De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (2023)

Laten we eerlijk zijn, skiën kan een van de duurste vakanties zijn die er zijn – er zijn vliegtickets, materiaalverhuur, liftpassen, en dat is alles voordat je zelfs maar voor accommodatie en eten hebt betaald. Spanje is al een goedkope skibestemming vergeleken met plaatsen in SpanjeFrankrijk,OostenrijkEnZwitserland, maar we hebben gekeken naar de goedkoopste en meest betaalbare plaatsenskiën in Spanje, om u nog verder te helpen.

De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (1)

Bekijk alle reizen

de bijter

De skipassen bij El Morredero behoren tot de goedkoopste van Spanje, met slechts € 12 voor volwassenen en € 9 voor kinderen. Gelegen in het noordwesten van Castilla y León, is het misschien niet de beste keuze van het stel, met slechts 4 km aan pistes en twee liften, maar als je een beginner bent of een goedkope skivakantie voor je jonge gezin wilt, kan dit een geweldige keuze zijn. keuze.

De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (2)

Neem een ​​kijkje om uw perfecte bestemming voor een kleine groepsreis te vinden

Paspoorten klaar?

Je volgende bestemming is...

Bekijk Reis

Mexico

Spanje

Japan

Zuid-Afrika

IJsland

Thailand

Egypte

Ecuador

Marokko

Indië

Kroatië

Bali

Kalkoen

Griekenland

De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (3)

Bergstation Lunada

Gelegen in de provincie Burgos, het skistation vanLonden, biedt opnieuw voordelige skipassen voor slechts € 17 voor volwassenen en € 15 voor kinderen. De lichte prijsstijging wordt weerspiegeld in de faciliteiten, aangezien deze 3 km aan pistes en nog eens 4,5 km off-piste biedt. Er zijn vijf skiliften die passagiers de bergen in brengen en pistes die geschikt zijn voor beginners, gevorderden en gevorderden, hoewel deze waarschijnlijk meer gericht zijn op gevorderden.

De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (4)

Oca Nova Manzaneda

Oca Nova Manzanedaskistation is te vinden inGalicië, niet ver van de stad Ourense. Het biedt 10 km aan pistes en een skipas kost € 22 voor volwassenen en € 15 voor kinderen. Het is het meest geschikt voor beginnende skiërs met 8 km aan makkelijke groene pistes en slechts 2 km aan middelzware pistes.

De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (5)
De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (6)
De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (7)
De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (8)

De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (9)

De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (10)

MAJESTISCH TURKIJE

De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (11)

Reis van de bazaars van Istanbul naar de prachtige stranden van Antalya.

Bekijk Reis
De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (12)

Walter 2000

Walter 2000is een geweldig gezinsvriendelijk skigebied, gelegen in de Pyreneeën, in het noorden van Catalonië, een van de beste skigebieden in Spanje. Ook al biedt het 10,4 km aan pistes en nog eens 6,3 km aan skiroutes, het is nog steeds van grote waarde: slechts € 25 voor een skipas voor volwassenen en € 17 voor kinderen. Je kunt hier niet alleen skiën, maar ook snowboarden, sneeuwschoenwandelen, sleeën en freeriden. Het is het beste voor beginners en gevorderden, maar biedt ook pistes voor gevorderde skiërs.

De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (13)

Valdezcaray

De Spaanse regioDe Riojastaat beter bekend om zijn wijn dan om zijn bergen en skipistes, maar het is de thuisbasis van een voordelig skigebied –Valdezcaray. Het biedt maar liefst 22 km aan pistes voor zowel skiërs als snowboarders met negen liften. De skipassen kosten hier €28 voor volwassenen en €19 voor kinderen. Het is het meest geschikt voor beginners en gevorderden, hoewel er 2 km aan moeilijke pistes zijn voor de meer gevorderden.

Word een Cultuurtripper!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief naar
bespaar tot 40%op onze unieke reizen.

De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (14)

La Covatilla – Sierra de Béjar

DeCovatilla – Sierra de Béjarskistation ligt in het dorp Sierra de Béjar, aan de rand van het Sierra de Gredos-gebergte, een uur ten zuiden van de stadSalamanca. Skipassen kosten € 29 voor volwassenen en € 20 voor kinderen, een geweldige prijs voor de enorme 26,8 km aan beschikbare pistes. Het skigebied is vooral perfect voor gemiddelde skiërs, maar als je een expert bent, zul je niet veel extra uitdagende pistes vinden.

De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (15)

Valgrande-plaatsen

Valgrande-plaatsenligt in het bergachtige gebied van Asturië, de thuisbasis van het uitgestrekte natuurpark Picos de Europa. Het resort biedt 25 km aan pistes met negen liften en heeft een goed aanbod aan pistes voor beginners, gevorderden en zelfs gevorderde skiërs. Het is een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding: € 29 voor volwassenen en € 23 voor kinderen.

De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (16)

Nuria-vallei

Een ander goed resort in de Catalaanse Pyreneeën is dat welNuria-vallei. Ondanks dat het slechts 7 km aan pistes heeft, heeft het vijf liften en faciliteiten voor zowel skiërs als snowboarders. De skipassen hier hebben geen slechte prijs: € 30 voor volwassenen en € 22,50 voor kinderen. Het resort is het beste voor beginners en gevorderden, maar biedt ook enkele pistes voor meer gevorderde skiërs.

