Zijn Walker -maaiers goed?(Uitgelegd voor beginners) (2024)

Als eigenaar van meerdere middelgrote eigenschappen, gebruik ik een Walker-maaier voor allemaal, beide om gras in de zomer te snijden als om sneeuw in de winter te verwijderen.Ze geven een superieure snit die geen andere maaier kan evenaren.Ik ben blij om mijn ervaringen met je te delen.

Ik gebruik Walker Mowers nu al meer dan vijf jaar, en waar ik het meest van hou, is de opportuniteit waarmee ik al mijn eigenschappen op één dag kan doen.

De eigenschappen bevinden zich binnen een paar mijl van elkaar, en ik kan de maaier gemakkelijk in mijn pick -up laden en alle gazons binnen ongeveer 6 uur laten doen.

Dus, zijn Walker -maaiers echt goed?

Walker -maaiers kunnen moeilijke banen, ruw terrein, heuvels, rotsachtige gebieden en kunnen gemakkelijk genoeg rond struiken en tuinen manoeuvreren.Bovendien zijn ze vrij duurzaam en gemakkelijk te onderhouden en bieden ze een comfortabele rit en hun grasvatfunctie zorgt voor een schone tuin wanneer u alleen het best uitziende gazon wilt.

De garantie dekt de gehele tractor voor 2-3 jaar, afhankelijk van het model en het bedrijf is geweldig om mee om te gaan wanneer vragen of zorgen voorkomen.

Walker werd opgericht in de jaren 1980 en heeft sinds het begin ernaar gestreefd klanten superieure kwaliteit en uitstekende service te bieden.Ze blijven nieuwe producten op de markt brengen, zowel voor commerciële als residentiële klanten.

Over het algemeen bieden ze grote waarde voor de prijs.Financieringsopties zijn beschikbaar, dus er zijn opties voor diegenen die net beginnen met een landschapsarchitectuur of die een krap budget hebben.

Er is een model en bijlagen om aan elke behoefte te voldoen: residentieel, commercieel, zomer of winter, maaien, zaaien, sneeuwverwijdering of transplantatie/slepen.

De juiste Walker Mower kiezen

Toen ik voor het eerst de onroerendgoedmarkt betrad en wat land kocht, wist ik dat ik mijn eigendom zou moeten onderhouden als ik een verantwoordelijke verhuurder wilde worden.Omdat geld een beetje krap was, wilde ik geen landschapsarchitectuur inhuren, ik wilde het werk zelf doen.Mijn volgende grote beslissing was hoe ik de juiste grasmaaier koos voor mijn behoeften.

Ik had in het verleden Walker Mowers gebruikt en ik wist dat ik met het merk wilde doorgaan.Het kiezen van het model nam wat meer onderzoek, maar ik heb uiteindelijk besloten naar het C19I -model.Met zijn 19 pk -motor en 42 ”collectiedek was ik er vrij zeker van dat het reguliere maaitessies aankan, samen met de lente- en bladopruiming.

Voor regelmatige maaiende behoeften op alleen uw eigen eigendom, kan de SI14i alles zijn wat u nodig hebt.Overweeg de R-Series Mower, zoals de R21 voor zware commerciële behoeften of uitdagend terrein.

Er is een geweldig artikelhierOver factoren om te overwegen bij het kiezen van de beste rij -grasmaaier voor uw behoeften.

Zijn Walker -maaiers onderhoudsarm?

Zoals bij alle machines, is onderhoud vereist als u elke keer duurzaamheid en hoge prestaties wilt.In vergelijking met andere maaiers die ik in het verleden heb gebruikt, vereist mijn C19I ongeveer dezelfde hoeveelheid tijd en moeite om bij te houden.

Regelmatige olieverversingen en riemvervangingen zijn een must voor elke maaier, en Walker is niet anders.Hoe beter je ervoor zorgt, hoe langer het zal duren.

Zijn Walker -maaiers gemakkelijk te gebruiken?

