Puppy Award NOTCH charme (2024)

Startpagina / Producten / Puppy Award NOTCH charme

Puppy Award NOTCH charme (17)

Puppy Award NOTCH charme (18)

Puppy Award NOTCH charme (19)

Puppy Award NOTCH charme (20)

Puppy Award NOTCH charme (21)

Puppy Award NOTCH charme (22)

Puppy Award NOTCH charme (23)

Puppy Award NOTCH charme (24)

Puppy Award NOTCH charme (25)

Puppy Award NOTCH charme (26)

Puppy Award NOTCH charme (27)

Puppy Award NOTCH charme (28)

Puppy Award NOTCH charme (29)

Puppy Award NOTCH charme (30)

Puppy Award NOTCH charme (31)

Puppy Award NOTCH charme (32)

£ 14,00

Uw NOTCH-bedel wordt gegraveerd met het woordPuppyprijs, plus, indien gewenst, een optioneel jaartal en/of icoon.

Als je nog geen armband, lus of verhaal hebt dat bij je NOTCH-bedel past...

...winkel NOTCH Armbanden

...winkel NOTCH-lussen

...winkel NOTCH Tales

Voor meer details zie onderstaande tabbladen.

 • Maattabel armband
 • Over NOTCH-bedels
 • Over gepersonaliseerde NOTCH-bedels
 • Over NOTCH-pictogrammen
 • Over NOTCH-armbanden
 • Over op maat gemaakte NOTCH-armbanden
 • Over NOTCH Loops & Tales
 • GRATIS NOTCH-armbanden, lussen en verhalen!
 • NOTCH-belofte
 • NOTCH-verpakking
 • NOTCH-verzending

Maattabel armband

NOTCH-armbanden zijn verkrijgbaar in vijf maten (Extra Small, Small, Medium, Large en Extra Large). Bij het kiezen van uw maat is het belangrijk om uw pols correct op te meten.

Voor zeer grote polsen kiest u maat Large, maar vermeldt u op de winkelwagenpagina bij uw bestelling dat u 'op maat' wilt bestellen. Geef uw nauwkeurige polsmeting op, terwijl de tape strak om uw pols zit.

Deze hanteren wij als basismaat, het is dus belangrijk dat u geen extra ruimte inbouwt. We voegen de extra lengte toe die nodig is voor comfort en ruimte voor NOTCH Charms wanneer we het materiaal van de armband snijden

Zie onzeMaattabelvoor verdere details.

Over NOTCH-bedels

NOTCH Charms, of Notches, zijn ontworpen en gemaakt in Yorkshire, VK. Ze zijn met de hand gepolijst en verkrijgbaar in een reeks prachtige kleuren en materialen, waaronder messing, roestvrij staal en geanodiseerd aluminium. Ze hebben een diameter van 10,75 mm en een velg van 5,00 mm breed.

Gravure

De naam en het logo van NOTCH zijn gegraveerd op een van de buitenste Notch-randen, en de rand is gegraveerd zoals gespecificeerd of, in het geval van NOTCH Charms met volledige lijst, met de graveeroptie die u uit de lijst selecteert.

We gebruiken lasergeleide technologie voor een schoon, langdurig resultaat, zodat prestaties, herinneringen en wat het belangrijkst is, nooit worden vergeten.

Passende inkepingen

Inkepingen zijn speciaal ontworpen om perfect over het ene uiteinde van een open NOTCH-armbandsluiting, lus- of verhaaluiteinde te passen. Je ontvangt twee rubberen afstandhouders om aan weerszijden van elke inkeping te plaatsen, zodat naarmate je verzameling groeit, al je inkepingen goed en veilig op je armband, lus of verhaal passen. Er passen minimaal 20 inkepingen, plus afstandhouders, op elke NOTCH-armband, en 12 inkepingen op elke NOTCH-lus of -verhaal.

