IJsbaan 1 tahm cannes aou gids 1.2 (2024)

Champion Build Guide

IJsbaan 1 tahm cannes aou gids 1.2

DoorGatherneprofessor

#1 blikjes naar aou

S13 Split 1 Master en #1 Tahm Kench Eune.
IJsbaan 1 tahm cannes aou gids 1.2 (1)
IJsbaan 1 tahm cannes aou gids 1.2 (2)
IJsbaan 1 tahm cannes aou gids 1.2 (3)

Waarom kiezen Kench?

Voordelen:
• Een van de beste blinde picks voor Toplane.
• Zelfs de slechtste matchup is Killable Solo, niet veel kampioenen kunnen dat bovenaan doen.
• minst saaie tank om te spelen in het spel naastK’sante.
• Zeer onkillable in Lane.
• De beste Gank -opstelling in het hele spel, je ULT -kraampjes tot de jungler arriveert, je W zal het pad van de vijand afsnijden zodat ze niet kunnen rennen om zijn krankzinnige te torenen.
• In teamgevechten bent u in principe Malphite dat u 5 PPL of Turbo Peel een Fed met uw ULT kunt gebruiken.
• Zelfs als Lane slecht is, kunt u altijd CS uit weg met q.
• Zeer zeer hoge schade voor een tank
• Goede mobiliteit
• 10/10 LORE
Is een demon (gebaseerd) (letterlijk ik).

Nadelen:
• waanzinnig zwak vóór LVL 4.
• Je went zelden zonder opstelling.
• Wordt gesloopt doorBlade van de verwoeste koning
• Mobiliteit kan worden onderbroken
• heeft kennis nodig over het uitvoeren van de combo's om het maximale potentieel te bereiken
• 0 golf helder(groot probleem).

Moet Tahm Kench Tech/Combos kennen

•#1 als uVerslindeneen vijand en wacht op de laatste mogelijke seconde eerderVerslindenloopt uit !!! Geen spitknopinvoer, laat het op zijn !!!En dan castTongspoelinghet zal makenTongspoelingniet-niet-afbreekbaar, zelfs als zeFlash.Ik gebruik dit in 100% van mijn spellen en elke kans dat ik het meest krijg, gegarandeerde manier om een ​​kill te bevestigen.

Hier is ook een voorbeeld van mij die de Under Tower Kill-combinatie doe met niet-schikbare Q aan het einde, ook als je naar mijn kanaal in YT wilt gaan (hetzelfde als de volgende video om enkele andere nuttige clips te bekijken).

Ten slotte is hier dezelfde combinatie met een extraAbyssal duikHoewel het riskanter is om te doen en ik zou het niet persoonlijk doen, tenzij ze dat niet hebben gedaanFlash.Het vermelden waard dat dit niet mijn clip is, maar het is ontleend aan "No Arm Whatley" hij is een streamer

#2 LandTongspoelingEn dan onmiddellijkAbyssal duikbovenop hen om deAbyssal duiklanden

#3Tahm Kenchkan een vijand aantrekken Bluetooth ™ Verslinden, maar het werkt alleen op vijanden en alleen als ze 3 hebbenEen verworven smaakStapelt erop.U kunt het doen door op beide Q + ULT -knoppen te drukken wanneer de Q op het punt staat te raken.

#4 UwTongspoelingbereikschalen met kampioengrootte (HartzeerIJzer elixerenz.)

#5 Bijna alle kampioenen kunnen worden gedood, zolang je in je torenbereik bent, kun jeVerslinden+Spooken gebruik vervolgens Trick #1 om ULT-Q te garanderen en traag onder toren.Dit zal alle kampioenen in Lane doden die dat niet zijnGekleurdofVolibearOmdat ze Aggro van Tower kunnen laten vallen/uitschakelen.

