Zo beantwoord je de sollicitatievraag 'vertel eens wat over jezelf' (2023)

Tijdens een sollicitatiegesprek stelt een recruiter of werkgever je verschillende vragen om je beter te leren kennen. Je zult wellicht vragen horen zoals ‘kun je wat vertellen over je werkervaring?’ of ‘wat zijn je sterke enzwakke punten?’ Maar de werkgever wil ook graag weten wie jij bent en hoe je in elkaar steekt; het is belangrijk dat je binnen de bedrijfscultuur past. Daarom kun je ook de vraag ‘vertel eens wat over jezelf’ verwachten.

Door het voeren van een sollicitatiegesprek wil de werkgever of recruiter erachter komen of je daadwerkelijk geschikt bent voor de openstaande functie. Hij of zij zal daarom meerdere vragen stellen, waaronder welllicht de sollicitatievraag: ‘wie ben jij?’ Met behulp van ons artikel, beantwoord jij die vraag straks als een pro en weet je precies wat je over jezelf kunt vertellen.

(Video) Zo beantwoord je de vraag: 'vertel eens iets over jezelf?' op de juiste manier

Waarom de vraag: 'Vertel eens wat over jezelf?'

Je wordt uitgenodigd op sollicitatiegesprek omdat de recruiter of werkgever meer van jou wil weten dan op je cv staat. Je persoonlijkheid weegt namelijk mee in de beslissing of je wel of niet wordt aangenomen; open dus met jezelf voorstellen. Sollicitatiegesprekken beginnen vaak informeel met de bedoelding om meer over jou als persoon en individu te leren. Naast het werk dat uitgevoerd moet worden, wil de werkgever of recruiter jou graag als mens ontmoeten.

Het is belangrijk dat je binnen de bedrijfscultuur en de afdeling van de nieuwe organisatie past. Is je werkstijl een match met je toekomstige collega’s? Ben je open, enthousiast en weet je wat je de ander kunt bieden voor de invulling van de functie? Het speelt allemaal mee in de beslissing of jij de juiste kandidaat bent voor de functie.

(Video) Dit zijn de meest gestelde vragen op een sollicitatie (en de juiste antwoorden)

Wat kun je over jezelf vertellen?

Als je de sollicitatievraag ‘wat kun je over jezelf vertellen?’ gesteld krijgt, probeer dan zo goed mogelijk jezelf te omschrijven.

 • Begin met jezelf voorstellen en vertel je naam en leeftijd.
 • Vertel wat over je familie, vrienden en dagelijks leven.
 • Geef een paar goede karaktereigenschappen.
 • Benoem in een aantal zinnen wat jou bezighoudt en vooral waar je passie ligt.

Wanneer je vanuit je passie vertelt, zullen je ogen gaan twinkelen en komt er vanzelf een informeel gesprek op gang. Werkgevers en recruiters zijn op zoek naar die twinkeling, jouw enthousiasme. Je kunt over van alles vertellen, zoals reizen, bergwandelen, muziek, sporten, je favoriete boek of film, je hobby’s,familie en werk. Als het maar iets over jou als persoon zegt. Vanuit het informele begin zal het gesprek vanzelf meer een zakelijke wending krijgen.

(Video) Wat kun je over jezelf vertellen? Sollicitatietips door Sollicitego

‘Vertel eens wat over jezelf’ voorbeeld antwoord

Weet je niet goed wat je moet zeggen als je tijdens je sollicitatiegesprek wordt gevraagd iets over jezelf te vertellen? Geef een korte introductie over jezelf met ons voorbeeld:

"Ik heet[[naam]en ben[leeftijd]jaar. Ik ben[schets kort je gezinssituatie: getrouwd/alleenstaand/kinderen]. Mijn karakter is te beschrijven als[[geef een paar eigenschappen die ook aansluiten bij het profiel van de functie].Waar ik zeer gepassioneerd over ben/mij zeer betrokken bij voel/veel energie van krijg, is[benoem hier 1 a 2 zaken waar je echt gepassioneerd over bent]. "

(Video) Hoe antwoorden op "Vertel iets over jezelf" in job interviews - Stéphanie Horemans

Laat vervolgens ruimte aan de gesprekspartner om er op in te gaan. Vaak pakt de recruiter door op een eigenschap of een passie die je net genoemd hebt. Na het informele begin kun je een logische stap maken naar de functie waar je op solliciteert. Eindig met het vertellen waarom je enthousiast bent voor de functie en waarom je juist hierop gesolliciteerd hebt.

