Fnatic »Alles over Fnatic Professional Sports Organization (2023)

Fnatic werd in juli 2004 opgericht door Sam en Anne Mathews, beiden destijds in Londen gevestigd en waar Fnatic nog steeds is gevestigd. Vanwege hun erkenning en impact binnen de gemeenschap, is het team ook gevestigd in Zweden. Dankzij het dynamische leiderschap van Sam Mathews en zijn partner Anne is dit een van de meest gerespecteerde en gewaardeerde esports-teams in de branche.

Fnatic »Alles over Fnatic Professional Sports Organization (1)

Zoals verwacht met een team van dit kaliber, neemt Fnatic deel aan evenementen op wereldschaal en neemt het deel aan evenementen zoalsCounter-Strike: wereldwijd offensief, League of LegendsjDota 2, onder andere. Gezien de omvang van hun succes, is het geen verrassing dat Fnatic jaarlijks deelneemt aan vele evenementen over de hele wereld, waarbij ze elke keer meer dan 25 verschillende landen bezoeken.

Het Fnatic-team

Gezien wat we al weten, is het logisch dat het Fnatic-team vaak van rooster verandert. Als dingen niet helemaal lukken, kan een personeelswisseling meestal nieuwe veranderingen in de organisatie brengen. Een van de meest recente veranderingen was het vertrek vanOlofmeisterin augustus 2017. Golden stapte in om zijn plaats in te nemen, en sindsdien bestaat de line-up van Fnatic uit KRiMZ, JW, flusha, Golden en Lekr0. Het Fnatic-rooster heeft ook Jumpy aan zijn zijde als manager.

Momenteel speelt Golden de rol van in-game leider voor Fnatic. JW-spelers als de belangrijkste Awper, terwijl zowel Lekro als Flusha de rol van schutter op zich nemen. KRiMZ wordt vaak gezien als ondersteunende rol.

Als je een kijkje achter de schermen wilt nemen of meer wilt weten over het team, hebben alle spelers hun eigen Twitter-accounts.

(Video) A Brief History of: Fnatic

Waarom Fnatic een van de beste is

Fnatic is al lang een van de grootste namen in Counter Strike: Global Offensive. Ze concurreren al 14 jaar op het toneel en zijn sindsdien vertakt naar andere games.

Momenteel staat de Fnatic-selectie bekend als een van de beste ter wereld dankzij de line-up van Zweedse sterspelers. De drie hoofdrolspelers, KRiMZ, JW en Flusha, spelen al jaren samen. De chemie en cohesie van je team is ongelooflijk. Naast de ervaren spelers hebben we ook Lekr0 en Golden. Hoewel deze twee spelers niet zo bekend zijn en misschien niet zoveel medailles op hun naam hebben staan, hebben ze toch veel ervaring in de branche.

Fnatic »Alles over Fnatic Professional Sports Organization (2)

Het is niet alleen het CS:GO Fnatic-rooster dat hen zo'n populaire organisatie maakt. Fnatic heeft veel ervaring met andere esports, met name Dota en League of Legends. Een van de meest voor de hand liggende redenen waarom ze zo prominent aanwezig zijn in de esports-industrie, is dat ze in korte tijd vele prijzen hebben gewonnen, de eerste was Esports Team of the Year in 2006. Alsof één keer niet genoeg was, ze wonnen vervolgens deze prijs opnieuw in 2009, een verder bewijs van hun vastberadenheid om binnen de industrie te heersen.

Tussen 2006 en 2009 begon Fnatic ook zijn eerste spraakmakende sponsors, MSI en SteelSeries, aan te trekken. Dankzij deze nieuwe sponsoring kon het team gemakkelijker de Koreaanse game-industrie betreden, waardoor ze de eerste buitenlandse groep werden die actief was in hun eigen huis in Seoul, Noord-Korea. Dit was een enorme hit, en een die geen enkel ander team eerder had behaald, waardoor het bereik van Fnatic verder werd vergroot. Sindsdien heeft Fnatic veel steun gekregen van verschillende grote organisaties, en de huidige sponsors zijn onder meer Fnatic Gear, Monster, MSI en Seagate.

prestaties

Fnatic heeft een aantal indrukwekkende prestaties die de moeite waard zijn om over op te scheppen, waarvan sommige al enkele jaren oud zijn, zoals in 2009. Gedurende deze tijd wonnen ze Intel Extreme Masters III en behaalden ze vier jaar later de eerste plaats. lijn, dit keer in de DreamHack Winter 2013 competitie.

