Retail cv voorbeelden & schrijftips 2023 (gratis gids) (2023)

Een opmerkelijk cv in de detailhandel doet wat een geweldige winkeldisplay doet: het creëert een opvallend ontwerp om de aandacht te trekken en verkoopt vervolgens het product. Dat is precies uw doel bij het samenstellen van uw retail-cv.

Hoe bereik je dat?

Begin met Resume.io, een krachtige tool voor werkzoekenden, met cv-gidsen enCV voorbeeldenvoor meer dan 300 beroepen en een gebruiksvriendelijke cv-builder. Met onze tools en jouw kennis van verkoop en klantenservice ben je op weg naar een cv dat resoneert met rekruteringsmanagers.

Nieuwsbrief Elevator Pitch

Eens in de 2 weken, onze expertsverzamel de beste carrière- en cv-tips die je in 15 minuten of minder kunt lezen. Rechtstreeks naar je inbox!

Door je aan te melden ga je akkoord met onzeServicevoorwaardenEnPrivacybeleid.

Houd je inbox in de gaten!

Onze nieuwsbrief is onderweg. De beste cv- en jobtips van onze loopbaanexperts ontvang je nu elke 2 weken in je inbox!

Deze cv-gids, samen met het bijbehorende cv-voorbeeld, behandelt de volgende onderwerpen:

 • Wat doet een retailprofessional?
 • Een cv voor de detailhandel schrijven (tips en trucs)
 • Het beste formaat voor een cv in de detailhandel
 • Advies over elk onderdeel van je cv (samenvatting, werkverleden, opleiding, vaardigheden)
 • Professionele cv-layout en ontwerptips.

Wat doet een retailprofessional?

Het retailvak is gebaseerd op verkopen aan consumenten. De taken van een retailprofessional variëren afhankelijk van het type product of dienst en de omgeving waarin ze werken.

(Video) How To Write An INCREDIBLE Resume: 2023 TEMPLATE INCLUDED!

Hier zijn een paar doelen van retailprofessionals:

 • Behoud en verhoog de klanttevredenheid
 • Anticipeer op de vraag van de klant
 • Uitstekende service bieden
 • Creëer een aantrekkelijke ruimte met displays die helpen bij het verkopen van koopwaar

Statistisch inzicht

Retailprofessionals kunnen zich specialiseren in een willekeurig aantal rollen. Hier zijn de top 10, volgensGeschikt voor kleine bedrijven:

verkoop medewerksterKassaklantenservicewinkel managerkoopman
kous medewerkertellerkruidenier

assistent

winkel manager

assistent bedrijfsleider detailhandel

Winkelomgevingen variëren van high-end boetieks tot korting en verkoop van gebruikte artikelen. Sommige winkels zijn gespecialiseerd in één type product, zoals huishoudelijke artikelen, terwijl andere winkels zijn die alles onder één dak bieden.

Retail banenmarkt en vooruitzichten

De pandemie en de sluitingen die daar het gevolg van waren, waren rampzalig voor de retailbranche, maar de markt voor retailprofessionals kijkt omhoog. Als je een carrière in de detailhandel wilt beginnen, heb je een geweldige kans. Veel arbeiders zijn ofwel niet meer teruggekomen sinds de pandemie-ontslagen, en alleen al in april hebben ongeveer 649.000 professionals in de detailhandel opgezegd.Washington Postgemeld.

Samen met dat goede nieuws verhogen retailers de uurtarieven om nieuwe werknemers aan te trekken voor de meer dan 1 miljoen openstaande vacatures. In het afgelopen jaar hebben Target, Best Buy, Under Armour en Kay Jewelers allemaal hun minima verhoogd naar $ 15 per uur, terwijl Amazon ondertekeningsbonussen aanbiedt tot $ 1.000, aldus de Post.