#6 Je grootste vijand is minions die ze blokkerenTongspoelingen kan tanken tanken terwijl je trick #4 gebruikt, houd er altijd rekening mee dat als een minion een paar blokkeertTongspoelingEs terwijl je iemand vecht die je waarschijnlijk verliest.

#7 Gebruik struiken alstublieft.JouwAbyssal duikis onzichtbaar tot het einde wanneer het uit het gezichtsvermogen wordt gegoten, dus het is een stuk eenvoudiger om te landen als we in een bush zijn.

#8 De beste strategie is verreweg om een ​​bevriezing in de buurt van je toren te houden deze druk de vijand en maakt het heel goed mogelijk om een ​​willekeurige handel met de vijand te starten en voordat ze het weten, hebben ze 3Een verworven smaakStapelt weVerslindenhen onder toren doen het niet-beschikkenbaarTongspoelingen ze sterven gratis en typen alle chat (aardige kampioen) het breekt hun mentale geeft ons goud en ontkent 3-4 golven omdat ze stierven op een bevroren golf

#9 Casting W in een terrein laat je extra afstand afleggen om aan de andere kant van het terrein te spawnen.

#10 Langzame weerstand (zoals Swifties Boots) vermindert ons zelf langzaam van ULT.

#11 U kunt ult+w een bondgenoot om ze op te slaan / over te dragen.

Wave Management (Skip als je het weet)

We hebben al de belangrijke Tahm Kench Tech en optimale runen en items behandeld, dus nu zullen we de verschillende stijlen van golfbeheer aka het belangrijkste aspect van laning bespreken.Als u hier al bekend mee bent, kunt u het overslaan.

Het beheren van golven is een cruciaal aspect van het spel dat uw succes in de laningfase aanzienlijk kan beïnvloeden.Een goed golfbeheer omvat het manipuleren van de miniongolven om voordelen te creëren.Soorten technieken hieronder:

Bevriezen:

Definitie: Een golf bevriezen betekent dat de volgelingen in een specifieke positie op de baan worden gehouden.
Hoe te bevriezen: tank minions net buiten het bereik van uw torentje, laatste alleen wanneer dat nodig is.
Doel: dit ontkent uw tegenstander goud en ervaring terwijl u jezelf veilig houdt in de buurt van je torentje.

Duwen:

Definitie: Pushing omvat het snel opruimen van minions om de golf naar het vijandelijke torentje te bevorderen.
Hoe te pushen: gebruiksgebied (AoE) -vaardigheden of basisaanvallen gebruiken om minions snel te doden.
Doel: pushen kan druk veroorzaken, schade aan torentje toestaan ​​en kansen bieden om te zwerven.

Langzaam duwen:

Definitie: Langzaam duwen omvat het langzaam hangende minions in een langzaam tempo, waardoor uw golf kan accumuleren.
Hoe langzaam te pushen: alleen last-hit minions, waardoor je golf in grootte groeit.
Doel: langzame duwtjes kunnen een grote miniongolf creëren die druk uitoefent op het vijandelijke torentje en je in staat stelt om te zwerven of een duik op te zetten.

Resetten:

Definitie: Het resetten van de golf betekent het in het vijandelijke torentje duwen om het terug te stuiteren naar je zijde.
Hoe te resetten: duw de golf in het vijandelijke torentje zodat deze naar het midden van de baan wordt gereset.
Doel: Resets kunnen worden gebruikt om te herinneren, items te kopen en terug te keren naar Lane met een nieuwe golf.

Snel pushen:

Definitie: Snel duwen houdt in dat golven snel worden gewist om de golfpositie te resetten.
Hoe snel te pushen: gebruik vaardigheden en auto-aanvallen om minions snel te wissen.
Doel: Snel duwen wordt vaak gedaan voordat u zich herinnert of zwerven om het aantal verloren minions aan het torentje te minimaliseren.