(Video) Deficio & Krepo Roster Rundown: Fnatic & Origen

Dit vermogen om als eerste te eindigen ging door, waarbij ze in 2015 in totaal vijf keer de toppositie wonnen, waaronder ESL One Katowice 2015, ESL ESEA Pro League seizoen één finale, ESL One Keulen 2015 en ESL ESEA Pro League seizoen twee. Finale. Dit was het gouden seizoen van Fnatic in CS:GO. Het was op dit moment veilig om te zeggen dat Fnatic de beste ter wereld was en dat niemand ze kon stoppen.

In 2016 en 2017 kwam er een einde aan de dominantie van Fnatic. Ze waren nog steeds een topteam, maar hun grote overwinning aan de top was voorbij. Fnatic had het vooral moeilijk na een aantal bijzonder grote roosterwijzigingen.

Fnatic »Alles over Fnatic Professional Sports Organization (3)

Pas begin 2018 begon Fnatic opmerkelijke resultaten te zien. Fnatic behaalde onlangs de eerste plaats tijdens de massale WESG World Finals 2017 en nam $ 800.000 mee naar huis. Fnatic behaalde ook de eerste plaats op IEM Katowice 2018 en won nog eens $ 250.000 na het verslaan van het huidige top 1-team FaZe-clan in een zwaarbevochten best-of-five finale.

Kortom, de prestaties van Fnatic binnen en buiten CS:GO hebben de organisatie geholpen een van de toonaangevende bedrijven te worden die de weg vrijmaken voor de toekomst van gaming en esports.

Wil je meer informatie lezen over je favoriete teams? Lees het laatste nieuws overStroom voor.

(Video) LEC Summer 2022 Preview: Fnatic

Vorig rapport:

Fnatic is een van de oudste esports-organisaties in Europa. Het werd opgericht in 2004 en heeft momenteel competitieve teams in League of Legends (LoL), Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), Dota 2, Vainglory, Paladins, Rocket League, FIFA en Heroes of the Storm.

Fnatic en League of Legends

Fnatic maakt sinds seizoen 1 deel uit van de League of Legends-scene. Destijds hadden ze deelgenomen aan talloze toernooien en behaalden ze consequent de beste plaatsen tegen de sterkste line-ups ter wereld. In hun thuisregio maakte Fnatic naam als een van de beste teams in Europa.

Toen de EU LCS eenmaal arriveerde, zette Fnatic hun heerschappij voort in het nieuwe formaat. Ze domineerden de competitie, wonnen vijf van de tien trofeeën en werden het meest succesvolle Europese team tot nu toe. En hoewel hun nalatenschap onlangs werd uitgedaagd door G2 Esports, was er slechts één breuk toen Fnatic er niet in slaagde de top 4 te halen.

Fnatic-selectie

Als het op roosterbeheer aankomt, blijft Fnatic door dik en dun bij hun oude spelers. Ze aarzelen echter niet om wijzigingen door te voeren naar andere functies en sinds de oprichting zijn er veel nieuwe gezichten bij de organisatie gekomen. De huidige selectie van Fnatic is sOAZ in de bovenste rij, Broxah in de jungle, Caps in de middenbaan, Rekkles in de AD-draagrol en Hylissang in de ondersteunende positie.

Fnatic-speelstijl

De speelstijl van Fnatic is in de loop van de tijd geëvolueerd. Zijn meest recente focus lag helemaal op splitpushing en teamfighting. Ze gebruiken hun individuele rijstroken als een bliksemafleider om de druk op te vangen, terwijl hun superster AD-carry de botbaan en uiteindelijk het spel overneemt. En hoewel deze speelstijl wonderen kan verrichten, hebben topteams geleerd er gebruik van te maken. Het werd duidelijk in 2017 en je kunt verwachten dat Fnatic met nieuwe strategieën komt voor het komende EU LCS-seizoen.

Fnatic internationale resultaten

Als een van de beste teams in Europa heeft Fnatic deelgenomen aan vele internationale evenementen. Hun overwinning op het Riot seizoen 1-kampioenschap maakt hen zelfs het enige westerse team dat een wereldkampioenschap heeft gewonnen. Helaas wordt deze prestatie teniet gedaan door het lage niveau van de concurrentie in dat toernooi.