Hoe een retail CV te schrijven

Voordat je aan je cv begint, moet je weten wat erin staat. Je cv moet de volgende elementen bevatten:

 • De cv-header
 • De cv-samenvatting (ook bekend als profiel of persoonlijke verklaring)
 • Het gedeelte arbeidsverleden
 • Het gedeelte CV-vaardigheden
 • Het onderwijsgedeelte

Elke detailhandelaar biedt iets anders aan, en je cv zou hetzelfde moeten doen. Om het best mogelijke cv voor de detailhandel te maken, moet u uw potentiële werkgever onderzoeken. Lees meer over de filosofie en werkstijl van het etablissement en leer het productassortiment kennen. Hoe meer op maat u kunt krijgen, hoe groter de kans dat u dat interview binnenhaalt.

Zoek indien mogelijk de naam van de rekruteringsmanager en/of de winkelmanager en stuur uw bericht rechtstreeks naar hen. Misschien vindt u zelfs een verband dat u in uw aanvraag kunt vermelden. Vaak kan een verbinding het verschil maken.

Het beste cv-formaat kiezen voor een retailprofessional

We raden aan om in de meeste gevallen het cv-formaat in omgekeerde chronologische volgorde te gebruiken. Dit formaat heeft de voorkeur van recruiters en de ATS waar je cv voorbij moet komen om de handen van een persoon te bereiken.

Hoewel er andere indelingen bestaan, dient u deze alleen in speciale omstandigheden te gebruiken. Aangezien banen in de detailhandel vaak een toegangspoort tot de arbeidsmarkt zijn, kan dit op u van toepassing zijn. Als het je eerste baan is, bekijk dan deformaten hervattenwe voorstellen als chronologische alternatieven of hybriden.

Deskundige tip

(Video) How to Write The BEST Resume in 2023 - NEW Template and Examples INCLUDED

Personaliseer om de ATS te verslaan

De meeste retailers gebruiken een Applicant Tracking System. (Dat zijn ze zeker als u online solliciteert). Deze software is geprogrammeerd om te zoeken naar de trefwoorden en zinsdelen waarvan een werkgever denkt dat ze het belangrijkst zijn voor de geadverteerde baan. Vervolgens rangschikt de ATS uw cv tegen alle cv's voor de functie.

Om deze fase te doorstaan, koppelt u de trefwoorden en zinsdelen in de vacature aan uw cv. Gebruik de exacte bewoordingen, maar vul je cv niet vol. Wervingsmanagers zijn op de hoogte van deze 'trucs'. Zorg er gewoon voor dat u uw potentiële werkgever vertelt dat u over de vaardigheden beschikt die zij willen.

CV samenvattend voorbeeld: verkoop met vertrouwen

Veel van de detailhandel gaat over het creëren van een band met anderen; het samenvattende gedeelte van uw retail-cv is de plek om die connectie met de rekruteringsmanager te maken. Er is een reden waarom dit ook wel een profiel wordt genoemd. Hier kunt u uw persoonlijke stijl en toon gebruiken om recruiters te laten weten wie u bent en uw verkoopvaardigheden te verkopen door uw professionele persoonlijkheid te verkopen.

Je hebt ongeveer 3-4 regels om de grote vraag te beantwoorden: "Waarom zou ik jou aannemen?" Straal passie en vertrouwen uit wanneer u uw grootste prestatie belicht, of het nu gaat om een ​​verkoop, een door u gekozen product dat van de planken vloog of een reorganisatie die efficiëntie en extra vloeroppervlak heeft gecreëerd.

Deskundige tip

Als u meer gerichte cv-voorbeelden voor de detailhandel wilt bekijken, kunt u doorklikken naar onzevoorbeeld cv winkelbediende. Als je op zoek bent naar ideeën voor functies op een hoger niveau, probeer dan onze sscheurde manager CV voorbeeldof als u een specifieke vestiging in gedachten heeft, probeer dan onzeMercadonaofikeaCV voorbeeld.

Hieronder vindt u een cv-voorbeeld voor uw samenvatting.

Samenvatting sectie CV voorbeeld

Gemotiveerde en hardwerkende winkelmedewerker met liefde voor mode en design. Bedreven in het werken als een productief teamlid om aan de behoeften van klanten te voldoen en verkoopdoelen te helpen bereiken.

