Samsung Galaxy S21 Ultra: de ultieme smartphone-ervaring, ontworpen om in elk opzicht episch te zijn (2023)

De Galaxy S21 Ultra biedt het meest geavanceerde en intelligente professionele camerasysteem van Samsung, het helderste en slimste scherm in een Galaxy en de beste Galaxy-prestaties ooit in een smartphone

Samsung Electronics heeft de Galaxy S21 Ultra onthuld, een vlaggenschip dat de grenzen verlegt van wat een smartphone kan. De S21 Ultra haalt alles uit de kast voor diegenen die het beste van het beste van Samsung willen met ons meest geavanceerde professionele camerasysteem en ons helderste, meest intelligente scherm. Productiviteit en creativiteit worden naar een hoger niveau getild door de populaire S Pen-ervaring voor het eerst naar de Galaxy S-serie te brengen1.

"De Galaxy S21 Ultra is een ander voorbeeld van hoe Samsung betekenisvolle innovatie stimuleert om mensen gepersonaliseerde ervaringen te bieden die hun leven verrijken en hen in staat stellen uit te drukken wie ze zijn", aldusTM Roh, President en hoofd van Mobile Communications Business, Samsung Electronics."Gezien hoe onmisbaar technologie in deze tijden voor ons leven is geweest, wilden we nog een sprong voorwaarts maken en de grenzen verleggen van wat een smartphone kan doen."

De Galaxy S21 Ultra is het nieuwste hoofdstuk in de tien jaar durende erfenis van de Galaxy S-serie op het gebied van het leveren van geavanceerde mobiele ervaringen. Het is gebouwd voor gebruikers die geavanceerde technologie nodig hebben om in contact te blijven met de mensen en dingen die er het meest toe doen. Galaxy S21 Ultra voegt zich bij de nieuwe Galaxy S-serie apparaten en tilt elk onderdeel van die S21-ervaring naar een hoger niveau.

Ongelooflijke innovatie gehuisvest in een opvallend ontwerp

De Galaxy S21-serie onthult een gedurfde nieuwe stijl die hem onderscheidt van andere smartphones. Het introduceert een geheel nieuwe, iconische Contour Cut Camera-behuizing die naadloos overgaat in het metalen frame van het apparaat voor een strakke, maar opvallende esthetiek. De Galaxy S21 Ultra is verkrijgbaar in Phantom Black en Phantom Silver en is gecoat in een luxueuze waasafwerking voor een allround verfijnde en tijdloze look. Galaxy S21 Ultra heeft ook drie exclusieve Samsung.com-kleurstellingen: Phantom Titanium, Phantom Navy en Phantom Brown en biedt verbeterde duurzaamheid met Corning®Gorilla®Glass Victus™, het sterkste Gorilla Glass tot nu toe.

Galaxy S21 Ultra is het grootste lid van de Galaxy S21-serie met een 6,8-inch Dynamic AMOLED 2X-display2.Het is ons meest intelligente scherm tot nu toe. Voor het eerst hoeven gebruikers niet langer te kiezen tussen de soepelheid van een verversingssnelheid van 120 Hz en een Quad HD+-scherm - op de S21 Ultra kun je beide kiezen. De vernieuwingsfrequentie van het scherm wordt aangepast aan de inhoud die u bekijkt van 10 Hz tot 120 Hz om ervoor te zorgen dat u geniet van het beste beeld terwijl u energiezuinig blijft om de levensduur van uw batterij nog verder te verlengen. Vergeleken met de Galaxy S20 biedt de S21 Ultra 25% meer helderheid3beeld met een piekhelderheid van 1500 nits, de helderste op een Galaxy-smartphone. Met een 50% verbeterde contrastverhouding4, levert het kristalheldere, meeslepende beelden, zelfs buiten. En net als de Galaxy S21 en S21+ heeft de Galaxy S21 Ultra Eye Comfort Shield5om oogvermoeidheid te helpen verminderen.

De beste camera-ervaring van Samsung

Galaxy S21 Ultra presteert met ons meest geavanceerde professionele camerasysteem, zodat je verbluffende foto's van studiokwaliteit kunt maken in verschillende belichtingen en instellingen, of video's kunt maken en bewerken met een toolbox met nieuwe AI-aangedreven functies die elke opname naar een hoger niveau tillen.