(Video) Worlds 2022 Preview: Fnatic (LEC)

Toch heeft Fnatic deelgenomen aan vijf van de zeven Wereldkampioenschappen. Hun run op het WK 2017 zal de geschiedenis ingaan toen ze een ongekende comeback maakten van een 0-3 achterstand in de groepsfase en zich kwalificeerden voor de halve finale.

Fnatic valt ook op door hun optreden tijdens de Mid-Season Invitational 2015, waar ze de Koreaanse krachtpatser SKT T1 uitdaagden in een spannende halve finale. In de begindagen van League of Legends woonde Fnatic talloze IEM- en Dreamhack-evenementen bij.

Fnatic in Dota 2

Fnatic begon hun uitstapjes naar de wereld van Dota 2 in 2012. Destijds was het team gevestigd in Europa en bestond het uit supersterspelers die vanuit Heroes of Newerth naar Dota 2 waren verhuisd. Het team kende een moeizame start en won pas maanden na hun oprichting hun eerste Minor, de DotaCinema Rosh Pit. Eind 2012 en begin 2013 had het team echter het tempo opgevoerd en begon het geweldige resultaten te zien in bijna elk toernooi waaraan ze deelnamen. Ze namen deel aan The International 2013 en werden 7e of 8e na een behoorlijk optreden in de maanden voorafgaand aan het evenement. Deze Europese selectie bleef spelen in Majors, Minors, Qualifiers en Premier-toernooien, hoewel hun prestaties schijnbaar inconsistent waren, ze wonnen evenementen zoals de MLG TKO Europe maar werden 13/14 op The International 2014.

Hun verlies op The International 2014 trof het team hard, dat tot nu toe nooit wijzigingen in de selectie had aangebracht. Eind 2014 begonnen spelers naar andere teams te verhuizen en in december was hun laatste speler overgestapt naar een ander team, waardoor de selectie van Fnatic Dota 2 volledig leeg was. Pas in juni 2015 zou Fnatic weer meedoen aan Dota, dit keer vanuit Zuidoost-Azië. Fnatic had gekozen voor wat voorheen bekend stond als Team Malaysia, bestaande uit grote namen als Mushi, Ohaiyo en kYxY.

Het team speelde al een hele tijd geen Fnatic voordat ze meededen aan The International 2015, en ze plaatsten 13/16 op het evenement. Het team onderging in 2015 en 2016 verschillende roosterwijzigingen, hoewel ze het goed deden in Premier-toernooien zoals The Shanghai Major en The Manila Major, waar ze beide keren vijfde/zesde werden en zelfs de vierde plaats bereikten op The International 2016. .

In 2017 werden meer roosterwijzigingen doorgevoerd en het team worstelde het hele jaar door met geweldige resultaten, met een 17/18 plaats op The International 2017 en 7/7 op ESL One Hamburg. Eind 2017 onderging het team opnieuw een belangrijke selectiewijziging, dit keer met grote spelers zoals de Zweedse speler 'pieliedie', de Filippijnse speler 'Abed' en de Canadese speler 'EternaLEnVy'. Sinds de oprichting heeft het team de 7e en 8e plaats behaald in DreamLeague seizoen 8, de 2e plaats in Dota Summit 8 Major en de 1e plaats in twee SEA-kwalificatietoernooien. Begin 2018 koos het team ook superster van baanspeler en winnaar van The International 2015 'UNIVeRsE'. De huidige selectie lijkt prima, hoewel ze erg nieuw zijn en nog niet in veel grote toernooien hebben gespeeld.

(Video) sOAZ on why he chose to re-join Fnatic

Fnatic Dota 2-selectie

Het huidige Fnatic Dota 2-rooster is als volgt:

 • Jacky 'Eeuwige' Mao
 • Abed 'Abed' Joesop
 • Sahil 'UNIVERSO' Arora
 • Djardel 'DJ' Mampusti
 • Johan 'pieliedie' Åström

Hun coach is Adam 'Adam' Erwann Shah bin Akhtar Hussein, en ze hebben momenteel de Zweedse speler Steve 'Xcalibur' Ye.

Fnatic Dota 2 internationale resultaten

Het Fnatic Dota 2-team heeft totale levenslange verdiensten van ongeveer $ 2.600.000. Het team heeft prestaties zoals de 3e plaats in StarLadder i-League StarSeries seizoen 2, de 4e plaats in The International 2016 en de 2e plaats in Dota Summit 8 Major.