Proxy -landbouw:

Definitie: Proxy -landbouw omvat de landbouw tussen de vijandelijke torentjes om het normale rijstrookevenwicht te verstoren.
Hoe proxy boerderij: ga achter de vijandelijke torentje en boerderij tussen torentjes.
Doel: proxy -landbouw kan worden gebruikt om vijandelijke aandacht te trekken, druk te creëren en de tegenstanderboerderij onder het torentje te ontkennen.

Roamen:

Definitie: Roaming houdt in dat het verlaten van uw baan om andere delen van de kaart te beïnvloeden.
Wanneer te zwerven: na het duwen of opnieuw instellen van de golf, het creëren van een kans om te zwerven zonder veel te verliezen in je eigen rijstrook.
Doel: roaming kan doden beveiligen, andere rijstroken helpen en doelen regelen.

Split push (Skip als je het weet)

Nu gaan we over het tweede belangrijkste deel van Toplane, hoe en wanneer te splitsen.Als je al weet, kun je dit overslaan.

Split pushing is een strategie waarbij een speler zich richt op het duwen van een rijstrook en het trekken van vijandelijke aandacht weg van teamgevechten of doelstellingen.Deze tactiek kan kaartdruk maken, vijanden dwingen te reageren en mogelijk kansen voor uw team te openen.Hier zijn enkele belangrijke tips over hoe u effectief kunt splitsen met Tahm Kench:

• Neem het slopen van Rune:

Deze rune is onze enige manier om torens te bedreigen bij het splitsen en zou een auto moeten zijn.

• Wijlen en onderhouden kaartbewustzijn:

Plaats afdelingen in de vijandelijke jungle om inkomende bedreigingen te herkennen.Houd de minimap in de gaten en gebruik de F-Keys om uw teamgenoten en de algehele staat van het spel snel te controleren.

• Begrijp golfbeheer:

Gebruik golfbeheertechnieken om de positionering van miniongolven te regelen.Langzaam duwen of snel duwen als dat nodig is om druk in de gewenste rijstrook te creëren.

• Doel doelen:

Terwijl je de push splitst, concentreer je je op het neerhalen van torentjes.Als de vijand meerdere kampioenen stuurt om met u af te handelen, kan uw team profiteren van het cijfersvoordeel elders op de kaart.

• Bekijk de kaart en reageer snel:

Let op de bewegingen van het vijandelijke team.Als je meerdere vijanden naar je toe ziet komen, wees dan klaar om je terug te trekken.Weten wanneer je terug moet gaan, is cruciaal om te voorkomen dat het vijandelijke team een ​​voordeel geeft.

• Teleport:

Teleport heeft de voorkeur boven Ignite wanneer je voor een split -pushhoek gaat (neem dan ook altijd Ghost).Deze summoner is erg gebroken en bijna alle hoge ELO Toplaners nemen hem aan.Wanneer we teleport hebben, mogen we SplitPush !!! Aan de andere kant van het huidige doel !!!Als Drake bijvoorbeeld leeft, kunnen we de bovenkant splitsen, als Baron leeft, kunnen we bot splitsen.Dit dwingt het vijandelijke team in een verlies - verlies situatie!Ze reageren op uw gesplitste push en risico's om het doel te verliezen of ze betwisten de doelstelling en u neemt gratis torens mee.

• Pas uw strategie aan:

Beoordeel de spelsituatie en pas uw split-pushing-strategie dienovereenkomstig aan.Soms kan het voordeliger zijn om met uw team te groeperen voor een teamgevecht of doelstelling.
Vergeet niet dat een succesvolle splitsing een goede besluitvorming vereist en in kaart wordt gebracht.Wees je bewust van de compositie van het vijandelijke team, de situatie van je team en pas je aan.

Algemene gameplay -richtlijnen

Algemeen Tahm Kench Laning hieronder:

Tahm Kench is zwakke niveaus 1-3 en tenzij je weet dat je je matchup vroeg kunt winnen, zou ik adviseren om veilig en chill te spelen.

