SAMSUNG Galaxy A13 64GB | ALDI GESPREK (2023)

*De verkoper van de beslagproducten is MEDION AG, Am Zehnthof 77, 45307 Essen. Zolang de voorraad strekt.

**De aankoop op afbetaling wordt uitgevoerd in samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden. De betaling wordt in elk geval aan Klarna gedaan. Met de financieringsservice van Klarna kunnen aankopen worden betaald in vaste of flexibele maandelijkse termijnen op basis van de voorwaarden die zijn opgegeven bij het afrekenen. De termijnbetaling is verschuldigd aan het einde van de maand nadat Klarna een maandfactuur heeft verzonden.

***Alleen van toepassing op hardware die is gemarkeerd als "Onmiddellijk beschikbaar". Geldt niet voor simkaarten en startersets. Alleen voor leveringen binnen Duitsland, uitgezonderd eilanden.

1ALDI TALK: De aanbieder van de mobiele dienst is E-Plus Service GmbH (EPS), E-Plus-Strasse 1, 40472 Düsseldorf. De EPS levert haar diensten in het netwerk van Telefónica Germany GmbH & Co. OHG. ALDI en MEDION handelen in naam en voor rekening van EPS. Eenmalige startset: € 9,99 incl. € 10 starttegoed (het starttegoed kan niet worden uitbetaald voor gratis startsets). Activering van de simkaart en alle informatie op alditalk.de. Voor het gebruik van de dienst in het ALDI TALK-basistarief geldt: binnen Duitsland en in andere EU-landen bellen (60/1) en sms naar ALDI TALK € 0,03/min./sms, standaardoproepen (60/1) en sms 0 €,11/min/sms. Dataverbinding € 0,24/MB (met tot 25 Mbit/s in download en tot 10 Mbit/s in upload, frequentie in stappen van 10 KB). Prijzen en tijdsinformatie zijn niet van toepassing op speciale nummers, (meerwaarde)diensten.

2Te boeken tegen het ALDI TALK basistarief. Duur vanaf het moment van activering: 4 weken. automatisch Verlenging met 4 weken bij voldoende tegoed als er aan het einde van de termijn niet wordt opgezegd. De opgegeven snelheden zijn de technisch mogelijke maximale snelheden. De werkelijk en gemiddeld behaalde snelheid kan hiervan afwijken en is onder andere afhankelijk van het type eindapparaat en netwerkuitbreidingsgebied.

3Combipakket S: € 8,99/4 weken, Combipakket M: € 14,99/4 weken, Combipakket L: € 19,99/4 weken. Inbegrepen: bellen/sms'en binnen Duitsland en in andere EU-landen. Zonder speciaal nummer, (meerwaarde) dienstverlening. EU-brede data-flatrate met 6 GB datavolume bij combo-pakket S, 12 GB bij combo-pakket M en 20 GB bij combo-pakket L met max. 50 Mbit/s in download en 25 Mbit/s in upload, daarna tot bij het einde van de joodse factureringsperiode max 64 kbit/s.

4De 5G-technologie kan alleen worden gebruikt in gebieden met 5G-netwerkdekking en alleen met compatibele hardware. De technologie wordt gebruikt binnen het kader van de contractueel overeengekomen maximale snelheid.

5ALDI TALK mini: € 2,99/ 4 weken: Inhoud: Bellen/sms'en binnen Duitsland en in andere EU-landen naar andere klanten in het ALDI TALK-tarief. EU-brede data flatrate met 500 MB datavolume. Maximale snelheid tot het einde van het in het tarief inbegrepen datavolume 0,5 Mbit/s bij upload en download, daarna tot het einde van de betreffende afrekeningsperiode max. 64 kbit/s.

6Datapakket S: € 4,99/4 weken. Inbegrepen: EU-brede data-flatrate met 2 GB datavolume met max. 25 Mbit/s in download en 10 Mbit/s in upload, daarna tot het einde van de respectieve afrekeningsperiode max. 64 kbit/s.

7Datapakket M: € 9,99/4 weken. Inbegrepen: EU-brede data-flatrate met 5 GB datavolume met max. 25 Mbit/s in download en 10 Mbit/s in upload, daarna tot het einde van de betreffende factureringsperiode max. 64 kbit/s.

8Datapakket L: € 14,99/4 weken. Inbegrepen: EU-brede data-flatrate met 10 GB datavolume met max. 25 Mbit/s in download en 10 Mbit/s in upload, daarna tot het einde van de respectieve afrekeningsperiode max. 64 kbit/s.

