.top domein kopen en checken (2023)

Heb je al één of meerdere .top domeinnamen bedacht die je wilt kopen? Een .top domeinnaam is de perfecte manier om nieuwe klanten te bereiken.

.top domein kopen

Een .top domeinnaam kopen biedt je veel mogelijkheden. Het zal je helpen een sterke online aanwezigheid te vestigen. Je kunt er bijvoorbeeld een eigen website op plaatsen en e-mailadressen voor je domein aanmaken. Jouw unieke naam, jouw .top domeinnaam, is jouw online adres waarmee je gevonden kunt worden op het internet. Het verbetert je vindbaarheid. Dit, op zijn beurt, geeft je online identiteit een professioneel randje. Door ervoor te zorgen dat potentiële klanten en cliënten je online gemakkelijk kunnen vinden, maak je jezelf klaar voor succes.

Waarom mijn .top domein registreren bij Site.nl?

Site.nl biedt je een unieke oplossing. Wij bieden een innovatieve en aangepaste aanpak die je voorziet in alles dat je nodig hebt. Na de registratie van je .top domein profiteer je van ons alles-in-één pakket. Bij Site.nl is alles inbegrepen bij je .top domeinnaam registratie. Je krijgt kwalitatieve hosting door middel van ons webhostingpakket, e-mail, SSL beveiliging en toegang tot onze sitebuilder. Daarnaast heb je volledige controle over je domeinnamen. Je kunt ze beheren zoals je wilt, en je hebt toegang tot geavanceerde beheertools. Dit geeft je de mogelijkheid om je domeinen echt aan je behoeften aan te passen. Met deze innovatieve nieuwe dienst van Site.nl betaal je alleen voor je domeinnamen. Al het andere is inbegrepen zonder extra kosten! Dat betekent dat je geld kunt besparen opwebhosting, e-mail diensten, en meer. Dit geldt voor je .top domeinnamen, maar natuurlijk ook voor andere domeinextensies die je bij ons registreert.

.top domeinnamen kopen?

Een .top domeinnaam aanvragen is zo geregeld! Je begint met je gewenste .top domein checken via onze domeinchecker. Vul simpelweg de domeinnaam in die je wilt registreren of verhuizen. Je kunt vanuit de domeinchecker gemakkelijk jouw .topdomeinnaam registreren. Ook je .top domeinnaam verhuizen is gemakkelijk, volg simpelweg de instructies die onze website geeft nadat je je .top domein hebt ingevoerd in onze domeinchecker.

500+ domeinextensies

Site.nl biedt je meer dan 500 verschillende extensies aan, je kunt dus gemakkelijk kijken of je ook een andere extensie wilt registreren. Zo vind je altijd een goede domeinnaam die past bij jouw idee.

Site.nl is de perfecte registrar voor het aanvragen van jouw .top domeinnaam. Het proces is eenvoudig en het duurt niet lang. Bovendien kun je meteen aan de slag met je nieuwe domeinnaam!

Domein is visitekaartje

Een domeinnaam is je online identiteit en kan mensen helpen je website en merk gemakkelijker te onthouden. Zie het als een online visitekaartje voor het promoten van jouw persoon, bedrijf of idee. Je kunt bijvoorbeeld jouw merk, product of idee promoten. Of simpelweg jouw contactgegevens tonen.

Volledige controle

Het bezitten van je eigen domeinnaam geeft je volledige controle over de inhoud van je website. Je kunt een volledig unieke beleving creëren en je hebt geen beperkingen.

Je merk of idee beschermen met een .top domein

Het is een geweldige manier om je merk te beschermen en te voorkomen dat anderen je naam of handelsmerk gebruiken. Als jouw merk of idee succesvol is geworden en je hebt nog geen goede domeinnaam, dan is de kans groot dat je flink de portemonnee moet trekken om alsnog een geschikte domeinnaam te vinden. Begin hier dus op tijd mee en registreer jouw domeinnaam, voordat anderen het doen.

E-mailen met je .top domeinnaam

Je kunt e-mailadressen aanmaken met je eigen domeinnaam, wat er professioneler uitziet dan een e-mailadres van een gratis provider zoals Outlook, Hotmail en Gmail. Je maakt een goede indruk en het laat zien dat je de uitstraling van je bedrijf serieus neemt.

