VCT LOCK//IN São Paulo 2023: 5 teams die favoriet zijn om alles te winnen (2023)

Het LOCK//IN-toernooi in Sao Paulo vormt de aftrap van het VCT Tier 1-circuit voor 2023. Het begint op 13 februari en duurt tot 4 maart 2023.

Het wordt het grootste internationale toernooi in de geschiedenis van Valorant, waaraan 32 teams van over de hele wereld deelnemen. Alle 10 squadrons van elk van de drie regionale competities vliegen naar Sao Paulo voor het evenement en zullen worden vergezeld door twee Chinese rosters om het aantal op 32 te brengen.

Tijdens het toernooi worden de 32 teams verdeeld in twee single-eliminatiegroepen, Alpha en Omega genaamd, die elk uit 16 roosters bestaan. Alle wedstrijden tot en met de laatste vier zijn best-of-three, waarbij de respectievelijke groepsfinales en grote finales het best-of-five-format volgen.

Tijdens het toernooi zullen de eerste officiële wedstrijden plaatsvinden waarop de nieuwe kaart van Valorant, Lotus, zal worden gespeeld. Slechts een paar teams gaan dit toernooi in met hun rooster van het afgelopen seizoen intact, en sommige daarvan zijn ook vrij nieuw. Vanwege de Agent-aanpassingen in Patch 5.12 en het wisselen van de map-pool kan het echter voor iedereen een game zijn.

VCT LOCK//IN São Paulo 2023: 5 teams die favoriet zijn om alles te winnen (2)

Dit zijn de vijf beste teams waarvan fans van over de hele wereld denken dat ze het allemaal aankunnen in de VCTSLOT//INtoernooi en verzeker u van een extra plaats voor hun regio bij VCT Masters Tokyo.

Opmerking: deze lijst is subjectief en weerspiegelt de mening van de schrijver.

Fnatic, 100 Thieves en drie andere favorieten om het VCT LOCK//IN-toernooi te winnen

1) Fnatisch

VCT LOCK//IN São Paulo 2023: 5 teams die favoriet zijn om alles te winnen (3)

Fnatic is sinds hun oprichting begin 2021 een van de topteams in de EMEA-regio. Ze hebben met constante consistentie in de VCT-toernooien gespeeld en hebben laten zien dat ze een van de diepste stratbooks ter wereld hebben.

Helaas moeten ze nog als eerste eindigen in een internationaal evenement, altijd stikkend wanneer het er het meest toe doet. Deze trend begon toen ze verloren van Sentinels in de eerste internationale Masters in Reykjavík in de grote finale, na een wonderbaarlijke run in de lagere regionen.

Het ging zo door tot aan de laatste Masters in Kopenhagen, waar ze verloren van FunPlus Phoenix in hun lagere-bracket-wedstrijd nadat ze ze drie keer op rij op overtuigende wijze hadden verslagen.

Fnatic heeft tijdens het OFF//SEIZOEN twee roosterwijzigingen aangebracht. Ze voegden Timofey toe "Kroniek" Khromov en Leo "Leo" Jannesson aan hun gestapelde team om hun effectiviteit verder te versterken. Ze speelden onlangs een paar showmatches in Japan, waar ze er erg sterk uitzagen.

Fnatic-stans van over de hele wereld geloven dat 2023 het jaar van het Britse team zal worden en dat ze zullen beginnen met een overwinning tegen oude rivalen Sentinels, resulterend in een uiteindelijke toernooizege.

2) 100 dieven

100 Dieven zien er momenteel uit als het sterkste team inNoord Amerika. Ze waren erg nieuw gevormd toen ze vorig jaar de VCT Champions 2022 bereikten via de NA LCQ. De ploeg slaagde erin Fnatic te verslaan in hun eerste wedstrijd, ondanks dat ze te kampen hadden met COVID-19.

100T zijn bij elkaar gebleven op twee wijzigingen na. Matthew "Cryocells" Panganiban heeft William "Will" Cheng vervangen om hun vuurkracht enorm te vergroten. Sean Gares vertrok als Hoofd Coach om plaats te maken voor Michael Hockom.

Ze speelden met deze line-up in het Red Bull Home Grounds-toernooi, waar ze als beste uit de bus kwamen tegen andere franchiseteams zoals Cloud9, Vitality, Team Liquid, Heretics en FUT Esports.

Ze zullen het in hun eerste game opnemen tegen de Chinese selectie, EDward Gaming, en moeten het misschien opnemen tegen mensen als Fnatic, NAVI, Sentinels en Leviatan om de grote finale te halen. Als ze hun vorm kunnen behouden en hun best kunnen doen, hebben ze een zeer grote kans om het toernooi te verlaten met hun eerste internationale trofee.

