Galaxy A52 5G vs. S21: kahden älypuhelimen vertailu | o2 ohje (2023)

21.07.2022

Galaxy-älypuhelinperheensä avulla Samsung todistaa joka vuosi, mikä on teknisesti mahdollista matkapuhelimien kanssa. Varsinkinhuippuluokan matkapuhelimiaS-sarjan loistaasuperhellen näytöt, parempia kameroita,salamannopeita piirisarjojaja runsaasti säilytystilaa aluksella.

Monet näistäHigh-Tech-ominaisuudetSamsung siirtää tämän myös A-sarjan malleihinsa. Tässä valmistaja yhdistää valitut premium-luokan ominaisuudet erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Suositut älypuhelimet, joiden nimessä on A, ovat siksi todellisia bestsellereitä. Näytämme sinulle, miten Galaxy A52 on verrattuna Galaxy S21:een ja mikä puhelin on paras mihinkin käyttöön.

 1. Tekniset tiedot
 2. Suunnittelu: Vankka työstö ja neljä värivaihtoehtoa
 3. Näyttö: Kirkkaat AMOLED-näytöt jopa 120 Hz
 4. Suorituskyky: Prosessorit Qualcomm- ja Exynos-perheistä, 5G vakiona
 5. Kamera: Kaksi hyvin erilaista optiikkaa, kaksi kertaa kunnollinen kameran suorituskyky
 6. Akku: joskus suuri energiavarasto, joskus paljon latausmukavuutta langattoman latauksen ansiosta
 7. Johtopäätös: Kaksi tehokasta laitetta eri kohderyhmille

Tekniset tiedot

Tämä taulukko antaa sinulle ensimmäisen yleiskatsauksen kahden Galaxy-älypuhelimen teknisistä tiedoista:

Galaxy A52 5G vs. S21: kahden älypuhelimen vertailu | o2 ohje (1)

Galaxy A52 5G vs. S21: kahden älypuhelimen vertailu | o2 ohje (2)

Samsung Galaxy A52 5GSamsung Galaxy S21

Näyttö

Super AMOLED

Dynaaminen AMOLED 2X, HDR 10+

resoluutio

1080 x 24001080 x 2400

mitat

159,9 x 75,1 x 8,4 mm151,7 x 71,2 x 7,9 mm

Paino

189 g171 g

prosessori

Qualcomm Snapdragon 750G 5GExynos 2100

Varastointi

128 Gt / 256 Gt

128 Gt / 256 Gt

RAM

6 GB / 8 GB

8 Gt

Kamera

64 MP (leveä) 12 MP (ultraleveä), 5 MP (makro)12 MP (laajakulma), 64 MP (tele), 12 MP (ultralaajakulma)

akkupaketti

4500 mAh

4000 mAh

5G valmiina

Ja

Ja

Suunnittelu: Vankka työstö ja neljä värivaihtoehtoa

Molemmissa laitteissa on niin sanottu liuskekivisuunnittelu, joka on nyt vakiintunut älypuhelimiin. Reunat ovat hieman pyöristetyt, edessä on apieni, pyöreä lovikeskellä näytön yläreunaa: Se sopii ja tuskin häiritsee. Vastaavastineljä kotelon väriäOvat saatavilla. Pienet aukot, siisti näytön ja kotelon käsittely: Tässäkään ei ole mitään valittamista.

Mutta odota hetki: Jos laitat molemmat laitteet vierekkäin, S21 näyttää huomattavasti pienemmältä kuin A52. Ja todellakin: 2,2 millimetrin korkeusero ja lähes neljä millimetriä leveysero ovat havaittavissa. A52 on myös paksumpi 8,4 millimetriä verrattuna 7,9 millimetriin. Ulkomitoiltaan se on suunnilleen sama kuin S21 Plus, S21:n isoveli. Jopa painollaan189 grammaaverrattuna171 grammaaS21:stä se on lähempänä S21 Plusia (200 grammaa).

Galaxy A52 5G vs. S21: kahden älypuhelimen vertailu | o2 ohje (3)

Kaikki Samsungin älypuhelimet osoitteessa O2Suojaa Samsung-matkapuhelimesi sopimuksella nyt.

 • Tietoja tarjouksista

Näyttö: Kirkkaat AMOLED-näytöt jopa 120 Hz

Valmistaja Samsung on aina pitänyt erittäin tärkeänä hyviä, silmäystävällisiä näyttöjä ja valmistaa siksi matkapuhelimiensa näytöt kokonaan itse. Samsung Galaxy S21 (tässä sopimuksella) loistaa 6,1 tuumallaDynaaminen AMOLED 2X.