FAQs

Who is Fnatic owned by? ›

Sam Mathews - CEO & Founder - Fnatic | LinkedIn.

Why did Fnatic disband? ›

Fnatic disbanded their Dota 2 team last Friday (10/2). They decided this after experiencing a poor performance in the Division I matches of the first season of Dota Pro Circuit (DPC) South East Asia (SEA) 2023. The competition ended at the end of January and put Fnatic in the bottom feeder position in points.

Who is the head of Fnatic esports? ›

Patrik Sättermon - Chief Gaming Officer - Fnatic | LinkedIn.

What is Fnatic known for? ›

Fnatic is a professional esports organization based in London, United Kingdom.

Is Fnatic a US team? ›

Fnatic (pronounced "fanatic"; also stylised as fnatic or FNATIC) is a professional esports organisation headquartered in London, United Kingdom.

Who is the target audience of Fnatic? ›

Audience composition can reveal a site's current market share across various audiences. fnatic.com's audience is 73.59% male and 26.41% female. The largest age group of visitors are 25 - 34 year olds (Desktop).

Did Yamato leave Fnatic? ›

Today, as we close in on the end of the year and make changes in preparation for the LEC 2023, we announce that we will part ways with Head Coach Jakob 'YamatoCannon' Mebdi, allowing him to explore new opportunities outside of Fnatic.

What is Fnatic global ranking? ›

Over the last 12 months their best rank was #10 in Mar 2023, on average they ranked #16.

Why did Fnatic change their logo? ›

What is this? The new logo gives us a minimalistic feel, cutting out some elements of the old one. Reactions to the change varied greatly on the Fnatic forums. On a side note, the new Fnatic logo no longer reminds us of a weird looking humanoid.

How much is the Fnatic team worth? ›

Fnatic League of Legends team net worth is $3 186 732 prize money from LoL tournaments.

Why did Scout leave Fnatic? ›

Thank you and good luck! Scout's journey with Fnatic was rocky and included a few controversies. Earlier this year, Scout was engaged in a public verbal disagreement with his teammates and coach. This led to the org announcing that it'd take “serious action” against any player who doesn't align with its core values.

What happened to Fnatic VCT? ›

The update from Riot Games has confirmed that Fnatic has had multiple positive COVID-19 cases. With multiple players feeling under the weather and unable to attend the LAN event, it made more sense to move the match around. “A huge thank you to Riot for their understanding and cooperation on the matter.

Did Fnatic make it out of groups? ›

Group A decided with Fnatic becoming the second team eliminated from Worlds 2022. EDG lock themselves in the quarter finals. After eliminating Cloud9 from the Worlds 2022 stage, EDG have done so again with their win against Fnatic.

What is the Fnatic symbol? ›

The iconic Fnatic logo is an exquisite modern monogram, which looks like a myste-rious samurai symbol. The emblem is composed of two mirrored symmetrical parts, resembling a letter “J”, with the vertically located rectangle with its lower right angle diagonally cut, placed between them.

What is the motto of Fnatic? ›

We create legends.

We're constantly advancing our abilities to find and build the legends of tomorrow.

Where is Fnatic based? ›

Fnatic is located in London, England, United Kingdom .

How many fans does Fnatic have? ›

Fnatic is a world-leader with over 55 million fans worldwide, but not everyone knows that.”

What tournaments do Fnatic play in? ›

 • Mid-Season Invitational 2023. 02.05.2023 - 21.05.2023.
 • BLAST.tv Paris Major 2023. 08.05.2023 - 21.05.2023.
 • ESL One Berlin Major 2023. 26.04.2023 - 07.05.2023.
 • IEM Rio Major 2022. 31.10.2022 - 13.11.2022.
 • 2022 World Championship [Worlds 2022] 29.09.2022 - 06.11.2022.
 • The International 2022. 15.10.2022 - 30.10.2022.

How did Fnatic become successful? ›

In League of Legends, Fnatic quickly became the first European super-team. After acquiring myRevenge in 2011, they were one of the eight teams that qualified for the Riot Season one Championship. The team won the event and was the first and only European team to win the trophy so far.

