[14.11] Ukantor's gids voor Godyr (de beste manier om het te spelen) (2024)

Champion Build Guide

[14.11] Ukantor's gids voor Godyr (de beste manier om het te spelen)

DoorUkantor

Seizoen 13

Dit gedeelte wordt bijgewerkt voor alle nieuwe gedachten en builds met betrekking tot het nieuwe seizoen

Aangezien deze informatie wild verandert van patch naar patch, wordt alles permanent in de gids gestopt zodra dingen stabiliseren.

Welkom iedereen, mijn naam is Ukantor, dit is mijn tweede gids hier op Mobafire, de eerste werd nooit gepubliceerd en ik besloot om een ​​nieuwe op mijn hoofd te maken, omdat ik er veel ervaring mee heb en het met alles wilde delenvan jou.

Ik ben momenteel in Platinum 2, mijn hoogste rang was meester, ik bereikte die rang alleen spelenUdyrEnTryndamere, alleen in de gevallen dat ik niet JG kon gaan, heb ik veel ervaring met spelenUdyr, Ik heb niet veel beheerspunten omdat ik niet van kom, ik speel veel op mijn hoofdaccount, maar ik weet dat ik je spel veel kan verbeteren, alles in deze gids wordt gebruikt om JG te gaan, hoewel je ook Udyr kunt gebruikentop met dezelfde build en neemSpookEnFlash.

Momenteel gaan de meeste spelers van Udyr voor tanky builds en met AP, dit om CC en uithoudingsvermogen aan hun team te bieden, maar ze weten niet wat ze missen door deze build niet te proberen, als ik me niet vergis, zijn er maar 3Wedstrijden in het spel dat je 1 versus 1 niet kunt verslaan, de rest van de kampioenen zijn gemakkelijk te verslaan zodra je eraan gewend bent, en dat is heel moeilijk om te zeggen over een kampioen, die letterlijk iedereen kan verslaan als je bent als jeGebruik het correct, en met deze gids ga ik je leren hoe je het kunt bereiken en snel in ELO kunt stijgen totdat je de gewenste divisie bereikt.

Als je me elders wilt bekijken, kun je me vinden op:

Zenuwtrekking:https://www.twitch.tv/ukantor
YouTube:https://www.youtube.com/channel/UChQV7IAZtDYBvBQin9n4dXA
Facebook:https://www.facebook.com/Ukantor08
Meningsverschil:https://discord.gg/qrUJdj3jzH

Ik zal deze handleiding voortdurend bijwerken om meer informatie toe te voegen, zoals matchups/mid -game/late game/andere builds/etc.Binnenkort, samen met het leuker maken van de gids om naar het algemeen te kijken.Blijf kijken!

Als u vragen heeft over iets in de gids, of overUdyrAarzel niet om niet langs mijn stream te springen en te vragen!Als ik niet stream, kan ik elke vraag over Discord beantwoorden!Laat me weten welke secties en informatie je zou willen dat ik toevoeg!

Udyris een unieke kampioen, hij heeft alles om een ​​van de beste jagers in het spel, mobiliteit, CC, schade, onderhoud en nog veel meer te zijn.

Waarom zou je kiezenUdyrover de rest?

Eenvoudig, omdat udyr games 1 vs 9 kan overwinnen, kunt u doelen beveiligen, u kunt uw teamgenoten helpen, u hebt een van de meest absurde schade in de hele game en u gaat ook 90% van de kampioenen tegen die zich momenteel in de meta bevinden..
Tenzij ze zettenJaxEnNeusIn de meta denk ik niet dat je een probleem hebt met de andere kampioenen.Wees aangemoedigd, wees niet bang, leer te gebruikenUdyrEn word in de loop van de tijd ongelooflijk goed.

Het is niet nodig om te zeggen dat de JG de belangrijkste rol is vanUdyr, omdat hij een perfecte schoonheid is, heeft hij veel mobiliteit om over de kaart te bewegen, naast geweldige objectieve controle en goede ganks, hoef je niet meer te weten, maar ...