Gekopieerd!

(Video) Write an Incredible Resume: 5 Golden Rules!

CV-voorbeeld arbeidsverleden: uw carrière in actie

Hoe creëer je een boeiend arbeidsverleden voor je cv in de detailhandel? Eerst denk je aan resultaten en prestaties in plaats van aan taken. Vervolgens begin je elk opsommingsteken met een sterk actiewoord en volg je het met gegevens en details, net zoals onze cv-voorbeeldtekst hieronder doet.

Recruiters willen weten hoe u presteert bij uw toegewezen taken, niet alleen dat u ze hebt uitgevoerd. Dus: "Verkoop van zijden blouses met 20% gestimuleerd door ze te combineren met complementaire kasjmiertruien" verslaat "Verkochte hoogwaardige dameskleding."

Deskundige tip

Als dit je eerste baan is, overweeg dan om dit gedeelte naar beneden te halen. Vergeet niet dat vrijwilligerswerk, buitenschoolse activiteiten en schoolprojecten allemaal vaardigheden zoals organisatie, communicatie en samenwerking kunnen illustreren.

Hieronder vindt u een aanpasbaar cv-voorbeeld arbeidsverleden.

CV voorbeeld arbeidsverleden

Retailmedewerker, Hen & Henrietta, Santa Fe
juli 2018 - juli 2021

 • Klanten begroeten en op professionele en enthousiaste wijze aan de slag gegaan om hun wensen in kaart te brengen.
 • Blijf op de hoogte van het laatste winkelaanbod, promoties en verkopen.
 • Samenwerken met teamleden om ervoor te zorgen dat de dagelijkse taken nauwkeurig en tijdig werden uitgevoerd.
 • Gebruikte de juiste verkooptechnieken en productkennis om de best mogelijke klantenservice te bieden.
 • Gewerkt om de vloer netjes, georganiseerd en goed bevoorraad te houden.
 • Volgde alle winkelprotocollen en veiligheidsvoorschriften.

Winkelmedewerker, Maxwell's, Santa Fe
april 2015 - mei 2018

 • Begroet klanten snel en met een vriendelijke en betrokken houding.
 • Klanten geholpen bij het bouwen van geweldige kleerkasten door middel van behulpzame service en advies.
 • Up-to-date gebleven over productkenmerken: kleuren, stoffen, pasvorm, stijlen, onderhoud, etc.
 • Uitchecktransacties en retouren nauwkeurig en snel afgehandeld.
 • Voldeed aan het bedrijfsbeleid en de procedures en werkte aan een veilige en gelukkige omgeving.
 • Initieerde en assisteerde bij winkelherstel gedurende de dag.
 • Diverse werkzaamheden uitgevoerd zoals opgedragen.

Gekopieerd!

Voorbeeld van cv-vaardigheden in de detailhandel: uw beste eigenschappen

Het belang van uw vaardighedensectie kan niet worden onderschat. U verzamelt uw beste vaardigheden, maar ook degene die volgens u het belangrijkst zijn voor uw beoogde functie. Met beperkte ruimte in uw document van één pagina, moet u recruiters laten zien dat u hebt wat ze nodig hebben om de klus goed te klaren.

Hier zijn de top 8 vaardighedenEggen, een leverancier van ATS-software, adviseert retailers om in werknemers te zoeken naar:

 1. Communicatie
 2. Teamwerk
 3. Stress- en conflicthantering
 4. Gezelligheid
 5. Klantenservice
 6. Rustig onder druk
 7. Motivatie
 8. Goede reactie op leiderschap

Kies een aantal van deze soft skills en voeg hard skills toe, zoals kennis van retailsoftware of merchandising, om een ​​goed beeld te krijgen van uw professionele eigenschappen.

Hieronder vindt u een cv-voorbeeld van een vaardighedensectie.

Vaardigheden sectie CV voorbeeld

 • Tijdsbeheer
 • Communicatie vaardigheden
 • Vermogen om te multitasken
 • Klantenservice
 • Mode-styling
 • Marketing en verkoop
 • Wiskundige vaardigheden

Gekopieerd!

