Elke CS:GO Major-winnaar aller tijden: Squads, MVP's en meer (2023)

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) heeft zich sinds de release in 2012 gevestigd als een van de meest populaire en competitieve esports-titels. Een van de hoogtepunten van de CS:GO-competitiescène zijn de grote toernooien, die de beste teams van over de hele wereld samenbrengen om te strijden om de prestigieuze titel.

Samenvatting

2013 - DreamHack Winter: Fnatic

2014 - ESL Major Series One Kattowitz: Virtus.pro

2014 - ESL One: Keulen: Ninja's in pyjama's

2014 - DreamHack-winter: team LDLC.com

2015 - ESL One: Kattowitz: Fnatic

2015 - DreamHack Open Cluj-Napoca: Team EnVyUs

2016 - MLG Major-kampioenschap: Columbus: helderheid

2016 - ESL One: Keulen: SK Gaming

2017 - ELEAGUE Major: Atlanta: Astralis

2017 - PGL Major Krakau: Gambit Esports

2018 – ELEAGUE Hoofdboek: Boston: Cloud9

2018 - FACEIT Major: Londen: Astralis

2019 - IEM - Kattowitz: Astralis

2019 - StarLadder Berlijn majoor: Astralis

2021 - PGL-burgemeester Stockholm: geboren om te winnen

2022 – PGL Major Antwerpen: FaZe Clan

2022 - IEM Rio Major: Underdogs

2023 – BLAST.tv Parijs Major: Vitaliteit

Met de recente afsluiting van de BLAST.tv Paris Major 2023 is het tijd om een ​​kijkje te nemen naar elke CS:GO Major-winnaar tot nu toe, inclusief hun selectie en meest waardevolle speler (MVP) voor elk toernooi.

Verwant:CS:GO Blast.TV Paris Major 2023: Team Vitality verslaat GamerLegion in de finale en wordt de laatste Major-winnaar ooit

2013 - DreamHack Winter: Fnatic

Elke CS:GO Major-winnaar aller tijden: Squads, MVP's en meer (1)

Fnatic kwam als overwinnaar uit de bus bij de allereerste CS:GO Major van DreamHack Winter 2013. De selectie van het team bestond uit JW, Flusha, Schneider, Devilwalk en Pronax. Hun gecombineerde inspanningen en tactische gameplay leidden ertoe dat ze hun eerste grote titel veiligstelden. De MVP van het toernooi was Jesper "JW" Wecksell, die gedurende de hele competitie uitzonderlijke individuele vaardigheden toonde.

2014 - ESL Major Series One Kattowitz: Virtus.pro

Elke CS:GO Major-winnaar aller tijden: Squads, MVP's en meer (2)

Virtus.pro bewees zijn dominantie op ESL Major Series One Katowice 2014. Het team, bestaande uit TaZ, NEO, pashaBiceps, Snax en Byali, presteerde beter dan hun tegenstanders en won de trofee met uitzonderlijk teamwerk en individuele vaardigheden. Jarosaw "pashaBiceps" Jarząbkowski werd uitgeroepen tot MVP van het toernooi vanwege zijn uitstekende prestaties.

2014 - ESL One: Keulen: Ninja's in pyjama's

Elke CS:GO Major-winnaar aller tijden: Squads, MVP's en meer (3)

Ninjas in pyjama's (NiP) hebben indruk gemaakt op ESL One: Cologne 2014 en de titel veiliggesteld. De ploeg, bestaande uit f0rest, GeT_RiGhT, Xizt, Fifflaren en Friberg, demonstreerde tijdens het toernooi hun tactische bekwaamheid en solide teamwerk. Adam "Friberg" Friberg werd erkend als MVP voor zijn uitstekende bijdragen.

2014 - DreamHack-winter: team LDLC.com

Elke CS:GO Major-winnaar aller tijden: Squads, MVP's en meer (4)

Team LDLC.com behaalde de overwinning op DreamHack Winter 2014. De ploeg bestond uit NBK, SmithZz, kioShiMa, shox en Happy. Door hun uitzonderlijke prestaties versloegen ze hun tegenstanders en wonnen ze de beker. Vincent "Happy" Schopenhauer werd uitgeroepen tot MVP vanwege zijn uitstekende toneelstukken en indrukwekkende bijdragen.

2015 - ESL One: Kattowitz: Fnatic

Elke CS:GO Major-winnaar aller tijden: Squads, MVP's en meer (5)

Fnatic zette hun succes voort in 2015 en behaalde de titel bij ESL One: Katowice. De teamopstelling, waaronder JW, Flusha, Olofmeister, Pronax en KRIMZ, toonde uitstekend teamwerk en individuele vaardigheden, waardoor ze het kampioenschap veiligstelden. Olof "olofmeister" Kajbjer werd uitgeroepen tot MVP vanwege zijn uitzonderlijke prestaties en koppelingsspel.

