor uw katten kunt u uit een gratis schatkist halen. Het openen van schatkisten is niet echt gratis, omdat je een in-game advertentie van 30 seconden moet bekijken om er een te openen. Tik op de knop ‘Advertenties weergeven’, bekijk een video van 30 seconden en haal je goodies uit de kist.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (10)

Mogelijk krijgt u kleding en accessoires die passieve effecten/verbeteringen bieden voor het koken, snijden en de verkoopprijs van uw recepten. Deze passieve effecten variëren van het verkorten van de tijd voor het hakken van groenten of het bereiden van soep, tot het verhogen van de prijs van voedsel met een bepaald percentage.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (11)

Wacht 60 seconden en tik vervolgens nogmaals op de knop Advertenties weergeven om een ​​video te bekijken en je cadeau uit de schatkist te halen. U kunt slechts drie advertenties bekijken met een tijdsverschil van elk 60 seconden om kleding en accessoires voor uw katten te krijgen. Wacht 9-10 uur en je krijgt nog 3 advertenties om meer items uit de schatkist te ontgrendelen. Je kunt ook meteen een kist openen met blauwe edelstenen, maar het zal niet gemakkelijk zijn om ze gratis te verkrijgen.

Je krijgt ook hoeden, kleding en andere items uit de 7-daagse inlogbeloningen. Tik op het knaller-/raketpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm om toegang te krijgen tot het beloningsgedeelte van 7 dagen. Speel het spel elke dag om elke dag een nieuwe beloning te claimen. Tik op 'Gratis cadeau krijgen' om uw beloningen de komende 7 dagen dagelijks te ontvangen. Naast kleding en accessoires ontvang je ook gouden kaartjes, edelstenen en decoratie. Sommige decoraties geven passieve boosts. Tik op elk decoritem om meer te weten te komen over hun verbeteringen.

Rust kleding en accessoires uit voor katten

Hoeden, vesten en accessoires die u uit de schatkist haalt, kunnen voor uw katten worden uitgerust. Je ziet het totale aantal ontgrendelde katten in de linkerbovenhoek van het scherm. Tik hierop om toegang te krijgen tot een lijst met katten. Tik op de lege hoed, kleding en accessoiregleuf naast de foto van elke kat in de lijst. Selecteer een “uitrustbare” stof, hoed of accessoire in het menu door op het pictogram ervan te tikken.

U kunt ook op de gele naar boven wijzende pijl tikken, net boven het hamerpictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm. Tik vervolgens op de kattenfoto.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (12)

Je ziet een lijst met tot nu toe ontgrendelde katten. Tik op de foto van een kat aan de linkerkant om naar zijn/haar minikamer te gaan.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (13)

Onder het tabblad ‘Kleding’ onder aan het scherm zie je drie lege vakken waarin je hoeden, kleding en accessoires kunt opbergen. Tik op elk leeg vakje en kies een item om het uit te rusten. Voorwerpen die kunnen worden gemaakt en vervolgens kunnen worden uitgerust voor een kat, hebben een gloeiende groene balk.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (14)

Tik op een dergelijk item en tik vervolgens op "Maken". Zodra je een stof, hoed of accessoire maakt/maakt, wordt het passieve effect onmiddellijk toegepast. Je kunt ze vervolgens aan je katten uitrusten om ze er schattiger uit te laten zien.

Opmerking:Passieve effecten van kleding, hoeden en accessoires worden altijd toegepast nadat ze zijn gemaakt/gemaakt, zelfs als ze niet zijn uitgerust voor katten.

Maak een foto om bonusgoud te verdienen

Kijk uit naar het camerapictogram boven een kat.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (15)

Als je er een ziet, tik je op de camera en druk je op de cirkel onderaan om een ​​foto te maken. Verdien bonusgoud nadat je een foto hebt gemaakt.

Verhoog de kooksnelheid

Wanneer je de onderste rij hebt leeggemaakt door soepen te verkopen, verschijnt er helemaal rechtsonder in het scherm een ​​groene knop. Tik op deze knop met de titel "Kooksnelheid" en druk op de knop Ja. Bekijk een advertentie van 30 seconden in de game om twee keer zo snel te koken. Deze snelheidsboost duurt vijf minuten.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (16)

Je zult merken dat alle katten sneller zijn dan ooit, ze zullen groenten sneller in plakjes snijden, de kooktijd voor het bereiden van soepen zal drastisch afnemen, de tijd zal snel gaan en soepen zullen veel sneller worden gekookt dan voorheen. Rechtsonder in het scherm verschijnt een timer die de resterende tijd voor de snelheidsboost aangeeft.

Zorg ervoor dat je tijdens de snelheidsboost zo snel mogelijk op de bereide etenswaren tikt om te voorkomen dat je ze met korting verkoopt. Omdat voedsel sneller gaar wordt, zullen ze veel sneller op de bodem verschijnen. Let hier vijf minuten op en tik snel op kommen om goud te verdienen.

