FANTIC: NIEUWE ENDURO-SERIE 2023 GEÏNTRODUCEERD (2023)

Een winnende mix van innovatieve oplossingen en technologieën om te concurreren op het hoogste enduro-niveau.

Er staan ​​drie nieuwe modellen op de lijst: 2-takt XE125 en 4-takt XEF250 en XEF450

De op nationaal en internationaal niveau opgedane ervaring en successen komen volledig tot uiting in de nieuwe Fantic Enduro 2023. Deze reeks kan prat gaan op het behalen van de top drie posities in het 2021 Junior 125cc wereldkampioenschap motorcross en - metDavid Guarnerisamen met het Italiaanse team – overwinning op de Zesdaagse van vorig jaar. Het Fantic Racing Enduro-assortiment bestaat uit drie modellen: de tweetakt XE125, grondig herontworpen met een nieuwe motor en achteras, en zijn krachtige viertaktzusjes, de XEF250 en XEF450. Het volledige assortiment zal vanaf september 2022 beschikbaar zijn via het Fantic distributienetwerk.

FANTISCHE FABRIEK GEFÜHL

Sinds de oprichting is de Fantic-serie Racing. Ongeacht de situatie of het evenement garandeert het assortiment elke rijder de kwaliteit van een fabrieksmotor dankzij de continue overdracht van kennis van de raceafdeling naar de serieproductie. Het concept van FACTORY FEELING wordt gepresenteerd.

(Video) FANTIC ENDURO RANGE 2023

FANTIC: NIEUWE ENDURO-SERIE 2023 GEÏNTRODUCEERD (1)

FANTIC ENDURO 2-TAKT - XE125

"Enduro op zijn best." Direct aan de top in zijn categorie en ingehuldigd door het veroveren van de 125cc Junior Motocross World Championship-titel in 2021, is Fantic's kleine tweetakt volledig vernieuwd om hem nog competitiever te maken.

Alle nieuwe motor- Kracht en reactievermogen zijn de verrassende eigenschappen van de kleine maar supereffectieve nieuwe 125cc-tweetaktmotor die een complete make-over krijgt door te zijn gebaseerd op de motor die wordt gebruikt door de 2021 Junior Motocross World Champion. Het behoudt duidelijk de Euro5-certificering, wat zeer zeldzaam is voor kleine 2-taktmotoren. Dankzij een opnieuw ontworpen cilinder, zuiger en cilinder, drijfstang en een nieuwe Keihin PowerJet 38 mm carburateur is de Fantic 125 nog nooit zo sterk, soepel en bruikbaar geweest, zelfs bij lage toerentallen.

Deuitlaatsysteemheeft een fantastische verchroomde extensie die speciaal is ontworpen met de Fantic R&D-afdeling. Het is vervaardigd door Arrow en beschikt over hoogwaardige materialen en vakmanschap. Het is ook super responsief, waardoor de XE125 veel kracht bij hoge toerentallen krijgt zonder in te leveren op soepelheid en progressie over de hele powerband.

Herontworpen achteras met een nieuw type luchtkast met zijfiltertoegang- Na zorgvuldige zuiveringscontroles en on-track studies met onze officiële rijders, kozen de Fantic-ingenieurs voor de XE 125 een geoptimaliseerde maat airbox voor maximale prestaties bij hoge toerentallen en gegarandeerde weerstand tegen de kleinste onzuiverheden, waardoor alleen frisse lucht het bereikte TwinAir-filter bereikt . De achterste zijpanelen van slank en onopvallend plastic zijn ook volledig nieuw, terwijl de nieuwe stoel maximaal comfort en vrijheid tijdens het rijden biedt. Een proces dat de ergonomie verder verbetert, ontwikkeld in symbiose met het Factory Team.

(Video) Fantic Motor Enduro Range 2023 - Official presentation - BIKEIT.GR

Chassis– De Fantic 125 2-takt past perfect met een 100% aluminium frame, voor een combinatie die bijna de enige is in zijn soort op de markt. Hightech, licht maar ook extreem robuust, biedt maximale precisie en reactievermogen voor maximale prestaties onder alle omstandigheden. De XE125 heeft ook een chassis dat een absolute referentie is dankzij Kayaba-ophanging, SSS-vork (Speed ​​​​Sensitive System) met 48 mm gesloten compressiepatroon, 300 mm veerweg en extreem instelbare veervoorspanning, rebound en compressiedemping. Veelzijdigheid betekent aanpassing aan verschillende rijniveaus, van beginner tot racer. De monoshock is ook Kayaba met 315 mm veerweg.