Goedkope .top domein kopen bij Site.nl

Een .top domeinnaam kopen is gemakkelijk en betaalbaar. Na de registratie krijg je toegang tot ons alles-in-één pakket dat alles bevat wat je nodig hebt om online te beginnen. Je betaalt alleen voor je domeinnaam. Al het andere is inbegrepen. En onze klantenservice is 24/7 beschikbaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen.

.top domein checken en registreren

Je kunt een .top domeinnaam bij Site.nl registreren in slechts een paar minuten. Via onze domeinchecker kun je zien of je .top domeinnaam beschikbaar is. Je .topdomeinnaam registrerengaat snel en eenvoudig, zodat je zo snel mogelijk online kunt en kunt beginnen met het promoten van je bedrijf of website.

Hoe .top domeinnamen registreren?

Je begint met het controleren van de beschikbaarheid van de domeinnaam, vervolgens voeg je de registratie toe aan je winkelwagen. Na het afrekenen kun je binnen enkele minuten gebruik maken van je eigen domein. Je hebt gelijk toegang tot alle verschillende mogelijkheden die Site.nl je biedt! Zo kun je hosting activeren en bijvoorbeeld WordPress gebruiken, een hostingpakket is namelijk inbegrepen. E-mailen met je domeinnaam is ook inbegrepen, net als toegang tot onze Sitebuilder waarmee je een eigen website kunt maken. En natuurlijk zorgen wij er voor dat je website beveiligd is met eenSSL certificaat.

.top domeinnaam verhuizen

Heb je al een .top domeinnaam? Zo ja, dan is het verhuizen ervan naar Site.nl eenvoudig! Volg gewoon de instructies op onze website en je domein is in een mum van tijd verhuisd.

Hoe .top domeinnaam verhuizen?

Heb je .top domeinnamen geregistreerd bij een ander bedrijf? Begin met het invoeren van deze domeinnamen in onze domeinchecker. Onze domeinchecker vraagt je wellicht om een verhuiscode, deze kun je opvragen bij het bedrijf (hostingprovider of registrar) waar je domeinnaam nu geregistreerd is. Dit is echter niet vereist voor alle extensies. Sommige domeinnamen kunnen verhuisd worden zonder verhuiscode. Onze domeinchecker zal je om een verhuiscode vragen wanneer dit nodig is om jouw .top domein verhuizen.

.top domeinnaam beheren

Site.nl biedt je veel beheer mogelijkheden voor het beheren van jouw .top domeinnaam.

Gemakkelijk én geavanceerd beheer van je .top domeinnamen

Je kunt ervoor kiezen je domeinnaam volledig zelf te beheren, of je kunt het beheer aan Site.nl overlaten. Wanneer je het beheer aan ons overlaat, dan zorgen wij er voor dat jouw .top domeinnaam voorzien is van de juiste DNS records, inclusief kloppende SPF en DKIM records voor e-mail. Ook zorgen we ervoor dat jouw .top domein beveiligd is met DNSSEC keys.

Wil je het beheer van je domeinnaam liever zelf doen? Dat is prima mogelijk. Met een klik op de muis krijg je toegang tot alle geavanceerde instellingen, waarmee je de DNS records, DNS keys en nameservers kunt instellen. Je kunt je domeinnaam dus verwijzen naar ieder IP adres of server die je wilt.

Iedereen kan een .top domein registreren

Als je net begint, ben je hier aan het juiste adres. We helpen je op weg! Als je al een pro bent, ook dan ben je bij de juiste registrar. Site.nl heeft alles wat je nodig hebt om een groot succes te maken van jouw .top domeinnaam.

Goedkope .top domein kopen bij Site.nl

Als je er zeker van wilt zijn dat je website altijd beschikbaar en bereikbaar is en voorzien van een mooie .top domein, dan raden we je aan je gewenste domeinnaam te registreren bij Site.nl. Wij zijn een unieke registrar die je een volledig pakket geven bij iedere domeinnaam.

Alles-in-één pakket met je goedkope .top domein

Ons alles-in-één pakket bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan, van webhosting en e-mailadres tot DNS beheer en SSL certificaten. En samen met onze uitstekende klantenservice en gebruiksvriendelijke producten, kun je erop vertrouwen dat je website in goede handen is. Koop nu je .top domeinnaam en profiteer van ons unieke alles-in-één pakket.