Verwant : Moet je iOS 10 jailbreaken? Controleer de voor- en nadelen

2015 - DreamHack Open Cluj-Napoca: Team EnVyUs

Elke CS:GO Major-winnaar aller tijden: Squads, MVP's en meer (6)

Team EnVyUs kwam als overwinnaar uit de 2015 DreamHack Open Cluj-Napoca. De selectie van het team omvatte Happy, NBK, kioShiMa, kennyS en apEX. Hun uitzonderlijke prestaties tijdens het toernooi brachten hen naar het kampioenschap. Kenny "kennyS" Schrub werd erkend als een MVP vanwege zijn ongelooflijke AWP-spelen en impact op het spel.

2015 - ESL One: Keulen: Fnatic

Elke CS:GO Major-winnaar aller tijden: Squads, MVP's en meer (7)

Fnatic zette hun winning streak voort op ESL One: Cologne 2015, waarmee ze hun tweede Major-titel van het jaar veiligstelden. De ploeg bleef hetzelfde, met JW, Flusha, Pronax, Olofmeister en KRIMZ bovenaan. Robin "flusha" Rönnquist werd uitgeroepen tot MVP van het toernooi vanwege zijn uitzonderlijke prestaties en baanbrekende spel.

2016 - MLG Major-kampioenschap: Columbus: helderheid

Elke CS:GO Major-winnaar aller tijden: Squads, MVP's en meer (8)

Luminosity (later omgedoopt tot SK Gaming) behaalde de overwinning op het MLG Major Championship: Columbus 2016. Het team, bestaande uit Fallen, fer, coldzera, fnx en TACO, toonde tijdens het toernooi uitzonderlijk teamwerk en individuele vaardigheden. Marcelo "coldzera" David werd uitgeroepen tot MVP vanwege zijn ongelooflijke optredens en indrukwekkende bijdragen.

2016 - ESL One: Keulen: SK Gaming

Elke CS:GO Major-winnaar aller tijden: Squads, MVP's en meer (9)

SK Gaming (voorheen Luminosity) zette hun succes voort op ESL One: Cologne 2016 en behaalde opeenvolgende grote overwinningen. De selectie bleef hetzelfde, met Fallen, fer, coldzera, fnx en TACO die opnieuw hun dominantie bewezen. Marcelo "coldzera" David werd uitgeroepen tot MVP vanwege zijn uitstekende individuele vaardigheden en indrukwekkende spel.

2017 - ELEAGUE Major: Atlanta: Astralis

Elke CS:GO Major-winnaar aller tijden: Squads, MVP's en meer (10)

Astralis vierde zijn eerste grote overwinning op ELEAGUE Major: Atlanta 2017. De selectie van het team bestond uit Device, Dupreeh, Xyp9x, Kjaerbye en gla1ve. Haar tactische aanpak en uitzonderlijk teamwerk leidden haar naar succes. Markus "Kjaerbye" Kjærbye is uitgeroepen tot MVP van het toernooi vanwege zijn consistente prestaties en koppelingsspel.

2017 - PGL Major Krakau: Gambit Esports

Elke CS:GO Major-winnaar aller tijden: Squads, MVP's en meer (11)

Gambit Esports kwam als overwinnaar uit de bus bij PGL Major Kraków 2017. De ploeg bestond uit Dosia, AdreN, mou, Zeus en HObbit. Hun opmerkelijke prestatie en vastberadenheid zorgden ervoor dat ze de titel veiligstelden. Dauren "AdreN" Kystaubayev werd uitgeroepen tot MVP vanwege zijn indrukwekkende toneelstukken en leiderschapskwaliteiten.

2018 – ELEAGUE Hoofdboek: Boston: Cloud9

Elke CS:GO Major-winnaar aller tijden: Squads, MVP's en meer (12)

Cloud9 schreef geschiedenis op ELEAGUE Major: Boston 2018 door het eerste Noord-Amerikaanse team te worden dat een CS:GO Major won. De selectie van het team bestond uit Skadoodle, Stewie2K, autimatic, RUSH en Tarik. Hun indrukwekkend teamwerk en veerkracht leidden hen naar een onvergetelijke overwinning. Tarik "tarik" Celik werd uitgeroepen tot MVP vanwege zijn uitzonderlijke prestaties en kritische bijdragen.

2018 - FACEIT Major: Londen: Astralis

Elke CS:GO Major-winnaar aller tijden: Squads, MVP's en meer (13)

Astralis zette zijn dominantie voort tijdens de FACEIT Major: London 2018. De selectie bleef ongewijzigd, met Device, Dupreeh, Xyp9x, Magisk en gla1ve die hun uitzonderlijke vaardigheden toonden om het kampioenschap veilig te stellen. Nicolai "device" Reedtz werd uitgeroepen tot MVP vanwege zijn consistente en indrukwekkende prestaties.