Voorbeeld cv retailopleiding

Misschien heb je al je vaardigheden tijdens het werk geleerd of heb je een diploma in marketing, merchandising of een aanverwante zakelijke sector. Hoe dan ook, je moet hier al je academische graden vermelden. Als je prijzen of onderscheidingen hebt verdiend met betrekking tot je carrière, vermeld je die ook allemaal.

Voor starters, voel je vrij om specifieke klassen op te sommen die aantonen dat je over de vaardigheden beschikt die nodig zijn voor de baan.

Hieronder vindt u een cv-voorbeeld voor het onderwijsgedeelte als opmaakgids.

CV-voorbeeld onderwijssectie

 • Medewerker Bedrijfskunde, Santa Fe Community College, Santa Fe
  september 2020 - heden

Gekopieerd!

Lay-out en ontwerp van cv: toon uw professionaliteit

Als retailprofessional weet u dat de uitstraling van uw winkel ertoe doet. Dat geldt ook voor het uiterlijk van je cv. Welke visuele boodschap probeer je over te brengen? Tot op zekere hoogte kun je dit afstemmen op de stijl van de werkgever waarop je je hebt gericht, maar kies voor conservatisme als het om design gaat.

Je ware doel is leesbaarheid. Volg daarom deze tips voor een lay-out die indruk maakt en toch gemakkelijk leesbaar blijft:

 • Houd uw marges minimaal ¾-inch breed. Bewaar de extra woorden voor je interview.
 • Kies standaard lettertypen; ze zijn gemakkelijker te lezen. Probeer een schreefloos lettertype voor de tekst en een serif-lettertype voor uw contactgegevens of vice versa.
 • Laat de grafieken en diagrammen achterwege en beperk de kleur tot één subtiele plons.
 • Overweeg een van onze te gebruikencv-sjablonenom u te begeleiden en om te zorgen voor de alledaagse opmaakdetails.

Belangrijkste punten voor een cv in de detailhandel

 1. Dit is een goed moment om aan een retailcarrière te beginnen, aangezien werkgevers erkennen dat ze de lonen moeten verhogen om werknemers aan te trekken.
 2. Gebruik uw verkoopvaardigheden om uw verkoopvaardigheden in uw cv te verkopen.
 3. Personaliseer voor elke positie om jezelf de beste kans te geven om hoog te scoren met de ATS>
 4. Profiteer van onze online cv-bouwer om uw tekst te transformeren en uw zoektocht naar een baan op gang te brengen!

FAQs

Welke cv is echt gratis? ›

CV Maker is een gratis online dienst om snel een standaard Curriculum Vitae te maken, bijvoorbeeld voor een student. Er wordt gebruik gemaakt van een lijst met invulvelden, en er is keuze uit enkele layouts. Alles werkt goed, en na het invullen kan het CV zonder kosten worden gedownload.

Hoe maak je een overzichtelijke cv? ›

5 tips om een goed leesbaar cv te maken
 1. Creëer overzicht. Maak gebruik van herkenbare tussenkopjes, zoals ervaring, studie en competenties. ...
 2. Maak je cv opvallend, maar houd het zakelijk. ...
 3. Houd het kort. ...
 4. Zet het belangrijkste op pagina 1. ...
 5. Maak een profielschets. ...
 6. Relevante ervaring noemen. ...
 7. Inhoud per onderwerp. ...
 8. Profielschets.

Hoe maak je je cv aantrekkelijk? ›

10 tips voor een geslaagd cv
 1. Anderhalve tot twee pagina's is het absolute maximum. ...
 2. Breng structuur aan. ...
 3. Net als je carrière is je cv een levend ding. ...
 4. Solliciteren is vermoeiend, maar in het opstellen van je curriculum mag je best wat energie steken. ...
 5. Een cv is geen roman. ...
 6. Lieg niet.

