Franse open live updates (2024)

Revisit Days 2 en 3 van de 2024 French Open als mensen als Novak Djokovic, Alexander Zverev en Iga Swiatek wonnen hun eerste ronde wedstrijden

Franse open live updates (1)Franse open live updates (2)

Max Mathews

Franse open live updates (3)

Getty -afbeeldingen

Franse open live updates (4)Franse open live updates (5)

Michael Dominski · Live Reporter

Franse open live updates (8)Franse open live updates (9)

French Open 2024 Dag 3 - Scores, starttijden, tv, sleutelwedstrijden

• Djokovic (1) vooruitgang in rechte sets
  • Wint voor Sabalenka (2), Rybakina (4), toetsen (14) na regenvertragingen
  • Fritz (12), De Minaur (11), Ruud (7), Etcheverry (28)
  • Met pensioen gaande Franse favoriete cornet verliest tegen Zheng (7)
  • Rune (13) elimineert de laatste overgebleven Britse man Evans

Neem contact op:livebloguk@theathletic.com

Abonneer u op de atletiek met onze nieuwste kortingscode hier.

28 mei 2024 om 17:58 uur Edtmichael Dominski · Live Reporter

Franse open live updates (12)Franse open live updates (13)

BUBLIK gaat verder

Alexander Budikik(19) heeft Franse verslagenGregoire BarrereIn rechte sets 6-4, 7-5, 6-3.Volgende zal hij worden geconfronteerdJan-Lennard StruffOp donderdag, op zoek naar de derde ronde van de French Open voor het eerst in zijn carrière.

28 mei 2024 om 17:46 uur Edtmichael Dominski · Live Reporter

Franse open live updates (16)Franse open live updates (17)

Kokkinakis wint de strijd om Australiërs

Franse open live updates (18)

In een matchup van mannen van Down Under,Thanassis Kokkinakisheeft de overhand gehadAlexeiIn een vijf-set marathon 4-6, 7-6 (8), 6-3, 5-7, 6-3.

Kokkinakis krijgt een gunstige gelijkspel in de tweede ronde en gaat het op tegen kwalificatieGiulio ZeppieriNadat hij van streek isAdrian Mannarino(22) eerder vandaag.

Kokkinakis, 28, zal op zoek zijn naar de derde ronde van een Grand Slam voor de derde keer in zijn carrière.

28 mei 2024 om 17:41 uur Edtmichael Dominski · Live Reporter

Franse open live updates (21)Franse open live updates (22)

Brits contingent veegde weg

Franse open live updates (23)

En koning Charles III huilde, want er waren geen Britse singles -spelers meer over in de French Open.

De laatst overgebleven vrouw van het land,Katie Boulter(26), begon vandaag goed te beginnen met de eerste set tegenPaula Badosa6-4.Maar haar Spaanse tegenstander brulde terug om de volgende twee 7-5, 6-4 en dus de wedstrijd te nemen.

Boulter's verlies in combinatie metEn Evans'Eliminatie door de handen vanHolger Rune(13) verlaat eerder vandaag Groot -Brittannië zonder een enkele speler in de tweede ronde.

28 mei 2024 om 17:07 uur EDTMICHAEL DOMINSKI · LIVE REPORTER

Franse open live updates (26)Franse open live updates (27)

Djokovic vooruitgang

Franse open live updates (28)

Novak Djokovic(1) is verslagenPierre-Hugues HerbertIn rechte sets 6-4, 7-6 (3), 6-4 op de rechtbank Philippe-Chatrier.De verdedigende Franse Open Champion zorgde voor de eerste pauze van de derde set in de laatste wedstrijd, waardoor de wedstrijd op een dubbele fout werd veroverd door zijn Franse tegenstander.

De wereld nr. 1 zal worden geconfronteerdRoberto Carballes Baenain de tweede ronde op donderdag.

28 mei 2024 om 16:42 uur EDTMICHAEL DOMINSKI · LIVE REPORTER

Franse open live updates (31)Franse open live updates (32)

Rond het terrein

• Roberto Carballes Baenais verslagenConstant lestienneIn vier sets 6-3, 7-5, 4-6, 6-2.
  • Gregoire Barrere(19) heeft de eerste set 6-4 tegengenomen tegenAlexander Budikikmaar vindt zich vroeg in het tweede pauze.
  • Katie Boulter(26) won de eerste set tegenPaula Badosaen was een pauze in de tweede, maar Badosa kwam terug om een ​​beslissende derde set te forceren.
28 mei 2024 om 16.25 uur EDTJames Hansen · Senior Editor, tennis

Franse open live updates (35)Franse open live updates (36)

Hij kan hier niet mee wegkomen!