FAQs

.top domein kopen en checken? ›

Je controleert of je domeinnaam nog vrij is door een domeinnaamchecker te gebruiken. Wanneer je domeinnaam vrij is, kan je hem eenvoudig registreren. Bij een bezette domeinnaam kan je op onze WHOIS-pagina kijken wie de domeinnaam bezit. Zo kan je de eigenaar contacteren om de domeinnaam eventueel over te kopen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een domeinnaam? ›

Gelukkig weet je met een paar eenvoudige tips waar je op moet letten voordat je een domein koopt.
 1. Pas op voor verborgen kosten. Zoals bij elke aankoopbeslissing kan de prijs een belangrijke factor zijn. ...
 2. Bescherm je privacy. ...
 3. Bescherm je gegevens. ...
 4. Richt je op transparantie. ...
 5. Maak onderscheid tussen support en sales.

Waar kan ik het beste mijn domeinnaam kopen? ›

Domeinnaam aanvragen

De registrar doet een registratieaanvraag voor u bij de organisatie die de domeinnamen beheert namens het ICANN . Voor domeinnamen met de extensie . nl is dat de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) .

Hoe kan ik zien wie de eigenaar is van een domeinnaam? ›

Je kunt contact opnemen met de provider waar de domeinnaam bij geregistreerd staat. Deze vind je terug in de publieke WHOIS-informatie bij SIDN op https://www.sidn.nl. Je kunt contact opnemen met SIDN. Bekijk hiervoor de pagina SIDN en Privacy op hun website.

Hoe domeinnaam checken? ›

Gebruik de . nl-zoekbalk op deze pagina: check hier je . nl-domeinnaam. Je ziet dan of de naam vrij is, of wat de status van de domeinnaam is.

Wat is een goede prijs voor een domeinnaam? ›

Als het gaat om Top-Level Domeinen, kan je ongeveer alles verwachten: van iets kleins als $0,99 tot duizenden dollars. Gemiddeld kosten domeinnamen echter ongeveer tussen de $0,99 en $12 per jaar.

Wat kost een eigen domeinnaam? ›

De prijs van een .

nl-domeinnaam. Die ligt op dit moment op € 3,76 per jaar. Dat is dus het bedrag dat jouw . nl-registrar aan ons betaalt voor onze dienstverlening aan jou (uitgifte van de domeinnaam, administratie, technisch functioneren van de domeinnaam).

Wat is de goedkoopste domeinnaam? ›

Wat de goedkoopste domeinnaam is, is afhankelijk van waar je jouw domeinnaam registreert. Bij Hostnet is . nl het goedkoopste topleveldomein. In het eerste jaar profiteer je bij een .

Wat is de beste registrar? ›

Voor Nederland is het top-level domein . nl en deze wordt beheerd door de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN).

Hoe achterhaal je de eigenaar van een website? ›

De eigenaar van een domeinnaam opzoeken in 3 stappen
 1. Ga naar de website van de uitgevende instantie van een domeinextensie.
 2. Voer de domeinnaam in waarvan je de eigenaar wilt achterhalen.
 3. Klaar! Je ziet nu de WHOIS-gegevens van het domein.
Jun 28, 2021

Hoe kan ik zien of een domeinnaam nog vrij is? ›

Wil je een . nl-domeinnaam? Dan kun je terecht op de website van Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN). Hier kun je de gewenste domeinnaam invoeren en dan zie je meteen of deze nog beschikbaar is.

Wie beheert mijn domein? ›

Wat is SIDN? SIDN staat voor Stichting Internet Domeinregistratie Nederland. De SIDN beheert alle domeinnamen in Nederland en zorgt ervoor dat internetgebruikers altijd en overal bij deze domeinnamen terecht kunnen.

Wat te doen met een domeinnaam? ›

Wat kun je doen met een domeinnaam?
 • Een domeinnaam voor een zakelijke/freelance website.
 • Een domeinnaam voor een persoonlijke pagina.
 • Een domeinnaam voor een blog of een hobby website.
 • Een domeinnaam voor e-mail communicatie. ...
 • Een domeinnaam om door te verwijzen naar andere services.

Waar is een website geregistreerd? ›

Alle . nl domeinnamen worden geregistreerd en beheerd door het bedrijf SIDN. De afkorting SIDN staat voor Stichting Internet Domeinregistratie Nederland. Op de website van SIDN kun je heel makkelijk nagaan of een .

