Keuzes en scherm spiegeling advies-dr.fone (2024)

Daisy Raines

18 juni 2024 • Geplaatst op:Mirror Telefoonoplossingen• Bewezen oplossingen

Het speellandschap is steeds evoluerend en met de nieuwste technologische vooruitgang,Multiplayer iPhone -gameszijn meeslepender en aantrekkelijker geworden dan ooit tevoren.Of u nu op zoek bent naar een concurrentievoordeel of gewoon wat casual plezier met vrienden, de App Store is boordevol opties die zich richten op alle soorten gamers.

In deze uitgebreide gids duiken we in deBeste multiplayer iPhone -gamesvoor 2024, en verken hun unieke functies, prijzen en meer.Bovendien laten we u kennis maken met Wondershare Dr.Fone Solutions, die uw spelervaring kunnen verbeteren door u in Pokémon te laten teleporteren en uw scherm te spiegelen naar een groter display.

 • Deel 1. Top iPhone multiplayer -games in 2024
 1. 1. Onder ons
 2. 2. Pokémon Go
 3. 3. Fortnite
 4. 4. Minecraft
 5. 5. Clash Royale
 6. 6. Call of Duty: Mobile
 7. 7. Brawl -sterren
 8. 8. Mario Kart TourKeuzes en scherm spiegeling advies-dr.fone (2)
 • Deel 2. Verbeter uw spelervaring met Wondershare Dr.Fone Screen Mirror
 • Deel 1. Top iPhone multiplayer -games in 2024

  1. Onder ons

  Keuzes en scherm spiegeling advies-dr.fone (3)

  Onder ons blijft een opvallende multiplayer -game in 2024 en biedt een boeiende mix van teamwerk en misleiding.Spelers spelen zich af in een instelling met ruimtethema en nemen de rollen van bemanningsleden of bedriegers op.De bemanningsleden moeten taken rond de kaart voltooien terwijl ze de bedriegers identificeren en uitwerpen, die ernaar streven hun inspanningen te saboteren.Met zijn gemakkelijk te leren mechanica, sociale interactie en constante updates blijft onder ons een keuze voor spelers die op zoek zijn naar spannende en strategische gameplay.

  Functies:

  • Cross-platform Play: Speel met vrienden op Android, iOS en pc voor naadloze multiplayer-actie.
  • Aanpasbare karakters: personaliseer uw bemanningsleden met een verscheidenheid aan huiden, hoeden en huisdieren.
  • Meerdere kaartopties: verken verschillende instellingen zoals de Skeld, Polus en Airship voor gevarieerde gameplay -ervaringen.
  • In-game chat: communiceer effectief met andere spelers die tekstchat of geïntegreerde voicechat tijdens vergaderingen gebruiken.
  • Frequente updates: geniet van regelmatige inhoudsupdates, inclusief nieuwe taken, gamemodi en aanpassingsopties om de game fris en opwindend te houden.

  Prijzen:

  Gratis met in-app aankopen voor aanpassingsopties.

  Waarom je zou moeten spelen:

  De populariteit van de game ligt in zijn aspect van sociale interactie en strategische gameplay, waardoor het perfect is voor zowel casual als hardcore gamers.

  2. Pokémon Go

  Keuzes en scherm spiegeling advies-dr.fone (4)

  Pokémon Go blijft een van de meest populaire augmented reality-games, boeiende spelers wereldwijd met zijn unieke mix van real-world verkenning en geliefde Pokémon-elementen.Enkele jaren geleden uitgebracht, blijft de game innoveren met regelmatige updates, evenementen en nieuwe Pokémon om te vangen.Pokémon Go moedigt spelers aan om naar buiten te gaan, hun lokale gebieden te verkennen en zowel solo- als groepsactiviteiten deel te nemen, waardoor het een fantastische optie is om te socialiseren en actief te blijven.Voor fans van twee spelersspellen op de iPhone biedt Pokémon Go geweldige mogelijkheden voor samenwerking en concurrentie.