3) Papier Rex

VCT LOCK//IN São Paulo 2023: 5 teams die favoriet zijn om alles te winnen (5)

Paper Rex is waarschijnlijk het beste team in dePacifische Ligaals men zou afgaan op prestaties in de afgelopen edities van de VCT. Ze haalden de grote finale van de VCT Masters in Kopenhagen en verloren het toernooi van FPX met een score van 2-3.

Ze staan ​​bekend om hun snelle uitbarstingen in fabrieken en hun ongewone agentcomposities. De selectie was een van de eersten die vorig jaar een Harbor-compositie uitbracht in de India Invitational.

Paper Rex is ook een van de weinige teams die bij elkaar zijn gebleven tijdens het OFF//SEIZOEN, waardoor dezelfde startende vijf naar de 2023 VCT ​​kwamen. Ze nemen het op tegen Cloud9 in hun eerste wedstrijd in LOCK//IN.

Met krachtpatsers als Jason "f0rsakeN" Susanto en Wang "Jinggg" Jie, wiens methodische waanzin zelfs de meest georganiseerde teams van de wijs kan brengen, hebben ze een zeer goede kans om het eerste internationale toernooi van het jaar te winnen.

4) NRG Esports

VCT LOCK//IN São Paulo 2023: 5 teams die favoriet zijn om alles te winnen (6)

NRG Esportslaten hun oude rooster los om een ​​team rond de OpTic Gaming-kern te bouwen. Ze zullen worden geleid door Pujan "FNS" Mehta, en Austin "crashies" Roberts en Victor "Victor" Wong zullen in hun respectieve rollen in het nieuwe team te zien zijn. De line-up wordt vergezeld door Ardis "ardiis" Svarenieks, die helemaal uit Europa komt om hun belangrijkste Operator-speler te vervangen.

Vier van de vijf spelers in dit team staan ​​bij de wereld bekend als een van de meest consistente professionals ter wereld, die het afgelopen jaar zonder vertraging hebben gepresteerd bij de wedstrijden met de hoogste inzet in VCT.

De enige oude NRG-speler in het team is Sam "zom" Oh, die ook een persoon is met een grote reputatie in de scene. Het valt echter nog te bezien hoe hij het zal doen op een toptoernooi als de LOCK//IN.

Er kan maar heel weinig fout gaan als de besten van over de hele wereld samenkomen om een ​​team te vormen. NRG heeft zelfs een uitstekende technische staf onder leiding van Chet Singh. Alles bij elkaar genomen zijn ze absoluut een van de sterkste kanshebbers voor de trofee aan het einde van het toernooi in Sao Paulo.

5) Geboren om te winnen

VCT LOCK//IN São Paulo 2023: 5 teams die favoriet zijn om alles te winnen (7)

Natus Vincere, of NAVI, heeft een soortgelijk verhaal als NRG Esports, waar het oorspronkelijke team de samenwerking niet heeft gehaald. De kern van de FPX-line-up is verplaatst naar NAVI, met uitzondering van ardiis, die naar Noord-Amerika is verhuisd.

Ze zullen worden vergezeld door Mehmet "cNed" İpek, een van de meest geduchte Jett-spelers in heelEMEA. Hij maakte deel uit van het Acend-team dat in 2021 het allereerste VCT Champions-toernooi won.

NAVI neemt het op tegen de Latijns-Amerikaanse giganten, KRU Esports, in hun eerste wedstrijd van het toernooi. Elke speler in het team heeft in eerdere edities zijn moed op het hoogste niveau van de VCT bewezen. Het zal interessant zijn om te zien hoe ze presteren tegen oude en nieuwe namen in het komende toernooi.

Met een gewijzigde meta en een nieuwe kaartenpool die in het toernooi komt, zal VCT LOCK//IN de basis leggen voor het esports-seizoen in 2023. Omdat het van begin tot eind een enkele eliminatie is, wordt het een van de evenementen met de hoogste inzet in Valorant, en deze teams lijken het best voorbereid om alles aan te kunnen.

peiling:

0 stemmen

';});pollOptions.innerHTML = pollOptionsDom;pollCount.innerHTML = totalVotes + ' stemmen';}function updatePollCountOnAnswer(selectedOption) {var pollData = pollDataDefault;renderPollWidget(pollData, selectedOption, true);}function renderPollWidget(pollData, selectedOption, isAnswered) {if (!pollData) return;pollData.option1_count = pollData.option1_count || 0;pollData.option2_count = pollData.option2_count || 0;pollData.option3_count = pollData.option3_count || 0;pollData.option4_count = pollData.option4_count || 0;if (isAnswered) {if (selectedOption == "option1") pollData.option1_count += 1;if (selectedOption == "option2") pollData.option2_count += 1;if (selectedOption == "option3") pollData. option3_count += 1;if (selectedOption == "option4") pollData.option4_count += 1;}if (isAnswered || selectedOption) {var predictorPromotionalBannerContainer = $(".predictor-contest-banner-container.Article-poll") ;if (predictorPromotionalBannerContainer) {removeClass(predictorPromotionalBannerContainer, "hidden");}}var totalVotes = Number(pollData.option1_count + pollData.option2_count + pollData.option3_count + pollData.option4_count);if (totalVotes && !Number.isNaN(totalVotes) ) {var option1Percent = pollData.option1_count / totalVotes * 100;var option2Percent = pollData.option2_count / totalVotes * 100;var option3Percent = pollData.option3_count / totalVotes * 100;var option4Percent = pollData.option4_count / totalVotes * 100;var optionPercentages = [ optie1Percentage, optie2Percentage, optie3Percentage, optie4Percentage];var pollOptions = $("#poll-options");var pollCount = $("#poll-count");var pollOptionsDom = '';var optionsArray = ['optie1', ' optie2'];if (pollData.option3 !== "" && pollData.option3 !== null) {optionsArray.push('option3')}if (pollData.option4 !== "" && pollData.optie4 !== null) {optionsArray.push('option4')}optionsArray.forEach(functie (optie, index) {var clickHandler = 'onclick="answerPoll(event, \'' + optie + '\')"';var optionClass = ['poll-option'];if (selectedOption) {optionClass.push('poll-option-answered');clickHandler = '';}if (selectedOption === optie) {optionClass.push('poll-option- geselecteerd');}pollOptionsDom += '

';if (selectedOption) {var widthPercentage = optionPercentages[index] < 5 && optionPercentages[index] != 0 ? 5 : optiePercentages[index];if (selectedOption === optie) {if (widthPercentage > 97) {pollOptionsDom += '';} anders {pollOptionsDom += '';}} else {if (widthPercentage > 97) {pollOptionsDom += '';} anders {pollOptionsDom += '';}}}pollOptionsDom += '

' + pollData[optie] + '

';if (selectedOption) {pollOptionsDom += '

' + Math.round(optionPercentages[index]) + '%

';}pollOptionsDom += '

';});pollOptions.innerHTML = pollOptionsDom;pollCount.innerHTML = totalVotes + ' stemmen';if (totalVotes > 10) {pollCount.classList.remove("hidden");}trackArticlePollImpression(pollData);}}functie answerPoll( e, selectedOption) {e.preventDefault();probeer{permutive.track('PollResponse',{"pagetype": "Articlepage","category": "Valorant","answer": {"text": e.target .textContent},"question": {"text": pollDataDefault.question}});} catch (err) {console.log(err);}updatePollCountOnAnswer(selectedOption);var isDesktop = "1";var gaPayload = { "question" : pollDataDefault.question,"answer" : e.target.textContent,"answer_option" : selectedOption.replace("option", "Option "),"category": "Valorant","page_location": window.location .href,}if (isDesktop) {gaPayload["device"] = "Desktop";} else {gaPayload["device"] = "Mobile";}gtag("event", "ARTICLE_POLL_RESPONSE", gaPayload);var url = 'https://a-gotham.sportskeeda.com/polls//response';var data = {"poll_type": "article","option": selectedOption}pureJSAjaxPost(url, data, onPollResponseSuccess.bind(dit, selectedOption), onPollResponseFail.bind(this, selectedOption), null, false);}function trackSponsoredLinkClick(e) {}var articlePollImpressionTracked = false;function trackArticlePollImpression(pollData) {var pollElement = $("#poll");var intersectionObserverForArticlePoll = nieuwe IntersectionObserver(function(entries) {entries.forEach(function(entry) {if (articlePollImpressionTracked) return;if (!entry.target || !entry.isIntersecting || entry.intersectionRatio < 0,5) return;setTimeout(function() {if (isInViewport(entry.target)) {articlePollImpressionTracked = true;var isDesktop = "1";var gaPayload = {"question" : pollData.question,"category" : "Valorant","page_url": window.location.href,}if (isDesktop) {gaPayload["device"] = "Desktop";} else {gaPayload["device"] = "Mobile";}gtag(" event", "ARTICLE_POLL_IMPRESSION", gaPayload);intersectionObserverForArticlePoll.unobserve(entry.target);}}, 1000);});},{threshold: 0.5});if (pollElement){var isAnswered = pollElement.querySelector(" .poll-option-answered");if (!isAnswered) {intersectionObserverForArticlePoll.observe(pollElement);}}}

Snelle links

Meer van Sportskeeda

Bewerkt door Abu Amjad Khan

Feedback

Bedankt!