Is Fnatic a British team? ›

Fnatic. Widely considered the most well-recognised UK-based esports team, Fnatic has maintained a legacy in the UK esports scene since its birth in 2004. In 2011, the organisation was one of the first to sign a professional League of Legends team and won the first-ever World Championship.

How many majors does Fnatic have? ›

The first official Major was won by the Swedes from fnatic. It was the first of three Major titles for fnatic and the first five to become champions were flusha, JW, Devilwalk, znajder, and pronax.

Who replaced Yamato? ›

On 11 February 1943, Yamato was replaced by her sister ship Musashi as flagship of the Combined Fleet.

Why didn t Yamato join? ›

In fact, Yamato openly declared that he would join Luffy on several occasions, however, in the end, he changed his mind. Yamato decided to stay back in Wano simply because Oden started his journey by going from region to region in Wano as well. Yamato still idolizes Oden and wants to follow in his footsteps.

Is Yamato a tran? ›

Yamato is a trans man and uses “he/him” pronouns. The answers came to us via a fateful trip to the onsen, or hot springs. The castle in the Flower Capital doesn't have mixed baths, so the characters had to separate themselves by gender.

What are the biggest esports orgs in Korea? ›

LCK stands for League of Legends Champions Korea. They are the top organization for League of Legends Esports in South Korea. They run two seasons per year and have 10 teams. The LCK is administered in cooperation with KeSPA and Riot Games.

Who is Fnatic Rising? ›

Fnatic Rising was the academy team of Fnatic, a British esports organization. The team was initially known as Fnatic Academy prior to 2021.

What is the top esports market? ›

Esports Teams and Advertising
 • TSM – Value: $540 million. 2021 Estimated Revenue: $56 million. ...
 • 100 Thieves – Value: $460 million. 2021 Estimated Revenue: $38 million. ...
 • Team Liquid – Value: $440 million. 2021 Estimated Revenue: $38 million. ...
 • FaZe Clan – Value: $400 million. ...
 • Cloud9 – Value: $380 million.

Why does Fnatic have subs? ›

Riot Games has granted the team an additional emergency substitute for the competition the developer announced on September 26. In a statement online, the developer said that Fnatic will be granted an additional substitute slot at Worlds 2022 due to Fnatic's bot lane duo testing positive.

What nationality is Fnatic esports? ›

Fnatic (often stylized as fnatic and abbreviated to FNC) is a British professional esports organization.

Who is the leadership team of Fnatic? ›

Fnatic employs 242 employees. The Fnatic management team includes Sam Mathews (CEO & Founder), Patrick Foster (CFO), and Hannes Wallin (Founder and CEO).

What is the richest esports team in the world? ›

The ten most valuable esports companies are worth a combined $3.5 billion, up 46% from the last edition of this list, in December 2020. TSM is once again No. 1, but no team has appreciated more than No. 2, 100 Thieves.

What is the richest esports organization in the world? ›

TSM – $540 Million

TSM is the richest esports team on the planet with an estimated value of half a billion dollars. TSM are one of the top League of Legends and Valorant teams in the world and also compete in a range of other esports such as Dota 2, Super Smash Bros, Fortnite, and Apex Legends.

Who is the richest competitive gamer in the world? ›

The statistic presents the leading eSports players worldwide as of February 2023, ranked by overall earnings. According to the estimates, Johan Sundstein, a player from Denmark also known as N0tail, has so far earned 7.18 million U.S. dollars throughout his recorded eSports gaming career.

Who is Scout current girlfriend? ›

Scout's girlfriend's name is Zara. She is from Bali, a city in Indonesia.

Has Scout joined Soul? ›

After leaving the clan, Scout immediately joined Soul Clan and replaced Soul Mortal in the main line-up of the clan that featured Owais, Ronak and Viper.

Is Sentinels out of vct 2023? ›

Sentinels are officially out of the running for a spot in the VCT Americas playoffs after last night's match between NRG and Evil Geniuses. A 2-1 victory against FURIA kept Sentinels in the playoff race, though the map lost to the Brazilian side seriously hampered their chances of progressing to the next stage.

Has Fnatic won a VCT? ›

VCT LOCK//IN CHAMPIONS!

On Saturday 4th March 2023, FNATIC were officially crowned the first ever Valorant LOCK//IN Champions after battling it out with the most elite teams from across the world.

Who won VCT 2023? ›

Fnatic stun LOUD to win first VCT title

There, Fnatic finally put the closing seal on their most dominant performance as the EMEA superteam became the first champions of VCT 2023.