  Functies:

  • Augmented Reality: Experience real-world omgevingen verbeterd met Pokémon-visuals, waardoor je favoriete wezens naar je lokale omgeving worden gebracht.
  • Raid Battles: Werk samen met andere spelers om krachtige Pokémon in Raid -gevechten aan te nemen, waardoor een coöperatieve multiplayer -ervaring wordt geboden.
  • Community -evenementen: deelnemen aan reguliere evenementen zoals Community Day en Special Themed Events om zeldzame Pokémon te vangen en exclusieve beloningen te verdienen.
  • Handelen en vechten: ruil Pokémon met vrienden en doe deel aan speler-versus-spelergevechten om je vaardigheden te testen.
  • Pokéstops en sportscholen: bezoek verschillende oriëntatiepunten om items te verzamelen bij Pokéstops en sportscholen uit te dagen voor controle, het aanmoedigen van exploratie en interactie met andere spelers.

  Prijzen:

  Gratis met in-app aankopen voor items zoals Poké-ballen en incubators.

  Verbeter uw Pokémon Go -ervaring:

  GebruikDr.Fone-virtuele locatieOm uw locatie te teleporteren en zeldzame Pokémon uit verschillende regio's te vangen zonder fysiek te bewegen.Met deze innovatieve tool kunt u uw GPS-locatie moeiteloos wijzigen, waardoor het een game-wisselaar is voor toegewijde trainers die hun Pokédex willen uitbreiden.Met Dr.Fone virtuele locatie kunt u verschillende habitats verkennen en ongrijpbare Pokémon vastleggen die anders uitgebreid reizen zou vereisen.Zeg afscheid van geografische beperkingen en geniet van een meer verrijkende gameplay -ervaring vanuit het comfort van je huis.

  Keuzes en scherm spiegeling advies-dr.fone (5)

  Dr.Fone - Virtuele locatie

  1-klik locatiewisselaar voor zowel iOS als Android

  • Teleporteer van de ene locatie naar de andere over de hele wereld vanuit het comfort van uw huis.
  • Met slechts een paar selecties op uw computer, kunt u ervoor zorgen dat leden van uw cirkel geloven dat u overal bent.
  • Stimuleer en imiteer beweging en zet de snelheid en stops die je langs de weg neemt.
  • Compatibel met zowel iOS- als Android -systemen.
  • Werk met locatiegebaseerde apps, zoalsPokemon Go,,Snapchat,,Instagram,,Facebook, enz.

  Probeer het gratis Probeer het gratis

  Keuzes en scherm spiegeling advies-dr.fone (6)veilig beveiligd

  3. Fortnite

  Keuzes en scherm spiegeling advies-dr.fone (7)

  Fortnite, ontwikkeld door Epic Games, blijft deMultiplayer gaming scene in 2024met zijn innovatieve mix van Battle Royale, Creative Building en Collaborative Gameplay.Bekend om zijn levendige afbeeldingen, snelle actie en regelmatige updates, trekt Fortnite miljoenen spelers wereldwijd aan.Of je nu geniet van solo-spel, duo-uitdagingen of teamgebaseerde modi, Fortnite biedt een opwindende ervaring waardoor spelers terugkomen voor meer.Voor degenen die op zoek zijn naar iPhone -games om met vrienden te spelen, valt Fortnite op als een topkeuze.

  Functies:

  • Battle Royale Mode: spring in een strijd van 100 speler Battle Royale, waar het doel is om de laatste persoon te zijn die staat, met behulp van een mix van schietvaardigheden en strategisch gebouw.
  • Creatieve modus: ontwerp je eigen eilanden met behulp van Fortnite's uitgebreide creatieve tools, waardoor eindeloze aanpassing en unieke gameplay -ervaringen mogelijk zijn.
  • Cross-platform Play: Speel met vrienden op verschillende platforms, waaronder iOS, Android, pc en consoles, voor een naadloze multiplayer-ervaring.
  • Regelmatige evenementen en updates: neem deel aan seizoensevenementen en geniet van frequente inhoudsupdates die nieuwe wapens, skins en gamemodi introduceren.
  • Collaborative gameplay: Werk samen met vrienden in duo- en squadronmodi om andere teams aan te nemen, en gebruikmakend van elkaars vaardigheden voor een gecombineerde inspanning voor de overwinning.