Wat moet er echt in een cv staan? ›

Je cv bestaat minimaal uit de volgende elementen: persoonlijke gegevens, ervaring (werk, stages, nevenactiviteiten, vrijwilligerswerk), opleidingen/cursussen, kerncompetenties en je talenkennis. Aanvullende elementen kunnen je passies/hobby's zijn of bijvoorbeeld referenties.

Waar vind ik cv templates in Word? ›

In Word vind je een aantal sjablonen voor cv's en sollicitatiebrieven. Klik bij “Bestand” op “Nieuw” om een nieuw bestand aan te maken en er verschijnen direct sjablonen die je voor dit nieuwe bestand kunt gebruiken. In het zoekvenster tik je 'cv' in. Dan verschijnen alle cv-templates die Word heeft.

Hoe ziet een goed en simpel cv eruit? ›

wat moet er op een goed cv? Een goed cv bevat een aantal onderdelen, waaronder persoonlijke informatie, opleidingen en stages, werkervaring, certificaten en vaardigheden. Daarnaast zet je op je cv een foto en voeg je eventueel referenties toe.

Hoe ziet een cv eruit in 2023? ›

De inhoud van een cv is weinig veranderd door de jaren heen. Dat is ook logisch, want in 2023 draait het om dezelfde gegevens als decennia geleden: om jou en om je werkervaring en opleidingen. Wel is het steeds belangrijker geworden om de inhoud van je cv in een duidelijk format weer te geven.

Wat zijn sterke vaardigheden? ›

Voorbeelden zijn delegeren, onderhandelen, luisteren, samenwerken , netwerken, plannen en coachen. Overdraagbare vaardigheden hebben vaak een grote overlap met competenties.

Wat zijn voorbeelden van vaardigheden? ›

Meest gevraagde en gewaardeerde vaardigheden
 • Besluitvaardigheid.
 • Betrouwbaarheid.
 • Communicatieve vaardigheden.
 • Doorzettingskracht.
 • Flexibiliteit.
 • Klantgerichtheid.
 • Leidinggeven.
 • Loyaliteit.

Wat vertel je over jezelf in je cv? ›

waar moet een profiel op je cv aan voldoen?
 • is persoonlijk en in de ik-vorm geschreven.
 • is kort (maximaal vijf regels)
 • zegt wie je bent, waar je goed in bent, benadrukt je sterke eigenschappen, wat je zoekt en wat je wensen zijn.
 • sluit aan op de functie waarop je solliciteert.
 • is origineel en creatief.

Hoe begin je aan een cv? ›

Het persoonlijk profiel is een kort stukje tekst aan het begin van je cv. Het is een profielschets en een inleiding tot je cv waarin jij jezelf presenteert: het zegt iets over wie jij bent en wat voor werk je zoekt. Je plaatst deze korte samenvatting op je cv nà de persoonlijke gegevens en vóór je werkervaring.

Wat moet je niet op je cv zetten? ›

5 dingen die je niet op je cv moet zetten
 1. Oude en irrelevante baantjes. ...
 2. De meeste stageplekken. ...
 3. Prestaties tijdens je middelbare school en vervolgopleiding. ...
 4. Oude vaardigheden en certificaten. ...
 5. Hobby's.
Jun 11, 2021

Hoe ziet een nette cv eruit? ›

Het vertelt eerlijk en in duidelijke taal wie je bent en wat je brengt. Een goed cv ziet er professioneel uit en bevat de volgende onderdelen. Persoonlijke informatie, je profiel, werkervaring, opleiding en aanvullende informatie, zoals competenties en interesses. (Naast een huisje staat: Persoonlijke gegevens.)

Wat mag je vooral niet doen bij het opstellen van een cv? ›

Niet afgemaakte opleidingen

Ooit een studie of opleiding gedaan, maar nooit afgemaakt? Het kan de beste overkomen, maar erg lekker op je cv staat het vaak niet. Is de studie helemaal niet belangrijk geweest voor wat je nu doet of wil doen? Laat hem dan helemaal weg.

