13 dingen om eerst te doen in Conan Exiles - Conan Exiles Guide - IGN (2024)

Door

Shawn Sari's,,Danielnorwood,,Wiki_creation_bot,,+751 meer

bijgewerkt

Conan Exiles is een groot spel.Je wordt rechtstreeks in dit vijandige land gedumpt met weinig informatie om af te gaan.Om u te helpen, zal onze onderstaande conan -ballingsgids u elke tip, truc en geheim bieden die u nodig hebt om aan de slag te gaan, zodat u niet zomaar een ander lichaam in het zand wordt.

Hieronder staan ​​hieronder 13 cruciale conan -exiles -tips die je helpen aan de slag te gaan in het spel.

advertentie

Conan Exiles Tip 1: Je gaat dood

De eerste tip gaat minder om u direct te helpen, en meer over het laten weten van de feiten.Dit is geen spel waarin je nooit zult sterven.De dood gaat gebeuren, veel!

Om de pijnen van de dood te helpen verminderen, hebben we twee grote tips.

Conan Exiles Tip 2: Controleer de kaart

Druk op "M" om de kaart te openen.In tegenstelling tot andere spellen verandert de kaart niet.Als je op een slechte plek bent, open dan de kaart voordat je sterft en bestudeer deze snel.Je weet precies waar je bent en kunt proberen terug te rennen om je items te herstellen.

Conan Exiles Tip 3: Draag geen waardevolle spullen

De andere tip is om niet al uw waardevolle spullen op u te dragen.Zodra je een huis hebt, laat alles achter en breng alleen de kale essentiële zaken mee (wapens, voedsel).Hoe minder je op je hebt als je sterft, hoe beter.

Conan Exiles Tip 4: Niveau omhoog 3 belangrijke statistieken

Wanneer u hoger bent, krijgt u punten die u kunt toewijzen aan statistieken.Ze dienen allemaal een doel, maar er zijn al vroeg drie zeer belangrijke.Kracht, vitaliteit en bezwaren zijn de beste drie om al vroeg niveaus te krijgen.Kracht maakt je aanvallen sterker, vitaliteit geeft je meer gezondheid en bezwaren stelt je in staat om meer items te dragen, die allemaal van vitaal belang zijn voor nieuwe personages.

Houd er rekening mee dat er een maximale niveau van 50 in het spel is, dus verspil niet al je punten aan deze statistieken.Door ze elk naar niveau 5-6 te krijgen, krijg je echter al vroeg een mooie, gezonde boost in die gebieden.

advertentie

Conan Exiles Tip 5: Vind water, voedsel

Zeer snel zult u zich realiseren dat uw voedsel en gezondheid in een alarmerend tempo uitputten.Dit varieert van server tot server, maar over het algemeen moet u om de paar minuten een bron van voedsel en water vinden.

Het is dan belangrijk om naar een gebied te komen waar beide overvloedig zijn.Water is eenvoudig genoeg, omdat rivieren en meren overvloedig zijn, en je kunt gewoon naar boven lopen en van hen drinken door te communiceren met het water.

Eten kan moeilijker zijn.Vlees moet worden gekookt voordat je het eet, anders krijg je voedselvergiftiging.Koken vereist een vuurpit, wat tijd kan kosten, tijd die je niet altijd hebt.Er zijn echter andere, meer tijdelijke opties.Kleine insecten zijn te vinden bij het oogsten van gras.Ze zullen niet veel doen, maar het kan je een paar minuten kopen als je op het punt staat te sterven van honger.Grote larven zijn ook op de grond te zien, ze zien eruit als enorme, witte wormen.Ten slotte kun je nesten vinden met eieren erin, wat je behoorlijk wat voedsel geeft.

Conan Exiles Tip 6: Bouw een huis

Een van de belangrijkste dingen om al vroeg te krijgen is een huis.Het hoeft niet mooi of zelfs groot te zijn.Je hebt gewoon ergens nodigverbergenen bewaar uw items.

Afhankelijk van uw server kan het bouwen van een huis traag of vrij snel zijn.Hoe dan ook, uw eerste huis zou slechts enkele vierkanten moeten zijn.2x2 is meer dan genoeg om een ​​bed te bevatten en sommige kisten voor opslag.Beschouw dit in principe als je starthut en je kunt daarna een full -size huis bouwen.

Huizen zijn belangrijk omdat ze bescherming bieden, van monsters die door het land zwerven en andere spelers die je items willen stelen.Het belangrijkste van alles is dat het u een veilige haven voor uw bed biedt.

Conan Exiles Tip 7: Heb je een huis?BEDD!

Zodra je een huis had, is het volgende belangrijkste dat je kunt maken een bed.Waarom vraagt ​​u zich misschien?

Bedden fungeren als respawn -punten.Zodra je het op de grond hebt geplaatst, communiceer je er gewoon weer mee en krijg je een melding dat het nu je respawn -punt is.

advertentie

Eén ding om te onthouden, niet alle bedden zijn hetzelfde.VezelbedrollKan bijvoorbeeld slechts één keer worden gebruikt.Nadat het erop is gereserveerd, zal het breken en moet je er nog een maken.Betere bedden kunnen vaker worden gebruikt, maar duren wat tijd voordat u kunt bouwen.