  Prijzen:

  Gratis met in-app aankopen voor cosmetische artikelen en gevechtspassen.

  Waarom je zou moeten spelen:

  De dynamische gameplay en frequente updates van Fortnite houden de game fris en boeiend, waardoor het een must-play is voor elke competitieve gamer.

  4. Minecraft

  Keuzes en scherm spiegeling advies-dr.fone (8)

  Minecraft, een sandbox -game ontwikkeld door Mojang Studios, blijft spelers van alle leeftijden boeien met zijn eindeloze creatieve mogelijkheden en boeiende overlevingsuitdagingen.Minecraft staat bekend om zijn onderscheidende blocky graphics en open-world-indeling en stelt spelers in staat om een ​​willekeurig gegenereerde wereld vol middelen, gevaren en verborgen geheimen te bouwen, te verkennen en te overleven.De veelzijdigheid van de game en de levendige gemeenschap van spelers en makers hebben de status als een tijdloze klassieker in de gamingwereld gestold, vaak aangehaald onder de besteMultiplayer iPhone -games.

  Functies:

  • Survival Mode: verzamel middelen, bouw schuilplaatsen en speurt af van wezens om te overleven in een steeds veranderende wereld.
  • Creatieve modus: toegang tot onbeperkte bronnen en bouw alles wat u kunt voorstellen zonder de dreiging van monsters of de noodzaak om materialen te verzamelen.
  • Ondersteuning voor meerderelayer: speel met vrienden op verschillende platforms, waaronder iOS, Android, pc en consoles, waardoor samenwerkingsgebouw en avontuur kunnen worden toegestaan.
  • Regelmatige updates: geniet van toevoegingen van continue inhoud zoals nieuwe biomen, wezens en items die het spel evolueren.
  • Educatieve edities: gebruik de educatieve hulpmiddelen van Minecraft om codering, engineering en andere vaardigheden te leren in een interactieve, boeiende omgeving.

  Prijzen:

  $ 6,99 met extra in-app aankopen voor skins en andere inhoud.

  Waarom je zou moeten spelen:

  De Sandbox -aard van de game moedigt creativiteit en teamwerk aan, waardoor het een uitstekende keuze is voor spelers van alle leeftijden.

  5. Clash Royale

  Keuzes en scherm spiegeling advies-dr.fone (9)

  Clash Royale, ontwikkeld door Supercell, is een snelle realtime strategiespel dat elementen van collectible kaartspellen en torenverdediging combineert.Spelers verzamelen en upgraden kaarten met clash van clans troepen, spreuken en verdedigingen en implementeren ze vervolgens in gevechten om de torens van hun tegenstanders omver te werpen.De dynamische gameplay en strategische diepte hebben Clash Royale een favoriet gemaakt onder competitieve gamers, waardoor spannende wedstrijden en eindeloos entertainment worden gewaarborgd.

  Functies:

  • Real-time gevechten: deelnemen aan snelle 1V1- of 2V2-gevechten, die snel denken en strategie vereisen om uw tegenstanders te verslaan.
  • Kaartverzameling: verzamel een breed scala aan kaarten, die elk verschillende troepen, spreuken en verdedigingen vertegenwoordigen, om uw deck te bouwen en te upgraden.
  • Clanondersteuning: sluit je aan bij een clan om kaarten te delen, strategieën te bespreken en deel te nemen aan clanoorlogen voor extra beloningen en teamwerk.
  • Seizoensgebonden evenementen: neem deel aan reguliere evenementen en speciale uitdagingen om exclusieve beloningen te verdienen en nieuwe inhoud te ontgrendelen.
  • Leaderboards en toernooien: concurreer in wereldboards en deel aan toernooien om uw vaardigheden te bewijzen en opscheppen te verdienen.

