12 van de grappigste kattenvideo's om je dag op te fleuren (2024)

DoorJenny Dean

Deel op X (Twitter)Delen op FacebookDeel op PinterestDeel via e-mail

Iedereen weet dat de beste manier om jezelf op te vrolijken is door naar YouTube te gaan en grappige kattenvideo's te bekijken. Iets aan het zien van schattige katten die kattenkwaad uithalen of verwoesting veroorzaken, verwarmt gewoon het hart en kalmeert de ziel. Hier zijn 12 van de grappigste video's van katten online.

Grappige kattencompilatie

Wie heeft er maar één video nodig als je een hele compilatie van grappige kattenmomenten allemaal op één plek kunt hebben? Je zult deze gekke kattencapriolen hilarisch vinden!

Katten die in het water vallen

Katten kunnen zwemmen en houden soms van water, maar meestal niet. En zoals deze video laat zien, kan het behoorlijk grappig zijn om ze te zien worstelen om te ontsnappen als ze er per ongeluk in vallen.

Katten jagen op muizen

We weten dat katten experts zijn in het achtervolgen van muizen, toch? En dat het nooit fout gaat? Misschien laat deze video je zien dat katten niet altijd de superjagers zijn waarvoor ze bedoeld zijn.

Katten die geschrokken zijn

Soms kunnen katten schrikken en begint hun vluchtreactie. Kijk maar eens hoe deze katten met een sprong wegspringen of met hoge snelheid wegzoomen om te zien hoe grappig het is.

Luie katten

We zouden allemaal willen dat we soms het leven van een kat konden leiden, inclusief die luie dagen waarop ze gewoon niets lijken te doen. Hier zijn enkele klassieke luie kattenmomenten die hilarisch en schattig zijn.

Beste kattenmemes

Deze gekke korte video's zijn voorbeelden van enkele van de beste kattenmemes. De compilatie bevat allerlei willekeurige momenten waarin katten niets goeds uithalen.

Katten die dingen omverwerpen

Dit is misschien niet zo grappig voor de huiseigenaar, maar we kunnen niet anders dan lachen om deze katten die dingen in hun huis omgooien. Het is nog grappiger als ze zichzelf laten schrikken.

Katten op kattenkruid

https://www.youtube.com/watch?v=kIefIjSdDEE

Als je ooit eerder een kat op kattenkruid hebt gezien, dan heeft deze video geen introductie nodig. Als je dat nog niet hebt gedaan, bereid je dan voor op enkele van 's werelds gekste kattencapriolen.

Katten die op rare plekken in slaap vallen

We weten dat katten lui kunnen zijn, maar ze houden meestal van een comfortabel bed of zitplaats. Deze katten echter niet: ze hebben zo veel plezier gehad dat ze op willekeurige (en grappige) plekken in slaap zijn gevallen.

Katten beoordelen sprongen verkeerd

Katten zijn behendige wezens en kunnen doorgaans heel goed inschatten hoe ver ze kunnen springen. Maar ze zijn niet onfeilbaar, zoals deze video laat zien.

Katten en spiegels

Kijk eens naar deze fantastische video waarin katten niet helemaal begrijpen hoe spiegels werken en spelen/vechten met hun eigen spiegelbeeld.

Katten stalken mensen

Het is als een enorm spel van rood licht, groen licht met deze katten. Kijk hoe ze volkomen stil blijven als ze in de gaten worden gehouden, maar geleidelijk hun baasjes besluipen. Super grappig en super schattig!

Alarmerende momenten: katten gevangen in gênante en compromitterende situaties

12 van de grappigste kattenvideo's om je dag op te fleuren (1)

Soms betrap je je kat in een compromitterende houding, zoals deze katten bewijzen.

Feline Fiascos: katten gevangen in gênante en compromitterende situaties

Ragdoll-katten en hun liefde voor onconventionele dutjes: The Sink Edition

12 van de grappigste kattenvideo's om je dag op te fleuren (2)

Katten in gootstenen zijn voor veel kattenbezitters en -liefhebbers een veel voorkomend verschijnsel. Geniet van de foto's.

Ragdoll-katten en hun ongebruikelijke rustposities

Meer Paw-some-artikelen van Floppycats

12 van de grappigste kattenvideo's om je dag op te fleuren (3)

Oranje katten zijn waarschijnlijker mannetjes dan vrouwtjes, maar zijn ze de luchthoofdige soort van de kattenwereld? Laten we eens kijken naar wat de online kattengemeenschap te zeggen had over de spinnenpersoonlijkheden van gemberkatten.

10 meningen van kattenliefhebbers: is het stereotype over oranje katten echt?

Ontdek de betekenis achter ‘splooten’ en ontdek de reden waarom katten dit gedrag vertonen

12 van de grappigste kattenvideo's om je dag op te fleuren (4)

Heb je gehoord van katten die spetteren?

Als katten plat op hun buik liggen met hun achterpoten uitgestrekt, zien ze er schattig uit. Maar wat is sploten? Kunnen alle katten het? En is het slecht voor ze?

Katten die plat op hun buik liggen met de benen naar buiten - spetterend

Ongelooflijke kattenhelden: 10 verbazingwekkende momenten waarop katten echte helden werden

12 van de grappigste kattenvideo's om je dag op te fleuren (5)

Katten zijn niet alleen goddelijk mooi, maar ook intelligente wezens. Geloof je me niet? Bekijk deze eensgeweldigverhalen gedeeld door een populaire online community van kattenliefhebbers. Je zult versteld staan.

Echte kattenhelden

Jenny Dean

Website |+ berichten

Hallo, ik ben Jenny Dean, maker van Floppycats! Sinds mijn tante de eerste Ragdoll-kat in onze familie kreeg, ben ik dol op het ras. Geïnspireerd door Ragdoll-kat uit mijn kindertijd, Rags, heb ik Floppycats gemaakt om andere Ragdoll-kattenliefhebbers over de hele wereld te verbinden, te delen en te inspireren.

Deel op X (Twitter)Delen op FacebookDeel op PinterestDeel via e-mail
12 van de grappigste kattenvideo's om je dag op te fleuren (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated:

Views: 6027

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.