"Mijn interesse in[je passie]heeft mijn carrière in deze richting gebracht en is de reden waarom ik heb gesolliciteerd op uw functie. Dankzij mijn karakter en competenties zoals[herhaal je eigenschappen]denk ik dat ik de geschikte kandidaat ben."

(Video) Je sollicitatiegesprek voorbereiden binnen 15 minuten + 5 voorbeeldvragen

Tips voor het beantwoorden van de sollicitatievraag: ‘vertel eens wat over jezelf’

Gelukkig is een lastige sollicitatievraag als ‘wie ben jij?’ voor te bereiden. Om je nog een extra steuntje in de rug te bieden, hebben een aantal tips verzameld die je zullen helpen tijdens je sollicitatiegesprek iets over jezelf te vertellen.

 • Grote kans dat je deze sollicitatievraag kunt verwachten, dus bereid je goed voor!
 • Schrijf je verhaal uit op papier. Wanneer het in je hoofd blijft, wordt het vaak niet concreet genoeg en kun je jouw antwoord ook niet gemakkelijk verbeteren.
 • Houd het kort en krachtig. De werkgever of recruiter bepaalt naar aanleiding van je verhaal wat hij nog meer wil weten.
 • Breng je verhaal op een enthousiaste manier.
 • Wees eerlijk. Als je liegt over wie je bent, kun je daar later mee in de problemen komen of je kunt er naar een aantal maanden achter komen dat je niet binnen de bedrijfscultuur past.
 • Vermijd negatieve verhalen. Een klaagzang over je oude werkgever, dat je al zo lang aan het zoeken bent naar werk of te veel informatie over je gezinssituatie zit niemand op te wachten.
 • Oefen met vrienden, collega’s of leidinggevenden. Zij kunnen je helpen met feedback.

Je sollicitatiegesprek bestaat natuurlijk niet alleen uit de vraag ‘Vertel eens wat over jezelf’. Bereid je ook goed voor opandere veel gestelde vragenOver volzelfvertrouwen en met succesje sollicitatiegesprek te voeren.

(Video) Zo beantwoord je de meest gestelde sollicitatievragen | Intermediair legt uit

Handige en praktische sollicitatietips lees je op Monsterboard

Jezelf voorstellen tijdens je sollicitatie ga je nu helemaal rocken. Dat weten we zeker. Uiteraard helpen we je graag ook met andere tips in jouw procedure.Maak een profiel aan bij Monsterboarden laat ons je voeden met meer advies en, wanneer wenselijk, vacatures binnen jouw vakgebied.

FAQs

Hoe beantwoord je de vraag Vertel eens wat over jezelf? ›

Wat kun je over jezelf vertellen?
 • Begin met jezelf voorstellen en vertel je naam en leeftijd.
 • Vertel wat over je familie, vrienden en dagelijks leven.
 • Geef een paar goede karaktereigenschappen.
 • Benoem in een aantal zinnen wat jou bezighoudt en vooral waar je passie ligt.

Wat kun je over jezelf vertellen tijdens een sollicitatie? ›

Vertel eens iets over jezelf
 • Waar je energie van krijgt.
 • Wat je bijzonder de moeite waard vond tijdens je studie en eerder werk.
 • Wat je ambities zijn. Je toekomst.
 • Waarom je deze weg/sollicitatie kiest. Je motief.
 • Recente relevante activiteiten.

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven? ›

Een voorbeeld: “Mijn naam is (vul in: jouw naam), ik ben gebeten door (vul in: jouw specialiteit) en ik hoop deze skill volop in te kunnen zetten bij (vul in: bedrijf waarbij je solliciteert).” Zo verkoop je jezelf beter en verloopt je sollicitatiegesprek gemakkelijker!

Wat moet je zeggen als je gaat solliciteren? ›

Beschrijf je toekomstplannen en waarom je deze baan wilt

Dat laatste is heel erg belangrijk om te benadrukken: jouw potentiële werkgever moet ervan overtuigd zijn dat je deze baan echt graag wilt. Overdrijf uiteraard niet, maar zorg wel dat je hier echt duidelijk in bent.

Wat is een leuke vraag over jezelf? ›

Wat zou ik willen verbeteren aan mijn geloof? Wat was mijn ergste nachtmerrie? Wanneer was ik voor het laatst trots op mezelf? Met welk bekend iemand zou ik wel eens willen praten?

