Over Trustrradius scoren - veelgestelde vragen (2024)

We willen dat Trustrradius uw vertrouwde bron is voor het evalueren van software.Als onderdeel van die missie willen we maximale transparantie bieden in hoe onze site werkt en hoe we de integriteit van onze gegevens waarborgen.Deze FAQ omvat al onze methoden achter al onze kwantitatieve gegevens: scores, visuals, ranglijsten en prijzen.

Al deze praktijken volgenOnze kerngeleidingsprincipesen ons helpen ervoor te zorgen dat de informatie op onze site nuttig, betrouwbaar is en uw vertrouwen waard is.

Hier zijn de vragen die in deze FAQ worden behandeld:

Wat is TRSCORE?

TRSCORE is een algoritme dat de scores van een product berekent op basis van een gewogen gemiddelde van beoordelingen en beoordelingen, in plaats van een eenvoudig gemiddelde.

Het probleem: eenvoudige gemiddelden kunnen misleidend zijn

De meeste beoordelingssites gebruiken eenvoudige gemiddelden om de score van een product of de algehele sterrenclassificatie te bepalen.In het begin deed Trustrradius dat ook, totdat we een paar problemen met eenvoudige gemiddelden opmerkten:

 1. Na verloop van tijd vertellen eenvoudige gemiddelden niet altijd het meest actuele verhaal.Producten kunnen snel veranderen, en voor producten met een grote beoordelingsbasis met een aanzienlijk aantal oudere beoordelingen, weerspiegelt een score op basis van een eenvoudig gemiddelde niet het huidige klantsentiment.
 2. Eenvoudige gemiddelden stellen leveranciers toeBreng de score van hun product kunstmatig op door alleen bekende promotors uit te nodigen om een ​​recensie te schrijven.Gelukkige klanten zijn geldige gebruikers en recensenten, maar wanneer ze oververtegenwoordigd zijn in de beoordelingsbasis van een product, zal een score op basis van een eenvoudig gemiddelde bevooroordeeld zijn.

De oplossing: een gewogen gemiddelde genaamd TRSCORE

Ons TRSCORE -algoritme gewogen beoordelingen en beoordelingen anders op de volgende manieren, om een ​​betrouwbaardere score te bieden dan een eenvoudig gemiddelde:

 1. Meer recente beoordelingen en beoordelingen worden zwaarder gewogen dan oudere.
 2. Beoordelingen van een willekeurige, representatieve steekproef van gebruikers worden zwaarder gewogen dan bevooroordeelde monsters.
 3. Beoordelingen die worden gegeven als onderdeel van een diepgaande beoordeling zijn zwaarder gewogen dan starbeoordelingen met één klik, omdat ze meer worden overwogen en meer context omvatten.

Alle gemiddelde scores op Trustrradius worden berekend met behulp van het TRSCORE -algoritme, inclusief de algehele waarschijnlijkheid om score aan te bevelen, scores voor attributen zoals bruikbaarheid en ondersteuning, en scores voor specifieke functies zoals dashboarding en rapportage.

Het TRSCORE -algoritme stelt ons in staat om het meest nauwkeurige en objectieve beeld van het klantsentiment aan kopers te presenteren, evenals een gelijk speelveld voor leveranciers.

Wat zijn trustmaps?

Trustmaps zijn tweedimensionale grafieken die u helpen softwareproducten in een bepaalde categorie te vergelijken op basis van feedback van gebruikers.U kunt trustmaps vergelijken om marktkwadranten te analyseren, met enkele belangrijke verschillen:

 • Trustmaps zijn puur gebaseerd op gebruikersgegevens in plaats van analistenonderzoek.
 • Trustmaps worden dynamisch bijgewerkt als er nieuwe gegevens binnenkomen.
 • Trustmaps kunnen worden gefilterd op basis van bedrijfsgrootte.
 • Trustmaps worden ondersteund door diepgaande, kwaliteitsbeoordelingsinhoud, zodat u kunt banen om de context achter de cijfers te begrijpen.
 • De opname van een product op de kaart is niet afhankelijk van bedrijfsgrootte, omzet, populariteit of status als een klant van Trustrradius.Elk product dat bij de categorie past en het vereiste aantal beoordelingen en beoordelingen heeft (om voldoende gegevens te garanderen) verschijnt op de kaart.
 • In tegenstelling tot andere beoordelingssites, zodra een product de drempel voor opname heeft gewist, is de positie op de kaart niet gebonden aan het aantal beoordelingen dat het heeft op Trustrradius.