Perfecte mapping onder alle omstandigheden- Speciale tests worden uitgevoerd op harde oppervlakken, verraderlijk zand en struikgewas, maar ook op droge en zelfs zware en modderige wegen. De Fantic XE 125 wordt standaard geleverd met twee motorkaartschakelaars op het stuur. Soft Map vertraagt ​​het ontstekingstijdstip door het debiet te verzachten en is geschikt voor het meest verraderlijke terrein, waardoor een fiets ontstaat die altijd responsief en beter handelbaar is zonder in te leveren op topprestaties. De Hard Map is pure adrenaline, ideaal voor circuits die uitzonderlijke grip bieden en waarmee je alle paardenkracht kunt ontketenen.

FANTIC: NIEUWE ENDURO-SERIE 2023 GEÏNTRODUCEERD (2)

FANTIC ENDURO 4-TAKT: XEF 250 en XEF450

Voor viertakt-enduro-enthousiastelingen biedt Fantic twee fietsen die het beste op het gebied van technologie en prestaties combineren. Met de geest en de emoties die alleen FANTIC FACTORY FEELING kan bieden. De nieuwe Fantic XEF 250 is de ideale synthese voor wedstrijden op het hoogste niveau in de E1-klasse, terwijl de machtige XEF 450 is ontworpen voor de zwaarste uitdagingen in de koningsklasse, de E2. Beide delen hetzelfde basisplatform met volledig nieuwe instellingen en vertegenwoordigen de beste oplossing op de racemarkt.

Chassis- Eenvoudig en intuïtief, het superlichte aluminium frame bestaat uit gesmede, geëxtrudeerde en geperste onderdelen die samen resulteren in de ultieme balans tussen lichtheid en stijfheid, wendbaarheid en precisie.

(Video) 2023 FANTIC ENDURO Bikes REVIEW

oponthoudFantic's Enduro 4-takt-ophanging zorgt voor een supernauwkeurig rijgedrag, waarbij elke millimeter veerweg wordt gebruikt om het terrein te filteren en alleen te geven wat de rijder nodig heeft. De Kayaba SSS (Speed ​​Sensitive System) vork met 48 mm gesloten compressiepatroon en 315 mm veerweg is volledig instelbaar, met veervoorspanning, rebound en compressiedemping. Veelzijdigheid om tegemoet te komen aan rijders van verschillende niveaus, van beginner tot professionele racer. De monoshock is ook Kayaba met 315 mm veerweg.

Ergonomie– Fantic Enduro 4-takt fietsen zijn slank, waardoor ze tussen de benen van de berijder kunnen worden geperst voor maximale controle. De transportband is ontworpen om tegelijkertijd voldoende beweging en controle over het voertuig te bieden. De centrale tank van 8 liter heeft een strak, voorgevormd ontwerp en ergonomie, samen met het Factory Enduro Team. Ook fundamenteel was de studie van de zitting, zodat deze comfortabel is en maximale ondersteuning biedt. Dit alles om maximaal comfort en vrijheid op de weg te bieden, of het nu gaat om een ​​rit op zondag of om een ​​Zesdaagse te winnen.

Handkappen en motorbescherming standaard- Fantic XEF250 en XEF450 worden standaard geleverd met handkappen en een stevige motorbescherming om u te helpen hobbelige paden en obstakels met vertrouwen aan te pakken.

EenvoudigVBeheer met de WiGET-app– De speciale WiGET app biedt de mogelijkheid om meerdere fietsen in één te hebben. Met een simpele tik op de smartphone kunnen de ECU, XEF250 en XEF450 van de motor worden ingesteld op een van de kaarten die zijn ontwikkeld door Fantic Racing, of je kunt de ideale motoropstelling kiezen voor elk terrein en elke omgeving. Het is ook mogelijk om de meterstand van de fiets uit te lezen, onderhoudsnotities toe te voegen, diagnoses op te halen en real-time motorgegevens te bekijken.