Waarom Top LaneUdyr?

Eenvoudig,UdyrIn Top Lane heeft veel gunstige wedstrijden, omdat hij gespecialiseerd is in het vernietigen van tanks en jagers, en deze ongetwijfeld in overvloed in de top, zul je geen probleem hebben om met hem te vechten, 90% van de wedstrijden, hoewel sommigen beter vroeg zijn dan jij, het is gewoonEen kwestie van landbouw en het krijgen van 2 items om terug te kunnen komen en het spel te winnen ..

UdyrTop is geen trolkeuze, hij is erg sterk en in de juiste handen kan hij vernietigen, dus wees niet bang om hem te gebruiken als je een zeer tanky match of een zeer risicovolle jager ziet,Udyris de perfecte keuze voor jou.

De manier waarop je bij elke kampioen verbetert, is door die kampioen te spelen.Hoeveel informatie u ook hebt, de ervaring om deze te ondersteunen is het belangrijkste aspect van het verbeteren.Ik zou aanraden om te beginnen met spelenUdyrIn de matchups die het gemakkelijkst zijn, zodat u een idee kunt krijgen van alle andere factoren die goed gaan gebruikenUdyrJG.Leren hoe je kampen kunt boeren, druk jungle, gank andere rijstroken, enz. Is veel gemakkelijker als je tegen een kampioen bent die je niet kan tegengaan.

Uiteindelijk is de beste manier om goed in alles te worden, door games in te stoppen. Hoe meer ervaring je hebt, hoe meer je het kunt gebruiken.

U bent een leider, die uw team kan leiden om de juiste macro -oproepen te volgen, waardoor situaties worden gecreëerd waarin u kunt gedijen in uw winstomstandigheden.Je kunt tijd effectief gebruiken en altijd in staat zijn om te rechtvaardigen waarom je tijd besteedt aan het doen van het ene, en niet het andere.Je kunt manieren vinden om rijstrookprioriteit te creëren in de rijstroken die je gank hebt en je team op de hele kaart helpen.U zult altijd manieren vinden om nuttig te zijn, ongeacht hoe ver u of uw team achterloopt.

PROS


+Eenvoudig mechanisch kampioen
+Geweldig 1V1 -potentieel
+Strong SplitPusher
+Wist de jungle snel
+Vroege sneeuwbalpotentieel
+Zeer veilig in split.
+Hoge ruwe schade -uitgang
+Kan op kaart blijven terwijl ze laag zijn
+High Sustain
+Zeer goed ganking
+Veel mobiliteit op de kaart

Nadelen


-Diffucult om Macro Champ te leren
-Low teamgevecht hulpprogramma
-gemakkelijk om achterop te raken
-Needs gecoördineerd team
-Emeens om tegen te gaan met coördinatie
-Loses 1V1's late tot bepaalde kampioenen (alleen als 3 van hen lol)
-gemakkelijk kitbaar
-gemakkelijk om binnen te vallen

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Q
R
W
E
Q
Q
Q
E
Q
E
Q
E
E
E
W
W
W
W

Je gaat beginnen met de Q -Wilde klauwOm de JG sneller te wissen, daarnaast is het uw schade, u gaat het zo snel mogelijk maximaliseren, ik heb de r - verhoogd -Wingborne StormVanaf het tweede slechts één punt om kampen sneller te kunnen vrijmaken, zal daarnaast altijd deel uitmaken van uw schadecombinatie tegen vijanden, die in de meeste gevallen Q> qimpraved> r> w> q zullen zijnEn als de vijand van je weggaat, gebruik je de E om hem te bereiken.

Normaal gesproken zie jeUdyrSpelers die geen punten krijgen in de R -Wingborne Storm, dit is een ernstige fout, omdat je, naast het toestaan ​​van de jungle sneller in het vroege spel, het ook noodzakelijk is voor het passieve, omdat elke keer dat je je pose verandert, de volgende 2 aanvallen de tijd van je verbeterde vaardigheid verminderenMet 5%betekent dit dat als u uw r niet verhoogt -Wingborne Storm, je zult moeten schakelen tussen Q> w> e en dit vertraagt ​​de gameplay, hef altijd je r - opWingborne StormVanaf de tweede plaats helpt dit veel.