Het heeft een viervoudige camera aan de achterzijde (ultrabrede, brede en dubbele telelenzen) met een upgrade108MP pro-sensor, van waaruit u 12-bits HDR-foto's kunt maken met 64 keer rijkere kleurgegevens en een meer dan drie keer groter dynamisch bereik6. Voor het eerst op een Galaxy-smartphone kun je naar binnen schieten4K met 60 fpsover alle lenzen, inclusief vier voor- en achterlenzen, zodat u met dezelfde kwaliteit naar een ander perspectief kunt schakelen. Bovendien, met een12-bits RAW-bestandsoptie7, mis je geen enkel detail bij het bewerken van foto's.

Wanneer u inzoomt op de S21 Ultra, hoeft u zich geen zorgen te maken over het opofferen van helderheid. De Galaxy S21 Ultra is voorzien van 100x Space Zoom, aangedreven door Samsungs allereerste Dual-tele-lenssysteem – een optische 3x en een optische 10x beide uitgerust met Dual Pixel (2PD) AF – zodat je heldere foto's kunt maken, zelfs als je niet in de buurt bent. de actie.

Galaxy S21 Ultra is verbeterdHeldere nachtsensor is Samsungs grootste sprong tot nu toe op het gebied van fotografie bij weinig licht. Met verbeterdNachtstand, ruisonderdrukking en12 MP Nona-binningtechnologie kunt u snel en met uitstekende kwaliteit uitdagende opnamen maken, zoals een slecht verlichte kamer of een landschap 's nachts.

Slimme, supersnelle verbindingen tussen apparaten

De Galaxy S21 Ultra zet de erfenis van Samsung voort op het gebied van baanbrekende technologie zoals Ultra-wideband (UWB) en introduceert nieuwe connectiviteitsmogelijkheden die de manier waarop je met je apparaten communiceert, zullen veranderen.

Galaxy S21 Ultra-gebruikers verwachten dat de vlaggenschip-smartphone-ervaring creatieve expressie en productiviteit naar een hoger niveau tilt. Daarom brengt Samsung voor het eerst op een apparaat uit de S-serie de favoriet van de fansS Pen-ervaringnaar de Galaxy S21 Ultra met de technologie van Wacom8. Van tekenen tot notities maken tot het bewerken van foto's en het ondertekenen van documenten, nu kun je de kracht van de S Pen op de Galaxy S21 Ultra ontgrendelen. Gebruik een bestaande S Pen van een Galaxy Note of Galaxy Tab of koop een S Pen apart, alleen of met een compatibel hoesje.

Voor betere en snellere connectiviteit is de Galaxy S21 Ultra een van de eerste smartphones die ondersteuning biedtWifi 6E9. U zult kunnen genieten van meer bandbreedte en een snellere internetverbinding10, zodat u in een oogwenk inhoud kunt streamen en delen. Met supersnelle 5G met ultralage latentie is de S21 Ultra gebouwd om snel video's te downloaden, vloeiende videoconferenties te houden en te streamen11.

Dankzij de Ultra-wideband-mogelijkheden (UWB) die in de Galaxy S21 Ultra en S21+ zijn ingebouwd, kun je je Galaxy S21-apparaat gebruiken om automatisch compatibele autodeuren te ontgrendelen zonder je sleutels eruit te halen12. Met de UWB-compatibele Galaxy S21 Ultra en Galaxy S21+ kun je ook AR-zoeker gebruiken om virtuele berichten neer te zetten die andere Galaxy-smartphonegebruikers laten weten dat je hulp nodig hebt bij het zoeken naar een verloren voorwerp13.

En met SmartThings op Android Auto™14, kunt u uw Galaxy S21-serie ook gebruiken om slimme apparaten in uw huis vanuit uw auto te bedienen. Door je Galaxy S21 aan te sluiten op je Android Auto-compatibele auto, kun je je veranda-verlichting aanzetten of zelfs de temperatuur van je thermostaat verhogen voordat je naar huis terugkeert, allemaal vanuit je auto.

En omdat je ononderbroken, langdurige verbindingen nodig hebt met je hele ecosysteem van verbonden apparaten, maakt de Galaxy S21 Ultra gebruik van Dual Bluetooth®technologie die je verbonden apparaten zoals Galaxy Buds Pro helpt15verbruiken minder batterij met een stabiele verbinding.