Who are the owners of NRG esports? ›

The team was founded by Sacramento Kings co-owners Mark Mastrov and Andy Miller in November 2015.

Who is the parent company of one esports? ›

Group ONE Holdings (ONE) is Asia's largest global sports media platform with a broadcast to 150+ countries around the world. According to Nielsen, ONE ranks amongst the world's top 10 biggest sports media properties for viewership and engagement.

Who is the parent company of T1 esports? ›

T1 (previously known as SK Telecom T1 or SKT T1) is a South Korean esports organization operated by T1 Entertainment & Sports, a joint venture between SK Telecom and Comcast Spectacor.

Is Guild Esports owned by David Beckham? ›

David Beckham-co-owned esports organisation Guild Esports has launched a new production and creative services division, Guild Studios.

How does NRG make money? ›

Business: NRG Energy is an integrated power company involved in producing and selling electricity and related products and services to residential, commercial, industrial and wholesale customers. It generates electricity using natural gas, coal, oil, solar, nuclear and battery storage.

How much money does NRG make a year? ›

(NYSE: NRG) today reported full year 2022 Net Income of $1.2 billion , or $5.17 per diluted common share.

How much money does NRG Esports make? ›

NRG is worth an estimated $155 million this year, up 3%.

What is the oldest active esports organization? ›

5 Oldest Esports Teams in the World, Created in the 90s!
 • Team Liquid. Who doesn't know Team Liquid? ...
 • Ninjas in Pyjamas. Just like Team Liquid, Ninjas in Pajamas was founded in 2000 and is one of the oldest esports teams in the world. ...
 • KT Rolster. ...
 • Schroet Kommando. ...
 • Evil Geniuses.
Mar 14, 2023

What was the first esports org? ›

In 2003, SK gaming also became the first eSports organization to contract players, beginning with the SK Sweden Counter-Strike team. Still being one of the biggest names in eSports, SK Gaming is competing in FIFA, Hearthstone, League of Legends, and Paladins.

Which esports organisation is not for profit? ›

VEF. Founded in December 2018 the Videogames and Esports Foundation (formerly called the "Varsity Esports Foundation”) was created by a group of esports professionals from the Kansas City area. The Foundation brings unity to the esports industry as the first non-profit built from necessity.

Is T1 sponsored by Nike? ›

Nike is still a proud partner of T1. They are now the official footwear and fitness partner of T1.

What happened in T1 vs TSM? ›

This was the case because riot admins found out that the coach for T1 was communicating with his roster during the match. This is a serious violation of Valoarnt's policy. As the Coaches are only allowed to talk to the players in the tactical timeout.

Why did SKT change to T1? ›

Back in February 2019, SKT T1 announced that they had partnered with US giant Comcast to found a company specialized in esports: T1 Entertainment & Sports. As part of this deal, SKT were to change its name, becoming T1.

Why did Guild Esports lose $6 million in 6 months? ›

The company explained that investments in teams and staff, as well as content creation and its academy, are the main reasons for the increase in loss.

What was Guild Esports old name? ›

The Guild Esports was founded in September 2019 under the name The Lords Esports.

Videos

1. FDE vs Fnatic The Boston Major 2016 SEA Qualifier Game 1 bo1
(Dota2.TV)
2. The Global Grand Finals and ProTalk with Arclit: The eSports Show
(World of Tanks tournaments – Pro Tanks – eSports)
3. San Francisco and Contracts: The eSports Show
(World of Tanks tournaments – Pro Tanks – eSports)
4. VALORANT Pros Name The Most Overrated & Underrated Players | On The Spot
(VALORANT Champions Tour)
5. WORLDS 2022 | Moments & Memories
(LoL Esports)
6. Greatest Comeback In Dota 2 History: The Return Of Ceb
(Red Bull Gaming)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Chrissy Homenick

Last Updated: 01/10/2023

Views: 5533

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Chrissy Homenick

Birthday: 2001-10-22

Address: 611 Kuhn Oval, Feltonbury, NY 02783-3818

Phone: +96619177651654

Job: Mining Representative

Hobby: amateur radio, Sculling, Knife making, Gardening, Watching movies, Gunsmithing, Video gaming

Introduction: My name is Chrissy Homenick, I am a tender, funny, determined, tender, glorious, fancy, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.