Passief vermogen

Brug tussen

Aangeboren - Awakened Spirit:UdyrHeeft geen ultieme vaardigheid en heeft in plaats daarvan 4 basisvaardigheden die elk een cooldown-pictogram op de hoogte brengen van 1,5 seconden globaal cooldown wanneer cast.Elk vermogen verleent een houding die zijn volgende twee basisaanvallen in staat stelt, en het wisselen van standpunten zal de empowered -aanvallen van de vorige houding vervangen.

Periodiek, naUdyrVoer een houding in, hij kan het na 0,25 seconden opnieuw kosteloos werpen om het te ontwaken, de cooldown te vernieuwen en de houding met een extra effect te versterken.
Dit effect wordt aan het begin van het spel op cooldown geplaatst.

Aangeboren - Monk Training: na het werpen van een vermogen,UdyrMachtigt zijn volgende twee basisaanvallen binnen 4 seconden om aanvalssnelheidspictogram 30% bonusaanvalsnelheid te krijgen en 5% van de totale cooldown van Awakened Spirit terug te betalen, hoewel niet als de resterende cooldown minder dan 1 seconde is.


Q

Wilde klauw

Klauwhouding:UdyrWint 20/32/44/54/58 / 80% aanvalsnelheid en zijn aanvallen deal 5/11/17/23/29/29/35 (+0,25 per bonusaanvalschade) Fysieke schade op hit gedurende 4 seconden.Bovendien geven de volgende twee aanvallen van Udyr in deze houding een bonus 3/4/5/5/7 / 8% (+4% per 100 bonusaanvalschade) max gezondheidsschade.

Awaken: Krijg een extra 20-70% aanvalsnelheid en de volgende twee aanvallen van Udyr bellen zes keer bliksem, met een totaal van 1,5-3% (+0,8% per 100 vermogen) Max Health Magic -schade aan geïsoleerde doelen (afhankelijk van het niveau).Strikes stuiteren naar andere nabijgelegen doelen waar mogelijk.


W

IJzeren mantel

Mantelhouding:UdyrWinst 45 / 60/75/90/105 / 120 (+40% van het vermogen van het vermogen) (+2 / 2.3 / 2.6 / 2.9 / 3.2 / 3,5% maximale gezondheid) Afscherming gedurende 4 seconden.Bovendien wonen de volgende twee aanvallen van Udyr 15/16/17/18/19/2010% Life Steal and Restore 1,2% maximale gezondheid (+8% van de vermogensomvang) Gezondheid op hit.

Awaken: Gain 20-150 (+65% van het vermogen van het vermogen) (+45 / 60/75 / 90 /105 /120) (+8% maximale gezondheid) Schild, herstel 10-75 (+22.5 / 30/37,5 / 45/ 52.5 / 60) (+32,5% van het vermogen van het vermogen) (+4% maximale gezondheid) Gezondheid gedurende 4 seconden, en de volgende twee aanvallen van Udyr hebben in plaats daarvan 30/32/34/30 / 38 /40% Life Steal and Restore 2,4%Maximale gezondheid (+16% van de vaardigheidskracht) gezondheid (afhankelijk van het niveau).


E

Laaiende stormloop

Stampede Stance:UdyrWinst 30/37/44 / 51/58/65% bewegingssnelheid gedurende 4 seconden, vervallen met 30% gedurende 1,5 seconden.Bovendien dalen de aanvallen van Udyr hem naar het doelwit en verdoven ze 0,75 seconden (heeft slechts een zodra elke 6 / 5.6 / 5.2 / 4.4 / 4 seconden eenmaal in hetzelfde doel beïnvloedt).

Awaken: verleent 75 bonusaanvalbereik samen met immuniteit aan immobiliserende en invaliderende effecten en een extra 30-40% bewegingssnelheid gedurende 1,5 seconden.