Waarom zouden we jou moeten aannemen? ›

vraag 4: waarom moeten we jou aannemen

Geloof je dat jij de beste persoon bent voor deze baan? Laat het merken en zeg het! Zorg wel dat je dit onderbouwt door nogmaals jouw onderscheidende skills en ervaringen te noemen. Goed: “Jullie zouden mij moeten aannemen, omdat ik de beste kandidaat ben voor deze baan.

Hoe vertel je iets over jezelf voorbeeld? ›

Wat kun je in een sollicitatiegesprek over jezelf vertellen?
 • Begin bij het begin: jouw naam en achtergrond. ...
 • Opleiding en werkervaring. ...
 • Eigenschappen die aansluiten op de functie. ...
 • Passies en dingen waar je energie van krijgt. ...
 • Antwoord kort en krachtig.
 • Wees enthousiast wanneer je over jezelf vertelt.
Feb 14, 2023

Hoe presenteer je jezelf bij sollicitatie? ›

Belangrijke elementen uit je pitch tijdens een sollicitatiegesprek zijn:
 1. Stel jezelf voor.
 2. Beschrijf wat je kunt je en waar je anderen mee helpt.
 3. Leg uit wat jij toevoegt aan een team of het bedrijf.
 4. Maak duidelijk waar naar op zoek bent in een baan.

Waaruit blijkt dat je gemotiveerd bent? ›

Als je wilt laten zien dat je gemotiveerd bent, moet je kunnen vertellen waarom je uitgerekend bij deze organisatie wilt werken. Grote kans dat je de vraag krijgt voorgeschoteld wat je verwacht te gaan doen in je eerste maanden of je eerste jaar.

Hoe omschrijf je je persoonlijkheid? ›

Zij verstaan onder persoonlijkheid 'de stabiele, georganiseerde verzameling psychologische eigenschappen en mechanismen in de mens die zijn of haar interacties met en aanpassingen aan de psychische, sociale en fysieke omgeving beïnvloeden.

Kun je iets over jezelf vertellen? ›

Vertel hoe je heet en hoe oud je bent. Je kunt ook kort iets over je woonsituatie vertellen, maar dit is niet verplicht. Houd de introductie kort en wees enthousiast en oprecht en zeg kort iets over je passies in het leven. Noem gerust ook welke opleiding je hebt gedaan en wat je carrière-ambities zijn.

Wat moet je als antwoord geven waarom wil je hier werken? ›

Is jouw antwoord: Ik voel me op dit moment niet gelukkig meer in mijn huidige job. Ik heb geen uitdagingen meer, er is geen sfeer meer tussen de collega's en ga tegen mijn zin werken. Ik hoop dat dat hier beter is.

Wat mag je niet vragen tijdens een sollicitatiegesprek? ›

Welke vragen mogen niet gesteld worden tijdens een sollicitatiegesprek? Een werkgever mag u tijdens de sollicitatieprocedure alleen vragen stellen die relevant zijn voor de functie waarop u solliciteert. Hij mag u in de regel geen vragen stellen over privézaken of uw gezondheid.

Wat kan je over jezelf leren? ›

Jezelf beter leren kennen in 26 vragen
 • Wat zijn mijn sterke punten?
 • Wat zijn mijn doelen op korte termijn? ...
 • Wie is het belangrijkst in mijn leven? ...
 • Waar schaam ik me voor?
 • Wat vind ik leuk om te doen in mijn vrije tijd?
 • Welke nieuwe activiteiten vind ik leuk om uit te proberen?
 • Waar maak ik me zorgen over?

Wat is een zinvolle vraag? ›

Zinvolle vragen / zinloze vragen: een indeling

Groep A: Vragen die je kunt stellen en waarop jij en/of een ander een antwoord kunt geven. Dit noemt Schwab zinvolle vragen. Groep B: Vragen die je kunt stellen en waarop noch jij en/of noch een ander een antwoord kan geven.

Kun je uitleggen waarom je deze baan graag wilt hebben? ›

Leg de link tussen jouw ervaring en de functie

Overtuig jouw gesprekspartner ervan hoe jouw ervaring en skills aansluiten bij het bedrijf. Geef aan wat je eerder hebt gedaan en welke zaken overeenkomen met de functie waarop je solliciteert. Focus dus op kennis en ervaring die relevant is.