Welke gegevens gaan in een trustmap?

Producten worden uitgezet op de trustmap op basis van twee dimensies: de algehele Star Rating (TRSCORE) op een schaal van 10 punten en onderzoeksfrequentie door potentiële kopers gemeten door PageViews op Trustrradius.

De y-as duidt op klanttevredenheid en wordt ondersteund door honderdduizenden gebruikersbeoordelingen en beoordelingen over Trustrradius.

De x-as geeft marktaandeel en productmomentum aan.Elke maand onderzoekt meer dan 1 miljoen technologie -kopers softwareproducten op Trustrradius om hun beslissingen te informeren.De hoeveelheid websiteverkeer die een product ontvangt ten opzichte van zijn concurrenten is dus een goede proxy voor de rente van de koper.

Er is ook een derde dimensie voor de trustmaps - de gegevens kunnen worden gefilterd op basis van bedrijfsgrootte, om aan te tonen hoe producten zich verhouden in verschillende marktsegmenten.Dit is belangrijk omdat een klein bedrijf en een onderneming zeer verschillende behoeften hebben;d.w.z. een softwareproduct kan sterk worden beoordeeld door bedrijfsgebruikers, maar te complex of overdreven voor kleine bedrijven.U kunt trustmaps filteren zodat ze de meest relevante feedback voor u weerspiegelen.

Hoe komt een product op de trustmap?

Een paar factoren gaan hierop in, die allemaal zijn gericht op het verzekeren van trustmaps zijn nuttige bronnen voor u:

 • Categorie - Een product moet in de categorie passen.Naast extern onderzoek zullen Trustrradius -onderzoekers vaak met leveranciers en experts praten om tot een zinvolle reeks criteria voor een categorie te komen.Het categorieoverzicht definieert deze criteria.In sommige gevallen past een softwareproduct op meerdere categorieën en kan het op meerdere trustmaps verschijnen.
 • Gegevens - Een product moet voldoen aan de gegevensdrempel om op de Trustmap te verschijnen.In veel categorieën is de drempel ten minste 10 beoordelingen en beoordelingen in het algemeen, en ten minste 5 in een bepaald bedrijfsgroot segment.In categorieën waar Trustrradius veel meer gegevens heeft verzameld, is de drempel hoger.Om op een bepaald segment van de bedrijfsgrootte te zijn, moet ten minste 15% van de beoordelingen en beoordelingen van een product afkomstig zijn van gebruikers van bedrijven van die grootte, om voldoende segmentfocus te tonen.
 • Producten per categorie - Een trustmap met een of twee producten is niet erg zinvol, dus niet alle categorieën hebben (nog!).Er moet een voldoende aantal producten zijn die voldoen aan de drempel voor de te publiceren kaart.

Wat is de klant geverifieerd?

Producten met de geverifieerde badge van de klant hebben ten minste 10 beoordelingen van de afgelopen 12 maanden.Deze norm is geselecteerd op basis van kopersfeedback over hoeveel recente beoordelingen ze meestal nodig hebben om de informatie te krijgen die ze nodig hebben om een ​​meer zelfverzekerde beslissing te nemen.

De geverifieerde status van de klant kan op elk moment worden verdiend of verloren.Wanneer een product geverifieerd is met de klant, betekent dit dat u recente, diepgaande feedback van echte gebruikers over het product vindt.

Wat is best beoordeeld?

In de meeste categorieën zijn er veel opties die er zijn.Top beoordeelde prijzen helpen producten te onderscheiden in een categorie met uitstekende klanttevredenheidsbeoordelingen.Trustrradius geeft elk jaar de best beoordeelde prijzen uit in elke categorie op onze site.

De best beoordeelde prijzen zijn volledig gebaseerd op beoordelingen.Er is geen betaalde plaatsing of analisteninspectie.