R

Wingborne Storm

Stormhouding:UdyrOmringt zich 4 seconden in een glaciale storm en handelt 10/19/28/37/46 / 55 (+17,5% van de vaardigheidskracht) magische schade per seconde tot nabijgelegen vijanden en vertraagt ​​ze met 15/18/20 / 24/27/ 30%.Bovendien, de volgende twee aanvallen van Udyr in deze houding deal 10-30 (+30% van de vaardigheidskracht) magische schade aan vijanden in de storm (afhankelijk van het niveau).

Awaken: Ontketen de storm, waardoor het de laatste aangevallen vijand van Udyr volgt, een extra 1-2% (+0,4375% per 100 vermogen vermogen) Max Health Magic-schade per teken gedurende dezelfde duur en langzaam met nog eens 5% (afhankelijk van een extra 5% (afhankelijk van een extra 5% (afhankelijk van een extra 5% (op niveau).

Standaard JG Summoners /

Dit zijn de Summoner -spreuken die ik in 90% van mijn games als JG gebruik, de Smite is verplicht, dus de tweede spreuk die ik gebruik is Flash, omdat je hierdoor snel vijanden kunt benaderen, een verdoving aanbrengt en gevolgd door een verbeterde Q naarDood de vijand, stelt je ook in staat om door muren te ontsnappen en doelen te stelen en ongeschonden uit te gaan.

Agressieve JG Summoners /

Deze Summoner -spreuken zijn ook erg nuttig als het vijandelijke team veel mobiliteit heeft, omdat je de vijanden met meer dan één sprong kunt bereiken en ze kunt doden, het enige nadeel dat ik zie is dat je niet de mogelijkheid hebt om doelen meer te stelen meer te stelengemakkelijk en maak ook een verrassing ganks door muren, maar het is een kwestie van smaak, beide werken erg goed opUdyr.

Top Summoners /

Dit zijn de Summoner -spreuken die ik gebruik als ik de top ga, ze zijn erg handig omdat je uit Ganks kunt ontsnappen en ook je vijanden met meer dan één sprong kunt bereiken, omdat het niet de verbetering van de blauwe smite heeft, de geest helpt je omin staat zijn om doelen voor de jungle te bereiken.

Allereerst zou je één ding moeten weten,Udyris een kampioen die meer profiteert van de landbouw dan van Ganks, dit betekent niet dat je je team niet helpt tijdens het spel, maar je moet prioriteit geven aan je strategieën.

Allereerst ga je beginnen waar de botstrook begint, de JG -cyclus zal elke game hetzelfde zijn, als je in rood begint, ga je verder voor golems, vogels, wolven, blauw en pad, daarna komt een enigszinssituationele beslissing, als je besluit om de rivierkrab veilig te stellen, is het waarschijnlijk dat je in deze situatie met de vijandelijke JG zult vechten, kijkend naar de matchups die ik in de gids heb gestopt, moet je weten of het handig is of nietVecht ervoor, in het andere geval kun je het blauw van de zijkant laten en de bovenste rij of de middenstrook laten, maar ik raad aan, tenzij de vijandelijke baan zwaar wordt geduwd, krabben beveiligen en de boerderijcyclus blijven herhalen.

Wanneer je maar kunt en de lijn erom vraagt, Gank, als je niet hebt gevochten en je hebt je hele leven, doe de JG -cyclus voor de tweede keer opnieuw, als je klaar bent, heb je +1400 goud, als je een kill hebtOf u helpen, zal wat meer hebben, hiermee kunt u achteruit maken en uw eerste items kopen zoals de gids zegt.

Vervolgens moet je in bijna alle spellen prioriteit geven aan de Botlane en de Mid Lane om de draak te beveiligen, met deze items kun je het alleen doen, maar wees heel voorzichtig waar de vijandelijke JG is en dat je bot en midden prioriteit hebben, andersJe geeft alleen Dragon en een kill en je zult veel voordeel verliezen.