  Prijzen:

  Gratis met in-app aankopen voor kaartupgrades en andere items.

  Waarom je zou moeten spelen:

  De snelle gameplay en strategische diepte maken Clash Royale een verslavende en competitieve ervaring.

  6. Call of Duty: Mobile

  Keuzes en scherm spiegeling advies-dr.fone (10)

  Call of Duty: Mobile, ontwikkeld door Timi Studios in samenwerking met Activision, brengt de iconische first-person shooter-franchise naar mobiele apparaten en levert een meeslepende en actievolle ervaring.Sinds de lancering heeft de game een enorme aanhang verzameld vanwege zijn hoogwaardige graphics, diverse gamemodi en soepele bedieningselementen.Of je nu een fan bent van klassieke multiplayer -gevechten of intense Battle Royale -wedstrijden, Call of Duty: Mobile biedt spannende gameplay die geschikt is voor alle soorten spelers.

  Functies:

  • Meerdere gamemodi: geniet van verschillende spelmodi zoals Team Deathmatch, Domination, Search and Destroy, en een Battle Royale-modus met 100 spelers.
  • Iconische kaarten: spelen op bekende kaarten van de Call of Duty-franchise, waaronder Nuketown, Crash en Cashing, en elk bieden unieke strategische kansen.
  • Aangepaste loadouts: maak en pas uw eigen lading aan met een enorme selectie wapens, bijlagen, voordelen en scorestreaks die bij uw speelstijl passen.
  • Competitief spel: deelnemen aan gerangschikte wedstrijden en seizoensgebonden toernooien om je vaardigheden tegen andere spelers te testen en de leaderboards te beklimmen.

  Prijzen:

  Gratis met in-app aankopen voor wapenschillen en gevechtspassen.

  Waarom je zou moeten spelen:

  De hoogwaardige afbeeldingen en bekende gameplay-mechanica maken het een topkeuze voor FPS-fans.

  7. Brawl -sterren

  Keuzes en scherm spiegeling advies-dr.fone (11)

  Brawl Stars, een multiplayer online Battle Arena-game ontwikkeld door Supercell, biedt een snelle en actievolle ervaring met verschillende modi en personages om te beheersen.Spelers houden zich bezig met korte, spannende wedstrijden die hun reflexen en strategisch denken uitdagen.Met een divers rooster van "Brawlers", elk met unieke vaardigheden en speelstijlen, zorgt Brawl Stars voor dat elke game fris en opwindend is.De frequente updates en de levendige gemeenschap maken het een favoriet bij mobiele gamers die op zoek zijn naar een snelle en competitieve gameplay.

  Functies:

  • Verschillende gamemodi: concurreren in verschillende spelmodi zoals Gem Grab, Showdown, Brawl Ball, Bounty en Heist, die elk verschillende doelen en uitdagingen bieden.
  • Unieke Brawlers: kies uit een breed scala aan vechters, elk met unieke vaardigheden, statistieken en speelstijlen die passen bij verschillende strategieën en voorkeuren.
  • Team-gebaseerde gameplay: vormen teams met vrienden of andere spelers om strategisatie te strategiseren en samen te werken om tegenstanders te slim af te zijn en de overwinning te beveiligen.
  • Regelmatige updates: geniet van frequente updates die nieuwe vechters, gamemodi, kaarten en speciale evenementen introduceren om de gameplay fris en boeiend te houden.

  Prijzen:

  Gratis met in-app aankopen voor vechters en huiden.

  Waarom je zou moeten spelen:

  De snelle wedstrijden en diverse spelmodi maken Brawl Stars een geweldige optie voor korte, boeiende gamesessies.