Vaardigheidseffecten activeren

Elke kat heeft een unieke vaardigheid. Je kunt de vaardigheden van een kat in haar kamer zien. Om naar de kamer van een kat te gaan, tikt u op de gele naar boven wijzende pijl boven het hamerpictogram om het menu te openen. Tik vervolgens op de foto van de witte kat.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (17)

Je ziet een lijst met ontgrendelde katten. Naast de foto van een kat wordt een klein pictogram van een groente of fruit weergegeven. Het wordt grijs weergegeven. Tik op dat pictogram om de vaardigheid van de kat te kennen. Het grijze pictogram moet overeenkomen met het faciliteitspictogram om vaardigheidseffecten te activeren. Dus als er een wortelpictogram naast een kat staat, komt zijn vaardigheid overeen met een faciliteit die wortels snijdt. Je zult hem dus naar die faciliteit moeten verplaatsen om zijn vaardigheid te activeren.

In de onderstaande schermafbeelding is de witte “Turkse Angora” kat een expert in het snijden van wortels, dus deze vaardigheid van hem zal een positief statuseffect hebben op het snijden van wortels door de snijsnelheid te verhogen. Er staat een grijs wortelpictogram naast zijn foto in de lijst met katten.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (18)

In het vaardigheidsinfoscherm zie je het effect. Je zult deze witte kat naar de wortelsnijder moeten verplaatsen om zijn vaardigheid te activeren.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (19)

Tik op ‘Positie instellen’ en wissel vervolgens van stoel met een andere kat om de Turkse Angora-kat naar de wortelsnij-installatie te verplaatsen. Een andere kat zal de leiding hebben over die faciliteit, dus je hoeft alleen maar van plaats te wisselen om de Turkse Angora-kat op de juiste plaats te zetten en zijn vaardigheid te activeren.

Tik op de groene knop naast de afbeelding van de juiste faciliteit (in dit geval de wortelsnijder) om van plaats te wisselen. In de onderstaande schermafbeelding ziet u dat een andere kat de leiding heeft over de wortelsnijder. Naast hem staat het icoontje van de wortelsnijder. Nadat je de Turkse Angora-kat naar zijn rechterfaciliteit hebt verplaatst, zie je het grijze wortelpictogram naast zijn afbeelding gekleurd, wat aangeeft dat zijn vaardigheid is geactiveerd.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (20)

Je kunt hieronder een korte video bekijken om te zien hoe je de positie van twee katten kunt verwisselen en vaardigheden kunt activeren.

Koop de gelukspot

Je vindt de Good Luck Jar op het tabblad Bouwen (hamerpictogram) > Functie. Als je hem eenmaal hebt gebouwd, geeft de pottenfee je regelmatig een speciaal cadeau.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (21)

Het geschenk verschijnt op dezelfde locatie waar de inactieve inkomsten zich ophopen, dat wil zeggen onderaan het scherm, net boven de soepkommengalerij. Er wordt een schattige kat getoond die een grote gelukspot vasthoudt. Tik op haar en bekijk een advertentie van 30 seconden om je sprookjescadeau te claimen.

Volledige collecties

Zodra je de schatkist hebt gebouwd, kun je kleding, hoeden en accessoires verkrijgen. Je kunt ze ook krijgen via de 7-daagse inlogbeloningen.

Verzamel kleding, accessoires en hoeden om collecties compleet te maken. Het voltooien van een reeks items levert geweldige boosts op, zoals een boost in de verkoopprijs van een bepaald soort soep of een sapje.

Tik op de sterbadge in de rechterbovenhoek van het scherm, net onder de speurtochtlijst, om je collecties te bekijken. Ga naar 'Uitrusting' om te zien wat er ontbreekt om een ​​verzameling te voltooien en die items uit de schatkist te halen. Er wordt een klein groen vinkje weergegeven op een item naast een collectie, wat aangeeft dat het item nu deel uitmaakt van die collectie (zie onderstaande schermafbeelding).

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (22)

In het spel Cats and Soup zijn de collecties niet beperkt tot kleding of accessoires. Er zijn ook meubel-, vis- en kattencollecties in dit spel. Ontgrendel nieuwe katten door verschillende kookfaciliteiten te bouwen om kattencollecties te voltooien en verbeteringen te verkrijgen, zoals het versnellen van het snijden van groenten, het verhogen van de kooksnelheid van bepaalde soepen en het versnellen van het maken van sap of het schillen van groenten.

Voltooi missies en prestaties

Tik op de takenlijst/notitie in de rechterbovenhoek van het scherm om een ​​lijst met speurtochten en prestaties te krijgen.

Voltooi onder dagelijkse missies missies om gouden kaartjes, goud, receptpunten en receptpuntkaartjes te verdienen. Zowel goud- als recepttickets leveren directe beloningen op in de vorm van grote hoeveelheden goud en receptpunten.