Samsungin näytöt, joiden nimessä on sana Dynamic, tarkoittavat erinomaisia ​​kontrasti- ja kirkkausarvoja. Näytön tukema elokuvaformaattiHDR10+tarjoaa optimoidun kontrastin näytön ja enemmän näytettävät värit kuvan erityisen kirkkailla ja tummilla alueilla videoita katseltaessa. Elokuva-ilta on siis todella hauskaa jopa kännykällä.

A52:n mukana tulee myös nykyinenAMOLED-näyttösiksi. Suuren, 6,5 tuuman diagonaalinsa ja yli 100 cm²:n näyttöalansa ansiosta se on ihanteellinen surffaamiseen, lukemiseen tai pelien pelaamiseen. Kuten S21, myös A52:ssa on resoluutio1080x2400 pikseliäja kuvasuhde 20:9.

800 nitin kirkkaudella se ei lähellekään ylemmän luokan laitteen 1300 nitin kirkkautta. Mutta se tekee vaikutuksen ylellisillä mitoillaan ja sisarlaitteensa tavoin saavuttaa 120 Hz:n virkistystaajuuden. Huippuarvo tässä hintaluokassa.

Suorituskyky: Prosessorit Qualcomm- ja Exynos-perheistä, 5G vakiona

Katsaus sisälle: Samsung käyttää mieluummin piirisarjoja älypuhelimissaanQualcommtai omia malleja häneltäExynos-perhe. Viime vuosina tekniikka on edistynyt täällä nopeasti, ja monet matkapuhelimet voivat pysyä suurempien tablettien ja kannettavien tietokoneiden mukana grafiikan ja laskentatehon suhteen. Samsung on valinnut nykyisen Exynos 2100:n Galaxy S21:n piirisarjaksi. Häntä avustaa 8 Gt työmuistia (RAM) ja datamuistia128 Gt tai 256 GB. Tilaa riittää jopa8K-videot, jonka laite voi tallentaa jopa 24 kuvaa sekunnissa.

Samsung Galaxy A52:n ytimessä sen sijaan päihittää Qualcomm-tyyppinen prosessoriSnapdragon 750G. Plus on olemassa6 Gttai8 Gt RAM-muisti(RAM) ja myös 128 Gt tai 256 Gt dataa varten. Toisen SIM-kortin paikka on suunniteltu hybridiksi A52:ssa. Keinot: Jos et tarvitse ylimääräistä SIM-korttia, voit myös laajentaa olemassa olevaa muistia ylimääräisellä SD-kortilla. Molemmat laitteet tukevat uusinta 5G-mobiiliviestintästandardia, jonka avulla voit ladata sovelluksia tai siirtää kuvia ja videoita pilvipalveluun erityisen nopeasti ollessasi liikkeellä. Oletko kiinnostunut Galaxy A52:sta? On parasta päättää suoraan seuraajan puolestaSamsung Galaxy A53 5G sopimuksella- Täältä saat A52:n edut yhdistettynä entistä parempiin ominaisuuksiin ja suureen tietomäärään.

Kamera: Kaksi hyvin erilaista optiikkaa, kaksi kertaa kunnollinen kameran suorituskyky

Hyvä huippumatkapuhelin tarvitsee myös ensiluokkaisen kameran. Koska valokuvaaminen ja kuvaaminen älypuhelimella on tulossa yhä suositummaksi. Aina valmiina oleva matkapuhelin on jo kauan sitten korvannut järjestelmäkamerat ja filmikamerat useimmilla käyttöalueilla.Samsungin matkapuhelimet (tässä sopimuksella)niitä on pidetty kameraominaisuuksien suhteen vahvoina jo vuosia. Tämän vertailun kaksi mallia ovat myös vakuuttavia. S21:ssä on kolmoisoptiikka. Se koostuu yhdestä12 MP Linselaajakulmakuvia varten yksi64 MP teleobjektiivija lopuksi yksi12 MP Ultraweitwinkel-Optiikka. Kolminkertaisen optisen zoomin ansiosta Tele tuo myös kaukaiset kohteet terävästi näytölle.

A52:n jako on täysin erilainen. Tässä sinä seisot64 MP laajakulma, a12 MP Ultraweitwinkelja a5 MP makro- Optiikka saatavilla. Lisäksi on yksisyvyysanturimyös 5 MP:llä, joka mittaa näkymättömästi etäisyyksiä ja mahdollistaa siten monia kameratehosteita. Vaikka A52:n selfie-kamera32 MPliukenee, S21:n mukana tulee anturi10 MPasennettu. Molemmat järjestelmät takaavat vakaan tallennuksen, ja ne tarjoavat myös hyviä tuloksia yö- ja hämärätallennuksissa, vaikka S21:llä on etu yöllä.

