Conan Exiles: tips en trucs in de instapgids (2024)

Het betekent niet voor nietsOverleving-Spiel:Conan ExilesZoals veel vertegenwoordigers van deze recent meer populaire genres, is een onvergeeflijk, complexe en snuitonderneming.Zelfs als een gespierde barbaar, buig je als een match als je je ogen en oren niet overal hebt.Alles wil dat je het leer: andere spelers, NPC's, dieren - zelfs je eigen metabolisme en de temperaturen van de wereld die in beide extreme extreme beslissend zijn.

En hoewel je nog steeds druk bent, niet om te sterven van dorst, beschuldigt het spel je al met een aantal termen en wijd vertakte knutselen.U kunt snel overzicht worden, of erger: verliezen plezier.

Om u van dit lot te houden, hebben we de belangrijkste tips, trucs en trucs voor beginners op deze pagina samengesteld.

De beste attributen en hoe ze ze opnieuw in te stellen met een geelblotus-drankje

Elk niveau klim spoeltekens schrijven in uw account toe dat u kunt investeren in een van de zeven attributen.Hoe verder je een waarde verbetert, hoe meer punten je nodig hebt om hem verder te duwen.Denk dus goed na of u liever geen andere statistieken met uw bestaande punten verbetert in plaats van een enkele waarde te verhogen.

EenIdeale verdelingNatuurlijk is er geen.Dit hangt grotendeels af van je speelstijl.Ben je een melee en afgezien van het gebruik van afstandswapens?Vervolgens kunt u de precisiewaarde negeren.

Als u er op een gegeven moment achter komt om ontevreden te zijn met uw verdeling, kunt u tien geelblotusbloemen gebruikenGelblotus -drankjeMaak een Fire Bowl -ketel.Als u dit nipt, vergeet u niet alleen uw attributen, maar ook alle recepten en uw gedistribueerde kennispunten.Denk dus twee keer na over of het het waard is.

 • Kracht
  Deze waarde bepaalt uw melee -schade.
 • wendbaarheid
  In tegenstelling tot wat u zou kunnen denken, heeft de mobiliteit geen effect op uw snelheids- of uithoudingsverbruik.In plaats daarvan verhoogt u hierbij uw defensief en de mogelijkheid om zwaar pantser te dragen.
 • vitaliteit
  Door uw vitaliteit te vergroten, verhoogt u uw maximale gezondheid.
 • nauwkeurigheid
  Verhoogt uw afstandsschade.
 • Uithoudingsvermogen
  Verhoog uw uithoudingsvermogen.
 • Last
  Verhoog uw belasting.
 • Overleven
  Beïnvloed je metabolisme, wat betekent dat je minder voedsel en water nodig hebt.
Conan Exiles: tips en trucs in de instapgids (3)

Verhoog het uithoudingsvermogen en gebruik het correct

Nee, er zijn geen korte uithoudingsstroken geweest sinds de Souls Games.Jupp, zelfs in Conan Exiles, moet je aandacht besteden aan de balk aan de linkerbovenrand van het scherm als een schiethond.

Bijna elke beweging weg van de loutere rennende verslindt je niet te strak deel van je ademhaling.Ongeacht of je springt of een aanval laat met een alternatieve rol in de leegte lopen, alles knaagt aan het uithoudingsvermogen van je spierpakket.Vooral smerig hier: zodra je bar leeg is, kun je alleen al deze manoeuvres opnieuw doen als je doorzettingsvermogencompleetheeft geregenereerd.Het is ideaal om te vermelden dat dit u niet alleen ernstige problemen in gevechten kan geven.

Het is daarom uiterst belangrijk om een ​​goed gevoel te hebben voor hoeveel uithoudingsvermogen een beweging verbruikt.Vooral in botsingen heb je niet altijd de tijd om een ​​test op te nemen, dus je moet een beetje op je ervaring vertrouwen.Als u uw doorzettingsvermogen op de lange termijn wilt vergroten, moet u uw zuurverdiende kenmerkpunten in de uithoudingswaarde pompen.

Bewaar de score met vezelbedden

Alsof Conan Exiles sowieso geen tijd voor de Heer was, kan een beetje onzorgvuldigheid op elk gewenst moment leiden tot je virtuele dood en dus verdere uren kosten.Vooral bij het betreden van een nieuw gebied is dit niet ongewoon als u nog niet weet waar u precies kunt verwachten welke gevaren.

Om de frustratie in dergelijke situaties te minimaliseren, moet u regelmatig slapen en uw spel ermee redden.Terwijl je later in gezellige bedden op het oor kunt slaan, in de eerste keerVezelbeddendienen.Dit zijn quasi mobiele spawn -punten die je kunt plaatsen waar je maar wilt - maar altijd slechts één tegelijk.Als u een ander bed legt, verdwijnt de eerste automatisch.