  8. Mario Kart Tour

  Keuzes en scherm spiegeling advies-dr.fone (12)

  Mario Kart Tour brengt de sensatie van de geliefde Mario Kart -serie naar mobiele apparaten, waaronder iPhone, die een nostalgische maar nieuwe race -ervaring biedt voor zowel nieuwe als ervaren spelers.Gekleed door Nintendo, stelt dit spel spelers in staat om over verschillende gekke tracks te racen geïnspireerd op echte steden en klassieke Mario-locaties.Met een overvloed aan personages, karts en zweefvliegtuigen om te verzamelen en te upgraden, belooft Mario Kart Tour non-stop plezier en concurrentie.Duik in spannende races, complete uitdagingen en beklim de leiders met zijn online multiplayer iPhone -functie in deze mobiele aanpassing van een tijdloze klassieker.

  Functies:

  • Iconische personages: racen als je favoriete personages uit het Mario Universe, waaronder Mario, Luigi, Princess Peach, Bowser en nog veel meer.
  • Dynamische tracks: concurreren op fantasierijke tracks geïnspireerd op echte steden en klassieke Mario Kart-locaties, die elk unieke uitdagingen en landschappen bieden.
  • Touruitdagingen: deelnemen aan speciale uitdagingen en rondleidingen, tweewekelijks bijgewerkt, om beloningen te verdienen en nieuwe inhoud te ontgrendelen.
  • Multiplayer-modus: racen tegen vrienden of spelers wereldwijd in realtime multiplayer-wedstrijden en voegt een concurrentievoordeel toe aan het plezier.
  • Aanpassingsopties: pas uw karts, tekens en zweefvliegtuigen aan om de prestaties en esthetische aantrekkingskracht te verbeteren, waardoor een gepersonaliseerde race -ervaring wordt gecreëerd.

  Prijzen:

  Gratis met in-app aankopen voor tekens en karts.

  Waarom je zou moeten spelen:

  De nostalgische charme in combinatie met de competitieve race-ervaring maakt Mario Kart Tour een must-play voor Nintendo-fans.

  Deel 2. Verbeter uw spelervaring met Wondershare Dr.Fone Screen Mirror

  Voor degenen die graag gamen op hun iPhone, maar willen dat ze op een groter scherm konden spelen, WondershareDr.Fone Screen Mirror (iOS)is de perfecte oplossing.Met deze innovatieve tool kunt u het scherm van uw iPhone op uw computer weerspiegelen, waardoor uw game -ervaring wordt verbeterd met een groter display.Of je nu de nieuwste mobiele games speelt of oude favorieten opnieuw bezoekt, Screen Mirror zorgt voor naadloze en responsieve gameplay.Bovendien is het gemakkelijk om in te stellen en te gebruiken, waardoor het een handige optie is voor gamers van alle niveaus.

  Verbind iOS -apparaat draadloos voor schermspiegel

  Stap 1: Open Dr.Fone en Access Screen Mirroring

  Begin met het starten van Wondershare Dr.Fone op uw computer en het verbinden van uw iOS -apparaat.Navigeer naar mijn apparaat> draadloos om verbinding te maken met uw iDevice.Verbind voor de eerste opstelling uw iDevice via USB.

  Keuzes en scherm spiegeling advies-dr.fone (13)

  Eenmaal aangesloten, ga naar schermspiegel vanaf het linkerpaneel.Scan de QR -code op uw computerscherm om Dr.Fone -link op uw iPhone te installeren.

  Keuzes en scherm spiegeling advies-dr.fone (14)

  OPMERKING: Om de schermspiegelfunctie op Dr.Fone te gebruiken, zorg er dan voor dat Dr.Fone Link op uw mobiele apparaat is geïnstalleerd.

  Stap 2: Scan de QR -code om verbinding te maken met Dr.Fone Link

  Open Dr.Fone-link en tik op het pictogram SCAN QR Code in het rechts om door te gaan.Zorg ervoor dat zowel uw mobiele apparaat als computer zich op hetzelfde lokale netwerk bevinden.

