WWE Superstar spreekt Destiny in nieuwe documentaire 'American Nightmare: Becoming Cody Rhodes' (2024)

Zittend in zijn stoel met een donkere bakstenen achtergrond achter hem, de blonde haarharigeCody Rhodesaarzelde en nam een ​​seconde om na te denken.Het was een lange reis geweest op dit exacte moment.

De zoon van de legendarische WWE -worstelaar Dusty Rhodes, Cody voelde zich over het hoofd gezien en ongebruikt gedurende 10 jaar bij deWWE.Hij had een sterke run als onderdeel van "The Legacy" en hield het Intercontinental Championship gedurende acht maanden in 2012. Dat succes duurde niet.

Tegen 2016 verliet hij de WWE, deelde hij zijn beslissing publiekelijk op sociale media en begon hij een reis van zes jaar verwijderd van het bedrijf.Hij werkte zich een weg door het onafhankelijke circuit en verschillende promoties voordat hij in 2018 de zijne begon - AEW -, waardoor hij een van de populairste worstelaars maakte.

WWE Superstar spreekt Destiny in nieuwe documentaire 'American Nightmare: Becoming Cody Rhodes' (1)

Hij keerde terug naar de WWE in 2022. Eerder dit jaar kopte hij WrestleMania 39 in Los Angeles.

Maar dacht hij ooit dat hij terug zou zijn?

"Het is nu zo gemakkelijk voor mij om ernaar te kijken en te denken, oh, dit was duidelijk, ja duidelijk," vertelde Rhodes aan USA Today Sports."Maar nee.Dat deed ik echt niet. "

Meer:Cavinder Twins plaagt nog een aankomende WWE -verschijning: 'Blijf op de hoogte'

Het verhaal van Rhodes en de druk om de voetsporen van zijn vader te volgen, worden allemaal verteld in de nieuwe documentaire van Peaco*ck, "American Nightmare: Becoming Cody Rhodes."Hier is alles wat u moet weten over de documentaire, van hoe u kunt kijken naar wat er in Rhodes naar de WWE is gegaan.

"Het is veel terrein en het is deze echt leuke kans om al onze fans te laten weten, oh, hier is het," zei Rhodes.'Het is niet, oh, ik heb hier iets over gehoord.Nee, hier is het volledige verhaal.Het goede, het slechte, het lelijke, het mooie. '

Wanneer komt 'American Nightmare: Cody Rhodes' worden?

De 120 minuten durende documentaire wordt vrijgegeven op 31 juli. Het wordt geregisseerd door Matt Braine en uitvoerend geproduceerd door Vincent K. McMahon, Kevin Dunn, Chris Kaiser, Chris Chambers, Ben Houser en Cody Rhodes.

Hoe kan ik kijken naar 'American Nightmare: Cody Rhodes worden?'

De documentaire is exclusief beschikbaar op de streaming -service Peaco*ck.Plannen beginnen bij $ 5,99 per maand of $ 60,00 voor een jaar.

Het proces achter het maken van 'American Nightmare: C worden Cody Rhodes'

Rhodes en de bemanning begonnen samen te werken toen Rhodes vorig jaar zijn WWE liet terugkeren in WrestleMania.

Aanvankelijk dacht het team dat ze Rhodes van pay-per-view naar pay-per-view zouden volgen, maar Rhodes scheurde zijn borstspier in juni volledig in een wedstrijd met de traan.Die weg naar herstel voegde een ander rijk toe aan de documentaire.

"Het gaf een zeer pijnlijk beetje kruiden aan de documentaire, maar het gaf het een andere laag dan je normaal zult zien," zei Rhodes.

De WWE verlaten en volgt in de voetstappen van zijn vader

Zoveel verhaal van Cody Rhodes kan niet worden verteld zonder de vermelding van zijn vader, Dusty Rhodes, die als een van de grootste aller tijden wordt beschouwd in professioneel worstelen.Dusty Rhodes stierf in 2015 en veel van de documentaire raakt de reis van Cody Rhodes na die voetstappen.

Rhodes zei als een kind, hij dacht dat hij 'niet zomaar Dusty's zoon zou zijn', en dat mensen na verloop van tijd zouden vergeten en verder zouden gaan.

“Vreemd genoeg werd de carrière van [mijn vader] gewoon meer aangemoedigd en aangemoedigd met wat hij achter de schermen deed om het volgende tijdperk van supersterren bij NXT te helpen innen.En het kijken, het is tot me doorgedrongen dat ik zo blij ben dat ik het mis had, 'zei Cody Rhodes."Ik ben zo blij dat het, als er iets is, groter is geworden en het heeft me alleen geïnspireerd om grotere dingen te doen."

Die grotere dingen hadden niet kunnen gebeuren zonder een enorme sprong in 2016.