Hoe website registreren? ›

Hieronder vindt u de belangrijkste stappen:
 1. 1e stap: Kies de domeinnaam en zijn extensie. ...
 2. 2e stap: Ga na of de domeinnaam beschikbaar is. ...
 3. 3e stap: Kies de registratie-agent (of registrar) ...
 4. 4e stap: Overhandig de nodige informatie aan de registratie-agent (of registrar) ...
 5. 5e stap: Registreer de domeinnaam.

Wat is de duurste domeinnaam ter wereld? ›

Duurste domeinnaam ooit: cars.com

Deze domeinnaam was niet verkocht, maar de prijs van de domeinnaam kwam tot stand tijdens de publicatie van de waardering van een Amerikaans bedrijf: Gannett Co, Inc. Het gaat om cars.com, en dit domein werd gewaardeerd op maar liefst $872 miljoen dollar!

Wat is een sterke domeinnaam? ›

Een sterke domeinnaam is een naam die eenvoudig te onthouden is, en goed gevonden kan worden in Google. Daarnaast omschrijft je domeinnaam zo treffend mogelijk wat je bezoekers van jouw website of onderneming mogen verwachten.

Is STRATO goed? ›

STRATO is de betrouwbare webhoster voor iedereen die online succesvol wil zijn. Bij STRATO is webhosting fair en eenvoudig – zonder overbodige extra's en tegen de beste prijs. Het productportfolio reikt van domeinnaam, e-mail, website en servers tot online marketingtools en de populaire cloud storage HiDrive.

Kan iedereen zomaar een domeinnaam registreren? ›

Domeinnaam registreren

In technische zin: een naam die via het DNS (Domain Name System) gekoppeld wordt aan een IP-adres. Iedereen kan een domeinnaam registreren, maar de regel ”wie het eerst komt, die het eerst maalt” gaat op voor domeinnamen. In juridische zin is een domeinnaam lastiger te duiden.

Wat kost hosting per jaar? ›

Over het algemeen heeft men graag dat alles met betrekking hun website goed geregeld is en dat ze indien nodig bij een hosting provider terecht kunnen voor hulp. De meeste mensen kiezen dan ook voor kwaliteit hosting. Hiervoor betalen ze gemiddeld tussen de 60 en 120 euro per jaar.

Wat kost een domeinnaam overkopen? ›

Hoeveel een overname kost, verschilt per domeinnaam. Voor een generieke naam die bekend, kort en makkelijk te onthouden is, betaal je vaak een hoog bedrag. Dit kan miljoenen euro's zijn of minder dan € 1000. Voor een minder generieke naam betaal je uiteraard een lager bedrag.

Is een domeinnaam een goed? ›

Een goede domeinnaam is een sterke vertegenwoordiging van je merk. Een domeinnaam is de ultieme vertegenwoordiging van je merk. Het is de terminal waardoor potentiële klanten bij jouw merk en producten belanden. Een effectieve domeinnaam kan daarom ook de waarde van je merk substantieel verhogen en versterken.

Waarom .online domeinnaam? ›

.online is een van de meest gewenste domeinnamen voor bedrijven die voor het eerst online gaan, die hun eigen merk bouwen, of voor bedrijven die hun bestaande website internationaal aantrekkelijk willen maken. Laat de wereld kennismaken met je nieuwe onderneming of idee op een . online-domein.

Waarom een eigen domeinnaam? ›

Met een eigen domeinnaam en en e-mailadres creëer je direct herkenning en vertrouwen bij de ontvangers van je e-mail. Immers zij herkennen de domeinnaam direct en kennen de verzender die erachter zit. Natuurlijk moet de domeinnaam die je kiest dan wel goed aansluiten bij jou als persoon of je bedrijf.

Hoe maak je een eigen email domein gratis? ›

Je domeinnaam registreren

Om je eigen e-mailadres aan te maken, heb je een domeinnaam nodig - het gedeelte achter het apenstaartje. Heb je die nog niet, dan moet je eerst een domeinnaam registreren. Voor je domeinnaam heb je een ruime keuze uit domeinextensies - landencodes zoals . be, een .com of .

