Elke CS: GO Major-winnaar ooit: selectie, MVP's en meer (2023)

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) heeft zich gevestigd als een van de meest populaire en competitieve esports-titels sinds de release in 2012. Een van de hoogtepunten van deCS: GAcompetitieve scene zijn de grote toernooien, die de beste teams van over de hele wereld samenbrengen om te strijden om de prestigieuze titel.

Met de recente afsluiting van de BLAST.tv Paris major van 2023, is het tijd om elke CS: GO Major-winnaar tot nu toe te bekijken, inclusief hun teamrooster en Most Valuable Player (MVP) voor elk toernooi.

Verwant:CS: GO Blast.TV Paris Major 2023: Team Vitality verslaat GamerLegion in finale en wordt de allerlaatste Major-winnaar

2013 - DreamHack Winter: Fnatic

Elke CS: GO Major-winnaar ooit: selectie, MVP's en meer (1)

Fnatic kwam als overwinnaar uit de bus in de allereerste CS:GO Major op DreamHack Winter 2013. De selectie van het team bestond uit JW, Flusha, Schneider, Devilwalk en Pronax. Hun gecombineerde inspanningen en tactische gameplay brachten hen ertoe de inaugurele hoofdtitel te claimen. De MVP van het toernooi was Jesper "JW" Wecksell, die gedurende de hele competitie uitzonderlijke individuele vaardigheden liet zien.

2014 - ESL Major Series One Katowice: Virtus.pro

Elke CS: GO Major-winnaar ooit: selectie, MVP's en meer (2)

Virtus.pro demonstreerde hun dominantie tijdens de ESL Major Series One Katowice 2014. Het team, bestaande uit TaZ, NEO, pashaBiceps, Snax en Byali, presteerde beter dan hun tegenstanders en sleepte de trofee in de wacht met hun uitzonderlijke teamwerk en individuele vaardigheden. Jarosaw "pashaBiceps" Jarząbkowski is uitgeroepen tot MVP van het toernooi vanwege zijn uitstekende prestaties.

2014 - ESL One: Keulen: Ninja's in pyjama's

Elke CS: GO Major-winnaar ooit: selectie, MVP's en meer (3)

Ninjas in pyjama's (NiP) maakten indruk op ESL One: Cologne 2014 en behaalden de titel. De selectie, bestaande uit f0rest, GeT_RiGhT, Xizt, Fifflaren en Friberg, demonstreerde hun tactische bekwaamheid en solide teamwerk tijdens het toernooi. Adam "Friberg" Friberg werd erkend als de MVP voor zijn geweldige bijdragen.

2014 - DreamHack-winter: team LDLC.com

Elke CS: GO Major-winnaar ooit: selectie, MVP's en meer (4)

Team LDLC.com behaalde de overwinning op DreamHack Winter 2014. De line-up van het team bestond uit NBK, SmithZz, kioShiMa, shox en Happy. Hun uitzonderlijke prestaties brachten hen ertoe hun tegenstanders te verslaan en de trofee in de wacht te slepen. Vincent "Happy" Schopenhauer werd uitgeroepen tot MVP vanwege zijn opvallende toneelstukken en indrukwekkende bijdragen.

2015 - ESL One: Katowice: Fnatic

Elke CS: GO Major-winnaar ooit: selectie, MVP's en meer (5)

Fnatic zette hun succes voort in 2015 en behaalde de titel bij ESL One: Katowice. De selectie van het team, waaronder JW, flusha, olofmeister, pronax en KRIMZ, toonde uitstekend teamwerk en individuele vaardigheden, wat hen het kampioenschap opleverde. Olof "olofmeister" Kajbjer werd uitgeroepen tot MVP vanwege zijn uitzonderlijke prestaties en koppelingsspel.

2015 - DreamHack Open Cluj-Napoca: Team EnVyUs

Elke CS: GO Major-winnaar ooit: selectie, MVP's en meer (6)

Team EnVyUs kwam als overwinnaar uit de bus op DreamHack Open Cluj-Napoca 2015. De selectie van het team bestond uit Happy, NBK, kioShiMa, kennyS en apEX. Hun uitzonderlijke prestaties tijdens het toernooi brachten hen naar het kampioenschap. Kenny "kennyS" Schrub werd erkend als de MVP vanwege zijn ongelooflijke AWP-spelen en impact op het spel.