Simpel gezegd, als u een auto kunt besturen, kunt u een Walker -maaier bedienen.Breng een middag door in een wijd open ruimte en u went aan de bedieningselementen en het gevoel van de eenheid.Maaie dan weg!Het compacte ontwerp van de C19I zorgt voor een soepelere, comfortabelere rit.

U kunt deze video bekijken voor meer informatie over de werking en veiligheid van Walker Mowers.

Zijn Walker Mowers Zero Turn?

Ja.Walker -maaiers zijn nul draai -modellen en dit zorgt voor gemakkelijk snijden rond obstakels zoals tuinen, struiken en bomen.Een van mijn eigenschappen heeft verschillende bomen op afstand langs de achterste eigendomslijn, evenals een onregelmatig gevormde rotstuin.Mijn C19i maakt deze gemakkelijk om te omzeilen, terwijl hij nog steeds een superieure snit geeft.

Er is een zeer informatief artikelhierover de voordelen van een nul draai maaier.

Wat voor coole accessoires voor Walker -maaiers hebben?

Er zijn tal van nette accessoires die u kunt kopen voor uw Walker -maaier.Ik ben persoonlijk dol op de comfortzitting, die het comfort van de breedte en het dij toevoegt.Het komt van pas wanneer u het lange tijd gebruikt.De LED -koplampen zijn ook een must voor mij, wanneer de schemering komt en ik een baan aan het afronden ben.Ik heb ook de tweetraps sneeuwblazer die essentieel is voor het leven in Colorado!

Andere optionele accessoires zijn een trekhaak, mulching-kit en zijkant grasvangers.

Ik bemest en zaad mijn gazons meestal ook.Er zijn bijlagen die me dat snel en gemakkelijk laten doen.Met de Spyker -spreider kan ik mijn tuin gemakkelijk en snel bemesten.

Hoeveel kosten Walker -maaiers?

Verwacht je portemonnee wijd te openen bij het overwegen van een aankoop van een Walker Mower.De C19I kost je ongeveer $ 12.000, terwijl de T-30 je terug kan brengen op ongeveer $ 18.000.Gelukkig is er financiering beschikbaar als je het nodig hebt.Wederverkoopmodellen kunnen ook voor minder worden gekocht als u het niet erg vindt om modellen te gebruiken.

Er zijn walker -dealers in het hele land, en als je hier naartoe gaatwebsite, u kunt degene vinden die het dichtst bij u staat door uw postcode in te stellen.

De website geeft u ook de mogelijkheid om er een te proberen voordat u beslist of u deze al dan niet wilt kopen.

Hoe duurzaam zijn Walker -maaiers?

Duurzaamheid maakt deel uit van de reden dat ze duurder zijn.Dat wil zeggen, wanneer u er een koopt, weet u dat u vele jaren een betrouwbare, duurzame machine hebt.Ik heb mijn C19I ongeveer vijf jaar gehad en gebruik deze bijna dagelijks.Ik heb nog nooit grote problemen gehad.

Mijn Walker -maaier is zowel in februari als augustus blootgesteld aan de elementen, en het gaat nog steeds sterk.

Zijn wandelaarmaaiers goed voor kleine voorstedelijke werven?

Als je een tuin hebt die groot genoeg is om een ​​rijmaaier te vereisen, dan past een wandelaarmaaier bij je behoeften.Als je graag een goed verzorgd gazon wilt hebben en de afgunst van je buurt bent, zoek dan niet verder dan een Walker-maaier.

Als je midden in een metropool in de binnenstad bent met een kleine voor- en achtertuin, is een gazontractor mogelijk niet geschikt.

Bieden Walker -maaiers een goede snit?

Walker heeft hun reputatie opgebouwd om een ​​superieur uitziende snit te bieden.Een deel van de reden is dat het gewicht van de machine kleiner is dan andere, waardoor geen onnodige druk op het gras wordt uitgeoefend.Het voorste dek geeft een superieure snit die de machine onderscheidt van mid-mount dekken.