Na jaren van wat hij noemde als 'over het hoofd gezien', besloot Rhodes dat hij de WWE wilde verlaten.Hij wilde het publiek 'mobiliseren' en vroegen hen om niet te stoppen met het kijken naar de WWE, maar om met hem te rijden en te kijken of hij gelijk had.

Door die beslissing publiekelijk te nemen, erkende Rhodes dat hij meer druk aan zichzelf heeft toegevoegd.

"Dat was de druk die ik nodig had," zei hij.'Nou, je zei dat je hier over het hoofd werd gezien.Laten we eens kijken."

Dusty Rhodes heeft beroemd nooit het WWE -kampioenschap vastgehouden, iets dat Cody Rhodes vandaag nog steeds stoort.Veel van zijn terugkeer naar de WWE is om de kampioenschapsgordel te winnen die zijn vader nooit heeft gedaan.Het is dat soort rechtvaardiging dat hij wil vastleggen.

De documentaire volgt de hele reis van Cody Rhodes, en door zijn relatie met zijn vader op te nemen, zei Rhodes dat hij hoopt dat het laat zien waarom hij het kampioenschap zo graag wil.

"Ik heb het gevoel dat ik niet dit verhaal van Destiny ben," zei Rhodes. "Maar als ik dat zeg, is het:" Nee.Ik ben misschien wel het meest voor de hand liggende verhaal van het type Destiny. 'Maar het is nog steeds één ding over, en dat ene ding wordt echt behandeld in de documentaire en wat het voor mij betekent, niet alleen vanuit een entertainmentperspectief, maar ook de echte goede dingen in wat we doen. "

Hoe een gesprek met Vince McMahon Rhodes terugbracht

Toen Rhodes in 2022 ging zitten met WWE -uitvoerend voorzitter Vince McMahon, ging hij op zoek naar sluiting.Nadat hij het bedrijf had verlaten, dacht Rhodos vaak in zijn achterhoofd hoe zoveel van de relaties die hij door de jaren heen opbouwde niet een goed einde had.

In plaats daarvan spraken de twee over het zijn van meisjesvaders.McMahon deelde wijsheid en advies over het hebben van een dochter.Alleen de laatste seconden van het gesprek waren zakelijk, McMahon bood Rhodes een terugkeer naar de WWE.

“Ik dacht dat het in dat gesprek zou worden gesloten.Dat is natuurlijk niet wat ik kreeg, 'herinnerde Rhodes zich lachend."De laatste 30 seconden was aantrekkelijk genoeg in termen van wat hij wilde doen."

Hij liet zijn WWE terugkeren bij WrestleMania 38 in Dallas als deverrassing tegenstander voor Seth Rollins.En Rhodes maakte het snel duidelijk - hij is terug om de titel terug te vorderen die zijn vader nooit heeft gewonnen.

Die kans was er bij WrestleMania 39, maar Roman Reigns versloeg hem op controversiële wijze.Rhodes heeft sindsdien geen kans gehad en met een matchup zaterdag tegen Brock Lesnar in SummerSlam, zei hij dat hij echt niet weet wanneer hij nog een push voor de titel zal maken.

Het is de tweede ontmoeting tussen Rhodes en Lesnar, waarbij Rhodes in mei wint bij Backlash.Iemand als Lesnar verslaan, brengt je twee keer in een positie waar een titelschot het volgende is, zei Rhodes.

Maar het is gemakkelijker gezegd dan gedaan.Ondanks hun persoonlijke vete had Rhodes veel lof voor zijn huidige rivaal.

"Ik denk dat de tijd als het verder gaat, zal herkennen en beseffen hoe Dang Special Brock Lesnar in een ring zit," zei hij."Hoe speciaal, hoe bijna onderschat is het, het niveau van expertise dat hij in deze wereld heeft."

Wat er ook gebeurt tegen Lesnar, Rhodes kent zijn bestemming.De documentaire plaatste alles in perspectief voor hem.Rhodes zei dat hij zich realiseerde dat zijn lange reis zo was bedoeld.Alle moeilijke tijden waren logisch.

Het einddoel voor hem is nog steeds hetzelfde.Het is nu gewoon duidelijker.

"Terugkomend op WWE, realiseerde ik me, je kunt er niet voor rennen," zei Rhodes."En misschien is het bestemming waar je niet voor kunt rennen, maar in mijn geval was het dat specifiek:" Hé, dit is wat je in de industrie kreeg om te doen.Probeer het te doen.Probeer het te doen.Val op je gezicht, sta misschien op en probeer het opnieuw.Maar probeer het te doen. ''

'American Nightmare: Cody Rhodes 'Streams worden 31 juli en WWE SummerSlam Streams 5 augustus, alleen op Peaco*ck.

WWE Superstar spreekt Destiny in nieuwe documentaire 'American Nightmare: Becoming Cody Rhodes' (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated:

Views: 6126

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.