FANTISCHE CHEF 250

Een fiets die sinds zijn debuut iedereen heeft verbaasd en een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het succes van het zegevierende Italiaanse nationale team tijdens de Six Days of Enduro 2021. De Fantic XEF 250 4-takt is uiterst competitief en betrouwbaar. Het is inderdaad snel en terecht een van de hoofdrolspelers van de E1-klasse geworden.

Motor– De XEF250 biedt een absoluut onderscheidende oplossing op de markt dankzij de omgekeerde cilinderkop voor een directe, korte en efficiënte inlaatleiding aan de voorzijde. Deze compacte motorindeling, gecombineerd met een cilinder die naar achteren is gekanteld ten opzichte van de verticaal, centraliseert de massa maximaal en zorgt voor extreme wendbaarheid en indrukwekkende handling. De aluminium Arrow-uitlaat zorgt voor een geweldig koppel en lineaire afgifte gecombineerd met explosiviteit bij hoge toerentallen.

FANTISCHE XEF450

Balans, kracht en controle. De Fantic XEF450 stelt nieuwe normen, waarbij de 55+ pk 4-takt onder controle wordt gehouden door 100% Made in Fantic-motormanagement. Een motor die de grenzen van de balans tussen controle en uitbundigheid opnieuw definieert voor een krachtige 450cc in de Enduro Masterclass.

Motor- De verbluffende 450cc viertakt maakt gebruik van de gevestigde functies en opties, zoals B. de dubbele nokkenas en de secundaire as, het beste. In feite garandeert de omgekeerde kop in combinatie met een naar achteren hellende cilinder een extreme wendbaarheid en een indrukwekkend rijgedrag. Het uitlaatsysteem is ontworpen om de motor optimaal te laten presteren. Ontwikkeld in samenwerking met Arrow, omhelst de header de cilinder nauw om het gewicht te centraliseren, terwijl de aluminium terminal alle kracht en het opwindende geluid van een 450 ontketent.

Lijstprijzen (incl. btw)

 • XE 125 ENDURO 2T € 8.990,00
 • XEF 250 ENDURO 4T € 9.990,00
 • XEF 450 ENDURO 4T € 11.490,00

Die:fantastisch

FAQs

Does Fantic use Yamaha engine? ›

2021 release models will sport the Yamaha tech at an engine and chassis-level, with subtle changes to the final product to make it Fantic's own motorcycle. Most obvious is the Fantic specific plastics and headlight, as well as using Arrow exhaust as standard.

What are the models for the Fantic 2023? ›

Three new models are on the list: the 2-stroke XE125 and 4-stroke XEF250 and XEF450. The experience gained and successes at a national and international level are fully reflected in the new Fantic Enduro 2023.

Are fantic motorcycles Chinese? ›

Fantic are an Italian motorcycle manufacturer who started life in 1968 but built a solid reputation in the UK in the 1970s when, alongside their off-roaders, they released some very quick 50cc learner bikes.

Is a Fantic 125 a Yamaha? ›

The engine of the XE 125 Enduro is a single-cylinder 2-stroke liquid-cooled Yamaha 125cc that compared to the cross-version has a head with dedicated geometry which allows a lower compression ratio (cross-version: 8.6 ~ 10.7: 1 - enduro version: 7.4 ~ 8.8: 1).

Are Fantic bikes good? ›

It's a high-end bike with quality components and construction. It also has that massive battery for all-day fun. And with the excellent suspension performance, handling, and stability, you will want to ride all day.

What is the fastest Yamaha Motor? ›

Yamaha YZF-R1 - 185.78mph.

Is Fantic made in China? ›

Welcome to Fantic Motor: Moto and Ebike Made in Italy since 1968.

What is the top speed of a Fantic Performance 50? ›

The top speed seen on the speedo was a steady 50 mph on the flat. A lighter rider would probably go even faster than that.

Who owns Fantic motorcycles? ›

VeNetWork

Are Indian motorcycles 100% American made? ›

All Indian Motorcycles are currently made in the USA at the Spirit Lake, Iowa plant. However, like all other bike manufacturers several components are sourced elsewhere before being shipped to Spirit Lake for assembly.

What motorcycle is all American made? ›

While Harley Davidson is indeed the quintessential “all-American motorcycle company”, America has produced a number of important, notable, and otherwise influential motorcycle manufacturers. Indian comes to mind, but they are not the only ones.