Om in aanmerking te komen voor een best beoordeelde prijs, moet een product voldoen aan de volgende drie criteria voor recent, beoordeling en relevantie op het moment dat de prijzen worden uitgegeven:

 • Recent: Product moet 10 of meer recente beoordelingen hebben (van het afgelopen jaar)
 • Beoordeling: product moet een TRSCORE van 7,5 of hoger hebben
 • Relevantie: product moet minimaal 0,5% van het siteverkeer in de categorie verdienen

Waar verschijnen best beoordeelde badges?

De best beoordeelde badges verschijnen op de pagina van een product op onze site, en op veel plaatsen waar dat product elders op onze site wordt weergegeven, zoals wanneer het wordt vergeleken met een ander product.

De volledige lijst met best beoordeelde producten voor een categorie verschijnt op de pagina van de categorie op het tabblad "Best beoordeelde".Producten met deze categorie als hun primaire categorie verschijnen eerst op de lijst, gesorteerd op de hoogste TRSCORE.Dit wordt gevolgd door producten die in de categorie zijn opgenomen, maar het is niet hun hoofdcategorie, gesorteerd op de hoogste TRSCORE.

De top 5 hoogst beoordeelde best beoordeelde producten verschijnen ook op de hoofdcategoriepagina.

Hoe kunnen verkopers de best beoordeelde badge gebruiken?

Verkopers die de badge verdienen, kunnen het gratis, op hun eigen sites, in een persbericht, op een blog, in e -mail of op sociale media gebruiken.Met de prijs kunnen leveranciers sociaal bewijs delen met hun publiek op basis van de authentieke stem van hun klanten.

Wat zijn het beste van prijzen?

Trustrradius erkent producten die het hoogste % van de positieve belangrijke inzichtenstatistieken hebben voor de beste functieset, de beste waarde voor de prijs en de beste relatie in hun primaire categorieën.

De beste prijzen zijn volledig gebaseerd op beoordelingen.Er is geen betaalde plaatsing of analisteninspectie.

Om in aanmerking te komen voor een beste toekenning, moet een product voldoen aan de volgende criteria:

 • Bron 10 beoordelingen tijdens deGeselecteerd tijdsbestek.
 • Producten worden geselecteerd op basis van belangrijke inzichtstatistieken die worden gevonden in review -inhoud: de beste waarde, de beste functieset en de beste relatie per categorie.
 • Om te worden beschouwd als het product moet na 1 juli worden bijgewerkt en toegankelijk via onze leveranciersportal.
 • Beste relatie kijkt naar belangrijke inzichtgegevens in de productrecensies voor zou opnieuw kopen, implementatieverwachtingen en verkoop- en marketingbeloften.
 • Indien nodig zal extra controle via tekstuele review -analyse worden uitgevoerd door de Trustrradiusonderzoeks groep.

Hoe kunnen leveranciers het beste badge gebruiken?

Verkopers die het badge verdienen, kunnen het gratis, op hun eigen sites, in een persbericht, op een blog, in e -mail of op sociale media in verschillende mediabestanden gebruiken, indien gewenst.Met de prijs kunnen verkopers het sociale bewijs delen met hun doelgroepen op basis van de authentieke stem van hun klanten.

Wat is waar?

Het echte programma erkent leveranciers die transparant, responsief, onbevooroordeeld en ethisch zijn in het inkoop en het gebruik van klantbeoordelingen.

We gaan verder dan het afwijzen van niet -authentieke beoordelingen, om bedrijven te presenteren die zich inzetten om u echt te helpen de juiste beslissing te nemen.Wanneer u beoordelingen voor een echte gecertificeerde leverancier leest, kunt u weten dat de verkoper zich heeft gecommitteerd aan transparantie en hun klantfeedback serieus neemt.Dit betekent dat u een ogenwide-open beslissing kunt nemen over het product-en dat als u eenmaal een klant bent, uw stem wordt gehoord.

Echte leveranciers moeten certificeren dat ze transparant, responsief, onbevooroordeeld en ethisch zullen zijn in het beheren van hun beoordelingsprogramma's.Elke verkoper kan een aanvraag indienen om de badge voor het kalenderjaar te verdienen.Er zijn geen kosten om deel uit te maken van dit programma.