Gerelateerd : Het salaris van Marcus Rashford bij Man Utd: hoeveel verdient hij per uur, dag, week, maand en jaar?

2019 - IEM - Kattowitz: Astralis

Elke CS:GO Major-winnaar aller tijden: Squads, MVP's en meer (14)

Astralis behaalde zijn derde Major-titel op IEM - Katowice 2019. De selectie bleef ongewijzigd met Device, Dupreeh, Xyp9x, Magisk en gla1ve die opnieuw hun waarde als team bewezen. Emil "Magisk" Reif werd erkend als MVP voor zijn uitstekende bijdragen en impactvolle toneelstukken.

2019 - StarLadder Berlijn majoor: Astralis

Elke CS:GO Major-winnaar aller tijden: Squads, MVP's en meer (15)

Astralis zette zijn Major winning streak voort tijdens de StarLadder Berlin Major 2019. De selectie van het team, bestaande uit Device, Dupreeh, Xyp9x, Magisk en Gla1ve, demonstreerde hun onwrikbare dominantie om hun vierde Major-titel veilig te stellen. Nicolai "Device" Reedtz won opnieuw de MVP-titel voor zijn uitzonderlijke prestatie en impact op het spel.

2021 - PGL-burgemeester Stockholm: geboren om te winnen

Elke CS:GO Major-winnaar aller tijden: Squads, MVP's en meer (16)

Natus Vincere (Na'Vi) behaalde zijn eerste grote overwinning op PGL Major Stockholm 2021. De selectie van het team bestond uit s1mple, electroNic, Boombl4, Perfecto en b1t. Haar uitzonderlijke teamwerk en individuele competentie leidden haar naar succes. Oleksandr "s1mple" Kostyliev, algemeen beschouwd als een van de beste spelers ter wereld, is uitgeroepen tot MVP vanwege zijn ongelooflijke prestaties en baanbrekende spel.

2022 – PGL Major Antwerpen: FaZe Clan

Elke CS:GO Major-winnaar aller tijden: Squads, MVP's en meer (17)

FaZe Clan behaalde hun eerste Major-overwinning op PGL Major Antwerp 2022. De selectie van het team bestond uit Rain, Broky, Twistzz, Karrigan en Ropz. Hun uitzonderlijke teamwerk en individuele vaardigheden zorgden ervoor dat ze over hun tegenstanders zegevierden. Håvard "regen" Nygaard werd uitgeroepen tot MVP vanwege zijn uitstekende prestaties en indrukwekkende bijdragen.

2022 - IEM Rio Major: Underdogs

Elke CS:GO Major-winnaar aller tijden: Squads, MVP's en meer (18)

De Outsiders kwamen als overwinnaar uit de bus tijdens de IEM Rio Major in 2022. De selectie bestond uit qkert, Jame, FL1T, n0rb3r7 en Fame. Hun uitzonderlijke prestaties en veerkracht zorgden ervoor dat ze de titel veiligstelden. Dzhami "Jame" Ali werd erkend als MVP vanwege zijn uitstekende spel en impact op het spel.

2023 – BLAST.tv Parijs Major: Vitaliteit

Elke CS:GO Major-winnaar aller tijden: Squads, MVP's en meer (19)

Vitality behaalde haar eerste Major-overwinning op de BLAST.tv Paris Major 2023. De selectie van het team bestond uit ZywOo, apEX, Magisk, Dupreeh en Spinx. Hun uitzonderlijke teamwerk, individuele vaardigheid en tactische aanpak hielpen hen te winnen. Mathieu "ZywOo" Herbaut, een van de meest getalenteerde spelers van het spel, is uitgeroepen tot MVP vanwege zijn uitstekende prestaties en kritische bijdragen.

De CS:GO Majors hebben gezorgd voor memorabele momenten, intense competitie en opmerkelijke vertoon van vaardigheid en teamwerk. Elk winnend team heeft een blijvende stempel gedrukt op de gamegeschiedenis met hun uitzonderlijke roosters en MVP's. Terwijl Counter-Strike zich ontwikkelt, wachten fans reikhalzend uit naar het volgende grote toernooi, waar nieuwe kampioenen worden gekroond en nieuwe legendes worden geboren.

Voor het geval je het gemist hebt:

  • EA Sports en Respawn hebben aangekondigd dat Apex Legends de prijs van Apex Coins in geselecteerde landen zal wijzigen
  • Elk toegangspunt om Koschei Complex binnen te gaan in DMZ Call of Duty Warzone 2 Seizoen 3 Reloaded
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated: 06/05/2023

Views: 5255

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.