Prestaties en bescherming waarop u kunt rekenen

De baanbrekende camera-, display- en connectiviteitsmogelijkheden van de Galaxy S21 Ultra worden aangedreven door de meest geavanceerde chipset in een Galaxy-apparaat. Het biedt een hogere snelheid16, geavanceerde computers en grotere energie-efficiëntie. En als de batterij bijna leeg is, kan de Galaxy S21 Ultra tot 50% worden opgeladen17in slechts 30 minuten18.

We vertrouwen meer dan ooit op onze smartphones en daarom is het beschermen van gevoelige informatie belangrijker dan ooit. Galaxy S21 is beveiligd doorSamsung Knox Vault, Samsungs eigen gepatenteerde beveiligingsplatform op chipsetniveau (SoC). Door sabotagebestendig veilig geheugen toe te voegen aan onze beveiligde processor, stelt Samsung Knox Vault S21 in staat om een ​​nieuwe beschermingslaag toe te voegen.

Galaxy S21 introduceert ook een nieuwe tool om je privacy te beschermen en te bewaken. U kunt locatiemetagegevens veilig verwijderen van foto's voordat u ze deelt. Met de geheel nieuwe Private Share-functie van de Galaxy S21 kun je ook bepalen wie toegang krijgt tot de inhoud die je verzendt en hoe lang deze beschikbaar is19.

Optionele Samsung Care+-dekking

Ervaar totale gemoedsrust en haal het meeste uit de nieuwe Galaxy S21 met Samsung Care+. Geniet van een persoonlijke installatiesessie met een Samsung Care+ Pro, 24/7 toegewijde ondersteuning via telefoon of chat, schermreparaties, een verlengde garantie20en dekking voor accidentele schade21. Voeg Samsung Care+ toe bij het afrekenen opsamsung.com/samsung-care-plus/.22

Ga voor meer informatie over de Galaxy S21 Ultra naarnieuws.samsung.com/galaxy,www.samsungmobilepress.com, ofwww.samsung.com/global/galaxy/galaxy-s21-ultra-5g/. Ga voor meer informatie over de Galaxy S21 en S21+ naarwww.samsung.com/global/galaxy/galaxy-s21-5g/.

 Galaxy S21 Ultra 5G
Weergave6,8-inch Rand QHD+

Dynamische AMOLED 2X

Infinity-O Display (3200×1440), 515ppi, HDR10+ gecertificeerd
Adaptieve vernieuwingsfrequentie van 120 Hz (10 ~ 120 Hz)

Oogcomfortschild

*Diagonaal gemeten is de schermgrootte van de Galaxy S21 Ultra 5G 6,8″ in de volledige rechthoek en 6,6″ rekening houdend met de afgeronde hoeken; het werkelijke zichtbare gebied is kleiner vanwege de afgeronde hoeken en het cameragat.
Afmeting & GewichtAfmetingen: 75,6 x 165,1 x 8,9 mm

Gewicht: 229 g (mmWave), 227 g (sub6)

Camera[Voor camera]

40MP fasedetectie AF, FOV 80°, F2.2, 0,7 µm

[Achteruitrijcamera]

Quad-camera

Ultrabreed: 12 MP Dual Pixel AF, FOV 120 °, F2.2, 1,4 µm

Groothoek: 108 MP fasedetectie AF, FOV 83 °, OIS, F1.8, 0,8 µm

Telelens 1: 10 MP Dual Pixel AF,
Optisch 3x, gezichtsveld 35°, OIS, F2.4, 1,22 µm

Telelens 2: 10 MP Dual Pixel AF,

Optisch 10x, gezichtsveld 10°, OIS, F4.9, 1,22 µm

100x ruimtezoom

Laser-AF-sensor

*100x Space Zoom omvat 10x optische zoom en gaat tot 100x superresolutiezoom. Super Resolution Zoom bevat digitale zoom, wat enige beeldverslechtering kan veroorzaken.
AP5nm 64-bit Octa-Core-processor

2,9 GHz (maximale kloksnelheid) + 2,8 GHz + 2,2 GHz

5nm 64-bit Octa-Core-processor

2,8 GHz (maximale kloksnelheid) + 2,4 GHz +1,8 GHz

*Kan per markt en provider verschillen
Geheugen12 GB RAM (LPDDR5) met 128 GB / 256 GB interne opslag