Zorg

Om uw Inkepingen in de beste staat te houden, raden wij u aan deze regelmatig schoon te maken met een doek. Messing zal op natuurlijke wijze verkleuren, maar behoudt zijn prachtige glans als het regelmatig wordt gepolijst met een geschikte messingreiniger.

Houd uw NOTCH-armband en inkepingen droog, tenzij u deze schoonmaakt, en verwijder uw armband wanneer u onder de douche, in bad, in de zee of in bad bent. Koordarmbanden kunnen worden schoongemaakt met warm zeepsop, waarbij u erop moet letten dat de sluiting niet nat wordt. Leren armbanden kunnen worden gereinigd met een leerreiniger, waarbij u erop let de sluiting te vermijden.

Over gepersonaliseerde NOTCH-bedels

Als je liever een op maat gemaakte NOTCH-bedel wilt, ga dan winkelenGepersonaliseerde gravureHier kunt u uw eigen verhaal vertellen, in uw eigen woorden, door de prestaties, mijlpalen en herinneringen te graveren die voor u het belangrijkst zijn.

Een snelle blik op uw pols herinnert u aan alles wat belangrijk is in uw leven. De enige limiet is 25 karakters en je fantasie!

NOTCH Charms worden in uw eigen woorden gegraveerd en u kunt aan het einde van uw gravure gratis een optioneel pictogram toevoegen.

De kosten voor personalisatie, € 3,00, worden opgeteld bij de kosten van een standaard NOTCH-bedel, € 14,00, waardoor de totale kosten van een gepersonaliseerde NOTCH-bedel € 17,00 bedragen.

Over NOTCH-pictogrammen

Bij veel NOTCH Charms kun je er optioneel voor kiezen om aan het einde van de tekst een icoontje te laten graveren. Er zijn honderden pictogrammen om uit te kiezen, en we voegen elke week nieuwe toe. Jij kanbekijk hier het volledige assortiment iconen.

Waar het graveren van pictogrammen beschikbaar is, ziet u een pictogrammenu waarin u uw keuze kunt maken. Als het pictogramgraveermenu niet wordt weergegeven, betekent dit dat er geen pictogrammen kunnen worden geselecteerd voor die specifieke NOTCH-bedel. Dit kan te wijten zijn aan ruimtebeperkingen, of dat de Notch speciaal is ontworpen om geen pictogrammen te bevatten.

Iconen zijn erg populair onder NOTCH-dragers en we hebben er een speciaal assortiment van gemaaktICONische NOTCH-bedels, waar hetzelfde pictogram meerdere keren is gegraveerd en een iconische cirkel rond de rand vormt.

Over NOTCH-armbanden

NOTCH-armbanden zijn ontworpen en gemaakt in Yorkshire, Verenigd Koninkrijk, met behulp van duurzaam sportkoord, premium nappaleer of gerecycled oceaanplastic - OceanYarn® genaamd - dat sterkte, zachtheid en duurzaamheid combineert. Alle NOTCH-armbanden zijn voorzien van onze unieke sluiting van roestvrij staal, messing of geanodiseerd aluminium, verbonden door twee neodymiummagneten, die aan elkaar worden vergrendeld met een veilige, supersterke kliksluiting. Ze zijn stijlvol, kleurrijk en verkrijgbaar in vier maten en achtentwintig verschillende stijlen.

Passende inkepingen

NOTCH-bedels passen perfect over het ene uiteinde van een open NOTCH-armbandsluiting. Je ontvangt twee rubberen afstandhouders om aan weerszijden van elke NOTCH Charm te plaatsen, zodat naarmate je collectie groeit, al je NOTCH Charms goed en veilig op je armband passen. Op elke NOTCH-armband passen minimaal 20 NOTCH-bedels, plus afstandhouders.