Niveaus 4 is vaak het breekpunt waarin we 2 punten in Q hebben en daadwerkelijk veel kampioenen kunnen bestrijden.

Niveau 6 is een van onze grootste power spikes, omdat onze ultieme erg sterk is, vooral als je de Undodgable Q -combo -ondertoren kunt uitvoeren (als je het hebt gemist, moet je het Tahm Kench ComboS -gedeelte kennen)

Na 20 minuten heb je slechts 2 opties gesplitst push of groep met team.Gebruik Red Trinket en probeer te spelen als een Zac aka -look naar W van Fog of War om deel te nemen als je voor teamgevechten meer gaat en blauwe/gele snuisterij als splitpush -hoek.Vaak kunt u zien of dit de juiste oproep is om te splitsen of te groeperen op basis hiervan:

• Heeft de vijandelijke toplaner me 1V1 verslagen?Zo ja, willen we gesplitste push en spelen voor teamgevechten vermijden.

• Is mijn team sterk?Zo ja, willen we met hen groeperen in plaats van SplitPushing.

Algemene prioriteit voor ULT:
#1 Als je een teamgenoot hebt gevoed en je ult zou ze redden
#2 De vijandelijke carry wordt gevoed en het lukt je om 3 passieve cijfers op hen te stapelen
#3 Iedereen werd gepakt door een groot CC -vermogen (Morgana Q enz.) En je hebt ze nodig om DPS te doen, zodat je ze ut en spuugt om hen te helpen DMG te handelen
#4 Je hebt een dikke engage -kampioenen zoals Amumu, dus je kunt bij hem in het vijandelijke team.

Meer Rune -keuzes (optioneel)

In dit gedeelte zal ik een korte (of lange) uitleg geven over elke rune + wanneer u deze neemt en uiteindelijk een beoordeling van 10 voor elke rune na overweging
•winstpercentage
• Speelsnelheid
•waarde
• Bruikbaarheid

Sleutelstenen eerst
FasestoortPersoonlijk speel ik deze rune niet, maar een groot deel van de Tahm Kench -gemeenschap kiest het soms.Het is erg handig voor een ontsnappingstool in harde rijstroken zoals Olaf, waar je zijn ultieme moet kiteren om het op te raken.Waardig om hier op te merkenFasestoortverwijdert een groot deel van de vertraagVerslinden.7/10 (verliest win rate omdat het wordt geplukt versus slechte matchups en de tovenarije boom is niet geweldig).

Kleinere runen
Triomfis de definitie vanNoob TrapDus ik zal het een 0/10 moeten geven.Triumph is nuttig wanneer een vijand sterft, dus voor toplane (het grootste deel van het vroege spel ben je 1V1) doet het niets, maar zelfs als je je laner heel vaak doodt, kun je niet minder schelen voor wat extra HP (tenzij je direct daarna wordt gekarteld, maarwat zijn de kansen).Waar deze Rune schijnt, is in teamgevechten, maar het is naar mijn mening niet de moeite waard om een ​​rune te hebben die je gemiddeld slechts elke 5 spellen bespaart.

Legend: AlacrityDeze rune is geweldig, niets te zeggen hier: D vind het leuker dan andere opties in deze rij 9/10

Laatste standDeze rune moet je enige optie zijn in de derde rij van de precisie, heel vaak kun je opzettelijk op lage HP zijn en daar een tijdje blijven met jeDikke huiden genezing vanTongspoeling.9/10

• We rotzooienOverheersingboom zo ziek overslaanTovenarijvoorFasestoortrune set.
Nimbus -mantelofORB tenietendzou uw keuze moeten zijn voor de eerste rij.Beide zijn in orde, de winstpercentage voor het niet hakken is hoger, maar ik hou persoonlijk van Nimbus voor deSpook+ Nimbus Combo 6/10 voor beide.