16 GB RAM (LPDDR5) met 512 GB interne opslag

*Beschikbaarheid van opslagruimte kan verschillen per land, model of provider. De daadwerkelijke beschikbaarheid van opslagruimte kan variëren, afhankelijk van vooraf geïnstalleerde software en per land, model, bestandsgrootte en indeling.
Accu5000 mAh (standaard)
* Typische waarde getest onder laboratoriumomstandigheden van derden. Typische waarde is de geschatte gemiddelde waarde rekening houdend met de afwijking in batterijcapaciteit tussen de batterijmonsters die zijn getest volgens de IEC 61960-norm. De nominale (minimale) capaciteit is 4855 mAh voor de Galaxy S21 Ultra. De werkelijke levensduur van de batterij kan variëren, afhankelijk van de netwerkomgeving, gebruikspatronen en andere factoren.
OpladenVerbeterde draadloze oplaadsnelheden met Fast Wireless Charging 2.0

USB PD 3.0 (PPS)-gecertificeerd Snel opladen voor bekabeld opladen (AFC- en QC2.0-compatibel)

*WPC-gecertificeerd Draadloos opladen

*Draadloze PowerShare

*Fast Wireless Charging 2.0 momenteel beschikbaar met Wireless Charger Stand, Wireless Charger Duo Pad en andere apparaten die 10W of meer draadloos opladen ondersteunen. Apart verkocht. De werkelijke oplaadsnelheid kan variëren, afhankelijk van het daadwerkelijke gebruik, de oplaadomstandigheden en andere factoren. Draadloze oplader vereist stroomaansluiting. Het wordt aanbevolen om de meegeleverde oplaadkabel en/of apart verkochte reisadapter te gebruiken voor het gebruik van items van derden. Dit kan leiden tot schade aan de Wireless Charger Stand, Wireless Charger Duo en Wireless Charger Trio of tot een afname van de oplaadsnelheid.

*Wireless PowerShare is beperkt tot smartphones van Samsung of andere merken met Qi draadloos opladen, zoals de Galaxy S21, 21+, S21 Ultra, Galaxy Z Fold2, Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra, Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, Z Flip, Note10 , Note10+, S10e,S10, S10+, S10 5G, Fold, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5 en wearables zoals Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds Live, Galaxy Buds, Galaxy Watch3, Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch. Als het batterijvermogen lager is dan 30%, werkt Wireless PowerShare mogelijk niet. Werkt mogelijk niet met bepaaldeaccessoires, hoesjes, apparaten van andere merken of sommige wearables van Samsung. Kan van invloed zijn op oproepontvangst of dataservices, afhankelijk van uw netwerkomgeving.

BesturingssysteemAndroid 11
Netwerkconnectiviteit[5G]5G niet-standalone (NSA), standalone (SA), Sub6 / mmWave

[Wi-Fi 6E]

[Ultrabreedband]

*De werkelijke snelheid kan variëren, afhankelijk van de markt, provider en gebruikersomgeving.

* Vereist een optimale 5G-verbinding. De werkelijke snelheid kan variëren, afhankelijk van de markt, provider en gebruikersomgeving.

*Ultra Wideband ondersteund op Galaxy S21+ en S21 Ultra.

*Wi-Fi 6E ondersteund op S21 Ultra.

BetalingNFC, MST
*Beschikbaar in geselecteerde markten. Betalingsoplossingen en beschikbare functies kunnen variëren, afhankelijk van de markt, provider en serviceproviders.
SensorenUltrasone vingerafdruksensor, versnellingsmeter, barometer, gyrosensor, geomagnetische sensor, Hall-sensor

Nabijheidssensor, omgevingslichtsensor

AuthenticatieSlottype: patroon, pincode, wachtwoord

Type biometrisch slot: ultrasone vingerafdruk, gezichtsherkenning

Audio[Audioweergave van ultrahoge kwaliteit]

UHQ 32-bit &DSD64/128 ondersteuning

PCM: tot 32 bits, DSD: DSD64/128

*Afspelen van DSD64 en DSD128 kan beperkt zijn, afhankelijk van het bestandsformaat.

[Audio-afspeelformaat]

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, AMR, AWB, FLAC, MIDDEN, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFF

[Bluetooth]

Dubbele Audio

*De twee aangesloten apparaten kunnen een klein verschil in geluidsuitvoer vertonen.

Schaalbare codec

*Alleen beschikbaar voor bepaalde wearables gemaakt door Samsung, zoals Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds Live, Galaxy Buds.