Zorg

Om uw NOTCH-armband in de beste staat te houden, raden wij u aan de roestvrijstalen en aluminium sluitingen regelmatig schoon te maken met een doek. Messing sluitingen verkleuren op natuurlijke wijze, maar behouden hun prachtige glans wanneer ze worden gepolijst met een geschikte messingreiniger.

Houd uw NOTCH-armband en NOTCH-bedels droog, tenzij u deze schoonmaakt. Verwijder uw armband wanneer u onder de douche, in bad, in de zee of in bad bent. Koordarmbanden kunnen worden schoongemaakt met warm zeepsop, waarbij u erop moet letten dat de sluiting niet nat wordt. Leren armbanden kunnen worden gereinigd met een leerreiniger, waarbij u erop let de sluiting te vermijden.

Medische ID-armbanden

Bezoek ons ​​om uzelf en uw dierbaren te beschermenNOTCH Medische ID-armbanden.

Over op maat gemaakte NOTCH-armbanden

Gebruik de NOTCHArmband aanpassenom je eigen unieke stijl te creëren. Kies uit 17 verschillende kleuren en 10 verschillende sluitingen.Dat zijn 170 verschillende kleurencombinaties!Je kunt zelfs een gepersonaliseerde gravure op je armbandsluiting laten zetten!Het is het ultieme in het aanpassen en personaliseren van armbanden!

Upgrades

Je kunt je armband ook op drie manieren upgraden:

 • Door te kiezen voor nappaleer, met daarin een sportkoord (+€ 5)
 • Door te kiezen voor een messing sluiting, in plaats van roestvrij staal of aluminium (+€5)
 • Door te kiezen voor slotgravering (+€ 10)

Extra kosten worden automatisch aan de prijzen toegevoegd wanneer u uw keuze maakt.

Over NOTCH Loops & Tales

NOTCH Loops and Tales zijn ontworpen en gemaakt in Yorkshire, VK, met gebruik van duurzaam sportkoord of premium nappaleer, voor duurzaamheid en zachtheid.

Ze zijn perfect om aan sporttassen, handtassen, staldeuren, hoofdstellen, zadels, honden-, katten- of vogelkooien, schooltassen, bagage, sleutelhangers, sleutelkoorden, riemlussen, ritssluitingen, vrijwel alles en overal te bevestigen. vier wat het belangrijkst is in je leven.

Met ruimte voor 12 NOTCH Charms, plus afstandhouders, en voorzien van een robuuste metalen clip, zijn de Loop and Tale-uiteinden gegraveerd met het NOTCH-logo en verkrijgbaar in roestvrij staal of een van de vijf op elkaar afgestemde kleuren van geanodiseerd aluminium.

Zorg

Om uw NOTCH Loop of Tale in de beste staat te houden, raden wij u aan de roestvrijstalen en aluminium uiteinden regelmatig schoon te maken met een doek. Houd uw NOTCH Loops, Tales en Charms te allen tijde droog.

GRATIS NOTCH-armbanden, lussen en verhalen!

Naarmate uw NOTCH Charm-collectie groeit, ondersteunen wij u graag door uw volgende NOTCH-armband, lus of sprookje volledig GRATIS aan te bieden!

GRATIS armband

Wanneer je 15 NOTCH Charms hebt verzameld, deel je op sociale media een foto van je huidige NOTCH-armband met al je NOTCH Charms, tag ons op Facebook @notch.io of op Instagram @nextnotch, of e-mail je foto naarhallo@notch.io, en we nemen contact met u op om de levering van uw volgende armband te regelen.

GRATIS lus of verhaal

Wanneer je 12 NOTCH Charms hebt verzameld, deel je eenvoudigweg op sociale media een foto van je huidige NOTCH Loop of Tale met al je NOTCH Charms, tag ons op Facebook @notch.io of op Instagram @nextnotch, of e-mail je foto naarhallo@notch.ioen we nemen contact met je op om de bezorging van je volgende Loop of Tale te regelen.