Conan Exiles Tip 8: Maak een vriend, of 5

Hoewel je het spel zeker alleen kunt spelen, zal het vinden van bondgenoten de ervaring zowel aangenamer als gemakkelijker maken.Veel van het late spelbouwenOpties vereisen veelbronnen.Zoveel in feite dat als je ze alleen zou verzamelen, je er uren mee zou zijn.

Vrienden maken of met vrienden spelen, kunt u meer dingen bouwen en verdedigen wat u op een veel grotere schaal hebt.

Natuurlijk is dit een spel waarbij PVP altijd een optie is, dus soms kan je pogingen tot vriendschap eindigen dat je je hoofd verliest, maar je moet het nog steeds proberen!

Conan Exiles Tip 9: ontgrendel het ervaren overlevingsrecept

Een van de eerste recepten die je zou moeten krijgen is ervaren survivalist.De reden hiervoor is dat het deKampvuur, wat verplicht is om vlees te koken.Zonder dat zul je vastzitten aan het eten van insecten.

Als je het eenmaal hebt, werk je zo snel mogelijk aan het krijgen van een brand.Gooi het in je huis en leg er dan wat inhouterin om het in te schakelen.Het zal 's nachts als een lichte bron fungeren en elk rauw vlees dat je erin legt, kookt.Gekookt vlees vult je voedselbalk heel snel en vergift je niet.

Conan ballingen Tip 10: Horde alles

BouwenItems in Conan Exiles kost veelbronnen.Zelfs als je denkt dat je het niet nodig hebtSteen, ofTak, pak ze op en bewaar ze toch.Zelfs sommige van de laatste recepten vereisen nog steeds deze basisingrediënten, dus er is geen reden om ze niet op te halen.

Dit betekent wel dat je veel opslagruimte nodig hebt.Het bouwen van een stel kisten is verplicht, dus zorg ervoor dat u een groter huis bouwt, zorg ervoor dat u ruimte toevoegt voor opslagruimtes.

advertentie

Conan Exiles Tip 11: Leer de kaart

Zodra je wat tijd hebt en een veilige plek om naar huis te bellen, moet je de omgeving leren.De kaart in Conan Exiles is altijd hetzelfde, dus hoe meer je weet, hoe beter je zult zijn.

Het eerste wat u moet weten, is dat de moeilijkheid van het milieu toeneemt naarmate u verder naar het noorden gaat en verder naar het westen.Nieuwe spelers spawnen altijd in de zuidoostelijke hoek, die ook de gemakkelijkste vijanden heeft.

Merk ook op dat, hoewel de moeilijkheid van vijanden omhoog gaat, de kwaliteit van de kwaliteit van debronnenje zal vinden.Wil je ijzer?Steenkool?Begin beter naar het noorden naar de gevaarlijke gebieden te gaan om het te krijgen.

Conan Exiles Tip 12: Bouw een heiligdom

Zodra je jezelf hebt gevestigd, moet je een heiligdom bouwen aan je favoriete god.Heilmen kunnen zeer speciale en nuttige items bieden.Het enige nadeel is dat ze een aanzienlijke hoeveelheid aannemenbronnenbouwen.Dit betekent dat het het beste is om er een te maken als je eenmaal een paar vrienden met je speelt, zodat jullie allemaal kunnen bijdragen aan zijnbouw.

Conan Exiles Tip 13: Fight Monsters!

Een belangrijk onderdeel van Conan Exiles is het nivelleren.Zodra je jezelf veilig hebt gevestigd, doe je buiten kleine excursies om op dieren op te sporen.Niet alleen wil je debronnen, maar gevecht is de snelste manier om hoger te gaan.

Wees echter voorzichtig met waar je een ruzie mee kiest.Zelfs in het laagste gebied kunnen sommige monsters een serieuze klap inpakken!Al vroeg moet je je aan kleine wezens houden, en koste wat kost moet je de grote krokodillen vermijden die soms patrouilleren.

Volgende: 8 dingen die Conan Exiles je niet vertelt

Vorige tekencreatieNext8 dingen die Conan Exiles je niet vertelt

Topgids -secties

  • Het maken van karakter
  • 13 dingen om eerst te doen in Conan Exiles
  • 8 dingen die Conan Exiles je niet vertelt
  • Wapens

Was deze gids nuttig?

In deze gids

13 dingen om eerst te doen in Conan Exiles - Conan Exiles Guide - IGN (1)

Conan Exiles

Funcom

ESRB: volwassen
PlayStation 4Xbox OnePc

Gerelateerde gidsen

OverzichtHet maken van karakter13 dingen om eerst te doen in Conan Exiles8 dingen die Conan Exiles je niet vertelt

13 dingen om eerst te doen in Conan Exiles - Conan Exiles Guide - IGN (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 6307

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.