FishOMania keert terug met 20 Britse kwalificatiewedstrijden (2024)

Matchroom Multi Sport en de Angling Trust bevestigen met genoegen dat de kwalificatiewedstrijden voor FishOMania 2021 op zaterdag 3 april beginnen, waarbij Moorlands Farm de eerste van 20 Britse kwalificatie-evenementen organiseert en toegangskaarten vanaf maandag te koop zijn.

Door het hele land zal een regelmatig schema van midweek- en weekendkwalificatiewedstrijden plaatsvinden, waarbij alle wedstrijden worden gevist in overeenstemming met de nieuwste Covid-19-richtlijnen zoals uiteengezet door de Angling Trust in overeenstemming met de DCMS-richtlijnen. De twintig winnende vissers zullen deelnemen aan de £50.000 grote finale in Hayfield Lakes, Doncaster op zaterdag 24 juli, live op Sky Sports.

De toegangskaarten gaan op maandag 15 maart om 10.30 uur in de verkoop. Tickets zullen £ 30 kosten, de eerste verandering in meer dan tien jaar. Dit volgt op een aantal jaren van uitbreiding van FishOMania, inclusief aanzienlijke investeringen in het prijzenfonds, waaronder uitbetalingen aan sectiewinnaars, een tweede prijs van £ 10.000 en een winnaarscheque die nu £ 50.000 bedraagt. Bovendien breidde het NXTGEN-evenement vorig jaar uit naar acht vissers en een prijzengeld van £ 2.500.

Emily Frazer, Managing Director van Matchroom Multi Sport, zei: “We zijn verheugd dat we deze zomer een volledig schema van 20 Britse kwalificatietoernooien voor FishOMania kunnen leveren. Dit komt na hard werken samen met onze partners bij Angling Trust om ervoor te zorgen dat het veilig is om kwalificatiewedstrijden te vissen in overeenstemming met de nieuwste Covid-19-richtlijnen.

“Dit geeft vissers in het hele land de kans om hun droom na te jagen en een kans te maken op het binnenhalen van £ 50.000. Na jaren van investeren in FishOMania hebben we met tegenzin het inschrijfgeld verhoogd van £25 naar £30. Door dit te doen hopen we de investeringen in FishOMania de komende jaren vol te kunnen houden en kunnen sportvissers, toeschouwers en tv-kijkers allemaal uitkijken naar meer investeringen in de komende jaren.

“We willen ervoor zorgen dat FishOMania de grootste dag op de Britse wedstrijdkalender blijft en om dat te doen moeten we blijven investeren in wat werkelijk een geweldig evenement is, een hoogtepunt van de Britse sportzomer.

“Het live publiek maakt een groot deel uit van FishOMania en we kijken ernaar uit om toeschouwers op 24 juli weer te verwelkomen in Hayfield Lakes, nadat we ze vorig jaar hadden gemist.”

Ben Thompson, Senior Competities en Performance Manager van Angling Trust, zei: “Nu de buitensporten vanaf 29 maart terugkeren, heeft de Angling Trust samengewerkt met overheidsdiensten om details in kaart te brengen voor een soepele en veilige hervatting van de wedstrijdvisserij. We verwachten volgende week definitieve richtlijnen en FishOMania zal de eerste wedstrijd in ons schema zijn als we de lockdown verlaten. De plannen van Matchroom Multi Sport voor FishOMania zullen het opnieuw onderscheiden als het belangrijkste evenement in 2021 en we zijn verheugd om witviswedstrijdvissers te verwelkomen bij kwalificatie-evenementen voor de finale van de blauwe lintband.”

Nieuws over toeschouwerstickets voor FishOMania zal later dit voorjaar beschikbaar zijn opwww.fishomania.net. Het 24-vissersveld voor FishOMania zal worden aangevuld door titelverdediger Andy Bennett, naast de nationale dameskampioen van 2021 en twee internationale kwalificatietoernooien. FishOMania NXTGEN keert ook terug en biedt acht jonge vissers de kans om voor £ 2.500 te vissen.

FISHOMANIA UK KWALIFICATIES 2021
1. Zaterdag 3 april – Moorlands Farm
2. Woensdag 14 april – Heronbrook Fisheries
3. Zaterdag 17 april – Partridge Lakes
4. Woensdag 21 april – Westwood Lakes
5. Zaterdag 24 april – Old Hough
6. Woensdag 28 april – Tunnel Barn Farm
7. Zaterdag 1 mei – The Oaks
8. Woensdag 5 mei – Visserij met uitzicht op het meer
9. Zaterdag 8 mei – Weston Pools
10. Woensdag 12 mei – Heronbrook Fisheries
11. Woensdag 19 mei – Makins Visserij
12. Woensdag 26 mei – Drennan Lindholme-meren
13. Zaterdag 29 mei – Tunnel Barn Farm
14. Woensdag 2 juni – Moorlands Farm
15. Woensdag 9 juni – Todber Manor
16. Woensdag 16 juni – Partridge Lakes
17. Zaterdag 19 juni – Monk Lakes
18. Woensdag 23 juni – Weston Pools
19. Zondag 4 juli – Drennan Lindholme-meren
20. Woensdag 14 juli – Hayfield Lakes

Hoe kaartjes te boeken
Toegangsbewijzen voor de FishOMania-kwalificatietoernooien worden opnieuw verkocht via de Angling Trust-websitehttps://anglingtrust.net/competitions/ vanaf 10.30 uur op maandag 15 maart.

Annuleringen worden opnieuw vermeld in het online boekingssysteem en verkocht op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Eventuele ongebruikte kwalificerende visserstickets zullen de volgende werkdag na de kwalificatiedatum weer in de verkoop gaan.

Vissers wordt geadviseerd om het FAQ-document te lezen en de video ‘hoe tickets te boeken’ te bekijken opwww.anglingtrust.net/fishomaniavoordat de tickets in de verkoop gaan, om ervoor te zorgen dat leden het boekingsproces begrijpen en hoe ze problemen met wachtwoorden kunnen oplossen of hoe ze kunnen inloggen. Het Angling Trust-competitieteam is beschikbaar om klanten te helpen op 0115 822 4519/0115 822 4532.

FishOMania keert terug met 20 Britse kwalificatiewedstrijden (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Cheryll Lueilwitz

Last Updated:

Views: 6147

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Cheryll Lueilwitz

Birthday: 1997-12-23

Address: 4653 O'Kon Hill, Lake Juanstad, AR 65469

Phone: +494124489301

Job: Marketing Representative

Hobby: Reading, Ice skating, Foraging, BASE jumping, Hiking, Skateboarding, Kayaking

Introduction: My name is Cheryll Lueilwitz, I am a sparkling, clean, super, lucky, joyous, outstanding, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.