9Extra high-speed datavolume kan op elk moment worden bijgeboekt als een van de volgende tariefopties actief is: combinatiepakket S/M/L, datapakket S/M/L, muziekpakket M/L. Het extra geboekte high-speed datavolume kan worden gebruikt voor de resterende looptijd van de geboekte tariefoptie. De extra service kan tijdens de optieperiode meerdere keren worden geboekt. De snelheid van de actieve tariefoptie is van toepassing.

10Muziekpakket M € 9,99/4 weken, muziekpakket L € 14,99/4 weken. Inbegrepen: bellen/sms'en binnen Duitsland en in andere EU-landen. Zonder speciaal nummer, (meerwaarde) dienstverlening. EU-brede data-flatrate met 2 GB datavolume voor muziekpakket M en 5 GB voor muziekpakket L met maximaal 25 Mbit/s in download en 10 Mbit/s in upload, daarna tot het einde van de betreffende factureringsperiode maximaal 64 kbps. Toegang tot de muziekstreamingdienst "ALDI Music powered by Napster" zonder extra kosten (registratie bij ALDI Music en toestemming voor de relevante voorwaarden en bepalingen inzake gegevensbescherming van "ALDI Music powered by Napster" vereist. De aanbieder van de muziekstreamingdienst is Napster Luxembourg S.à r.l. 60, Route de Luxembourg L-5408 Bous, Luxembourg Info: www.aldi-music.de/de/musik-streaming). Gebruik via ALDI Music of www.aldi-music.de/de/musik-streaming. Internetverbinding via (W)LAN of onbeperkte mobiele dataverbinding vereist

11EU-taaloptie 150: Boekbaar tegen het ALDI TALK-basistarief. Inbegrepen: Bellen vanuit andere EU-landen, Groot-Brittannië en Zwitserland naar de EU, Groot-Brittannië en Zwitserland (elke minuut). Looptijd vanaf het moment van activering maximaal 7 dagen. Ongebruikte inclusieve eenheden vervallen aan het einde van de looptijd. Na afloop gelden de prijzen volgens de roamingprijslijst op www.alditalk.de.

12Roamingprijzen gelden vanuit andere EU-landen naar de EU. Basisprijs voor uitgaande standaardoproepen (tarief 60/1) en sms: € 0,11/min./sms en € 0,03/min./sms naar ALDI TALK. Basisprijs voor dataverbruik: € 0,24/MB. (10 KB kloksnelheid). Als u eenheden/datavolume hebt opgenomen als onderdeel van een geboekte tariefoptie: € 0,00/min./sms en € 0,00/min./sms naar ALDI TALK of € 0,00/MB. Meer informatie in de roaming-prijslijst op www.alditalk.de.

13Voordeel voor nieuwe klanten: als u het combinatiepakket L selecteert in het simkaartactivatieproces op alditalk.de, kost het pakket slechts € 10 voor de eerste 4 weken vanaf de activering van de simkaart in plaats van € 19,99, die direct in rekening wordt gebracht bij activering wordt met de 10e € starttegoed in rekening gebracht.

14Bij boekingsopties vanaf 4 weken looptijd: automaat. Vernieuwing. U kunt op elk moment opzeggen - aan het einde van de looptijd.

15Voorwaarde voor het toekennen van het bonustegoed (van € 10) op de prepaid-account: geslaagde nummeroverdracht van een andere provider dan E-Plus Service GmbH in het ALDI TALK prepaid-tarief. Bonussaldo kan niet worden uitbetaald.

16EU Internet Optie 500: Boekbaar tegen het ALDI TALK basistarief of bij de ALDI TALK hotspot. Inbegrepen: Dataverbindingen in andere EU-landen, Groot-Brittannië en Zwitserland. Duur 7 dagen. Gebruik van inclusieve eenheden afhankelijk van frequentie: 100 KB frequentie. Te allen tijde te boeken. Ongebruikte inclusieve eenheden vervallen aan het einde van de termijn/bij het boeken van een nieuwe. Na afloop van het ALDI TALK-basistarief gelden de prijzen volgens de roamingprijslijst op www.alditalk.de

17LTE-technologie kan alleen worden gebruikt in gebieden met LTE-netwerkdekking en alleen met compatibele hardware. De technologie wordt gebruikt binnen het kader van de contractueel overeengekomen maximale snelheid.