Galaxy A52 5G vs. S21: kahden älypuhelimen vertailu | o2 ohje (4)

0,- €yhteyden hinta

SamsungGalaxy S22

Nytmukaan lukien 50 + GB datamääräTilaa erittäin hyvästä 5G-verkosta.

vain 39,99 €kuukausittain
tarjota

Akku: joskus suuri energiavarasto, joskus paljon latausmukavuutta langattoman latauksen ansiosta

Nykyaikaisissa älypuhelimissa jokainen neliömillimetri on täynnä tekniikkaa. Vain suurempi kotelo tarjoaa tarpeeksi tilaa suuremmalle akulle. Ulkomittojensa ansiosta A52 on selkeä voittaja akkuvertailussa. Sen energiavarasto säilyy kokonaisena4500 mAh, kun taas S21 käsittelee4000 mAhtäytyy olla tyytyväinen. Voit selviytyä päivästä molemmilla laitteilla. Illalla tai välissä toimistossa voit kiittää heitäPikalataustäytä nopeasti 25 W:lla. S21 tarjoaa myös 15 W:n langattoman latauksen. Käytännöllistä: Voit myös käyttää Samsung Smartwatchiasi kauttaKäänteinen langaton lataus4,5 W matkapuhelimella langattomasti energialla.

Johtopäätös: Kaksi tehokasta laitetta eri kohderyhmille

Siitä ei ole epäilystäkään: Samsung Galaxy S21 on loistava ylemmän luokan matkapuhelin, jossa on erittäin kirkas, elokuvateatterivalmius näyttö, terävä kamera ja runsaasti prosessointitehoa, vaikuttavat tekniset tiedot ja paljon hauskaa arjessa. Valokuvia otettaessa on erityisen miellyttävä kolminkertainen optinen zoom, joka zoomaa kuvan sisältöön häviöttömästi. PiirisarjaExynos 2100saavuttaa vaikuttavia arvoja vertailutesteissä.

Näin kovassa kilpailussa Samsung A52:n on ponnisteltava paljon. Ja itse asiassa se pystyy pysymään huippuluokan johtajan tahdissa joillakin aloilla ja on jopa edellä sitä joissain suhteissa. Jotain tuollaista olisi6,5 tuumaajättimäisen näytön ja SD-kortilla laajennettavissa olevan muistin nimeämiseksi. Tai mahtava akku sen kanssa4500 mAh, joka antaa myös tarpeeksi energiaa, kun lähdet illalla suoraan töistä klubille. Kuka kohdista, kuten langattoman latauksen, suojauksen jälkeenIP 68ja uusinGorilla Glass -ruokavaliopärjää ilmankin, saat vankan keskitason laitteen, jossa on monia huippuominaisuuksia, joita muuten löytyy vain paljon kalliimmista malleista.

Löydät lisää tietoa galaksin kosmoksesta sivuiltammeSamsungin oppaat.

Jaa artikkeli:

 • Galaxy A52 5G vs. S21
 • Viserrys
 • Galaxy A52 5G vs. S21

Asianmukaiset oppaat:

Galaxy A52 5G vs. S21: kahden älypuhelimen vertailu | o2 ohje (5)

3G-nopeuden loppu: LTE ja 5G voivat tehdä sen

3G-nopeus on palvellut meitä hyvin pitkään - mutta nyt se on ohi. Näytämme sinulle LTE:n ja 5G:n edut.

LTE ja 5G ovat niin nopeita
Galaxy A52 5G vs. S21: kahden älypuhelimen vertailu | o2 ohje (6)

TV asuntovaunussa Internetin kautta

Haluaisitko katsoa televisiota myös matkailuautossasi? Sitten voit yksinkertaisesti vastaanottaa ohjelman langattoman Internetin kautta. Näytämme sinulle kuinka.

Näin katsot televisiota matkailuautossa
Galaxy A52 5G vs. S21: kahden älypuhelimen vertailu | o2 ohje (7)

Milloin ostaa matkapuhelin? säästövinkkejä

Milloin sinun pitäisi käyttää sitä, jos haluat saada unelmiesi älypuhelimen edulliseen hintaan? Kerromme sinulle, kun matkapuhelimet ovat halvimmat.

Milloin ostaa matkapuhelin?

Saatat myös olla kiinnostunut tästä

FAQs

Is the Samsung Galaxy A52 better than the S21? ›

Better battery life has become a trend with many lower-end smartphones, and the Galaxy A52 5G beats out the S21 FE when it comes to endurance. The A52 includes a 4,500mAh battery that, when paired with the energy-efficient Snapdragon 750G processor, can provide enough power to get through two full days of mixed usage.