Hoe maak je een gratis website? ›

De top 10 beste GRATIS websitebouwers van 2022
 1. Wix.com: Free Website Builder. Het bedrijf Wix.com is van origine een Israëlisch bedrijf en is opgericht in 2006. ...
 2. WordPress.com. WordPress is één van de bekendste diensten om gratis een website mee te maken. ...
 3. Weebly. ...
 4. SimpleSite. ...
 5. Elementor. ...
 6. Webnode. ...
 7. Strikingly. ...
 8. Webflow.
Jun 30, 2022

Is een domeinnaam verplicht? ›

Als je een eigen website of webwinkel op wil zetten, heb je altijd een domeinnaam nodig. Heb je geen domeinnaam, dan kunnen internetgebruikers jouw website of webwinkel niet bereiken. Heb je niet de ambitie om een eigen website of webwinkel te starten? Dan heb je in principe geen domeinnaam nodig.

Hoe kan ik mijn domeinnaam verkopen? ›

nl-domeinnaam kun je te koop aanbieden door een advertentie te maken bij digitale marktkraampjes voor domeinnamen zoals dan.com en sedo.com. Daar zijn doorgaans geen kosten aan verbonden, maar de websites rekenen bij een geslaagde verkoop wel een commissie. Die kan oplopen tot zo'n 20 procent van het verkoopbedrag.

Wat is een domeinnaam KVK? ›

Wat is een domeinnaam? Een domeinnaam is een uniek adres op internet. Je domeinnaam is de naam van je webshop of website en de extensie; het deel achter de punt. Naast producten kun je ook je eigen naam, je bedrijfsnaam of merknaam in je internetadres gebruiken.

Wat is WHOIS data? ›

De WHOIS-gegevens van een domeinnaam bevatten alle algemene informatie over een domeinnaam. Dit betreft onder meer de beschikbaarheid van een domeinnaam, de partij waarbij de domeinnaam is geregistreerd en de contactgegevens van de administratieve contactpersoon, de technische contactpersoon en de rechtmatige eigenaar.

Wat kan je vragen voor een domeinnaam? ›

Een domeinnaam kost alles tussen 1 en honderden of zelfs duizenden euro's. Het ligt er namelijk aan waar je welke domeinnaam wilt of kunt aanschaffen. Een domeinnaam die gewoon vrij is, kost bij een registrar van € 1,- tot enkele tientjes.

Hoe lang is een domeinnaam geldig? ›

Een domeinnaam is geldig zolang je aan de voorwaarden van registratie voldoet.

Hoe lang duurt domeinnaam registreren? ›

Afhankelijk van het type domeinnaam is jouw domeinnaam vervolgens binnen enkele minuten tot enkele uren actief. Wordt een domeinnaam verhuisd, dan kan het afhankelijk van de domeinextensie en uitgever, tot 14 dagen duren voordat een verhuizing volledig is afgerond.

Kan een domeinnaam verlopen? ›

De nieuwe domeinnaam is geregistreerd, er komt verkeer op binnen en mensen weten je online te vinden. Maar wat doe je met het oude domein? Een domeinnaam die niet meer wordt gebruikt, verloopt na verloop van tijd en kan in de verkeerde handen vallen met datalekken als gevolg.

Hoe koppel je een domein aan een website? ›

Volg daarna de volgende stappen:
 1. Log in op je Domeinwinkel account en vink op de “Domeinen & webhosting” pagina je domeinnaam aan.
 2. Kies “Domein doorsturen” in het actiemenu.
 3. Selecteer “eigen ip-adres” uit het keuzemenu en vul het IP-adres in.
 4. Kies “uitvoeren” om je domeinnaam aan het ip-adres te koppelen.

Wat is een goed voorbeeld van een domeinnaam? ›

Wat is een domein? Een domeinnaam is een uniek en aangepast adres voor je website. Het bestaat uit twee delen: de naam en de extensie. Bijvoorbeeld bij “jimdo.com” is “jimdo” de naam en de extensie “.com”.

Is domeinnaam hetzelfde als URL? ›

Het domein is de naam van de website, maar een URL leidt naar een van de pagina's op de website. Elke URL bevat een domeinnaam, samen met andere onderdelen die nodig zijn om de specifieke pagina of het stukje content te vinden.

Welke domeinnaam extensies zijn er? ›

De populairste domeinnaam extensies
 • . nl domeinnaam. De . ...
 • . be domeinnaam. De . ...
 • .com domeinnaam. De .com extensie is afgeleid van het woord commercieel (commercial). Verisign is verantwoordelijk voor de uitgifte van de .com domeinen. ...
 • . eu domeinnaam. De . ...
 • . net domeinnaam. De . ...
 • . org domeinnaam.