Houd er rekening mee dat de NOTCH-bedels die u koopt slechts één keer kunnen meetellen voor één gratis NOTCH-armband, -lus of -verhaal.

NOTCH-belofte

De kern van NOTCH is het streven naar het leveren van klantenservice van wereldklasse.

Onze NOTCH-collega's monteren en controleren alle NOTCH-bedels, armbanden, lusjes en sprookjes op kwaliteitStudio in Hull, in East Riding of Yorkshire, Engeland.

Onderdelen worden door onze Britse partners gemaakt volgens onze op maat gemaakte eisen en volgens de hoogste normen.

Fouten komen uiterst zelden voor. Daarom beloven wij, als ze zich ooit voordoen in een van onze producten, binnen 12 maanden na aankoop een vervangend product terug te sturen.

De kern van NOTCH is het streven naar het leveren van klantenservice van wereldklasse. Wij staan ​​voor u klaar voor, tijdens en na uw aankoop en zijn trots op de onpartijdige beoordelingen die wij van onze klanten ontvangen.

Ons klantenserviceteam is zeven dagen per week bereikbaar van 09.00 uur tot 21.00 uur, met uitzondering van eerste kerstdag, tweede kerstdag en nieuwjaarsdag.

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen:

 • Via livechat hier op onze website.
 • Via onze social media kanalen onderaan deze pagina.
 • Door te e-mailenhallo@notch.ioof door te bellen naar 0333 015 0143 (bellen wordt standaard in rekening gebracht).

NOTCH-verpakking

Standaard sturen we NOTCH-armbanden, bedels, lusjes en sprookjes in recyclebare fluwelen zakjes van het merk NOTCH als onderdeel van ons initiatief om afval te minimaliseren, de CO2-voetafdruk te verkleinen en vriendelijker te zijn voor het milieu.

Wilt u een presentatieblik kiezen, klik dan ophierom uw blik te kiezen.

We verzenden alle bestellingen in een NOTCH-merkverpakking. Als je iets als cadeau koopt, helpen we je dit geheim te houden, door je tijdens het afrekenen de mogelijkheid te geven om een ​​gewone verpakking te kiezen in plaats van een merkverpakking door een notitie aan je bestelling toe te voegen.

NOTCH-verzending

NOTCH levert GRATIS naar Britse postcodes

Alle Britse bestellingen met een waarde van £ 30 en meer zijn dat welGRATIS verzondennaar Britse postcodes vanuit onze studio in Hull, in East Riding of Yorkshire, Engeland, binnen 10 werkdagen. Voor bestellingen onder de € 30,00 worden bezorgkosten van € 2,00 in rekening gebracht.

Wij versturen uw bestelling via Royal Mail 1st Class en passen door een standaard brievenbus.

Het trackingnummer uitgegeven door Royal Mail 1st Class bevestigt dat het is gepost en nogmaals wanneer het is afgeleverd. Als er geen update is van het trackingsysteem van Royal Mail, betekent dit dat het nog steeds bij Royal Mail is.

We bieden ook een volledig gevolgde Priority Shipping-koeriersdienst met gegarandeerde bezorging binnen 1 tot 3 werkdagen na verzending, tegen een toeslag van £ 10.

Voor meer details en informatie over verpakking, internationale leveringen en prioritaire verzending, zie onzeVerzendbeleid.

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de klantenservice van NOTCH.

Puppy Award NOTCH charme (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ray Christiansen

Last Updated:

Views: 6057

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ray Christiansen

Birthday: 1998-05-04

Address: Apt. 814 34339 Sauer Islands, Hirtheville, GA 02446-8771

Phone: +337636892828

Job: Lead Hospitality Designer

Hobby: Urban exploration, Tai chi, Lockpicking, Fashion, Gunsmithing, Pottery, Geocaching

Introduction: My name is Ray Christiansen, I am a fair, good, cute, gentle, vast, glamorous, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.