Conan Exiles: tips en trucs in de instapgids (4)

Conan Exiles: wat beginners nog moet weten over overleven

U moet altijd de volgende informatie in gedachten houden:

 • Selecteer de juiste server
  U kunt al een van uw belangrijkste beslissingen nemen voordat u zelfs voor het eerst naar uw barbaren kunt kijken.De keuze van de server hangt niet alleen af ​​van welke spelers je kunt ontmoeten, maar ook waarin de drie gamemodi je je tijd zetten.U kunt erachter komen wat u over dit onderwerp moet weten in onzeServergids voor Conan Exiles.
 • Het maken van karakter
  Terwijl u alle bedieningselementen draait om u een slimme barbaar te maken, hoeft u zich geen zorgen te maken over hun effecten.Alleen de gekozenReligiebeïnvloed je spel - al was het maar minimaal en alleen tijdens de vroege spelfase.Elke God brengt je bepaalde bonussen, waarbij je jezelf aan het begin van het avontuur aan je moet binden.In de verdere loop van het spel kunt u echter eindelijk iedereen aanbidden om hun voordelen te gebruiken.In het begin is Mitra echter geen slechte keuze omdat het je in staat stelt om zichzelf te genezen.
 • Neem voldoende voedsel en water voor u
  Onder uw uithoudingsbalk kunt u vier andere symbolen zien, waarvan de ene honger, de andere uw dorst aangeeft.Zorg ervoor dat ze nooit te ver vallen.Of anders: heb altijd een slokje water en iets om in je rugzak te bijten als je geen vervelende verrassingen wilt ervaren.Houd er ook rekening mee dat externe factoren ook uw honger of dorst beïnvloeden.Dus je moet meer drinken in warme regio's, maar in koude gebieden, aan de andere kant, moet je een beetje vaker eten.
 • Let op de temperatuur
  Nog een display aan de linkerbovenrand van het scherm, wat onmisbaar is in het oog.Als de naald slaat, dringt het zweet door de poriën van uw barbaren.Als ze aan de andere kant op de grond krabt en dreigt te bevriezen.In het ideale geval houdt u het display altijd in het midden, wat mogelijk is door verschillende trucs.De huidige temperatuur met de juiste kleding is bijzonder efficiënt.Op de korte termijn helpt het echter ook om warme drankjes te drinken om op te warmen of koud om af te koelen.
 • Neem alles wat niet klinknagel en nagelvrij is
  U hebt een aantal materialen nodig, zelfs voor het maken van het meest punctuele object.Wen daarom eraan om alles vroeg te verzamelen en elke steen twee keer te draaien.Het is ook raadzaam om enkele van de eerste kenmerkpunten in de laadwaarde te plaatsen om uw laadvermogen te verhogen.
 • Probeer verschillende tools op dezelfde bron van grondstoffen
  Terwijl je logisch hout van bomen met een bijl krijgt, dwaalt de schors in je inventaris aan de andere kant wanneer je in plaats daarvan dezelfde boom aanpakt met een pick -up schoffel.Er zijn verschillende voorbeelden, dus het is de moeite waard om te werken aan dezelfde bron van grondstoffen met verschillende tools.
 • Oriënteer jezelf op de reis
  Conan Exiles is niet onderverdeeld in klassieke hoofdstukken, maar je zult tenminste een lijst vinden met verschillende taken die zijn gesorteerd door de voortgang.Deze zullen het meest waarschijnlijk dienen als een in-game tutorial en haasten je ongeveer in de goede richting.Bovendien krijg je een paar ervaringspunten om deze mini -missies te voltooien - en je kunt ze altijd gebruiken.

Bent u op zoek naar ander advies?Hier kun je erachter komen hoe jeSlaven in conan ballingen vangenkan.Zoals jijLeer en versterkt leer produceertis echter in dit artikel.

Conan Exiles: tips en trucs in de instapgids (5)
Conan Exiles: tips en trucs in de instapgids (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Madonna Wisozk

Last Updated:

Views: 6305

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Madonna Wisozk

Birthday: 2001-02-23

Address: 656 Gerhold Summit, Sidneyberg, FL 78179-2512

Phone: +6742282696652

Job: Customer Banking Liaison

Hobby: Flower arranging, Yo-yoing, Tai chi, Rowing, Macrame, Urban exploration, Knife making

Introduction: My name is Madonna Wisozk, I am a attractive, healthy, thoughtful, faithful, open, vivacious, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.