18De respectieve lidstaten van de EU (momenteel: België, Bulgarije, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk - incl. Frans-Guyana, Guadeloupe, La Réunion, Martinique, Mayotte, Saint-Barthélemy, Saint-Martin -, Griekenland, Ierland, Italië - incl. Vaticaanstad –, San Marino, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal – incl. Azoren en Madeira –, Roemenië, Zweden, Slowakije, Slovenië, Spanje – incl. Canarische Eilanden – , Tsjechië, Hongarije, Cyprus - zuidelijk deel -) en alle andere landen waarvoor de EU-prijsspecificaties gelden conform Verordening (EU) 2022/612 van 6 april 2022 (momenteel: IJsland, Liechtenstein, Noorwegen). Indien de prijsspecificaties van de EU-verordening niet (meer) van toepassing zijn in een land, valt het land automatisch in de zone "Landengroep 2" - tenzij uitdrukkelijk vermeld in een andere landengroep - en geldt de getoonde prijs voor deze zone. Voor Groot-Brittannië wordt, ondanks het verlaten van de EU, alleen de prijs volgens Zone 1 (EU-gereguleerd) gefactureerd tot 31 december 2023 (onder voorbehoud van verlenging).

19Wereld Internet Optie 50: Boekbaar tegen het ALDI TALK basistarief of bij de ALDI TALK hotspot. Inbegrepen: dataverbindingen in het buitenland volgens de momenteel geldige landenlijst beschikbaar op alditalk.de/weltpaket. Duur 7 dagen. Gebruik van inclusieve eenheden afhankelijk van frequentie: 100 KB frequentie. Te allen tijde te boeken. Ongebruikte inclusieve eenheden vervallen aan het einde van de termijn/bij het boeken van een nieuwe. Na afloop van het ALDI TALK-basistarief gelden de prijzen volgens de roamingprijslijst op www.alditalk.de

20De aanbieder van de mobiele dienst is E-Plus Service GmbH (EPS), E-Plus-Strasse 1, 40472 Düsseldorf. De EPS levert haar diensten in het netwerk van Telefónica Germany GmbH & Co. OHG. ALDI en MEDION handelen in naam en voor rekening van EPS. Starttegoed niet opeisbaar. Activering van de simkaart en alle informatie op alditalk.de. Internetgebruik via de ALDI TALK-hotspot is mogelijk na boeking van een data-optie (bijv. datapakket L).

21Datapakket L Nieuw klantvoordeel: als u het datapakket L selecteert tijdens het online simkaartactiveringsproces op alditalk.de, kost de tariefoptie slechts € 10 voor de eerste 4 weken, die onmiddellijk na activering van het starttegoed wordt afgetrokken . Als u de betaalmethode "Betalen met bankrekening" selecteert, wordt de gereduceerde prijs van € 10,- direct van de bankrekening afgeschreven. Als u de betaalmethode "Betalen met bankrekening" selecteert, wordt de gereduceerde prijs van € 10,- direct van de bankrekening afgeschreven. Daarna kost het datapakket L € 14,99/4 weken. Inbegrepen: EU-brede data flatrate met high-speed datavolume van 10 GB. De succesvolle boeking wordt bevestigd in de SMS-mailbox van de hotspot-configuratiepagina.

22Surf-Ticket S: € 1,99/24 uur. Surfticket L: € 3,99/24 uur. Te boeken tegen ALDI TALK basistarief). Inbegrepen: Dataverbindingen binnen Duitsland en in andere EU-landen. De maximale snelheid tot het datavolume dat bij de optie is inbegrepen, wordt gebruikt, is 25 Mbit/s bij download en 10 Mbit/s bij upload. 25 Mbit/s is de technisch mogelijke maximale snelheid. De werkelijk en gemiddeld behaalde snelheid kan hiervan afwijken en is onder andere afhankelijk van het type eindapparaat en netwerkuitbreidingsgebied. Het telkens geboekte surfticket wordt gedeactiveerd nadat het inbegrepen datavolume volledig is opgebruikt, maar uiterlijk na het einde van de betreffende periode. Na afloop van het betreffende surfticket gelden de voorwaarden van het ALDI TALK basistarief of een eventueel geboekte tariefoptie weer. De succesvolle boeking wordt per sms bevestigd. Geen automatische verlenging van de optie.

23De nieuwe 5G-compatibele ALDI TALK-combinatiepakketten bevatten een aanzienlijk hogere maximumsnelheid (tot 50 Mbit/s voor downloads en 25 Mbit/s voor uploads) en meer inbegrepen datavolume dan onze eerdere ALDI TALK-combinatiepakketten.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Emmett Berge

Last Updated: 30/09/2023

Views: 6145

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Emmett Berge

Birthday: 1993-06-17

Address: 787 Elvis Divide, Port Brice, OH 24507-6802

Phone: +9779049645255

Job: Senior Healthcare Specialist

Hobby: Cycling, Model building, Kitesurfing, Origami, Lapidary, Dance, Basketball

Introduction: My name is Sen. Emmett Berge, I am a funny, vast, charming, courageous, enthusiastic, jolly, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.