De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (17)

Alto Campoo

Alto Campoois gelegen in een charmant dorpje in Cantabrië, zeer dicht bij de rand van Castilla y León. De passen kosten hier € 30 voor volwassenen en € 19 voor kinderen, en geven toegang tot 27,7 km aan pistes en 13 liften. Het is geweldig voor zowel skiën als snowboarden, en is het beste voor beginners en gevorderden, hoewel er 3,2 km aan pistes zijn voor sneeuwmeesters.

De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (18)

San Isidro-Cebolledo-gebied

San Isidro-Zona Cebolledo ligt in de regio Castilla y León en is ideaal om te skiën en snowboarden. Opnieuw is het een betaalbaar skigebied met skipassen voor €30 voor volwassenen en €26 voor kinderen. Het biedt 20,8 km aan pistes en 3,5 km aan skiroutes en heeft in totaal zeven liften. Dit is een perfect resort voor mensen van alle niveaus.

De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (19)

Ski-plek

Eindelijk zijn we weer terug in de Catalaanse Pyreneeën, deze keerSki-plek. Ook dit is ideaal om te skiën en snowboarden en biedt 23,5 km aan pistes en vier liften. Dit is misschien wel het duurste skigebied op onze lijst met skipassen voor €32 voor volwassenen en €26 voor kinderen, maar het biedt nog steeds veel waar voor je geld vergeleken met sommige van de andere resorts die je in de buurt vindtAndorraen Frankrijk.

De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (20)

De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (21)

De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (22)

Vulkanische IJsland-epische reis

maak kennis met onze Lokale Insider

Hanna

De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (23)

HOE LANG BENT U GIDS?

2 jaar.

Wat vind je leuk aan je baan?

Het gaat om het persoonlijke contact, de persoonlijke ervaringen. Ik ontmoet graag mensen van over de hele wereld... Ik vind het erg leuk om iedereen te leren kennen en het gevoel te hebben dat ik met een groep vrienden op reis ben.

WELKE BESTEMMING STAAT OP JE REIS-BUCKETLIST?

Ik heb zoveel plaatsen op mijn lijstje, maar ik zou heel graag naar Afrika willen. Ik beschouw mezelf als een “avonturenmeisje” en Afrika voelt als het ULTIEME avontuur!

De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (24)

De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (25)

De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (26)

Elk CULTUURREIS Kleingroepsavontuur wordt net als Hanna geleid door een Local Insider.

De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (27)

De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (28)

De beste en meest betaalbare plaatsen om te skiën in... (29)

Bekijk onze cultuurreizen

WILT U DE WERELD ONTDEKKEN?

Maak contact met gelijkgestemde mensen op onze premium reizen samengesteld door lokale insiders en met zorg voor de wereld

Nu u hier bent, willen we graag onze visie delen op de toekomst van reizen - en de richting waarin Culture Trip zich beweegt.

Culture Trip werd in 2011 gelanceerd met een eenvoudige maar gepassioneerde missie: mensen inspireren om hun grenzen te overschrijden en te ervaren wat een plek, de mensen en de cultuur speciaal en betekenisvol maakt - en dit zit nog steeds in ons DNA. We zijn er trots op dat miljoenen zoals jij al meer dan tien jaar vertrouwen op onze bekroonde aanbevelingen van mensen die diep begrijpen wat bepaalde plaatsen en gemeenschappen zo speciaal maakt.

Wij zijn er steeds meer van overtuigd dat de wereld betekenisvollere, levensechte verbindingen nodig heeft tussen nieuwsgierige reizigers die de wereld op een meer verantwoorde manier willen verkennen.Daarom hebben we intensief een verzameling premium reizen voor kleine groepen samengesteld als een uitnodiging om nieuwe, gelijkgestemde mensen te ontmoeten en in contact te komen voor unieke ervaringen in drie categorieën:Cultuurreizen, TreinreizenEnPrivéreizen.Onze reizen zijn geschikt voor zowel individuele reizigers, stellen als vrienden die samen de wereld willen verkennen.

Cultuurreizenzijn meeslepende routes van 5 tot 16 dagen, die authentieke lokale ervaringen, spannende activiteiten en 4-5* accommodatie om naar uit te kijken aan het einde van elke dag combineren. OnsTreinreizenzijn onze meest planeetvriendelijke routes die je uitnodigen om de schilderachtige route te nemen, te ontspannen terwijl je onder de huid van een bestemming kruipt. OnsPrivéreizenzijn volledig op maat gemaakte reisroutes, speciaal samengesteld door onze reisexperts voor jou, je vrienden of je familie.

We weten dat velen van jullie zich zorgen maken over de gevolgen van reizen voor het milieu en op zoek zijn naar manieren om hun horizon te verbreden op manieren die minimale schade aanrichten – en zelfs voordelen kunnen opleveren. We streven ernaar om zo ver mogelijk te gaan bij het samenstellen van onze reizen met zorg voor de planeet. Dat is de reden waarom al onze reizen vliegloos zijn op de bestemming, volledig CO2-neutraal zijn - en we hebben ambitieuze plannen om in de zeer nabije toekomst netto nul te zijn.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated: 17/10/2023

Views: 5910

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.