Het algemene resultaat is een gazon dat eruit ziet alsof het door een professional is gesneden.Walker -maaiers zijn ontworpen met in gedachten en ze hebben in de loop der jaren hard gewerkt om hun reputatie op te bouwen als favoriet bij de klant.

Kunnen wandelaarmaaiers worden gebruikt voor het verwijderen van sneeuw?

Ja.Zoals ik al eerder zei, gebruik ik mijn C19I voor het verwijderen van sneeuw in de winter.De sneeuwblazer -bevestiging, samen met mijn LED -koplampen, betekent dat ik gemakkelijk opritten en loopbruggen kan opruimen, zodat mijn huurders veilig aan het werk kunnen.Omdat ik in Colorado woon, is sneeuwruimen een groot deel van mijn werk als verhuurder.

Ploegen zijn ook beschikbaar voor grotere modellen voor grotere banen in de sneeuwruiming.

Hoe goed is de garantie van de Walker Mower?

De garantie is vrij vergelijkbaar met andere merken die vergelijkbare modellen en functies bieden.Garantie verschilt afhankelijk van het model dat u kiest.

De C19I wordt geleverd met een garantie van 2 jaar op de gehele tractor, 3 jaar op het aandrijfsysteem (of 3000 uur) en 3 jaar op de motor.

Het T21D -model biedt dezelfde dekking, maar slechts 2 jaar voor de motor.

Het R21 -model biedt 3 jaar voor de gehele tractor, 3 jaar (of 300 uur) voor het aandrijfsysteem en 3 jaar voor de motor.

Er zijn ook uitgebreide garanties beschikbaar.

Wat zeggen de beoordelingen?

Ik heb 3 websites gekeken voor consumentenrecensies:

Tuinbeest.com

Consumentenreviews.com

Lawnsite.com

Ik vond in totaal 545 beoordelingen, met ongeveer 76% positieve beoordeling.Een van de belangrijkste kenmerken waar consumenten van houden, is de kwaliteit van de snit.Veel consumenten waren echter een beetje verrast over de prijs.

Veel recensenten waren zeer tevreden met hun Walker -maaiers omdat ze gemakkelijk konden manoeuvreren rond onregelmatig gevormde gazons, en de graszamelaarsfunctie laat hun gazon ongerept uit.

Walker -maaiers zijn een goede investering

Als je een middelgrote of groot gazon hebt, tuinen of struiken hebt om rond te manoeuvreren, en je houdt ervan om een ​​ongerept uitziend gazon te hebben, een wandelaarmaaier kan precies zijn wat je zoekt.Walker -maaiers zijn gemakkelijk te gebruiken, hanteren prachtig en zijn comfortabel om op te rijden.Ze zijn betrouwbaar en gemakkelijk te onderhouden en kunnen mooi opslaan in de hoek van een garage, uit de weg wanneer niet wordt gebruikt.

Of je het hele jaar door in een zonnig en warm klimaat leeft, of je loopt door zes maanden winter, een wandelaarmaaier zal je er gemakkelijk doorheen brengen.

Over het algemeen is het een geweldige maaier voor de prijs, en het zal vele jaren duren met de juiste zorg en onderhoud.

Referentie

https://www.husqvarna.com/ca-en/lawn-and-garden/buying-guides/zitmaaier-buying-guide/

https://www.hutsoninc.com/blog/zero-turn-advantages/

Zijn Walker -maaiers goed?(Uitgelegd voor beginners) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Amb. Frankie Simonis

Last Updated:

Views: 6281

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Amb. Frankie Simonis

Birthday: 1998-02-19

Address: 64841 Delmar Isle, North Wiley, OR 74073

Phone: +17844167847676

Job: Forward IT Agent

Hobby: LARPing, Kitesurfing, Sewing, Digital arts, Sand art, Gardening, Dance

Introduction: My name is Amb. Frankie Simonis, I am a hilarious, enchanting, energetic, cooperative, innocent, cute, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.