Hoe kan ik cv downloaden? ›

Heb je een cv gemaakt in Word of een andere tekstverwerker? Kies dan voor de optie 'Opslaan Als', en selecteer 'Pdf' als bestandsformaat. In Google Docs selecteer je 'Bestand', gevolgd door 'Downloaden' en 'Als Pdf-document'.

Waar staan Word templates? ›

Nieuw gemaakte of gewijzigde sjablonen worden opgeslagen in een map in uw profielmap. De mappen die zich onder uw profiel bevinden, bevatten uw configuratievoorkeuren en -opties.

Wat staat niet in je cv maar moeten we echt van je weten? ›

'Vertel me je levensverhaal, de beslissingen die je hebt genomen en waarom je ze hebt genomen. Vertel daarnaast wat de moeilijkste problemen zijn waar je aan hebt gewerkt en hoe je ze hebt aangepakt. ' Musk wil er zo achter komen hoe sollicitanten problemen oplossen.

Welke volgorde werkervaring op cv? ›

Je werkervaring noteer je in omgekeerd chronologische volgorde. Je meest recente baan zet je dus bovenaan. Op die manier laat je zien hoe jij je kennis en vaardigheden het laatst hebt ingezet.

Wat zet je op je cv 2023? ›

 • Persoonlijke gegevens. Plaats je persoonlijke gegevens bovenaan het cv. ...
 • Persoonlijk profiel. In een persoonlijk profiel presenteer je jezelf in enkele zinnen. ...
 • Werkervaring (en evt. nevenactiviteiten) ...
 • Opleidingen. ...
 • Vaardigheden en competenties. ...
 • Talen. ...
 • Hobby's en interesses. ...
 • Referenties.

Waar leeftijd op cv? ›

Door voor iedere sollicitatie een cv op maat te maken, kun je uitstekend inspelen op de verwachtingen van de werkgever of de recruiter. Wanneer je ervoor kiest om je geboortedatum op je cv te vermelden, plaats je deze onder het kopje personalia.

Hoe cv afgeven in winkel? ›

Solliciteer je bij een klein bedrijf of een winkel? Dan kan je je brief en cv ook persoonlijk afgeven. Misschien is de juiste persoon er aanwezig en kan je meteen al een kennismakingsgesprek voeren. Als je persoonlijk langsgaat, zou het kunnen dat je een papieren sollicitatieformulier moet invullen.

Wat zijn de 7 competenties? ›

Wat zijn de zeven competenties?
 1. Interpersoonlijke competenties. ...
 2. Pedagogische competenties. ...
 3. Vakinhoudelijke en didactische competenties. ...
 4. Organisatorische competenties. ...
 5. Competenties in het samenwerken met collega's. ...
 6. Competenties in het samenwerken met de omgeving. ...
 7. Competenties in reflecteren en ontwikkelen.

Wat zijn de 5 competenties? ›

De huidige top 5 van meest gevraagde competenties ziet er als volgt uit:
 • Samenwerken.
 • Klantgerichtheid.
 • Aanpassingsvermogen.
 • Mondelinge communicatie.
 • Coachen (groep)
Jan 23, 2023

Wat zijn de 4 competenties? ›

Een competentie is een verzameling van kennis, ervaring, vaardigheden en talent . Ze worden vaak opgedeeld in hard skills en soft skills.

Wat zijn de 8 competenties? ›

Onmisbare competenties in 2020
 1. Probleemoplossend denken. Computers nemen veel processen over. ...
 2. Samenwerkend vermogen. ...
 3. Sociale intelligentie. ...
 4. Creativiteit. ...
 5. Computational thinking. ...
 6. Inzicht in nieuwe media. ...
 7. Multidisciplinair. ...
 8. Efficiënte informatieverwerking.
Jul 13, 2017

Wat zijn goede skills? ›

Voorbeelden van soft skills zijn delegeren, onderhandelen, draagvlak creëren, overtuigingskracht, presenteren, prioriteiten stellen, plannen en netwerken. Zonder goede soft skills komen je praktische vaardigheden niet uit de verf.