Wat moet verplicht op een website staan? ›

Wettelijke verplichtingen op je website
 • de naam van je onderneming;
 • de rechtsvorm;
 • het adres van de maatschappelijke zetel van je onderneming;
 • contactgegevens zoals het telefoonnummer en e-mailadres van je onderneming;
 • het ondernemingsnummer en het BTW-nummer;

Kan je zomaar een website maken? ›

In principe kun je zomaar een online webshop beginnen. Je hebt namelijk geen speciale opleiding nodig. Toch dien je aan regelgeving te voldoen. Je moet je onder andere inschrijven bij de Kamer van Koophandel (KVK) als je zaken gaat doen in Nederland.

Wat moet er verplicht op een website? ›

De informatie die niet mag ontbreken zijn uw bedrijfsnaam, uw vestigingsadres (dus géén postbus!), een telefoonnummer, en een e-mailadres (of een ander medium waarmee u snel reageert, zoals een contactformulier). Het is ook erg belangrijk dat u uw KvK- en BTW nummer vermeld!

Kan je een domeinnaam overkopen? ›

Benader de provider van de domeinnaam

In plaats daarvan zie je de gegevens van de organisatie waar de domeinnaam is geregistreerd (registrar). In dit geval neem je contact op met deze organisatie en vertel je dat je het domein wilt overkopen. De provider kan jou in contact brengen met de huidige eigenaar.

Is een domeinnaam gratis? ›

Het registreren van een domeinnaam bij STRATO is echt eenvoudig. Als je een domeinnaam hebt bedacht en deze wilt controleren op beschikbaarheid, kan je dit zo vaak doen als je wilt. Dit is volledig gratis.

Wat kun je met een eigen domeinnaam? ›

Wil je een website maken, dan heb je een domeinnaam nodig. Bij Mijndomein registreer je een domeinnaam en kan je er een pakket voor webhosting of een complete Websitemaker aanhangen. Je kunt je domeinnaam ook registreren en doorverwijzen naar een andere website.

Heb je een domeinnaam nodig voor een website? ›

Om ervoor te zorgen dat mensen jouw website kunnen bezoeken, is er een domeinnaam nodig. Een domeinnaam is een makkelijk te onthouden adres van de server waar jouw website op staat. Anders moet je namelijk een cijferreeks onthouden om een website te bezoeken.

Hoe lang duurt het registreren van een domeinnaam? ›

Hoe lang het duurt voordat je domein is geregistreerd, hangt af van de domeinextensie. De meeste extensies kunnen binnen enkele uren geregistreerd worden. Bij enkele domeinextensies of bij een domeinverhuizing kan de activatie echter tot vijf dagen in beslag nemen.

Waar goedkoop domeinnaam registreren? ›

Top 5 goedkope domein registraties
 • Vimexx.
 • Xel.
 • Strato.
 • Mijn.Host.
 • Hostinger.
Sep 15, 2021

Hoe koop je een website? ›

Hoe koop ik een domeinnaam? Je kan een domeinnaam kopen bij een registrar, zoals one.com, die een domein voor jou registreert als deze nog beschikbaar is. Het registreren van een domeinnaam zorgt ervoor dat wanneer iemand je webadres invoert, dit naar jouw website leidt.

Welke domeinnaam vrij? ›

Ben je op zoek naar een domeinnaam die nog vrij is? Het zoeken naar een domeinnaam doe je snel en eenvoudig via de zoekfunctie op checkdnr.nl. In de zoekmachine vul je dan de gewenste domein in. Je ziet meteen welke domeinnamen nog beschikbaar zijn.

Hoe een domeinnaam overdragen? ›

Een overdracht van een domeinnaam dient u ook te regelen via uw registrar. U geeft aan de registrar door aan wie u de domeinnaam wenst over te dragen. De registrar stuurt u een formulier waarin u de betreffende domeinnaam, de gegevens van de huidige houder en de gegevens van de toekomstige houder aangeeft.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terrell Hackett

Last Updated: 05/12/2023

Views: 5809

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terrell Hackett

Birthday: 1992-03-17

Address: Suite 453 459 Gibson Squares, East Adriane, AK 71925-5692

Phone: +21811810803470

Job: Chief Representative

Hobby: Board games, Rock climbing, Ghost hunting, Origami, Kabaddi, Mushroom hunting, Gaming

Introduction: My name is Terrell Hackett, I am a gleaming, brainy, courageous, helpful, healthy, cooperative, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.