Phillip Mena echtgenoot vrouw, leeftijd, vermogen, wiki bio, familie, msnbc (2024)

 • doorDavid M
 • 14 opmerkingen

Phillip Mena echtgenoot vrouw, leeftijd, vermogen, wiki bio, familie, msnbc (1)

NaamPhillip Mena

Leeftijd / hoe oud / verjaardag / geboortedatum / dob30 april 1981. Vanaf 2024 is hij ongeveer 43 jaar oud.

Wikipedia biografie / profielachtergrond

Inleiding:

Phillip Mena is een Mexicaans-Amerikaanse journalist.Hij is ook een anker en verslaggever voor de NBC -showVroeg vandaag.

Persoonlijk leven: ouders, familie en opleiding

 • Phillip Mena werd geboren op 30 april 1981 in El Paso, Texas, aan ouders Ramiro Mena Jr.(vader), een leraar op de basisschool en Laura Mena(moeder), een ergotherapeut.
 • Hij is de oudste van drie broers en zussen: hij heeft een jongere zus, de 36-jarige Clare Felix, een marketeer, en een 32-jarige jongere broer, Marc Mena, een brandweerman(leeftijd vanaf 2023).
 • Opgegroeid in El Paso, werd Phillip slechts twee mijl ten noorden van de grens tussen de VS en Mexicaanse grens geboren.Hij vraagt ​​zich af hoe zijn leven misschien heel anders was geweest als hij twee mijl ten zuiden was geboren in plaats van het noorden.
 • Phillip was aanwezigMontwood High School, een openbare middelbare school in El Paso.
 • Na zijn afstuderen aan de middelbare school ging Phillip bij deUniversiteit van Texas in El Paso (UTEP)voor een semester voordat u afvalt en andere kansen zoekt.
 • Drie jaar later, in 2004, begon Phillip aanwezig te zijnArizona State University, waar hij bleef tot 2008. Hij studeerde af met een Bachelor of Arts -graad in uitzendjournalistiek van deWalter Cronkite School of Journalism and Mass Communication.
 • Na opgroeien in El Paso en studeren in Arizona, werkt Phillip nu in New York City.

Werk: carrière, inkomen, salaris en vermogen

 • Na zijn afstuderen aan de universiteit begon Phillip zijn journalistieke en rapporterende carrière bij het KTSM -station in El Paso.Terwijl bij KTSM, Phillip, rapporteerde over de diepwaterhorizon olievlek, Mexicaanse drugskartels en de proef met Luis Posada Carriles.
 • Hij werd uiteindelijk een anker en verslaggever op vijf dagelijkse shows in El Paso verdeeld tussen NBC en CBS.
 • Phillip verhuisde vervolgens naar Houston, Texas, waar hij een doordeweekse verslaggever en weekendanker was voor KPRC Channel 2.
 • In april 2015 sloot Phillip zich aan bij de gelederen vanABC nieuws, waar hij deel uitmaakte van een Emmy en Murrow Award-winnend team overdag.Terwijl hij daar was, meldde hij uit de proef met Dylann Roof.
 • Phillip verhuisde vervolgens naar New York City om te werken voor NBC en MSNBC.
 • Hij organiseert momenteel NBC'sVroeg vandaagShow, en hij vult ook in als gastheer, anker en correspondent voor de MSNBC -weekendshows.

Interessante feiten, hoogte en trivia:

 • Tussen het afronden van zijn diploma bijArizona State UniversityEn het kreeg van zijn eerste uitzendjournalistiekbaan, Phillip werkte in het winkelcentrum in Phoenix, Arizona, met deeltijdbanen voor verschillende retailers zoals zoals zoalsTrap, express,EnBCBG Max Azria.Hij had ook eerder bij Express in El Paso gewerkt.
 • Zijn favoriete manier om te ontspannen na zijn drukke baan is sporten en trainen, evenals het bijwonen van de wedstrijden van zijn favoriete teams.
 • Nadat hij had gerapporteerd over verschillende verhalen over de ruimte, werd Phillip een NASA- en Space -enthousiasteling en is hij nu een gecertificeerde sterrender met zijn eigen telescoop thuis.
 • Terwijl hij opgroeide, werkte zijn vader, Ramiro, bij een supermarkt, en zijn moeder, Laura, was een schoolsecretaris.Beide ouders maakten een voorbeeld van zichzelf toen ze terugkeerden naar de universiteit om hun diploma af te ronden, waardoor een hoge lat werd gelegd voor alle drie hun kinderen.Tijdens het semester bracht Phillip door op deUniversiteit van Texas in El Paso (UTEP), hij viel samen met zijn vader die daar ook tegelijkertijd een student was.