Ga naar het gedeelte Prestaties en de volledige taken om blauwe edelstenen te krijgen. Blauwe edelstenen worden gebruikt om schatkisten te openen wanneer de gratis optie om een ​​kist te openen tijdelijk niet beschikbaar is.

Verdubbel uw inactieve goud- en receptpuntinkomsten

Toegewijd aan hun werk blijven katten goud en receptpunten voor je verdienen, zelfs als je niet speelt. Zodra u terug bent, tikt u op de inactieve inkomsten onder aan het scherm. Offline inactief goud wordt slechts gedurende 180 minuten verzameld en niet meer dan dat. De beste manier om meer inactief goud te verdienen is dus door uw inkomsten te verdubbelen.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (23)

Wanneer je op de stapel inactief goud onderaan tikt, verschijnt er een vakje op het scherm. Tik op 'Beloning x 2 ontvangen (advertenties weergeven), bekijk een advertentie van 30 seconden en ontvang uw beloningen. Je verdubbelt niet alleen je inactieve goudinkomsten, maar ook de receptpunten die je hebt verdiend terwijl je weg was.

Haal uw evenementcadeaus uit de brievenbus

De mailbox knippert in het midden van het scherm, bovenaan, net onder je huidige zoektocht. Tik erop om uw geschenken te claimen, zoals cadeaus voor evenementen, enz. U kunt goud, edelstenen en andere beloningen als cadeau krijgen, dus houd de brievenbus regelmatig in de gaten.

Sappen worden tegen hogere prijzen verkocht dan soepen

Het spel Cats and Soup gaat niet alleen over soepen, je kunt ook heerlijke sappen maken en deze voor een veel hogere prijs verkopen. Het eerste dat u moet doen, is de sapcentrifuge bouwen. Je vindt het in het kookgedeelte als je op het hamerpictogram rechtsonder in het scherm klikt.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (24)

Nadat je de milde sapmaker hebt geplaatst, roep je een kat op en hij zal beginnen met het bereiden van shakes. Het mengen van sap kost tijd, zoals blijkt uit de mechanische timer boven deze voorziening. Maar als het eenmaal is bereid, zal het het dubbele kosten van een gemiddelde niet-opgewaardeerde soep.

Zorg ervoor dat je de sapcentrifuge regelmatig upgradet en receptpunten gebruikt om hem naar een hoger niveau te tillen en zo de verkoopprijs te verhogen. Tik op het rode boek naast de hamer en ga dan naar het gedeelte 'Sap' om het niveau te verhogen en de prijs te verhogen.

Haal het prikbord

Bouw het prikbord onmiddellijk op zodra het beschikbaar is. Je hebt minstens 2000a goud nodig om het te bouwen. Zorg ervoor dat je je bos hebt uitgebreid om ruimte te hebben voor het prikbord. Tik op de hamer > Functie en bouw hem.

Bulletin board biedt speciale bestellingen. Als je ze voltooit, ontvang je bonusgoud. Tik op het prikbord en tik vervolgens op de letter eronder om toegang te krijgen tot de lijst met speciale bestellingen.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (25)

Tijdens de speciale bestellingsmissie moet je een bepaald aantal voedselartikelen verkopen, zoals soep of sappen, om bonusgoud te krijgen. Noteer de artikelen die verkocht moeten worden en het aantal artikelen van dat type.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (26)

Als u op de etenswaren onder aan het scherm tikt, kunt u 6 smakeloze sapjes of 5 wortelsoepen enz. gebruiken. Zodra u tikt om de artikelen te verkopen zoals weergegeven op het speciale bestelbord, ontvangt u automatisch uw beloning.

Tip:Missies op speciale bestelling zijn ook toegankelijk via de linkerbovenhoek van het scherm.

Hoe u faciliteiten kunt verplaatsen

Misschien wil je een wortelsnijder naast een rustplaats of een groepsschatkist en een gelukspot naast elkaar. Wat uw beslissing over ruimtebeheer ook is, u kunt eenvoudig van locatie wisselen tussen faciliteiten.

Tik op de naar boven wijzende gele pijl boven de hamer om het menu te openen. Tik op het verplaatsingspictogram (het eerste pictogram). Er wordt een optie voor het wijzigen van de positie op het scherm weergegeven. Tik nu op een faciliteit waarnaar u wilt verhuizen. Je kunt naar een lege cirkel/slot gaan als deze beschikbaar is, of van plek wisselen met anderen.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (27)

Als u van plaats wilt wisselen tussen twee faciliteiten, zorg er dan voor dat u een aantal lege plaatsen beschikbaar heeft. U moet de eerste faciliteit naar het lege slot verplaatsen, vervolgens de tweede faciliteit naar de oorspronkelijke positie van de eerste faciliteit verplaatsen en ten slotte de eerste faciliteit naar de positie van de tweede verplaatsen. Je hoeft alleen maar op elke positie te tikken om ze te verplaatsen.

Katten en soep spelgids: tips, trucs en strategieën - Playoholic (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated:

Views: 5789

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.