TranscendentieofCelerityvoor de tweede rij.Statistieken zeggen dat transcendentie een zeer kleine voorsprong heeft op de selderij, maar beide hebben een goede synergie metTahm Kench5/10.

Tijd voor de GigachadOplossenboom
Slopenmoet worden hernoemd om me papa te slopen met de hoeveelheid werk dat het elke game trekt!Ik kan dit niet genoeg benadrukken hoeveel deze rune onze kampioen mogelijk maakt.Extra Gold + Tower Damage Scaling with HP Ik kon geen betere rune ontwerpen.Ten slotte maakt het je een bedreiging op Sidelane, omdat je op elk moment toren kunt nemen in plaats van het te kietelen.∞ / 10 Eerlijk gezegd had het een keystone moeten zijn.
IJsbaan 1 tahm cannes aou gids 1.2 (51)
SchildbashHier komt het sap van de gids, dit is deGrootste noobaas in het hele spel0/10, wat zeg ik dat je meteen zou moeten zijnGedempeldZodra je het opneemtSlopenofLettertype van het levenin 95% van de kampioenen.De reden dat het zo'n aas is voor Tahm Kench is: je zou aannemen dat omdat we een enorm schild hebben metDikke huidDeze rune zal goed zijn toch?!Ja, nee, de cijfers op deze rune zijn eerlijk gezegd zo erg dat je de schade zou kunnen verdubbelen die het aanricht en het zou niet uitmakenKies het nooit tenzij ongelooflijk gebufferd

Lettertype van het levenDeze rune is geweldig en mijn favoriete rune bij het spelen van ondersteuning of ADC Tahm Kench (met Senna) biedt het een genezing die HP schaalt en onze Champion Stacks HP dus hoeft niets anders te zeggen 9/10.

Tweede windOngelooflijke rune alle 3 runen in deze rij zijn geweldig, het maakt niet uit wat je 10/10 kiest.Beste versus poke of in het algemeen als je niet van 12 minuten wacht op conditionering
BottenplatingOngelooflijke rune alle 3 runen in deze rij zijn geweldig, het maakt niet uit wat je 10/10 kiest.Beste versus allemaal in kampioenen
ConditioneringOngelooflijke rune alle 3 runen in deze rij zijn geweldig, het maakt niet uit wat je kiest 10/10 beste van algemene waarde

Overgroei10/10 geeft HP WE schaal met HP End of Story

RevitaliserenNog een geweldige rune inOplossenhelpt bij ons schild en genees van Q en E, maar iets zwakker dan de rest 9/10

OnschadelijkGeweldige rune, neem het overOvergroeiversus veel CC 10/10

• Ten slotte deGeld rune tree $$$ Inspiratie
Magisch schoeiselZou de betere keuze in deze rij moeten zijn en zelfs als het betere runen had als rivalen, zou ik het nog steeds kiezen, geeft ik meer snelheid en gratis goud 10/10 gratis is liefde gratis is leven.

Geld terugIs fatsoenlijk, op lange termijn geeft het meer goud dan magisch schoenen, maar het duurt iets te lang om iets te doen en we houden van de gratis bewegingenspeed van laarzen.Krijg alleen cashback als we vroege laarzen nodig hebben en het niet kunnen veroorloven om magisch schoenen te rennen versus dingen zoals Trynda Olaf Darius enz

Koekje leveringKoekjes genezen je voor veel HP als je al een laag HP bent (ik ga de mana negeren die ze geven omdat ik bijna nooit mana -problemen heb).Dat gezegd hebbende, het probleem met koekjes is dat je slechts eenmaal per 3-4 spellen bevindt in een situatie waarin je niet herinneren en resetten beter is omdat je een gevecht met koekjes kunt lokken.Om deze reden heb ik het lieverBenaderingssnelheidOmdat het wordt geactiveerd op elke Q die landt en waarde biedt gedurende het hele spel, elke game.