";modalTekst += "

";modalTekst += "

";modalTekst += "

";modalTekst += "

";modalTekst += "

";modalTekst += "

";modalTekst += "

"modalTekst += "

Maak een keuze a.u.b.

Geef uw feedback.

"modalTekst += "

"modalPopup.closeOnEsc = false;modalPopup.setHeader("Waarom vond je deze inhoud niet leuk?");modalPopup.setContentText(modalText);modalPopup.addCancelOkButton("Submit", resetRatingAndFeedbackForm, sendRating);modalPopup.removeCloseModalIcon();modalPopup .disableDismissPopup();modalPopup.open();} else {sendRating(index);}}functie sendRating() {var requestPayload = {"post_id": 1370293,"rating_value": ratingValue}if (ratingValue > 3) {requestPayload .rating_feedback_type = null;requestPayload.rating_feedback = null;} else {if (!$('input[name="drone"]:checked') || !$('input[name="drone"]:checked') .value) {showErrorMessage('option');return;}if (!$(".post-rating-feedback-note textarea") || !$(".post-rating-feedback-note textarea").value ) {showErrorMessage('note');return;}var selectedOption = $('input[name="drone"]:checked').value;var feedbackNote = $(".post-rating-feedback-note textarea") .value;requestPayload.rating_feedback_type = selectedOption;requestPayload.rating_feedback = feedbackNote;}pureJSAjaxPost(addratingAPI, requestPayload, onsaveRatingSuccess, onsaveRatingFail, function() {}, true);}function resetRatingAndFeedbackForm() {var activeStars = Array.from($all ('.rating span.rating-star.active')); voor (var i=0; i < actieveStars.lengte; i++) {activeStars[i].classList.remove("active");}if ($('input[name="drone"]:checked')) {$('input[name="drone"]:checked ').checked = false;}var userNote = document.querySelector(".post-rating-feedback-note textarea");userNote.value = '';modalPopup.close();}function onsaveRatingSuccess() {modalPopup.close ();savePostIdInUserRatedPostsCookie();$("#post-rating-layout").classList.add("hidden");$("#post-rating-message").classList.remove("hidden");window .setInterval(function showMessage() {$("#post-rating-widget").classList.add("hidden");}, 3000);}function onsaveRatingFail() {console.error('Bewaren van beoordeling is mislukt! ');modalPopup.close();}functie savePostIdInUserRatedPostsCookie() {userRatedPostIds.push(1370293);var expiratietijd = nieuwe datum();expiryTime.setMonth(expiryTime.getMonth() + 12); // Vervalt na 1 jaarsetCookie("user_rated_post_ids", JSON.stringify(userRatedPostIds), vervaltijd);}functie isPostRatedByUser() {var userRatedPostIds = getCookie('user_rated_post_ids');if (userRatedPostIds) {probeer {userRatedPostIds = JSON.parse( userRatedPostIds);} catch (err) {console.error(err);return false;}} else {return false;}if(userRatedPostIds.indexOf(1370293) >= 0) {return true;} else {return false;} }functie getRatingCountByPostId(postId) {return new Promise(function(resolve, reject) {pureJSAjaxGet(getRatingCountBaseURL + postId + '/rating/count',function(data) {probeer {data = JSON.parse(data);if (data .meta_value) {resolve(data.meta_value);}reject("Kan het aantal beoordelingen voor het bericht niet ophalen:" + postId);} catch (err) {reject("Kon het aantal beoordelingen voor het bericht niet ophalen:" + postId );}},function(err) {reject("Kan het aantal beoordelingen voor het bericht niet ophalen:" + postId);}, true);});}function showErrorMessage(messageType) {var messageContainerId = '#' + messageType + '-error';$(messageContainerId).classList.remove('hidden');window.setInterval(function () {$(messageContainerId).classList.add("hidden");}, 5000);}if ( !isPostRatedByUser()) {getRatingCountByPostId(1370293).then(function(ratingCount) {if (ratingCount < 10) {$("#post-rating-widget").classList.remove("hidden");}}). catch(functie(err){console.error(err);})}

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated: 23/05/2023

Views: 5253

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.