Hoe zou ik mezelf omschrijven? ›

Vertel eens iets over jezelf
 • Waar je energie van krijgt.
 • Wat je bijzonder de moeite waard vond tijdens je studie en eerder werk.
 • Wat je ambities zijn. Je toekomst.
 • Waarom je deze weg/sollicitatie kiest. Je motief.
 • Recente relevante activiteiten.

Hoe omschrijf je wie je bent? ›

In je persoonlijke profiel beschrijf je wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Dit doe je door stil te staan bij je karaktereigenschappen, drijfveren en waarden (wie ben ik?), je talenten, competenties en vaardigheden (wat kan ik?) en je interesses, passies en loopbaanwensen (wat wil ik?).

Hoe jezelf kort voorstellen? ›

Wat kun je over jezelf vertellen?
 1. Begin met jezelf voorstellen en vertel je naam en leeftijd.
 2. Vertel wat over je familie, vrienden en dagelijks leven.
 3. Geef een paar goede karaktereigenschappen.
 4. Benoem in een aantal zinnen wat jou bezighoudt en vooral waar je passie ligt.

Wat is een sterke profielschets? ›

Een goede profielschets

Een tekst van maximaal 7 regels lang waarin je een mogelijke toekomstige werkgever laat weten wie je bent. Natuurlijk laat je duidelijk weten waar je goed in bent. Ook beschrijf je zo nauwkeurig mogelijk naar welke baan je op zoek ben. Vergeet ook niet om je ambities en doelen te vermelden.

Wat is persoonlijke omschrijving? ›

Een persoonlijk profiel (ofwel profielschets) is een korte beschrijving van jezelf die bovenaan je CV staat. Hierin vertel je in een aantal krachtige zinnen wie jij bent en wat je kunt. Deze samenvatting op je CV wordt gebruikt om een eerste indruk te krijgen van een sollicitant.

Hoeveel vaardigheden op cv? ›

Hoeveel vaardigheden moet je op je CV vermelden? Het is gebruikelijk om ergens tussen de 4 en 10 vaardigheden te vermelden op je CV, waarbij zowel hard- als soft skills opgenomen worden.

Wat zijn belangrijke onderdelen in een goed en overzichtelijk cv? ›

De beste structuur? Deze cv volgorde is gebruikelijk
 1. Personalia. Het eerste onderdeel op een cv heet personalia of persoonlijke gegevens. ...
 2. Profielschets. ...
 3. Werkervaring. ...
 4. Opleidingen. ...
 5. Vaardigheden en persoonlijke eigenschappen. ...
 6. Nevenactiviteiten. ...
 7. Hobby's en interesses. ...
 8. Referenties.

Hoeveel jaar terug werkervaring op cv? ›

Als je al flink wat werkervaring hebt opgedaan, vraag je jezelf misschien af hoeveel jaar je terug moet gaan op je cv. Als je al langer dan 15 jaar aan je carrière werkt, dan is het meestal een goed idee om de functies op je cv te beperken tot de afgelopen 10 tot 15 jaar. Ervaring van voor die tijd is minder relevant.

Hoe eindig je een cv? ›

Een veilige afsluiting is kiezen voor ''Met vriendelijke groet'' of ''Hartelijke groet''. Met deze afsluiting zit je altijd goed en ben je niet te formeel, maar ook zeker niet informeel. Neem altijd een zin op waarin je aangeeft dat je graag bereid bent om je motivatie toe te lichten.

Hoe zorg je ervoor dat je cv opvalt? ›

16 snelle tips om je CV te laten opvallen
 1. Keep it simple. Kies voor een eenvoudige opmaak. ...
 2. Gebruik een standaard lettertype. Times New Roman, Arial of Calibri bijvoorbeeld. ...
 3. Less is more. ...
 4. Kwalificaties. ...
 5. Pas bij elke sollicitatie je CV aan. ...
 6. Focus op je prestaties. ...
 7. Relevante vaardigheden. ...
 8. Vaardigheden.

Is CV maker nl gratis? ›

Probeer nu gratis! Het werkt snel en goed.Makkelijk te downloaden en veel templates. Aanrader dus! Zeer gemakkelijk en snel in gebruik.