Als je eenNovak DjokovicBingo -kaart die niemand wilde gebruiken omdat het te lang is, het zou een inzending als deze hebben:

"Djokovic ziet er bedrieglijk touwachtig uit in één set tegen een lager gerangschikte, getalenteerde tegenstander, voordat je de afterburners in een tiebreak inschakelt en je je afvraagt ​​wat er aan de hand was voor de 12 wedstrijden eerder."

28 mei 2024 om 16:21 uur EDT Charlie Eccleshare · Tennisschrijver

Franse open live updates (39)Franse open live updates (40)

Djokovic in de hoop zijn energie te behouden

Franse open live updates (41)

Novak Djokovic(1) verhoogt zijn arm naar de lucht na het winnen van de tweede set.Een groot moment voor hem, hij wil hier echt niet in een lange wedstrijd worden gesleept.

28 mei 2024 om 16.18 uur Edtmichael Dominski · Live Reporter

Franse open live updates (44)Franse open live updates (45)

Djokovic wint de tweede set

Franse open live updates (46)

Novak Djokovic(1) domineerde de tiebreak en won met 7-3 om een ​​voorsprong van twee set over te nemenPierre-Hugues Herbert.

Ergens anders,Tallon Griekspoor(26) heeft de Amerikaan voltooidMackenzie McDonald, Winnen van 6-3, 6-4, 1-6, 6-2.

28 mei 2024 om 16.09 uur Edtmichael Dominski · Live Reporter

Franse open live updates (49)Franse open live updates (50)

De tweede set van Djokovic gaat naar tiebreak

Na beideNovak Djokovic(1) enPierre-Hugues HerbertOpende de tweede set door elk te breken de serve van de ander, er waren de rest van de set geen pauzes meer.

We zijn nu van een tiebreak, met Djokovic die een voorsprong van twee set wil nemen.

28 mei 2024 om 15:58 uur EDTMICHAEL DOMINSKI · LIVE REPORTER

Franse open live updates (53)Franse open live updates (54)

Franse open live updates (55)

• David Goffinheeft een vijf-setter tegen gewonnen tegenGiovanni Mpeshi Pericard6-4, 4-6, 6-3, 6-7 (4), 6-3.
  • Na het laten vallen van de eerste set 4-6,Giulio ZeppieriSnel de volgende drie 6-2, 6-1, 6-2 door de volgende om Fransman van streek te makenAdrian Mannarino(22).
  • Luciano Darderiis verslagenik weet het niet zeker HidataIn rechte set 6-3, 7-6 (6), 6-1.
  • Groot -BrittanniëKatie Boulterheeft haar openingsset gewonnen tegenPaula Badasa6-4.
28 mei 2024 om 15:26 uur Edtmichael Dominski · Live Reporter

Franse open live updates (58)Franse open live updates (59)

De laatste hoop van Groot -Brittannië

MetEn Evansgeëlimineerd,Katie Boulteris de laatst overgebleven Britse speler in een van de singles die trekt.

Haar wedstrijd tegenPaula Badosa, de laatste vrouwenwedstrijd van de dag is net van start gegaan.

28 mei 2024 om 15:23 uur Edtmichael Dominski · Live Reporter

Franse open live updates (62)Franse open live updates (63)

Breekt in overvloed in de tweede set van Djokovic

Na het winnen van de eerste set tegenPierre-Hugues Herbert6-4,Novak Djokovic(1) begon de tweede set door onmiddellijk een pauze te beveiligen.

Maar een draai!Zijn Franse tegenstander antwoordde in natura en brak hem meteen terug om de tweede set op 1-1 te leveren.

28 mei 2024 om 15.15 uur EDT Michael Dominski · Live Reporter

Franse open live updates (66)Franse open live updates (67)

Djokovic neemt de eerste set, rune vooruitgang

Franse open live updates (68)

• Novak Djokovic(1) heeft slechts 37 minuten geduurd om zijn openingsset met 6-4 tegen te winnenPierre-Hugues Herbert.
  • Holger Rune(13) heeft de laatst overgebleven Britse man geëlimineerdEn Evans, in rechte sets winnen met een score van 6-4 in elk.
  • Victoria Azarenka(19) heeft gedomineerdNadiya Travel, Winnen 6-1, 6-0.
  • Sloane Stephensis door het veld geveegd doorJulia putintseva, verloor 6-1, 6-2.Dit is de eerste keer dat de Amerikaan verliest in de eerste ronde in Roland Garros sinds haar eerste optreden daar in 2011.
  • Flavio Cobolliis verslagenHamad MedjedovicIn vier sets, 6-2, 6-3, 6-7 (2), 6-3.
28 mei 2024 om 14.59 uur EDT Michael Dominski · Live Reporter