Wat zijn sterke vaardigheden? ›

Voorbeelden zijn delegeren, onderhandelen, luisteren, samenwerken , netwerken, plannen en coachen. Overdraagbare vaardigheden hebben vaak een grote overlap met competenties.

Wat zijn je zwakke punten? ›

Wat is een zwak punt? Nou bijvoorbeeld iets wat je niet zo goed kunt, waar je geen verstand van hebt, waar je niet vaardig in bent of waar je geen inzicht in hebt. Ons systeem brengt met zich mee dat wij snel op zwakke punten gefocust zijn. Dat is niet alleen op school zo.

Hoe begin je jezelf voor te stellen? ›

Jezelf voorstellen

Stel jezelf voor door je naam, je functietitel en waar je werkt te benoemen. Volg dit met een korte biografie. Vergeet niet wat over je ervaring te vertellen. Als je een presentatie houdt voor een groep mensen die jou al kennen, is het niet nodig om jezelf voor te stellen.

Hoe vertel je hoe je je voelt? ›

Ga het gesprek aan (vanuit 'ik'-perspectief) In contact komen met je gevoel lukt het best als je dicht bij jezelf blijft. Maak dus niet zozeer verwijten naar een ander toe, maar leg de focus op jouw gevoel. Benoem wat jij vervelend, kwetsend of verdrietig vindt en wat dat met jou doet.

Wat zijn je positieve eigenschappen? ›

goede eigenschappenlijst: dit zijn voorbeelden van sterke punten
 • (pro)actief;
 • assertief;
 • ambitieus;
 • behulpzaam;
 • creatief;
 • dapper;
 • zelfverzekerd;
 • doorzetter;

Hoe jezelf grappig voorstellen? ›

Een anekdote

Bij voorkeur iets dat je zelf hebt meegemaakt. Het mag gerust wat uitvergroot zijn, maar wel op een manier die bij jou past. Maak vervolgens het bruggetje naar je onderwerp. Zo gids je jouw publiek op een vermakelijke manier de inhoud in en laat je meteen een stukje van jezelf zien.

Wat is een pitch over jezelf? ›

Wat is een sollicitatie pitch eigenlijk? Een sollicitatie pitch is een korte presentatie over jezelf waarin je jezelf als het ware verkoopt. Je laat ermee zien dat jij een geschikte kandidaat bent voor de vacature en dat je past bij het bedrijf waar je solliciteert.

Wat heb ik te bieden voorbeelden? ›

Voorbeeld antwoord

Wat mij onderscheidt van anderen is dat ik het heel leuk vind om aan nieuwe dingen te beginnen. Veel mensen zien op tegen verandering, maar ik krijg daar juist energie van. Ik denk dat het ermee te maken heeft dat ik veel durf. Ik ben niet zo snel bang bijvoorbeeld.

Hoe stel je jezelf voor in 2 minuten? ›

Tip: Stel jezelf voor in 1 minuut - De Elevator Pitch
 1. De Elevator Pitch: wat het is en waarom je hem nodig hebt! ...
 2. Stap 1: Een leuke binnenkomer. ...
 3. Stap 2: Waar ben je écht goed in? ...
 4. Stap 3: Beantwoord deze vragen. ...
 5. Stap 4: Wees concreet. ...
 6. Stap 5: Sluit af met een vraag. ...
 7. Stap 6: Tijd voor verbetering.

Hoe stel je jezelf voor aan collega's? ›

Stel jezelf voor aan iedereen die je ontmoet, zorg dat je als korte 'pitch' in een paar zinnen kunt vertellen wie je bent en wat je komt doen. Vraag ook belangstellend naar de functie van degene tegenover je en probeer sowieso haar of zijn naam en afdeling te onthouden, maar blijf niet te lang kletsen.

Hoe leuk voorstellen? ›

In deze blog deel ik daarom een aantal leuke manieren om mensen met elkaar te laten kennismaken.
 • Geef elkaar een bijnaam.
 • Jezelf voorstellen met een tekening.
 • Je naam uitschrijven per letter.
 • Een vraag beantwoorden.
 • Kaartspellen.

Hoe omschrijf je wie je bent? ›

In je persoonlijke profiel beschrijf je wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Dit doe je door stil te staan bij je karaktereigenschappen, drijfveren en waarden (wie ben ik?), je talenten, competenties en vaardigheden (wat kan ik?) en je interesses, passies en loopbaanwensen (wat wil ik?).