Herhaal na deze herhaal uw landbouw- en gankingcyclus, geef altijd prioriteit aan geduwde rijstroken en beveiligde doelstellingen.

Het is altijd verplicht om een ​​roze te kopen om problemen te voorkomen bij het maken van doelen.

Het is belangrijk dat je profiteert van minions of de vijandelijke speler doodt, zodat je 1 vs 1 gevechten kunt winnen en doelen zonder problemen kunt behalen, daarom heb ik dat gezegdUdyris een kampioen die meer profiteert van landbouw dan uit ganking, maar je hebt altijd allebei om je team te helpen.

Als je 2 items hebt, is het tijd dat je de vijanden kunt doden en jagen in 1 versus 1, zoek nooit naar een 1 VS 2 -gevecht, Udyr is erg zwak en vecht tegen meer dan één doelwit, tenzij je het zeer beu bent en veel hebt en veel hebtvoordeel.

Je werk als JG in het midden van het spel en het late spel is er maar één, Hunt Enemy draagt ​​alleen, of jagers en tanks, je hebt genoeg schade om ze te doden, en het verwijderen van ze helpt je team veel, omdat ze een voordeel in TF zullen hebben in TFAls ze in het late spel een meerderheid van de mensen hebben, worden de dingen sindsdien een beetje ingewikkeldUdyris een kampioen die veel lijdt tegen CC, dus in TFS denk er niet aan om eerst naar binnen te gaan voor de carry omdat je alleen maar sterfDispositie of besteed hun CC, op dat moment binnenkomen voor de draagt, of als ze zwaar worden verdedigd, doden de voortanks, maar zonder lang in de strijd te blijven terwijl het je verslijt en je kunt sterven, normaal doden en rennen, dat is jouw taak.

Als het u lukt om veel voordeel te behalen, kunt u 1 versus 5 doen, maar dit zal bijna nooit gebeuren tenzij u 10 moorden hebt of meer voordeel, wat niet vaak gebeurt, en zelfs dan, met een eenvoudige CC kan ze dat kunnenStop je, dus wees altijd voorzichtig en prioriteit geven aan het helpen van je team.

Je taak als topslaner is eenvoudig, boerderij en alleen boerderij totdat je 1 compleet item hebt, in het geval van tegen een moeilijke jager of een tank, wacht tot je er 2 hebt, in die situatie ga je met alles naar binnen en win jeHet gevecht, het is er altijd.Kijk uit voor je JG, als hij je op de eerste niveaus ganks, heb je veel voordeel, omdat de moorden je build zullen geven en je sneller je power -piek laten bereiken.

Mid -game en late game is hetzelfde als wat ik in JG heb uitgelegd, je plicht is om op de carry's en tanks 1 vs 1 te jagen en TF te winnen in een nadeel, voor het geval je 5 vs 5 moet vechten, probeer te wachten op deHet vijandelijke team besteedt al zijn CC en ga dan in voor de carry, als ze veel schade hebben en je kunt niet naar de carry gaan, focus op de tank en verwijder het snel uit het spel, raak dan op en herhaal deProces totdat u de TF wint.

[14.11] Ukantor's gids voor Godyr (de beste manier om het te spelen) (69)

Standaard runen:((Hagel van messen,,Goedkoop schot,,Oogbolcollectie,,Meedogenloze jager/Celerity,,Naderende storm))

Het is je beste bondgenoot in je games, het stelt je in staat om in seconden te verwijderen en tanks in een oogwenk te doden.

Met deze rune kunt u meer schade aanrichten nadat u ze met E stunt, perfect voor het combineren met Q om carry's uit te vegen.

Hiermee kunt u een vroege game profiteren en meer late game schalen.

Hiermee kunt u met snelheid en gemak rond de kaart bewegen, heel belangrijk bij het jagen op vijanden solo.

Hiermee kunt u sneller bewegen om die kampioenen te vangen die veel springen of rennen.