2015 - ESL One: Keulen: Fnatic

Elke CS: GO Major-winnaar ooit: selectie, MVP's en meer (7)

Fnatic zette hun winning streak voort op ESL One: Cologne 2015, waarmee ze hun tweede Major-titel van het jaar veiligstelden. De selectie bleef hetzelfde, met JW, flusha, pronax, olofmeister en KRIMZ voorop. Robin "flusha" Rönnquist werd uitgeroepen tot MVP van het toernooi vanwege zijn uitzonderlijke prestaties en baanbrekende spel.

2016 - MLG Major-kampioenschap: Columbus: helderheid

Elke CS: GO Major-winnaar ooit: selectie, MVP's en meer (8)

Luminosity (later omgedoopt tot SK Gaming) behaalde de overwinning op het MLG Major Championship: Columbus 2016. Het team, bestaande uit FalleN, fer, coldzera, fnx en TACO, toonde tijdens het toernooi uitzonderlijk teamwerk en individuele vaardigheden. Marcelo "coldzera" David werd uitgeroepen tot MVP vanwege zijn ongelooflijke optredens en impactvolle bijdragen.

2016 - ESL One: Keulen: SK Gaming

Elke CS: GO Major-winnaar ooit: selectie, MVP's en meer (9)

SK Gaming (voorheen Luminosity) zette zijn succes voort op ESL One: Cologne 2016 en behaalde opeenvolgende grote overwinningen. De selectie bleef hetzelfde, met FalleN, fer, coldzera, fnx en TACO die opnieuw hun dominantie lieten zien. Marcelo "coldzera" David werd uitgeroepen tot MVP vanwege zijn uitstekende individuele vaardigheid en indrukwekkende spel.

2017 - ELEAGUE Major: Atlanta: Astralis

Elke CS: GO Major-winnaar ooit: selectie, MVP's en meer (10)

Astralis behaalde hun eerste grote overwinning op de ELEAGUE Major: Atlanta 2017. De selectie van het team omvatte device, dupreeh, Xyp9x, Kjaerbye en gla1ve. Hun tactische aanpak en uitzonderlijk teamwerk stuwden hen naar succes. Markus "Kjaerbye" Kjærbye heeft het toernooi uitgeroepen tot MVP vanwege zijn consistente optredens en koppelingsspel.

2017 - PGL Major Krakau: Gambit Esports

Elke CS: GO Major-winnaar ooit: selectie, MVP's en meer (11)

Gambit Esports kwam naar voren als de kampioenen bij de PGL Major Kraków 2017. De selectie bestond uit Dosia, AdreN, mou, Zeus en HObbit. Hun opmerkelijke prestatie en vastberadenheid brachten hen ertoe de titel veilig te stellen. Dauren "AdreN" Kystaubayev werd erkend als de MVP vanwege zijn indrukwekkende toneelstukken en leiderschap.

2018 - ELEAGUE Major: Boston: Cloud9

Elke CS: GO Major-winnaar ooit: selectie, MVP's en meer (12)

Wolk 9schreef geschiedenis op de ELEAGUE Major: Boston 2018 door het eerste Noord-Amerikaanse team te worden dat een CS:GO Major won. De selectie van het team omvatte Skadoodle, Stewie2K, autimatic, RUSH enTarik. Hun indrukwekkend teamwerk en veerkracht leidden hen naar een onvergetelijke overwinning. Tarik "tarik" Celik werd uitgeroepen tot MVP vanwege zijn uitzonderlijke prestaties en cruciale bijdragen.

2018 - FACEIT Major: Londen: Astralis

Elke CS: GO Major-winnaar ooit: selectie, MVP's en meer (13)

Astralis zette hun heerschappij voort tijdens de FACEIT Major: London 2018. De selectie bleef ongewijzigd, met device, Dupreeh, Xyp9x, Magisk en gla1ve die hun uitzonderlijke vaardigheden demonstreerden om het kampioenschap veilig te stellen. Nicolai "apparaat" Reedtz werd uitgeroepen tot MVP vanwege zijn consistente en impactvolle optredens.