Welke drie woorden omschrijven mij het beste? ›

Binnen 10 min je CV downloaden
VindingrijkGefocustBetrouwbaar
EngagedCreatiefOvertuigend
IJverigGrondigAnalytisch
AanhoudendGepassioneerdDynamisch
ToegewijdGericht op mensenTeam player
8 more rows
Mar 15, 2023

Wat is een sterke profielschets? ›

Een goede profielschets

Een tekst van maximaal 7 regels lang waarin je een mogelijke toekomstige werkgever laat weten wie je bent. Natuurlijk laat je duidelijk weten waar je goed in bent. Ook beschrijf je zo nauwkeurig mogelijk naar welke baan je op zoek ben. Vergeet ook niet om je ambities en doelen te vermelden.

Hoe toon je affiniteit aan? ›

Affiniteit met IT/ICT kan je op verschillende manieren aantonen. Je kan bijvoorbeeld naast je studie actief zijn geweest als sitemanager, webeditor of webmaster bij een (studie-)vereniging of je hebt als hobby een website gemaakt en/of onderhouden.

Hoe weet je of een sollicitatiegesprek goed is gegaan? ›

Als je sollicitatiegesprek aanvoelt als een gesprek en niet als een kruisverhoor, is dat volgens Indeed een goed teken. Ook is het een goed teken als de interviewer de tijd neemt om je vragen over de baan volledig te beantwoorden.

Wat spreekt je aan in deze functie? ›

2. Wat spreekt je aan in de functie? Noem een aantal werkzaamheden die je aanspreken en leg uit waarom. Let er wel op dat de werkzaamheden die je noemt ook bij de functie horen.

Wat maakt een sterke persoonlijkheid? ›

Je bent aanwezig en profilerend. Je stelt graag voortdurend nieuwe doelen: je bent ambitieus en grensverleggend. Je bent daadkrachtig en doortastend en je houdt van doorpakken en aanpakken. Je aarzelt niet maar je bent besluitvaardig maar je hebt ook wilskracht en vastberadenheid.

Waar ben je goed in? ›

Goede eigenschappen
 • Ik ben stressbestendig.
 • Ik ben altijd vrolijk Ik ben erg direct.
 • Ik kan goed samenwerken.
 • Ik ben innovatief.
 • Ik ben erg organisatorisch.
 • Ik ben een goede leider.
 • Ik ben empathisch.
 • Ik ben flexibel.

Wat is een sterke persoonlijkheid? ›

Een sterke persoonlijkheid, een stevig karakter, mentaal sterk, een veerkrachtige leider. Er zijn heel wat manieren om iemand met een sterk karakter aan te duiden. Mensen met een sterk karakter zijn persoonlijkheden die positief opvallen in hun doen en laten. Het zijn mensen bij wie je graag in de buurt bent.

Hoe vertel je meer over jezelf? ›

Wat kun je over jezelf vertellen?
 • Begin met jezelf voorstellen en vertel je naam en leeftijd.
 • Vertel wat over je familie, vrienden en dagelijks leven.
 • Geef een paar goede karaktereigenschappen.
 • Benoem in een aantal zinnen wat jou bezighoudt en vooral waar je passie ligt.

Wat zijn je slechte eigenschappen sollicitatie? ›

Voorbeelden van slechte eigenschappen

Ik ben veeleisend (ik wil het maximale uit mezelf en anderen halen) Ik ben weleens te behulpzaam (ik besteed tijd aan collega's die om hulp vragen, waardoor mijn eigen taken erbij inschieten) Ik ben een control freak (ik wil mijn taken volledig beheersen)

Hoe helemaal jezelf zijn? ›

Wie zichzelf is:
 • voelt zich voldoende veilig en vertrouwd om meer van zichzelf te laten zien.
 • durft te zeggen wat hij/zij vindt zonder aarzeling, scrupules of belemmeringen.
 • durft zich te gedragen zoals hij/zij ook thuis in de eigen situatie zou doen.
 • voelt zich zeker en voelt voldoende zelfvertrouwen.

Waarom ben jij een geschikte kandidaat? ›

Of een antwoord zou kunnen zijn: “ mijn CV sluit perfect aan op de functievereisten en ik beschikt over de benodigde ervaring en vaardigheden. Ik hebt kennis van de producten en/of diensten die het bedrijf aanbiedt. Dus ik ben de ideale persoon voor deze functie”.