BenaderingssnelheidDit zou de enige optie in de laatste rij moeten zijn, het geeft je snelheid wanneer je op Q, W of zelfs wanneer je raakt

Redbuff hebbenEn het Redbuff -ding is eigenlijk heel belangrijk, bijvoorbeeld als je Redbuff hebt, je ze een keer aanvalt en ze flitsen je ze nog steeds vangen, omdat ze snelheid verliezen van langzaam en we snelheid krijgen van hun langzame.We zeggen nooit nee tegen vrije snelheid ∞/10.

Skin Tierlist (mijn mening)

IJsbaan 1 tahm cannes aou gids 1.2 (71)

BEDANKT VOOR HET LEZEN

𝙏𝙃𝘼𝙉𝙆 𝙔𝙊𝙐 𝙁𝙊𝙍 𝘽𝙀𝙄𝙉𝙂 𝙃𝙀𝙍𝙀 𝙃𝙀𝙍𝙀
𝙒𝙀'𝙑𝙀 𝘼𝙍𝙍𝙄𝙑𝙀𝘿 𝙏𝙊 𝙏𝙃𝙀 𝙀𝙉𝘿 𝙊𝙁 𝙊𝙁 𝙏𝙃𝙀 𝙂𝙐𝙄𝘿𝙀 𝙂𝙐𝙄𝘿𝙀, 𝙄 𝙒𝙄𝙇𝙇 𝙎𝙐𝙍𝙀 𝙏𝙊 𝙏𝙊 𝙇𝙀𝙏 𝙔𝙊𝙐 𝙔𝙊𝙐 𝙆𝙉𝙊𝙒 𝙀𝙑𝙀𝙍𝙔 𝙉𝙀𝙒 𝘽𝙐𝙄𝙇𝘿, 𝙈𝙀𝙏𝘼 𝘼𝙉𝘿 𝙋𝙇𝘼𝙔𝙎𝙏𝙔𝙇𝙀 𝙋𝙇𝘼𝙔𝙎𝙏𝙔𝙇𝙀, 𝙐𝙋𝘿𝘼𝙏𝙄𝙉𝙂 𝙏𝙃𝙀 𝙏𝙃𝙀 𝙏𝙄𝙈𝙀 𝙏𝙃𝙀𝙍𝙀 𝙏𝙃𝙀𝙍𝙀'𝙎 𝙎𝙊𝙈𝙀𝙏𝙃𝙄𝙉𝙂 𝙉𝙀𝙒.𝙄 𝙃𝙊𝙋𝙀 𝙔𝙊𝙐 𝙀𝙉𝙅𝙊𝙔𝙀𝘿 𝙏𝙃𝙀 𝙏𝙃𝙀 𝘾𝙊𝙉𝙏𝙀𝙉𝙏 𝘼𝙉𝘿 𝙏𝙃𝘼𝙏 𝙄𝙏 𝙒𝙄𝙇𝙇 𝘽𝙀 𝙐𝙎𝙀𝙁𝙐𝙇𝙇 𝙄𝙉 𝙔𝙊𝙐𝙍 𝙔𝙊𝙐𝙍 𝙂𝘼𝙈𝙀𝙎.𝙂𝙊𝙊𝘿 𝙇𝙐𝘾𝙆 𝙒𝙄𝙏𝙃 𝙔𝙊𝙐𝙍 𝙂𝘼𝙈𝙀𝙎 𝙆𝙄𝙉𝙂 𝙆𝙄𝙉𝙂/𝙌𝙐𝙀𝙀𝙉
Ten slotte zou ik het op prijs stellen als je een positieve stemming/opmerking zou achterlaten en ik zal proberen al je opmerkingen te beantwoorden!

IJsbaan 1 tahm cannes aou gids 1.2 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ms. Lucile Johns

Last Updated:

Views: 6186

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ms. Lucile Johns

Birthday: 1999-11-16

Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

Phone: +59115435987187

Job: Education Supervisor

Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.