2019 - IEM - Katowice: Astralis

Elke CS: GO Major-winnaar ooit: selectie, MVP's en meer (14)

Astralis behaalde hun derde Major-titel op IEM - Katowice 2019. De selectie bleef ongewijzigd, waarbij device, Dupreeh, Xyp9x, Magisk en gla1ve opnieuw hun waarde als team bewezen. Emil "Magisk" Reif werd erkend als de MVP voor zijn uitstekende bijdragen en impactvolle toneelstukken.

2019 - StarLadder Berlijn majoor: Astralis

Elke CS: GO Major-winnaar ooit: selectie, MVP's en meer (15)

Astralis zette hun Major-winning streak voort tijdens de StarLadder Berlin Major 2019. De selectie van het team, bestaande uit device, dupreeh, Xyp9x, Magisk en gla1ve, toonde hun niet aflatende dominantie en verzekerde zich van hun vierde Major-titel. Nicolai "apparaat" Reedtz claimde opnieuw de MVP-titel voor zijn uitzonderlijke prestaties en impact op het spel.

2021 - PGL-burgemeester Stockholm: geboren om te winnen

Elke CS: GO Major-winnaar ooit: selectie, MVP's en meer (16)

Natus Vincere (Na'Vi) behaalde hun eerste grote overwinning op de PGL Major Stockholm 2021. De selectie van het team bestond uit s1mple, electroNic, Boombl4, Perfecto en b1t. Hun uitzonderlijke teamwerk en individuele vaardigheden stuwden hen naar succes. Oleksandr "s1mple" Kostyliev, algemeen beschouwd als een van de beste spelers ter wereld, werd uitgeroepen tot MVP vanwege zijn ongelooflijke prestaties en baanbrekende spel.

2022 – PGL Major Antwerpen: FaZe Clan

Elke CS: GO Major-winnaar ooit: selectie, MVP's en meer (17)

FaZe Clanbehaalden hun eerste Major-overwinning op de PGL Major Antwerp 2022. De selectie van het team bestond uit Rain, Broky, Twistzz, Karrigan en Ropz. Hun uitzonderlijke teamwerk en individuele vaardigheden zorgden ervoor dat ze over hun tegenstanders zegevierden. Håvard "regen" Nygaard werd uitgeroepen tot MVP vanwege zijn uitstekende prestaties en impactvolle bijdragen.

2022 - IEM Rio Major: buitenstaanders

Elke CS: GO Major-winnaar ooit: selectie, MVP's en meer (18)

The Outsiders kwamen naar voren als de kampioenen op de IEM Rio Major 2022. De selectie bestond uit qikert, Jame, FL1T, n0rb3r7 en fame. Hun uitzonderlijke prestaties en veerkracht zorgden ervoor dat ze de titel veiligstelden. Dzhami "Jame" Ali werd erkend als de MVP vanwege zijn uitstekende spel en impact op het spel.

2023 – BLAST.tv Parijs Major: Vitaliteit

Elke CS: GO Major-winnaar ooit: selectie, MVP's en meer (19)

Vitaliteitbehaalden hun eerste grote overwinning op de BLAST.tv Paris Major 2023. De selectie van het team bestond uit ZywOo, apEX, Magisk, Dupreeh en Spinx. Hun uitzonderlijke teamwerk, individuele vaardigheid en tactische aanpak stuwden hen naar de overwinning. Mathieu "ZywOo" Herbaut, een van de meest bekwame spelers van het spel, werd uitgeroepen tot MVP vanwege zijn uitstekende prestaties en cruciale bijdragen.

De CS:GO Majors hebben gezorgd voor onvergetelijke momenten, intense competitie en opmerkelijke vertoon van vaardigheid en teamwerk. Elk winnend team heeft met zijn uitzonderlijke roosters en MVP's een blijvende stempel gedrukt op de geschiedenis van het spel. AlsTegenaanvalblijft evolueren, wachten fans reikhalzend uit naar het volgende grote toernooi, waar nieuwe kampioenen zullen worden gekroond en nieuwe legendes zullen worden geboren.

Voor het geval je het gemist hebt:

  • EA Sports en Respawn hebben aangekondigd dat Apex Legends de prijs van Apex Coins in geselecteerde landen zal wijzigen
  • Elk toegangspunt om Koschei Complex binnen te gaan in DMZ Call of Duty Warzone 2 Seizoen 3 Reloaded

Labels: CS: GA

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated: 02/11/2023

Views: 5245

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.