What is the oldest motorcycle company? ›

In 1898, Peugeot Motocycles presents at the Paris Motorshow the first motorcycle equipped with a Dion-Bouton motor. Peugeot Motocycles remains the oldest motorcycle manufacturer in the world.

What is the top speed of a Yamaha 125 motorbike? ›

For example, Yamaha 2-stroke YZ125 can reach 70 MPH, while the Yamaha R125LE TT 4-stroke stops at 58 MPH at best.

How much horsepower does a Yamaha 125 have? ›

33.53hp

What CC is a Fantic 200? ›

For many reasons, the Fantic Trial 200 can be regarded as a historic machine. It revolutionized trials riding and sowed the seeds of its revival. Spanish 350cc two-strokes (Bultaco, Ossa, Montesa) that had dominated the discipline for some fifteen years.

Which is the most attractive bike? ›

Compare Best Bikes
 • Royal Enfield. Hunter 350. ₹ 1,49,900. ...
 • Royal Enfield. Classic 350. ₹ 1,93,080. ...
 • Royal Enfield. Continental GT 650. ₹ 3,18,417. Onwards. ...
 • KTM. 390 Duke. ₹ 2,97,836. Onwards. ...
 • Bajaj. Pulsar RS 200. ₹ 1,71,778. Onwards. ...
 • Hero. Splendor Plus Xtec. ₹ 78,156. Onwards. ...
 • Honda. Dio. ₹ 71,508. Onwards. ...
 • Hero. Super Splendor. ₹ 80,223. Onwards.

Which is the top 1 best cycle brand? ›

Best Cycle Brands In India
S. NoProduct NamesPrice
1Hero Mig Men's 26 Inches, 18.0 Inches F Cycles₹6,919
2EMotorad EMX Electric Cycle₹54,999
3Lifelong LLBC2002 Crew 20T Cycle₹4,399
4Firefox Bikes | Bad Attitude Harpoon 700C₹9,099
6 more rows

What is the most reliable bike brand in the world? ›

Motorcycle Brands by Owner Satisfaction
Brand% Who Would Buy Again
Harley-Davidson72%
Honda70%
BMW68%
7 more rows
Jan 15, 2023

What is the fastest 1 4 mile motorcycle? ›

By quarter-mile time, 12 seconds or less

Kawasaki Ninja ZX-14R, 9.47 sec. Ducati Desmosedici RR, 9.49 sec. Suzuki Hayabusa, 9.7 sec. 1981 Suzuki Katana, 11.32 sec.

What is the fastest 1 4 mile motorcycle in the world? ›

We will get multiple views of this drag racing history as Larry McBride's Nitro Bike clocks a speed of 268 mph in just 1320 feet or a 1/4 mile. The FASTEST Motorcycle in the World!

What's the fastest 0 to 60 motorcycle? ›

The 2015 Yamaha YZF-R1 has a 998 cc in-line 4 which is liquid-cooled and is tuned to produce 188hp and 78 lb. ft of torque. The bike goes from 0-60 mph in just 3.04 seconds thereon completing the quarter mile in 9.83 sec. The top speed of the bike is 186 mph.

Which Chinese bike is best? ›

The 10 Best Chinese Motorcycles
 • CFMoto. CFMoto 800MT Touring in white facing left. ...
 • CFMoto. CFMoto 700 CL-X in silver facing right. ...
 • Lexmoto. Lexmoto LX-S125 in grey/black facing right. ...
 • AJS. AJS Cadwell Clubman in black, facing right. ...
 • Herald. Herald Brute 500 in grey, facing right. ...
 • MASH. ...
 • Voge. ...
 • Zontes.
Mar 1, 2023

What engine is in a Fantic 500? ›

The Rally is the most off-road version of Caballero, designed to make you dream on two wheels of adventures in faraway lands. ENGINE The single-cylinder, 4-valve, liquid-cooled, electonic fuel injection engine is now Euro5 compliant.

Who is Lifan made by? ›

Lifan Industry (Group) Co., Ltd.

(Lifan Group or Lifan, Chinese: 力帆, lit. "Power Sail") is a civilian owned Chinese motorcycle and automobile manufacturer headquartered in Chongqing, China.