Echte verkopers moeten:

 • Bied gelijke kansen voor productgebruikers om eerlijke feedback veilig te delen in beoordelingen (dat wil zeggen dat ze klanten niet in de kersen kiezen om uit te nodigen om beoordelingen te schrijven)
 • Onthul hoe ze beoordelingen vinden en hoe prikkels worden gebruikt
 • Lees alle gepubliceerde beoordelingen en reageer indien nodig
 • Vertegenwoordig de inhoud van de beoordeling nauwkeurig in verkoop- en marketingmateriaal
 • Onthul het gebruik van intentiegegevens voor marketingdoeleinden

Het echte programma belicht leveranciers die al hun klanten uitnodigen om beoordelingen te schrijven, in plaats vanKersen in de gelukkigste.

Als u een verkoper bent die geïnteresseerd is in het solliciteren naar True, kunt u meer lerenhier.

Hoe worden producten en beoordelingen gesorteerd?

Als een website met tienduizenden producten, georganiseerd in honderden categorieën, met honderdduizenden beoordelingen en beoordelingen, is hoe items worden gesorteerd belangrijk is.

Onze leidende principes voor sorteren zijn:

 1. Onze site moet zo nuttig voor u mogelijk zijn
 2. Sorteerlogica moet objectief en transparant zijn
 3. Sorteren kan niet kunstmatig worden beïnvloed door leveranciers

Producten in een categorie

De standaard sorteervolgorde van producten in een categorie is volgens het aantal beoordelingen in afnemende volgorde - producten met de meeste beoordelingen worden eerst weergegeven.Aangezien de meest veelgebruikte producten vaak het meest worden beoordeeld, is dit meestal een nuttige sorteerorder voor kopers en heeft dit het extra voordeel dat het gemakkelijk te begrijpen is.

U kunt ook de sorteervolgorde wijzigen op basis van uw behoeften: datum, hoogste algemene beoordeling en de laagste algehele beoordeling zijn andere opties.

Producten met best beoordeelde producten

Producten met een categorie als hun primaire categorie verschijnen eerst op de lijst, gesorteerd op de hoogste TRSCORE.Dit wordt gevolgd door producten die in de categorie zijn opgenomen, maar het is niet hun hoofdcategorie, gesorteerd op de hoogste TRSCORE.De best beoordeelde prijzen worden eenmaal per jaar uitgegeven en producten die de prijs verdienen, houden het het hele jaar door.Scores zijn dynamisch (dagelijks bijgewerkt op basis van nieuwe beoordelingen), en daarom zal het sorteren van best beoordeelde lijsten veranderen naarmate de scores veranderen.

De top 5 hoogst beoordeelde best beoordeelde producten verschijnen ook op de categoriepagina en zijn gesorteerd met dezelfde methodologie.

Beoordelingen op een productpagina

De standaard sorteervolgorde van beoordelingen op een productpagina wordt 'relevantie' genoemd.Het is een eenvoudig algoritme dat prioriteit geeft aan beoordelingen op basis van recentheid, toeschrijving (of de recensent ervoor koos om openbaar of anoniem te zijn) en niveau van detail of kwaliteit van de beoordeling.Het algoritme "relevantie" is ontworpen om de meest nuttige beoordelingen bovenaan de pagina te plaatsen, door prioriteit te geven aan de factoren die onze lezers ons het meest hebben verteld.

U kunt ook de sorteervolgorde wijzigen op basis van uw behoeften: datum, hoogste algemene beoordeling en de laagste algehele beoordeling zijn andere opties.

Alternatieven en voorgestelde vergelijkingen

Twee van de belangrijkste redenen waarom kopers Trustrradius bezoeken, zijn om alternatieve producten te ontdekken en producten te vergelijken.Elke productpagina op Trustrradius biedt een lijst met alternatieven en voorgestelde vergelijkingen.

Deze producten worden bepaald op basis van siteverkeerspatronen op zoekpatronen van Trustradius en Google (bijvoorbeeld zoekopdrachten naar product X versus product Y).Producten die meestal worden vergeleken, worden voorgesteld als alternatieven en vergelijkingen op elkaars pagina's.

Over Trustrradius scoren - veelgestelde vragen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 6122

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.