Which camera is better S21 or A52? ›

The Galaxy A52 occasionally created slightly darker images, but the results are still close. However, the Galaxy S21 clearly comes out ahead as soon as you need to zoom, with its extra dedicated 64MP camera. It's not a true telephoto lens, but it produces better results than the Galaxy A52's zoom performance.

Which phone is better than A52 5G? ›

There is no doubt that the Galaxy A54 5G packs in several upgrades over the Galaxy A52 5G. You get a newer design, better processor, improved cameras, and even a slightly bigger battery.

Why should i buy Samsung A52 5G? ›

Value and competition. The Samsung Galaxy A52 5G offers a lot of bang for the buck. It packs a 6.5-inch, 120Hz display, a large 4,500mAh battery that lasts all day, and a 64MP main camera. With 5G on board, it could be a mid-range smash.

Is A52 still a good phone? ›

The A52 5G has a high refresh rate display, years of OS and security support, a good main camera and good battery life. It has features that the more expensive Galaxy S21 and S21 Ultra lack like: a headphone jack, expandable storage and the inclusion of a wall charger in the box.

Is Samsung A52 a good buy? ›

A Good Phone Clobbered by Better Competition

From its attractive and durable design to its gorgeous AMOLED panel and 5G connectivity, there's a lot to like about the Samsung Galaxy A52 5G. Unfortunately, its slouchy performance and frustrating fingerprint sensor are hard to ignore.

Does Galaxy A52 take good pictures? ›

Daylight photos from the main camera on the Galaxy A52 are quite decent, even if mostly unremarkable. Dynamic range is wide for what we're used to in the midrange, though a higher-end phone will still get you better developed tonal extremes. Colors are lively without going overboard. Detail is plenty.

Is Samsung A52 a good camera phone? ›

The Galaxy A52 5G has a dedicated 5MP depth sensor, which assists the main camera when taking portrait photos. The portrait photos we took are good, but not ideal. The subjects are detailed and well exposed, while the blur is rather convincing.

Is Samsung S21 good or bad? ›

I think the Galaxy S21 makes a lot of sense for people looking for a premium compact smartphone with good looks and powerful performance. The feel-good factor of the S21's matte build is quite satisfying and the premium flagship design will no doubt turn heads.

Which 5G Samsung phone is best? ›

Best Samsung 5G phones in India
 • Samsung Galaxy S22 5G.
 • Samsung Galaxy A23.
 • Samsung Galaxy Z Fold3 5G.
 • Samsung Galaxy A03.
 • Samsung Galaxy A13.
 • Samsung Galaxy S20 FE 5G.
 • Samsung Galaxy A21s.
 • Samsung Galaxy F23 5G.

Which phone is better than A52 Samsung? ›

The Galaxy A53 packs a bigger 5,000mAh battery than the 4,500mAh cell of the A52. Coupled with a more efficient 5nm chipset, the A53 easily makes it through a day of heavy use.

How old is the Samsung A52 5G? ›

Samsung Galaxy A52
Galaxy A52 in Awesome White
First releasedMarch 17, 2021
Availability by region4G: March 26, 2021 5G: March 19, 2021 5G "s" model: September 1, 2021
PredecessorSamsung Galaxy A51
SuccessorSamsung Galaxy A53 5G
25 more rows

What is better than A52? ›

The Samsung Galaxy A53 features a newer Samsung Exynos 1280 chipset, which is designed to work faster, harder and be more power-efficient than the Snapdragon 750G, found in the Galaxy A52.

Which phones are better than Samsung S21? ›

Xiaomi Mi 11 Pro. The Xiaomi Mi 11 Pro, just like the non-Pro variant, offers better value for your money than the Galaxy S21 Plus. It features a better display, a stronger camera setup, and faster-charging capabilities than Samsung's offerings.

What's better A52 or S20? ›

The Galaxy A52s and A52 5G offer a slightly more stand out design, more RAM and more storage as an option, but the Galaxy S20 FE offers better camera results in our experience, along with HDR support and wireless charging.

What phone replaced the Samsung A52? ›

As a follow-up to 2021's Galaxy A52, the Korean smartphone maker announced the Galaxy A53 in March 2022.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Margart Wisoky

Last Updated: 08/09/2023

Views: 6421

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Margart Wisoky

Birthday: 1993-05-13

Address: 2113 Abernathy Knoll, New Tamerafurt, CT 66893-2169

Phone: +25815234346805

Job: Central Developer

Hobby: Machining, Pottery, Rafting, Cosplaying, Jogging, Taekwondo, Scouting

Introduction: My name is Margart Wisoky, I am a gorgeous, shiny, successful, beautiful, adventurous, excited, pleasant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.