What is the fastest 50cc bike? ›

What's the fastest 50cc moped?
 • Piaggio Zip 4T. ...
 • Gilera Runner 50. ...
 • Aprilia SR50. ...
 • Yamaha NMAX 125. ...
 • Honda PCX 125. ...
 • Kawasaki J125. ...
 • Honda Forza 125. ...
 • Piaggio Medley S. This compact, lightweight scooter released in 2020, is capable of reaching a top speed of 70mph.
Mar 6, 2023

What motorcycle goes 150 mph? ›

The Kawasaki GPz900R Employed A 908cc, Four-Cylinder Engine

Credit for the GPz's top speed record went to its 908cc, inline-four engine with a then-segment-first 16-valve, liquid-cooled configuration. It produced 115 horsepower and 83Nm (61 pound-feet) of torque, all of which helped it breach 150 mph.

Did Yamaha buy Fantic? ›

Fantic, discover the closing. "Here we are at last, Fantic Motor and Yamaha Motor Europe communicate the closing of the deal on the intended decision to reinforce their strategic partnership, based on the acquisition by Fantic Motor of the 100% of the shares in Motori Minarelli.

What is Ryan Reynolds motorcycle? ›

The 1964 Triumph 650 is one of the most special bikes in Ryan Reynolds' collection.

What motorcycle does Norman Reedus own? ›

Norman's bike of choice is his custom Triumph Tiger 800XCX while Jake's bike is a 1977 Harley Davidson Sportster.

Which is more reliable Indian or Harley? ›

Reliability is one reason why many people choose a Harley or Indian motorcycle. When comparing the two brands, both are extremely reliable. In fact, you still see models on the road today that were manufactured decades ago.

How do Native Americans feel about Indian motorcycles? ›

IMC made a strong effort to include and glorify the Tribes . A number of tribes endorsed them and a few others condemned them , even filed law suits . I think with in the Native American community there is a lot of support for the brand including ownership of Indian Motorcycles .

Why did Indian motorcycles go out of business? ›

The Gilroy, California company announced it would shut its doors on Friday, September 19, 2003, after failing to obtain necessary financing to continue operations.

What is the #1 motorcycle brand? ›

Harley Davidson is the most popular brand of bikes since it sells the most motorcycles in the U.S.

What is the most expensive American made motorcycle? ›

1908 Harley becomes most expensive motorcycle ever sold at auction; fetches nearly $1 million. An extremely rare 1908 Strap Tank Harley-Davidson is now the most expensive motorcycle ever sold at auction after selling for $935,000, after auction fees, last month at the Mecum Auction in Las Vegas.

What is the oldest motorcycle brand in the US? ›

Indian Motorcycle - America's First Motorcycle Company.

What is the best selling motorcycle of all time? ›

1958 Honda Super Cub

Honda's 50 cc C100 Super Cub is the biggest selling motor vehicle in history, having racked up 100 million sales in the last 63 years, and is still going.

What company sells the most motorcycles? ›

Said this, the Global market leader in 2022 as in the last decades is – by far – Honda. Not a surprise, of course. It is almost well known that the Japanese manufacturer dominates the industry with around one third of the industry in its hands.

What is the oldest Italian motorcycle company still in business? ›

Benelli is one of the oldest Italian manufacturers, having produced its first motorcycle back in 1919. The company made some innovative products in the early years, including a 250cc, four-cylinder supercharged race bike in 1939, only for the war to intervene.

What is the best cruising speed for a 125cc bike? ›

The average 125cc bike will likely have a top speed of around 70mph, and should be able to cruise along at 50 to 60mph quite comfortably.

What is the top speed of a 250 4 stroke? ›

A 4-stroke 250cc engine has a top speed of around 80mph, while a 2-stroke has a maximum speed of about 85mph. 2-strokes can generate power quicker than 4-strokes which makes them ideal for getting started on a strong note in competitive races or for accelerating out of corners.

How much horsepower does a 125 GP bike have? ›

KTM 125 FRR
Arnaud Vincent, posing with the KTM 125 FRR before the 2003 Japanese Grand Prix
ManufacturerKTM
Power55 hp (41 kW) @ 13,000 rpm
TransmissionChain
Weight76 kg (dry)
9 more rows

How fast is 125cc horsepower? ›

The short answer is that the top speed of a 125cc, on average, is somewhere between 65mph and 80mph.