Controleer de volledige bio voor relatiegegevens.

Gerelateerde berichten

Alex Seitz Wald Wiki, Bio, getrouwd, vrouw, leeftijd, biografie 【msnbc】Dorian Warren Wikipedia, partner, echtgenoot, leeftijd, bio, gehuwd (MSNBC)Beth Fouhy Wikipedia, leeftijd, bio, lengte, verjaardag, foto's 【msnbc】Julia Ainsley 【Wikipedia Bio】 leeftijd, verjaardag, bruiloft, echtgenoot, thuisLeigh Ann Caldwell Biography Wikipedia, getrouwd, leeftijd, echtgenoot, ziekteLaura Bassett Age, echtgenoot getrouwd 【msnbc wikipedia】 wiki bioAsawin Suebsaeng leeftijd, Wikipedia Bio, vrouw, etniciteitsoorsprong, bruiloftGarrett Haake Wikipedia, Bio 【MSNBC】 leeftijd, lengte, ouders, NBC
 1. Donna Armstrong3 augustus 2022 om 5:31 uur

  Antwoord

  Waar ging Philip Mena heen?Ik vond het leuk om hem te bekijken op de zeer vroege show.

 2. Patricia Castro3 augustus 2022 om 1:26 uur

  Antwoord

  Ik kijk graag naar Phillip Mena vandaag.Ik miste hem toen hij het KPRC 2 -nieuwskanaal verliet in Houston, TX.Was blij hem om 4 uur 's ochtends op het vroege nieuws te zien.Zeer professioneel.Haat gewoon wanneer ze iemand anders op zijn plaats plaatsen.Houd hem 's ochtends vroeg in het nieuws.Hij is een geweldig nieuwsanker!

 3. T Williams3 juli 2022 om 07:35 uur

  Antwoord

  Waar ter wereld is Phillip Mena?

 4. Stefanie Swales3 mei 2022 om 12:12 uur

  Antwoord

  Ik heb Phillip vandaag al weken niet vroeg gezien, ik hoop echt dat hij het nog steeds verankert met Frances.Ik geniet echt van kijken wanneer de twee zijn.

 5. Patti22 april 2022 om 4:04 uur

  Antwoord

  Als het met verlof voor familie zou denken, zou je denken dat ze zouden zeggen dat hij weg is, maar terug zal zijn zoals ze doen in de Today Show.Ik geef tijd op om het kanaal op te gaan.Vind het programma niet meer leuk, Frances praat veel te veel.

 6. Patti22 april 2022 om 4:04 uur

  Antwoord

  Als het met verlof voor familie zou denken, zou je denken dat ze zouden zeggen dat hij weg is, maar terug zal zijn zoals ze doen in de Today Show.Ik geef tijd op om het kanaal op te gaan.Vind het programma niet meer leuk, Frances praat veel te veel.

 7. Zijn zelflijn15 maart 2022 om 5:17 uur

  Antwoord

  Is Phillip Mena net op vakantie?Ik geniet echt van hem en de chemie die hij heeft met Frances Rivera op NBC's vroeg vandaag.

 8. Decoteur Samuel9 november 2021 om 6:29 uur

  Antwoord

  Goedemorgen.Ik geniet van het kijken naar Phillip Mena elke ochtend.Zeer professioneel.Bedankt iedereen voor alles wat je ons elke ochtend brengt.Je hebt een mooie bemanning.

 9. Catherine Kille3 november 2020 om 12:00 uur

  Antwoord

  Tv -mensen zijn lui.

Laat een antwoord achter

Tags:MSNBC -correspondenten |MSNBC vrouwelijke correspondenten nieuwslijst

Phillip Mena echtgenoot vrouw, leeftijd, vermogen, wiki bio, familie, msnbc (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kareem Mueller DO

Last Updated:

Views: 6261

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kareem Mueller DO

Birthday: 1997-01-04

Address: Apt. 156 12935 Runolfsdottir Mission, Greenfort, MN 74384-6749

Phone: +16704982844747

Job: Corporate Administration Planner

Hobby: Mountain biking, Jewelry making, Stone skipping, Lacemaking, Knife making, Scrapbooking, Letterboxing

Introduction: My name is Kareem Mueller DO, I am a vivacious, super, thoughtful, excited, handsome, beautiful, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.