Waarom denk je dat je geschikt bent voor deze functie? ›

Geef aan welke activiteiten je in je vrije tijd hebt ondernomen die aansluiten bij de functie. Zo laat je zien dat je niet alleen interesse hebt in het onderwerp, maar ook zelf ervaring hebt opgedaan. Heb je ook banen gehad in dit werkveld? Dan is dit natuurlijk een pluspunt.

Wat motiveert je om te solliciteren? ›

Je motivatie hoeft ook niet heel groots te zijn. Als jij aan het einde van een werkdag met een blij gevoel naar huis gaat, als je je klanten naar tevredenheid hebt geholpen, dan is dat een prima motivatie. Vertel in ieder geval met enthousiasme wat je leuk vindt om te doen en welke resultaten je een goed gevoel geven.

Waar mag je een sollicitant niet op afwijzen? ›

1. Sollicitant afwijzen op leeftijd. Het is volgens de Nederlandse wet verboden om een sollicitant af te wijzen omdat deze te oud of te jong is. Ieder jaar zijn er verschillende rechtszaken omdat een sollicitant te horen heeft gekregen dat hij of zij 'te oud' zou zijn voor een bepaalde functie.

Wat moet je zeker vragen op een sollicitatiegesprek? ›

Goede sollicitatievragen? Hier een paar voorbeelden!
 • Hoe ziet een typische werkdag eruit?
 • Wat zou mijn allereerste opdracht zijn?
 • Wat wordt er van mij verwacht in de eerste maanden?
 • Welke verantwoordelijkheden krijg ik precies?
 • Wat is de grootste uitdaging van deze baan?
 • Hoe gaat de samenwerking met de teamleiders?

Wat zijn ongepaste vragen? ›

Denk bijvoorbeeld aan vragen over: godsdienst, levensovertuiging, politieke voorkeur, seksuele geaardheid, kinderwens, gezondheid, discriminatie. Vragen over deze onderwerpen zijn niet toegestaan. Hoe antwoord je? Het is niet makkelijk om te reageren als je een ongepaste vraag voor je kiezen krijgt.

Waarom zou je hier willen werken? ›

Passie, erkenning en zelfontplooiing zijn voorbeelden van intrinsieke motivatie. Om een sterk antwoord te geven op de vraag “Waarom wil je hier werken?”, is het aan te raden om te focussen op de factoren die je intrinsiek motiveren. Intrinsieke motivatie vertaalt zich namelijk direct in een voordeel voor de werkgever.

Wat doe je jezelf aan? ›

8 tips om vaker jezelf te kunnen zijn
 1. Stop met je vergelijken met een ander. ...
 2. Ga werken aan je zelfvertrouwen en zelfacceptatie. ...
 3. Ga onderzoeken wie je werkelijk bent. ...
 4. Denk niet voor een ander. ...
 5. Ga kritisch stil staan bij de mensen om je heen. ...
 6. Kies voor jezelf! ...
 7. Onthoudt dat het oké is om een andere mening te hebben.

Wat zijn positieve woorden? ›

Positieve woorden zijn verbale complimenten, bemoedigingen, vriendelijke en nederige woorden. Door het uitspreken van positieve woorden, geef je een blijk van waardering. Dit hoeft niet moeilijk te zijn, iedereen kan het!

Hoe begin je een mail Zonder ik? ›

In formele brieven en e-mails is de aanhef bij voorkeur Geachte heer Jansen of Geachte mevrouw Pauwels of Geachte in combinatie met een ander zelfstandig naamwoord, bijvoorbeeld Geachte lezer, Geacht bestuur.

Hoe begin ik een mail Zonder ik? ›

Iemand die je niet kent, spreek je in principe altijd zo aan:
 1. Geachte heer (achternaam),
 2. Geachte mevrouw (achternaam),

Videos

1. Zo beantwoord je de meest gestelde sollicitatievragen | Intermediair legt uit
(Intermediair)
2. 5 Lastige vragen bij het sollicitatiegesprek #sollicitatie #sollicitatiegesprek #solliciteren
(Sollicitatiehulp)
3. Jezelf voorstellen, doe je zo! | Echt Presenteren
(Martiena de Graaf)
4. Slimme vragen stellen bij het sollicitatiegesprek; een voorbeeld! #sollicitatiegesprek #sollicitatie
(Sollicitatiehulp)
5. Hoe beantwoord je moeilijke sollicitatievragen? (Tip!)
(Unique Label)
6. Solliciteren? Gebruik de STARR methode
(UWV)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated: 09/29/2023

Views: 5647

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.