  Keuzes en scherm spiegeling advies-dr.fone (15)

  Stap 3: Scherm gevraagd om te beginnen met spiegelende verbinding

  U wordt naar een nieuw scherm gebracht om de spiegelverbinding tot stand te brengen.Op uw computer zou u moeten zien dat Dr.Fone de verbinding met succes heeft gestart.Klik op eindspiegeling om het proces te stoppen wanneer dat nodig is.

  Keuzes en scherm spiegeling advies-dr.fone (16)

  Stap 4: Begin met uitzending vanaf de iPhone

  Op uw iPhone wordt u gevraagd om te starten om uw apparaat op een computer te spiegelen.Tik op Start uitzending en volg de instructies op het scherm om te beginnen met het spiegelen.

  Keuzes en scherm spiegeling advies-dr.fone (17)

  Stap 5: Device Mirroring Succesvol

  Zodra het scherm verschijnt, ziet u een bericht dat bevestigt dat uw iDevice is aangesloten op de computer.Totdat het apparaat gespiegeld is, is de achtergrond van de tijd van het apparaat rood.

  Keuzes en scherm spiegeling advies-dr.fone (18)

  Stap 6: Maak screenshots en observeer spiegeling op een pc

  Keuzes en scherm spiegeling advies-dr.fone (19)

  Het scherm van uw apparaat wordt gespiegeld op uw computer en weergegeven in Dr.Fone Air.Gebruik de screenshot -knop op uw pc om screenshots van het gespiegelde scherm te maken.U kunt het scherm ook roteren indien nodig.

  Schermspiegeling is vooral handig voorMultiplayer -gamesOmdat het een groter kijkgebied biedt, waardoor het gemakkelijker wordt om te navigeren en van het spel te genieten met vrienden.

  Conclusie

  De wereld vanMultiplayer iPhone -games in 2024is divers en opwindend en biedt voor elk wat wils.Van strategische veldslagen in Clash Royale tot de augmented reality -avonturen van Pokémon Go, de opties zijn eindeloos.Met tools zoals WondershareDr.Fone Screen Mirror (iOS), u kunt uw game -ervaring naar het volgende niveau tillen door locaties te teleporteren en uw scherm te spiegelen naar een groter display.Of je nu een informele gamer of een competitieve speler bent, deze spellen en tools bieden uren entertainment en verbeteren je algehele game -ervaring.

  Probeer het gratis Probeer het gratis

  Keuzes en scherm spiegeling advies-dr.fone (20)veilig beveiligd

  FAQ's

  Ja, Wondershare Dr.Fone-Screen Mirror ondersteunt een breed scala aan iOS-apparaten, waaronder iPhones en iPads.Het is compatibel met de nieuwste iOS -versies om naadloze prestaties te garanderen.

  VerwonderingDr.fone-screen spiegelis ontworpen om een ​​soepele en responsieve spiegelervaring te bieden.De kwaliteit van de spiegel kan echter worden beïnvloed door de sterkte en stabiliteit van uw netwerkverbinding.

  Ja, Wondershare Dr.Fone-Screen Mirror kunt u uw scherm opnemen tijdens het spiegelproces.Dit is vooral handig voor gamers die hun gameplay willen vastleggen of tutorials willen maken.

  Keuzes en scherm spiegeling advies-dr.fone (2024)
  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Neely Ledner

  Last Updated:

  Views: 6293

  Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

  Reviews: 85% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Neely Ledner

  Birthday: 1998-06-09

  Address: 443 Barrows Terrace, New Jodyberg, CO 57462-5329

  Phone: +2433516856029

  Job: Central Legal Facilitator

  Hobby: Backpacking, Jogging, Magic, Driving, Macrame, Embroidery, Foraging

  Introduction: My name is Neely Ledner, I am a bright, determined, beautiful, adventurous, adventurous, spotless, calm person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.