Franse open live updates (71)Franse open live updates (72)

Scores update

Franse open live updates (73)

• Victoria Azarenka(19) heeft de eerste set tegengenomenNadiya Travel6-1, terwijlSloane Stephensheeft de eerste set verloren tegenJulia putintsevadoor dezelfde score.
  • Giovanni Mpeshi Pericardheeft een vijfde set gedwongen tegenDavid Goffin, het winnen van de vierde set in een tiebreak 7-4.
  • Na het winnen van de eerste set,Adrian Mannarino(22) heeft de volgende twee laten vallen tegenGiulio Zeppieri.
  • Tallon Griekspoor(26) leidt nu twee sets naar nul tegen AmerikaanMackenzie McDonald.
  • Verwerpen Sherifis verslagenyuan y ue6-1, 6-3.
28 mei 2024 om 14.51 uur EDTMICHAEL DOMINSKI · LIVE REPORTER

Franse open live updates (76)Franse open live updates (77)

Vooruitkijkend naar dag 4

Franse open live updates (78)

Het schema van woensdag in Roland Garros is vrijgegeven, dus laten we eens kijken naar de meest prominente wedstrijden.

De dagsessie op de rechtbank Philippe-Chatrier bevat AmerikaanSofia Keninversus Franse inwonerCaroline Garcia(21),Carlos Alcaraz(3) vsJesper de Jong, en een monster matchup tussen een paar viervoudig Grand Slam-winnaars inElke Swiatek(1) enOpmerking.

De nachtsessie zietJannik Sinner(2) Neem het op tegen FransmanRichard Gasquet.

Elders op Lenglen,Stefanos Tsitsipas(9),Onze jabur(8),Andrey Rublev(6) enCoco Gauff(3) zijn allemaal in actie.

28 mei 2024 om 14:32 uur EDT Michael Dominski · Live Reporter

Franse open live updates (81)Franse open live updates (82)

Djokovic krijgt zijn 2024 French Open onderweg

Franse open live updates (83)

De selectiekader van vanavond op het veld Philippe-Chatrier tussenNovak Djokovic(1) enPierre-Hugues Herbertis net begonnen, de Fransman die eerst dient.

Ergens anders,Holger Rune(13) heeft een voorsprong van twee set genomen tegenEn Evans, de laatst overgebleven Britse man in het toernooi.

28 mei 2024 om 14:24 uur EDT Michael Dominski · Live Reporter

Franse open live updates (86)Franse open live updates (87)

28 mei 2024 om 14:16 uur Edtmichael Dominski · Live Reporter

Franse open live updates (91)Franse open live updates (92)

Rond het terrein - scores voor mannen

Franse open live updates (93)

• Jan-Lennard Struffis verslagenRoman Andres Burruchagain rechte sets
  • Adrian Mannarino (22)nam de eerste set tegenGiulio Zeppierimaar vindt zich een pauze in de tweede
  • Tallon Griekspoor (26)en AmerikaansMackenzie McDonaldzijn in de eerste set
  • David Goffinis teruggekaatst van het verliezen van de eerste set om de volgende twee tegen te nemenGiovanni Mpeshi Pericard
  • Roberto Carballes Baenaheeft de eerste set tegengenomen tegenConstant lestienne, terwijlLuciano Darderiheeft het ook gedaan tegenik weet het niet zeker Hidata
  • In een strijd van AustraliërsAlexeiheeft de eerste set tegengenomen tegenThanassis Kokkinakis
  • Flavio cobolliheeft de eerste twee sets genomen en is in de derde plaats tegenHamad Medjedovic
28 mei 2024 om 14:01 uur EDT Michael Bailey · Live Reporter

Franse open live updates (96)Franse open live updates (97)

Rune voegt een pauze toe aan zijn set voorsprong

Franse open live updates (98)

Dit is behoorlijk competitief vanEn Evansmaar het isHolger Rune(13) die de antwoorden op cruciale punten blijft vinden.

Dat is een voorbeeld dat het de vijfde wedstrijd van de tweede set is, waar Rune twee breekpunten en zakken de tweede verdient door de onveranderde fout van Evans.

Rune consolideert vervolgens op de tweede keer om te vragen om zijn eigen dienst te houden, en de Dane leidt nu 6-4, 4-2* in de tweede.