Zeer belangrijk om te schalen in het late spel en in staat te zijn om zeer tanky kampioenen of zeer krachtige jagers te verslaan, deze rune geeft je de nodige schade om hits +40% van het maximale leven van de vijand per hit te bereiken.

Gustwalker Hatchling

Je beste bondgenoot in de JG, de mobiliteit die deze Smite -upgrade je biedt is ongelooflijk, het stelt je in staat om met ongelooflijke snelheid op vijanden te jagen en de kaart te verplaatsen, zonder twijfel kies ik het in 90% van mijn games, tenzij de vijandelijke compositieHeb veel CC.

Standaard build

Trinity Force
Trinity ForceHet is momenteel het beste mythisch voorUdyr, Met de verandering in de klauw van de Marauder, wordt dit gepositioneerd als de beste optie voor Udyr, het geeft je schade, aanvalssnelheid, bewegingssnelheid, leven en cooldown -reductie, naast het combineren van goed met je vaardigheden met lage cooldown om de basis te stimuleren.

Berserker's Greaves
Berserker's GreavesVoor mij zijn het de beste laarzen met deze build vanUdyr, ze geven je veel voordeel in 1 versus 1 tegen zowel carry's als tanks en ze stellen je in staat om de JG zeer snel te wissen.

Blade van de verwoeste koning
Blade van de verwoeste koningZonder twijfel is er geen item dat beter combineert met Udyr dan de verwoeste koning, het passief in combinatie met uw Q is verantwoordelijk voor het wissen van carry's en tanks in enkele seconden.

Heer Dominik's groeten
Heer Dominik's groetenDit item is perfect om de hypertanks in het spel kwijt te raken, de penetratie samen met zijn passieve die extra schade toebrengt aan vijanden met meer leven, stelt je in staat om tanks in een oogwenk weg te vegen.

Vraatzuchtige hydra
Vraatzuchtige hydraMet dit item kunt u push zeer snel splitsen en ook, de schade, lifesteal en cooldown reductie die het biedt, maken het zonder twijfel een uitstekende optie voorUdyr.

Doods dans
Doods dansDit item geeft je de nodige tankelijkheid om moordenaars en draagt, in je gevechten met jagers te overleven, zul je het waarderen om dit item te hebben, zonder twijfel is het een kern die je niet wilt vergeten.

Situationele items

YouMuu's Ghostblade
YouMuu's GhostbladeDit item is een perfecte vervanging voor Trinity als het vijandelijke team niet zoveel tanks heeft en als je die extra mobiliteit nodig hebt.

Rand van de nacht
Rand van de nachtDit item is perfect om kleine verdoofd en vervelende vaardigheden in TF te voorkomen, het is ook de perfecte teller als de vijand een vayne hypervoeding heeft, met dit item kunt u het zonder problemen solo.

Sterfelijke herinnering
Sterfelijke herinneringDit item is de perfecte vervanging voor Lord Dominik als de vijand veel lifesteal of genezing heeft, denk niet twee keer na als je een kayn, aatrox of vladimir ziet.

Mercurial Scimitar
Mercurial ScimitarDit item is perfect als het vijandelijke team een ​​stun of meerdere verdoofd heeft waarmee je de carry niet kunt bereiken of als ze gewoon niet stoppen met het doden van je vanwege de vijandelijke wiet, koop het als je CC -bescherming nodig hebt.

Deze handleiding wordt voortdurend bijgewerkt om meer informatie toe te voegen.De volgende secties zullen diepgaand gaan over laning, mid -game en late game.

Is er iets anders dat je uit de gids wilt?Reageer en laat het me weten!

Als je me elders wilt bekijken, kun je me vinden op:

Zenuwtrekking:https://www.twitch.tv/ukantor
YouTube:https://www.youtube.com/channel/UChQV7IAZtDYBvBQin9n4dXA
Facebook:https://www.facebook.com/Ukantor08
Meningsverschil:https://discord.gg/qrUJdj3jzH

[14.11] Ukantor's gids voor Godyr (de beste manier om het te spelen) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated:

Views: 6172

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.