[Opnemen]

De opnamekwaliteit is verbeterd met de High AOP Mic die vervorming in rumoerige omgevingen minimaliseert.

*AOP: Akoestisch overbelastingspunt

Video[Video-afspeelformaat]

MP4, M4V, 3GP, 3G2, AVI, FLV, MKV, WEBM

[TV-aansluiting]

Draadloos: Smart View (schermspiegeling 1080p bij 30 fps)

Bedraad: ondersteunt DisplayPort via USB type-C. Ondersteunt video-out bij aansluiting via HDMI-adapter. (DisplayPort 4K UHD bij 60 fps)

WaterbestendigheidIP68
*IP68 is gebaseerd op testomstandigheden voor onderdompeling in maximaal 1,5 meter zoet water gedurende maximaal 30 minuten. Resten afspoelen/nat drogen. Niet aanbevolen voor gebruik op het strand of in het zwembad.

*Alle functionaliteit, functies, specificaties en andere productinformatie in dit document, inclusief maar niet beperkt tot de voordelen, het ontwerp, de prijzen, de componenten, de prestaties, de beschikbaarheid en de mogelijkheden van het product, kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

* De audio- en videospecificaties zijn herzien op 2 februari 2021 om nauwkeurigere informatie te bieden.

1 S Pen wordt apart verkocht.

2 De schermafmetingen zijn diagonaal en het daadwerkelijke zichtbare gebied is kleiner vanwege afgeronde hoeken en cameragaten.

3 Vergeleken met S20 Ultra

4 Vergeleken met S20 Ultra

5 Eye Comfort Shield is standaard 'uit' en moet worden ingeschakeld in Instellingen. SGS, 's werelds toonaangevende certificeringsbedrijf, heeft het scherm van de Galaxy S21-serie de Eye Care-certificering toegekend op basis van het vermogen om de schadelijke effecten van blauw licht drastisch te verminderen. Deze certificering is te vinden op www.sgs.com.

6 Vergeleken met de Galaxy S20 Ultra

7 Alleen brede camera

8 S Pen wordt apart verkocht.

9 Vereist een Wi-Fi 6E-router.

10 Vergeleken met wifi 6.

11 5G-snelheden variëren en vereisen een optimaal netwerk en verbinding (factoren omvatten frequentie, bandbreedte, congestie); zie vervoerder voor beschikbaarheid.

12 Compatibel met bepaalde toekomstige automodellen uit 2022.

13AR-zoeker werkt tussen apparaten die ultrabreedbandtechnologie (UWB) ondersteunen. UWB wordt ondersteund in Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21+, Galaxy Note20 Ultra en Galaxy Z Fold2.

14 Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.

15 Apart verkocht

16 Vergeleken met Galaxy S20

17 Oplader niet inbegrepen; gebruik alleen door Samsung goedgekeurde opladers en kabels; gebruik geen versleten of beschadigde opladers of kabels; incompatibele oplader of kabel kan ernstig letsel of schade aan uw apparaat veroorzaken.

18 Gebaseerd op de gemiddelde levensduur van de batterij onder normale gebruiksomstandigheden. Gemiddelde verwachte prestaties op basis van normaal gebruik. De werkelijke levensduur van de batterij is afhankelijk van factoren zoals het netwerk, geselecteerde functies, frequentie van oproepen en gebruikspatronen van spraak, data en andere toepassingen. Resultaten kunnen verschillen.

19 Private Share werkt tussen Galaxy-smartphones met Android P of hoger. App-download vereist om Private Share-link te verzenden/ontvangen.

20 Een verlengde garantie is een servicecontract dat reparaties dekt die verder gaan dan de basisgarantie. Er zijn beperkingen en uitsluitingen van toepassing. Raadpleeg de algemene voorwaarden voor de volledige dekkingsdetails.

21 Maximaal 3 accidentele schade door schadebehandeling per periode van 12 maanden. Er gelden aanvullende beperkingen. Raadpleeg de algemene voorwaarden voor de volledige dekkingsdetails.

22 De dekking van Samsung Care+ kan per land en model verschillen en er kunnen eigen risico's van toepassing zijn.

Samsung Galaxy S21 Ultra: de ultieme smartphone-ervaring, ontworpen om in elk opzicht episch te zijn (1)

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated: 21/10/2023

Views: 6219

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.