How heavy is a Yamaha 125cc? ›

Dimensions and Capacity
Width730 mm
Saddle Height795 mm
Ground Clearance180 mm
Wheelbase1300 mm
Kerb Weight126 Kgs
4 more rows

Who makes the engines in a Fantic Caballero? ›

Motorex was present, with its logo on the plastics and with its products, in the engines of the three Fantic XEF 450 Rally Factory bikes. Motorex will be alongside Fantic in all world, European and national Enduro and Cross competitions, as well as in the Moto2 world championship.

What boat manufacturers use Yamaha engines? ›

Sportsman Boats is an exclusive partner of Yamaha Outboards. Yamaha's brand is aligned with innovation, and I am delighted that Sportsman Boats has decided to work exclusively with us in building their intelligently designed center console and bay boats.

Who owns Fantic Motor? ›

Fantic Motor
Founded1968
Productsmotorcycles
ParentVeNetWork
SubsidiariesMotori Minarelli Bottecchia
Websitehttp://www.fanticmotor.it/
3 more rows

Which is the most expensive bike of Yamaha company? ›

Yamaha bikes price in India starts at Rs 78,600 for Yamaha Fascino 125 Fi Hybrid, which is the cheapest model. The most expensive Yamaha two wheeler is Yamaha R15 V4 priced at Rs 1.94 Lakh. The most popular models for Yamaha includes 7 Sports, 3 Scooters and 3 Sports Naked.

Who competes with Yamaha bikes? ›

Yamaha Motor's competitors

Honda Motor (本田技研工業株式会社) is a company that manufactures automobiles, motorcycles, and power equipment. Suzuki Motor (スズキ) is a company that designs and produces vehicles and marine products. BRP (Bombardier Recreational Products) is a manufacturer of automotive products.

What motorcycles have Rotax engines? ›

Motorcycle manufacturers using Rotax engines, either Rotax-branded or branded for the OEM, include Aprilia, BMW (F and G series), Buell and KTM.

What is the top speed of a Fantic Motor Caballero 500? ›

Fantic Motor Caballero 500 Rally 2021
Velocità massima (km/h)160
Da 100 km/h39,7
Consumikm/l
Autostrada18,3
Extraurbano27,9
17 more rows

What is the best boat motor made? ›

Top 5 Outboard Motor Brands Ranked
 1. Yamaha Outboard. Known for their reliability, Yamaha Outboard Motors are the ideal choice for any adventurous boater looking for consistent performance and superior power. ...
 2. Mercury Outboards. ...
 3. Suzuki Outboards. ...
 4. Evinrude + Johnson Outboards. ...
 5. Honda, Tohatsu, Force, and Mariner Outboard Motors.
Feb 5, 2023

What is the oldest outboard motor company? ›

The inboard boat motor firm of Caille Motor Company of Detroit were instrumental in making the cylinder and engines. The most successful early outboard motor, was created by Norwegian-American inventor Ole Evinrude in 1909.

What motorcycle did James Dean own? ›

James Dean

He got his first, a CZ 125, at 15. Then, after dropping out of college to pursue acting, swapped it for a Royal Enfield 500 twin.

Who made Sears motorcycles? ›

Sears Dreadnought was a motorcycle sold by Sears in the 1910s. The motorcycle featured a 70.62-cubic-inch (1,157.3 cm3) V-twin made by Spacke.

Who built Sears motorcycles? ›

This model was produced by the Austrian manufacturer Puch, exclusively for Sears and Roebuck in the USA and Simpson Sears in Canada. It was sold through the Sears catalogue in both countries as part of their Allstate line of motorcycle, mopeds and scooters.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: The Hon. Margery Christiansen

Last Updated: 19/07/2023

Views: 5525

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: The Hon. Margery Christiansen

Birthday: 2000-07-07

Address: 5050 Breitenberg Knoll, New Robert, MI 45409

Phone: +2556892639372

Job: Investor Mining Engineer

Hobby: Sketching, Cosplaying, Glassblowing, Genealogy, Crocheting, Archery, Skateboarding

Introduction: My name is The Hon. Margery Christiansen, I am a bright, adorable, precious, inexpensive, gorgeous, comfortable, happy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.