Waar kan ik het beste mijn cv plaatsen? ›

CV plaatsen doet u hier!
 • 12Jobs.nl.
 • DAD Interim.org.
 • Een Baan.nl.
 • Emerce.nl.
 • Gratis CV Zoeken.nl.
 • ICTerGezocht.nl.
 • Intermediair.nl.
 • Job.nl.

Waar zit aftappunt cv? ›

Deze kraan vindt u aan de voor- of achterkant van uw woning, bijvoorbeeld in de hal of in de keuken. Aftappunten kunnen zowel aparte kranen zijn, als radiatoren waarop een slang kan worden aangesloten.

Wat kost een cv abonnement? ›

Onderhoudscontract. Wanneer je een regulier onderhoudscontract voor je CV ketel hebt afgesloten, komt er eens in de twee jaar een monteur bij je langs. Reken qua kosten op € 70,- tot € 90,- per jaar. De voorrijkosten zijn hierbij inbegrepen.

Hoe lang duurt een cv plaatsen? ›

Hoe lang duurt het installeren? De installatie van de nieuwe cv-ketel neemt gemiddeld 4 uur in beslag. Als het nodig is om extra voorzieningen aan te brengen, zoals een nieuwe afvoer voor de rookgassen, kan de installatie van de CV-ketel iets langer in beslag nemen.

Wat zet je bovenaan je cv? ›

Personalia en persoonlijk profiel

De stelregel is dat je je cv altijd begint met het vermelden van je personalia. Dit zijn je persoonlijke gegevens, zoals je voor- en achternaam, je adres en woonplaats, je e-mailadres en telefoonnummer. Onder je personalia kun je een persoonlijk profiel kwijt.

Hoe moet je expansievat ontluchten? ›

Vergeet ook het ontluchten van het rode drukvat en de CV-ketel zelf niet. Het ontluchten doe je door de ontluchtingskraan met de sleutel ietsje open te draaien totdat je gesis van uitstromende lucht hoort. Zodra er water zonder luchtbellen uitkomt, draai je de kraan weer dicht. De lucht is nu uit de radiator.

Hoe water uit cv-ketel halen? ›

Het aftappen gaat als volgt:
 1. Schakel de cv-ketel uit door de hoofdschakelaar in de stand '0' te zetten. ...
 2. Open de draaiknoppen op alle radiatoren in huis.
 3. Maak de aftapslang vast aan het aftappunt van de cv-installatie.
 4. Zorg ervoor dat de slang het water goed kan afvoeren. ...
 5. Open de aftapkraan langzaam.

Wat kost 1 uur de cv aan? ›

Tijdens strenge vorst verbruikt de gemiddelde cv-ketel circa twee kubieke meter aardgas per uur, wat neerkomt op een bedrag van ongeveer € 3,- per uur aan stookkosten.

Wat is het uurloon van een cv monteur? ›

Gemiddelde kosten voor reparatie aan de cv ketel

De gemiddelde kosten voor het repareren, onderhouden en verplaatsen van een cv ketel liggen tussen de €55 en €75 per uur. Daarnaast moet je nog rekening houden met voorrijkosten tussen de €45 en €80.

Wat kost 1 dag de cv aan? ›

Volgens een artikel in Trouw kost een dag de cv-ketel aan gemiddeld twaalf euro. Doe dat keer dertig en nog een beetje en je krijgt meteen de neiging om gewoon maar een warme trui aan te trekken.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Amb. Frankie Simonis

Last Updated: 16/08/2023

Views: 5377

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Amb. Frankie Simonis

Birthday: 1998-02-19

Address: 64841 Delmar Isle, North Wiley, OR 74073

Phone: +17844167847676

Job: Forward IT Agent

Hobby: LARPing, Kitesurfing, Sewing, Digital arts, Sand art, Gardening, Dance

Introduction: My name is Amb. Frankie Simonis, I am a hilarious, enchanting, energetic, cooperative, innocent, cute, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.